UFC 146

זקס11

New member
קרב אליפות עצוב

מלכתחילה זה לא היה כוחות. כל הקרב הזה היה סוג של אילוץ, אחרי הפסילה של אוברים.

זה היה די ברור שלמיר לא היה מה להציע. ביחד עם אוברים, יש 2-3 לוחמים שיכולים לסכן את JDS - אוברים, ולסקז וקורמייר שהוא אולי היחיד שיכול להוריד את JDS.
מיר הוא פשוט לא בליגה הזו.

BeniTaz

New member
בנוסף

ה-UFC לא הועילו לבנות קונטנדר רציני לאליפות ועכשיו ימכרו לנו שוב את ולסקז. למרות שניצח לוחם בינוני בקרב הבכורה ב-UFC וזה היה הניצחון היחיד מאז ההפסד ל-JDS. אין להם מספיק ביצים לשים את דניאל קורמיה. כל כך חבל.. למה לקח להם שנים לבנות את טראויס בראון?

עם כל האוירה היפה של ה-HW.. אוי הדלילות. אין טוענים לכתר בקטגוריה. כבר עדיף לחכות עד שאוברים יחזור מהשעיה.

blackcoldtiger

New member
ככה זה כשרוצים יותר KO'S

מאשר קרבות שקולים.

אין לי מושג מי שם את ביגפוט נגד וולאסקז, האחד אלוף לשעבר והשני לוחם בליגה נחותה יותר שהפסיד.

elvis18

New member
היית מעדיף שהוא לא יהיה ??

להזכירכם .. בהתחלה התחלה לפני כל הבלאגן , ביגפוט היה צריך להיות נגד נלסון , ומיר נגד קיין וולאסקז .

קיין מעולה , וביגפוט הוא סבבה ... הוא לא אי ייי אייי אבל סבבה

אנ ימעדיף שהוא ילחם נגד ביגפוט מאשר שהוא יישב בבית ,ישתה באד לייט ,ויגרבץ ..

אני מעדיף לראות אותו על המסך נלחם!!

ברור שמיר זה היה אילוץ , בגלל אוברים ,כל דבר שהוא לא הדבר שתכננת זה אילוץ ,הבעיה שמיר לא הצליח לנסות לקחת טייקדאון , לא עשה כלום מפתיע , וחטף כמו שק איגרוף במכון .. חבל , הוא לא ניסה מספיק ,ההזדמנות הזאת לתואר כנראה לא תחזור בשבילו .

yair_bar

New member
מנהל
תחזור תחזור

הוא אהוב על הקהל. קיבל כבר כמה הזדמנויות למרות שלא היה ממש ראוי

זקס11

New member
צחי, אני חושב שאתה טועה

כנראה, קרב האליפות הבא יהיה נגד אוברים. מכיוון שאוברים לא היה לוחם פעיל, הוא לא קיבל עונש של השעייה, אלא רק עיכוב בתאריך הבקשה להלחם. ה NSAC כבר הודיעו שאוברים יוכל לקבל אישור בארוע של סוף השנה (אם הוא לא ימצא עם סמים).

BeniTaz

New member
שזה עוד הרבה זמן..

ה-UFC יחכו אתה חושב? קשה לי להאמין.. גם ככה קצב הקרבות של JDS איטי מאוד.

וקיין וולאסקז לא יריב ראוי?

אני חושב שאם הוא מקבל טייטל מיידי הוא לוקח...

BeniTaz

New member
ראוי

אחד ראוי זה מספיק? אז בוא נעשה דבר כזה.. הם יילחמו עד שנת 2020 אחד נגד שני בקרבות אליפות. ולאסקז רק עכשיו הפסיד לו.. אתה מצפה שיהיו כמה טוענים לכתר ולא כל ניצחון על שם בינוני יזכה בטייטל שוט נוסף כל כך מהר.

לא נמאסו עליכם כל הקרבות החוזרים בקרבות אליפות? במקרה הזה אין ברירה.. יש רק ולאסקז אבל מה עם לבנות את המחלקה לטווח ארוך?

הגיע הזמן להעביר את המשקל כבד של סטרייקפורס ל-UFC, להביא כבר כמה פרוספקטים גדולים ל-UFC ולערבב את הפרוספקטים שנתקעים מאחור נגד "האגדות" העגלות. לעשות כבר חילוף דורות.. גם ככה אנשים עוד מאמינים שנוגיירה ופידור טופ 10.

