vaxx on vaxx off

Cahill

New member
יפה לך ההכללות

לדוגמא, אם אני לא טועה, מור פתח שרשור עם מאמרים בנושא האלומיניום ולא היה אף צדיק אחד בסדום מחברי הפורום שסתר את אותם מאמרים.

אתה ממש לא משכנע ומנצל את אלו שלא מכירים אותך בכדי להראות משכנע.
אני קצת זמן בפורום וכבר הספקתי כבר להכיר את הנפשות הפועלות כאן.

אפילו הרופאה שתארחה כאן היתה הדיוטית וראו את זה אפילו בשאלה על חום שאפשר לתת חיסון, כי בהתחלה אמרה 38.3 ואחרי מס' תגובות הבינה שטעתה ושינתה ל-38 מעלות.
לדעתי, אי אפשר לזרוק מספרים באויר ללא שבדקת אותם.

לשאלתך, כן עשיתי דוקטוראט על חיסונים.

If you want to shoot shoot don't talk

אם את מכירה אותי כמו שאת אומרת אז בוודאי קראת את התגובות האקדמיות ולא רק את ההתלהמויות. נכון, לא עניתי עדיין על האלומיניום בצורה יסודית (אם כי אני התייחסתי אליו באשכולות הראשונים בפורום). אמרתי כבר למור שאני מבטיח התייחסות עניינית. עם כל הכבוד אני לא עובד אצל אף אחד כאן בפורום ואתייחס לזה בזמני המועט אבל היי בטוחה שאתייחס לזה. כשחסון מבטיח חסון מקיים.

עם כל הכבוד ד"ר לנדסמן רחוקה שנות אור מלהיות הדיוטית בנושא חיסונים. אולי ד"ר לנדסמן טעתה אבל היא הודתה בטעותה שזה דבר שרוב האנשים כאן מסרבים לעשות גם כשזה ברור כשמש. לא צריך להתפס לדקויות ולעשות פיל מזבוב, אף אחד לא מושלם.

היות ולדבריך למדת את הנושא לעומקו, קחי חצי שעה ודפדפי אחורה, קראי את הדיונים הארוכים בהם השתתפתי ואז תחליטי אם אני מדבר לעניין או לא. אם יש לך הערות ענייניות שלא קשורות למי שכתב אותן אשמח להתייחס. אם לא, לפחות אל תכפישי סתם.

פולספגן

New member
צחקקתי נורא שקראתי את מה שכתבת

מצטרפת ל-Cahill לתהייתה על זה שדר' לנדסמן לא שלטה בנושא החום.
להבדיל ממך, אני מודעת שזה לא סתם מס' שהיא טעתה בו, אלא מראה שהיא בכלל לא לקחה בחשבון את ההשפעות של חום.

אגב, שאלה שעולה לי בראש, היא האם גם בתחומים אחרים, אתה כ"כ מזלזל בחום נמוך כמו לדוג' האם אתה שוחה בחום כזה
|
על לצלול עם ציוד צלילה, אני בכלל לא שואלת, כי זאת שאלה טריוויאלית, אז למה לחסן בחום כזה אם שאר הדברים לא עושים בחום כזה

Cahill

New member
תודה

סוף סוף תגובה אחת נורמלית.

כבר חשבתי שהגעתי למקום הלא נכון ואת בהחלט צודקת, כי זו לא סתם טעות, אלא מראה שהיא לא נתקלה בשום מחקר שמעלה את הסוגייה הזו ולוקח כמובן מאליו שזה לא אמור להפריע שזה כמובן מוטעה מיסודו.

Markup

New member
ההנחות, כמו בדיון שלי עם מור,

משמשות בסיס לייצור תגובה שלא בהכרח קשורה למציאות, אבל "מוכיחה" את קו המחשבה של הדובר. מעין אלטרנטיבה לעובדות חסרות. "אני מניח" ומכאן שזו עובדה, ולכן כל מה שאומר אחר כך בהקשר זה הוא נכון, והנה הוכחתי שאני דובר אמת. סוג של כשל מחשבתי.

