UFC 146

BeniTaz

New member
דעות מקדימים עד כה

נראה לי שקצת שדדו את פינדה.. לטעמי ניצח את בראון.

איזה כיף לראות את טיישיירה ב-UFC.. כמה חפרתי עליו בפורום. קינגסברי היה פשוט חסר אונים.. גם בעמידה שהיה נראה שעניין של זמן עד שייפול וגם בקרקע מול אחד הטובים בעולם. ואיזה פינה מרשימה יש לטיישירה, הפרטנר מספר אחד של צ'אק לידל. אחלה פתיחה לאירוע.

BeniTaz

New member
יש בחינם בפייסבוק באיכות HD

לא צריך לחפש לינקים למקדימים של ה-UFC, תמיד יש בפייסבוק. :)

BT24

New member
דאלאוויי-מילר

קרב מעפן למדי. דאלאוויי ממש לא הרשים ומילר עוד פחות.

BT24

New member
בנוגע להימורים

מסתמן אירוע נפילה רציני בשבילי. נראה לי עד עכשיו צדקתי רק בקרב אחד (טשיירה)

BeniTaz

New member
וואו!

איזה ניצחון גדול של וארנר.. אחד הלוחמים המבטיחים שהיו ב-MMA אבל גם סיפור אכזבה. אלוף WEC לשעבר.. הלוחם שנחתך על ידי ה-UFC עם המעבר של WEC עוד לפני שנלחם קרב אחד (ונחתך לא בצדק). הפסיד קרב אח"כ נגד לוחם לא מוכר והכריז על פרישה. אח"כ חזר ועכשיו הגיע להיות מחליף מאוחר נגד לוחם בלתי מנוצח.. איזה קאמבק!

blackcoldtiger

New member
תנחומים על מיוצ'יצ'-רוסריו

אני יודע שהיית בעד רוסריו אבל כנראה הפסקה של 14 חודשים ולבוא ישר לUFC לא עשתה לו טוב, יש לו פוטנציאל אני מקווה שיחזור חזק.

עם זאת , מיוצ'צ' מפגין כישורי איגרוף והאבקות ברמה מאוד גבוהה ומצפה לו עתיד מאוד בהיר בUFC

BeniTaz

New member
כן..

למה תנחומים? 2 לוחמים מעולים שיהיו הרבה שנים בצמרת.. הספורט הרוויח. כתבתי שאני עם דל רוסאריו אבל הימרתי על מיוצ'יץ' ואכן הוא ניצח. ה-14 חודשים האלו לא היה העניין.. מיוצ'יץ' פשוט יותר טוב ויותר שלם. דל רוסאריו יצטרך לחזק את עניין הקרקע, במיוחד במחלקה של מתאבקים. הביע רצון בעבר לרדת ל-LHW ואני מקווה שלא יעשה את זה.

מיוצ'יץ' בעל רקורד באיגרוף חובבני וכמה תארים + דויזיה 1 היאבקות. הוא החבילה השלמה.

BT24

New member
נלסון-הרמן

אני אוהב את רוי נלסון!

לאיש יש אוברהנד ימין מעולה שהוא מצליח להנחית על הגבוהים. גם על סטרוב הוא הנחית אותו אגרוף, עם תוצאה דומה.

blackcoldtiger

New member
מה ניסגר עם הרמן?

היתה לנלסון רק דרך אחת לנצח וזה האוברהנד ימין והרמן לא עשה כלום נגד זה.

ממש חבל, יש לו את הכישורים אבל הוא מגיע לקרב גמור מנטאלית ועושה לעצמו בושות

TKO34

New member
יאלללה

אד הרמן ממחיש את האימרה

אין שכל אין דאגות !!

זקס11

New member
ולסגז נגד ביגפוט (ספויילר)

לא רוצה להגיד אמרתי לכם, אבל אמרתי לכם

לוחם צמרת של SF, הלוחם שניצח את פידור בצורה הכי דומיננטית, הוא פשוט לא ברמה של צמרת ה UFC.

blackcoldtiger

New member
טימטום בUFC

לקראת סוף הקרב סילבה לא ראה כלום וחטף מכות מבלי לראות מאיפה וללא שום אפשרות להגן על עצמו, במקום לנגב לא את הפנים מצורה רצינית עם איזה מגבת הם הישתמשו באיזה טמפון.

פאדיחה רצינית

זקס11

New member
ממש לא מדוייק

קודם כל, האחריות לטיפול במהלך הקרב היא של הצוות שמגיע מ NSAC (כמו השופטים).
דבר שני, הרופא ניגב לחלוטין את הפנים של סילבה. מה לעשות שהחתך המשיך לדמם? וליתר דיוק- זוהי טקטיקה ידועה של אותם מרפקים קצרים (לפגוע ביכולת לראות).

בסופו של דבר, סילבה לא הצליח לעשות כלום נגד ההתקפות של וולסקז.

למעלה