UFC 146

BeniTaz

New member
לא שהיתה להם הרבה ברירות

אוברים דפק הכל. מה אתה היית עושה במקום?

blackcoldtiger

New member
שם את מארק האנט

למורות שהוא ניפצע הוא יכל היה להיות בחירה הרבה יותר טובה רק שהUFC הלכו לפי דרוג ולא לפי הגיון

באסטר1

New member
האנט?

מה ההבדל בינו לבין קארווין? יותר גז?
לא היה בררה וולאקס הפסיד אז הוא לא
ביג פוט הפסיד גם הוא לא ועכשיו הוא הפסיד שוב
את מי היו מביאים? את המפסידים של הטורניר מסטרייקפורס? לא פלא שאמרתם ליגה ב' שם אם היית מפסיד עדין היה לך סיכוי לקבל קרב אליפות.

מי שנשאר לך זה מיר שבא עם רצף נצחונות מרשים ובקרב האחרון שבר תיד לנוגירה משהו שאפשר היה לבנות עליו את הקרב וזה מה שעשו.

את מי היית שם מול סאגנו ?
האירוע היום היה כולו HW וכל הטופ 10 של הUFC שם היו
לא ראיתי אחד שבאמת יכול להזיק לדוס סאנטוס חוץ מוולסאקס או אוברים

BeniTaz

New member
שם את מארק האנט למרות שהוא פצוע

אחלה תשובה באמת..

לא היה אף אחד שראוי יותר ממיר.

blackcoldtiger

New member
גם מארק האנט פצוע היה מצליח יותר ממיר

ומה בדיוק עושה את מיר להכי ראוי? הוא ניצח את נלסון השמן בהחלטה, את קורוקופ שהיה צל של עצמו ואת נוגירה שהרכיבו אותו לפני הקרב.

בשורה התחתונה מיר הושפל והראה שהבחירה בו הייתה גרועה

BeniTaz

New member
אני לא סובל את מיר אבל לא היה מישהו אחר

על כל אחד במחלקה את יכול לומר "השמן".. "הצל של עצמו". זה לא שהאנט ניצח שמות יותר טובים. טאצ'שרר, רות'וול, קונגו. זאת לא רשימה לקרב אליפות. חוץ מזה הוא פצוע.. אז זה לא ריאלי.

תן שם אחד ריאלי שהיית שם מול JDS ויותר ראוי ממיר. אגב, אני משוכנע ב-1000% שהאנט לא היה שורד אפילו את הסיבוב הראשון.. עם כל הכבוד אין לו שום מושג בקרקע ו-JDS לוחם חכם מאוד.

Daniel Bryan

New member

k i m k h y

New member
יש אליפות!!

אליפות ישראל בחש"ב - חוכמה שבדיעבד...

כולנו מאץ' מייקרים מהסרטים,אחרי הקרב...

קצת מזכיר את ה"פרשנות" המלומדת של שגיא כהן, שנוזף בשידור חי, בגדולי כדורגלני אירופה... א גרוייסע מומחה...

elvis18

New member
בצדק רב !!

הפעם הקודמת זה היה מפתיע ופסיכי ...

אני שמח מאוד על ההחלטה הזאת !!

blackcoldtiger

New member
עוד בחירה גרועה

האיגרוף של JDS גדול בכמה רמות מרוב בלוחמים בHW ונראה שוב שידור חוזר של הקרב הראשון ביניהם.

אם הייתי דיינה היתי פועל בכל הכוח להחזיר את אוברים אבל איך שזה נראה עכשיו, דיינה ממש עצבני על אוברים על זה שהוא כבייכול שיקר לו שהוא לא על סמים

מרקו בי

New member
לדעתי יהיה אוברים-jds

הכל כמובן תלוי בעונש שיקבל אוברים. אבל לפי איך שרוגן נשמע בסיום הוא כבר התחיל לעשות פרומושן לקרב הזה. והגדיל לומר שולאסקז-jds זה מוקדם מדי, אחרי הנצחון ההחלטי של jds אחרי 46 שניות.

זקס11

New member
זה מה שאמרתי- לאוברים אין עונש

כל מה שהוא קיבל זה עיכוב בזכות לקבל רשיון לוחם, כאשר בדצמבר הוא יוכל לקבל את האישור.

BeniTaz

New member
עיכוב זה לא השעיה?

במילה יותר יפה? עצם זה שהדיחו אותו מקרב אליפות זה משהו. ואם יגרמו לו להילחם רק בדצמבר זה כבר הבדל של שנה מהקרב האחרון שלו.. נראה לי שאפשר לקרוא לזה עונש.

מרקו בי

New member
צודק אבל האבסורד זה

שufc עדיין מעדיפים לקיים קרב של אוברים - jds מאשר ולאסקז. בכל אופן זה יהיה אחד מהשניים.
המחלקה כלכך קטנה שמעדיפים לעשות קרב אליפות שבו הקונטנדר נתפס על סמים, או אחד שהפסיד לאלוף לפני קרב אחד בלבד.

זקס11

New member
והקונטנדר ב MW לא נתפס על סמים?

אוברים קיבל עונש, וטוב שכך. ומצד שני, הוא הלוחם שהכי הייתי רוצה לראות מול JDS. בטח לפני וולסקז, שהפסיד לפני חצי שנה.

מרקו בי

New member
המצב קשה במחלקות בינונית ומעלה

אחרי שסילבה ניקה את כל המחלקה אין מישהו מעניין לשים מולו. בכל זאת סונן יוצר הייפ אדיר והקרב הראשון הוא הוכחה שלא רק בדיבורים. אני מת לראות אוברים-דוס סאנטוס כי לדעתי אוברים מנצח בקרב, אל אף חוסר החיבה שלי אליו, בקרב עמידה הוא לוקח כל אחד.
בקיצור הufc לא יכולים להילחם בתופעת הסמים ויותר נח להם להשתיק אותה, הכל בגלל דלות הלוחמים הטובים במחלקות בינונית ומעלה. אני בטוח שאם היו עוד מועמדים מעניינים (מוניוז עדיין לא יוצר הייפ) היו שמים אותם מול סילבה.
אני לא אתפלא שאחרי שהנדו יפסיד לג'ונס ישימו אותו מול דוס סאנטוס או סילבה.
השיקול הכספי עולה על הכל בufc, את זה הבנו מזמן.

זקס11

New member
אז תוסיף את ה WW עם GSP הפצוע

ותקבל שהמחלקות היחידות ללא בעיות הן המחלקות הקלות, שנחשבות למחלקות הפחות מעניינות.

מרקו בי

New member
הww מאוד מעניינת

אפילו בלי gsp ודיאז. יש כלכך הרבה מתמודדים שיהיה מעניין לראות אותם בקרב על התואר. אי אפשר לומר זאת על המחלקות מעל.
הufc טועים בשיבוצי הקרבות ומשך הזמן שלוקח לארגן משהו, וגם אז בסוף מישהו נפצע. אפשר לומר שהמחלקה הקלה גם לא מעניינת בגלל שאדגר עושה כל קרב על התואר פעמיים. כל השיקולים של הufc לא נכונים ואולי יפגעו בהם בעתיד, או שאולי לא. ככה זה שאתה מונופול.

למעלה