פולספגן

New member
היכן ראיתם הנחות

אפילו השתעשתי קצת ושאלתי את השאלה בפורום רפואה היפרבית וצלילה באתר דוקטורס שמנוהל ע"י ד"ר יהודה מלמד, שהינו מנהל המרכז לרפואה היפרברית וצלילה ברמב"ם אלישע בחיפה והוא השיב לי, כדלקמן:- "זה סימפטום המצביע ברוב המקרים על בעייה כלשהיא. באשר לצלילה, קודם כל יש לעבור כל בירור אפשרי על מנת למצוא הסיבה לחום"
אז, למה לחסן במצב כזה?

קומרן

New member
רגע רגע רגע

ממתי חום גוף נמוך נחשב לחום של עד 38?

דבר שני , מה הקשר בין צלילה לחיסונים?

אסור אגב גם לטוס לאחר צלילה - האם נכון הדבר גם לחיסונים?

פולספגן

New member
בהחלט רצוי מאוד לא לטוס לאחר חיסון

במיוחד של תינוק.

אגב, עוד לא נתקלתי במישהו אחד שהטיס את תינוקו לאחר חיסון.
גילוי נאות:- מבוגר כן נתקלתי שהטיס את עצמו לאחר חיסון.

לשאלתך הראשונה - זה מה שה-
הנכבדה מהאירוח טענה שחום עד 38 מעלות לא נחשב לחום.

הקשר הוא שאם אתה לא תעשה פעולות אחר בחום כזה, אז למה כשזה לא נוגע לך, אלא לתינוק חסר אונים שאינו יכול להתנגד, אתה בקלות לוקח לחסן?

קומרן

New member
למה אסור לטוס לאחר חיסון?

תוכלי להסביר זאת ברמה הפיזיולוגית? בצלילה זה ברור (אצלי, לא יודע לגביך) , אך לגבי חיסון? מה הקשר?

הניסוח שלך היה תמוהה, כתבת חום נמוך של עד 38 מעלות , זה יכול להיות 37.9 וזה יכול להיות 36.7

פולספגן

New member
למה ב"צלילה זה ברור" ובחיסונים לא

בוא תן את ההסבר שלך "ברמה הפיזיולוגית" ואז אולי ייפול לך האסימון שזה בעצם אותו הסבר לשניהם

לא מבינה מה זה "תמוהה"

שכותבים חום עד 38 מעלות, זה שמשיב תמיד יתייחס לחום הגבוה יותר, קרי 38 מעלות וזה בדיוק ההגדרה של מתי אפשר לתת חיסון.
אגב, בתחילה ה-
כתבה אפילו עד 38.3 מעלות אפשר לתת חיסון

פולספגן

New member
נכון, דקו היא הסיבה, אך שאלתי היא למה פתאום

38 מעלות חום זה לא דבר נורמלי לגוף?

אגב, בספרות חום כזה הוא לא אחת מהסכנות לדקו, אלא עישון, סמים, אלכוהול ועודף משקל.

פולספגן

New member
ככה פתאום דברנו על טיסה ללא כל סיבה?

זכור, אנחנו בפורום על חיסונים בנושא דיון על חיסונים ולא
ועשינו השוואה לקבלת חיסון של תינוק וישר אח"כ לטוס עימו.

קומרן

New member
רענון

משום מה מצאת לנכון להשוות את האיסור לטוס לאחר צלילה למחשבה שאסור לטוס לאחר חיסון. כמובן, שאין שום מקום להשוואה

למה אני צריך להזכיר לך את הדוגמאות שלך?

פולספגן

New member
כי לא עשיתי את ההשוואה הזאת ואשמח אם תפנה

אותי למקום שבו עשיתי את ההשוואה הזאת.

זה שיש לך קשיים בהבנת הנקרא, זה לא הבעיה שלי, כי אני עשיתי השוואה בין יציאה לצלילה עם חום או לטוס עם חום לעומת קבלת חיסון עם חום.

האם לאחר ההדגשות שלי, אתה מבין שזה לא מה שאתה כתבת

קומרן

New member
את צודקת

אני עשיתי את ההשוואה באנלוגיה להשוואה שלך בין מתן חיסונים לצלילה ,

מכל מקום , תיראי מה ענית לי לשאלתי "אסור אגב גם לטוס לאחר צלילה - האם נכון הדבר גם לחיסונים?"

בשורה התחתונה, זה דבילי - אין כל קשר בין צלילה לחיסונים

למעלה