מרקו בי

New member

בהחלט זה הזמן להביא hw וlhw כי בקצב הזה לאוהדים פשוט ימאס לראות מיחזורים או אלוף דומיננטי שעושה צחוק מיריביו.
עונת tuf של כבדים גם מתבקשת. כמובן עם יביאו כשרונות ויעשו בדק לפני שמביאים סתם ענקיים כמו בtuf 10.

yair_bar

New member
מנהל
כדי לעשות עונת HW צריך לוחמים חופשיים בשוק

וכאלה שיהיו אטרקטיביים

מרקו בי

New member
יש מספיק

בעיקר באירופה, אבל זו בעיה אחרת של ויזה/מגורים/פרנסה וכדומה.
גם לא חסרים אמריקאים, בעיקר כעת שmma פופולארי בשנים האחרונות. פשוט לufc נח לשווק את מיר/נוגירה/קרוקופ שהם מוכרים, מאשר את מוסאסיץ. זו הטעות שלהם שלא מכינים עתיד למחלקות הכבדות החל מהבינונית.

yair_bar

New member
מנהל
הבעיה היא שלוחם צריך לבנות

אי אפשר להמציא לוחמים

מרקו בי

New member
מסכים בהחלט

וזו הטעות של הufc הם לא בונים מספיק לוחמים ומסתמכים על אגדות עבר, מישהו באמת נותן סיכוי להנדו נגד ג'ונס? חוץ מזה שמאוד קל לקדם קרב כזה והנדו ימשוך המון קהל, ערך ספורטיבי אין לקרב.

yair_bar

New member
מנהל
אני רואה את זה בצורה קצת אחרת

הם הארגון המוביל ולכם מבחינתם הם לא צריכים לבנות לוחמים. יש את הארגונים הקטנים שבונים את הלוחמים והם קוטפים אותם בעזרת חוזה טוב וכמובן שכל לוחם שואף להגיע לטופ וזה כמובן ה UFC

גישגוש

New member
קורמייר לא יילחם ב-UFC בזמן הקרוב על החגורה

כל עוד ולאסקז מתמודד עליה..
הם בחיים לא יילחמו אחד מול השני.

udi102

New member
זה משהו שאני שונא בMMA

זה ספורט של ספורטאי בודד וכל אחד רוצה להיות אלוף ,לקורמיה אחרי הנצחונות על ביגפוט ובארנט אין עוד יריבים בSF הוא יגיע לUFC אני מאמין ,ככה גם בארנט ועוד HW בודיים שנשארו שם .

elvis18

New member
אממממ.... היה ראיון עם קורמייה

הוא דיבר על כל מיני יריבים שהוא רוצה לפגוש .. רשום שהוא אמור לחזור בסתיו .

לUFC הוא עוד לא עובר .. אז הוא דיבר על כאלו שהוא יכול להפגש עימם בסטרייקפורס ..

מכיוון ששמה נשארו רק בארנט והוא , אז הפתרון היחיד זה להביא מישהו מבחוץ להלחם נגדו ..

הועלו שמה 4 שמות ..
1) פידור - כנראה שזה לא יצא בגלל ענייני חוזה

2)פדרו ריזו

3) טים סילביה ?????? קורמייה אמר שזה יהיה כבוד לנצח את מי שהחזיק בחגורה פעם ..

4)חריטונוב - האמת נשמע הכי טוב מכל הקרבות ..

נ.ב - דובר גם על טוד דאפי שניצח לפני זמן קצר בליגת הSFL ההודית, וקורמייה אמר שהוא לא רוצה להלחם איתו , הם חברים מתאמנים ,ולהלחם איתו זה לא משהו שהוא רוצה (וגם אני לא רוצה ,מזל שהוא איתי בזה).

blackcoldtiger

New member
מיר-דוס סאנטוס

קרב שלא היה צריך להתקיים, MATCH MAKING גרוע ביותר מצד הUFC.

אני מת על פרנק מיר אבל ימיו הטובים כבר מאחוריו, הוא הגיעה לקרב שמן עם GP גרוע שכלל להוריד את סיגאנו לקרקע, מה שאף אחד לא הצליח לפניו.

יכול להיות שברוק לסנר עשה לו מאנחוס מהקהל.

נחכה ש הREEM יחזור ויראה מי האלוף האמיתי כאן

למעלה