vaxx on vaxx off

פולספגן

New member
על עצמך?

אפילו משפט של שורה בעברית, אתה לא מסוגל לכתוב, אז בכלל אין מה לדבר על ידע במדע.

Markup

New member
וואלה, עלית על משהו!!

בעצם לא. עוד כשל לוגי. גם ריצ'רד דוקינס לא מסוגל לכתוב משפט אחד בעברית... אז הוכחנו עכשיו שידע מדעי לא מחייב ידיעת עברית.

Markup

New member
זה באשמת החיסונים...

ולמרות זאת נדיר שאת שולפת משהו...

רוב השליפות שלך הן קישורים להתנצחויות קטנוניות עם חברי הפורום ומי אמר למי ולמה ולמה ואיך יוצא שאת יותר צודקת מכולם. מקורות מדעיים (קל וחומר מקצועיים ולא כתבות בעיתונות פופולרית) שמגבים את דברייך כמעט שלא ראיתי בהודעותייך.

אני מספיק פעיל בשביל לגבות את כפר שמריהו

נדירות הפעמים שאת שולפת רפרנס ראוי לשמו.

פולספגן

New member
אני שולפת רק כאשר אני חושבת שמישהו יטרח לקרוא

אתה ומור סגמון היחידים שקוראים, אז אם
מבקש ממני, אני לא טורחת, אבל אם אחד משניכם מבקש, אז לרוב אני מצרפת.

אני קורא את כל ההודעות בפורום בסופו של דבר

אז כן. אני אכן לא נכנס לפורום יום יום, אז לרוב בכמה ימים איחור, אבל הפורום לא נורא פעיל אז זה לא קשה לעקוב.

כמו כן התגובות שלי הן בנקודות מסוימות בלבד ורוב דבריי הם במסגרת הקונצנזוס המדעי המקובל. אני לא מתיימר לטעון טענות מרחיקות לכת כפי שאת עושה באופן קבוע ולמשל, אם תבדקי, תראי שלא נכנסתי לדיוני כספית או אלומיניום וכדומה כי זה לא נושא שחקרתי או שעסקתי בו. חסון וקס עושה עבודה מושקעת, מעמיקה וראויה לכל הערכה.

מה הקשר? אני לא סומך על אף אדם בעיניים עצומות

אבל אני בהחלט סומך עליו יותר מאחרים בפורום הזה... ובכל מקרה, כשאני זקוק לייעוץ רפואי אישי אני הולך לרופא (ואם צריך גם ליותר מאחד) ולא מחפש אותו באף פורום או אצל גולש כזה או אחר (גם אם הוא איש מקצוע) שאיני מכיר אותו והוא אינו מכיר אותי.

אתה לא חייב

אכן, לא מצפים מאף אורח לשעתיים להציג מחקרים במהלך הדיון (ואם מישהו כן שולף מחקר, אז זה בונוס ומגיע לו על זה הערכה כפולה).
לד"ר לנדסמן יש את כל הזמן שבעולם למצוא את המחקרים התומכים בטענה שהשימוש באלומיניום נמצא בטוח. אתה רואה כמב זמן לוקח לך למצוא את זה, מה שהצריך גם התכתבויות עם רשויות הבריאות ומומחים בתחום, ולכן אם היא כבר עברה את המסע הזה ויש לה את האוצר המבוקש (לפי דבריה) - היא בקלות יכולה לשלוח אותו, מתי שנוח לה.

אנחנו כאן כאשר תהיה מוכן להציג את העדויות שלך לבטיחות השימוש באלומיניום בחיסונים, אל דאגה, אנחנו לא הולכים לשום מקום

ביקורת לגיטימית, אבל מה שיש פה זה בעיקר לכלוך

אפשר לא להסכים עם ד"ר לנדסמן וזה בסדר גמור לא לקבל אוטומטית את דבריו של איש מקצוע. אבל לא בצורה המכוערת, העוקצנית, המקטינה והלא מכבדת שזה נעשה כאן. כשאנשים מרשים לעצמם לכתוב רמיזות מכוערות אחרי שהאורח הלך (וכן, זה כן מאחורי גבו כי זה נעשה בצורה משתפנת אחרי שהוא הלך, גם אם הוא יכול להיכנס שוב ולראות זאת, זה לא היה בפניו, מולו, בזמן שנכח כאן באירוח עצמו), לזלזל בצורה מופגנת במקצועיות שלו, לטעון שהוא צריך לעשות כל מיני דברים שאינם במסגרת תפקידו ובה בשעה לפאר את עצמם ולטעון שהם מומחים בלי שום הוכחות או קבלות או הסבר מינימלי למה הופך אותם לכאלה... זה נראה לך סביר?

אם מה שד"ר לנדסמן כתבה נכון (שהיא סיכמה איתך שהיא לא יכולה להביא מחקרים בזמן אירוח של שעתיים) אז זה לא הוגן לבקר אותה על משהו שהוצהר מלכתחילה שזה לא יהיה. גם לא ברור לי למה מצפים ממנה לקבל החלטות או להביע עמדה שאינה במסגרת סמכותה וזכותה לא להיכנס לזה. אכן הציפייה ממנה היא של ראיית בריאות הציבור (בזה היא עוסקת) ואני בהחלט מצאתי בדבריה ראייה כזאת. היא נתנה עצות כלליות מאוד ונזהרה לא לתת עצות אישיות למקרים רפואיים שהיא לא יכולה לקחת עליהם אחריות בפורום והפנתה לגורמים מתאימים וגם זה מאוד מקצועי ואחראי, פי כמה וכמה מהעצות שאנשים ללא שום תואר או ניסיון ברפואה מרשים לעצמם לפזר כאן בפורום כלאחר יד.

אם אתה חושב שהביקורות, כפי שנוסחו כאן, הן "מקצועיות וענייניות" אין לי אלא להצר על שיקול דעתך. ייתכן שהעובדה שהתאכזבת אישית או שאתה נמצא באותו צד של המיתרס כמו משמיעי הביקורת מעוורת את עיניך, אבל הן היו הכל מלבד מקצועיות וענייניות. הן היו ברמה קטנונית ומגעילה, בפרט כשהושמעו ע"י גולשת שלא נכחה בכלל באירוח עצמו ובאה ללכלך רק בדיעבד, כשהאורח כבר לא מגיב כאן. חוכמה קטנה מאוד...

איש אישה וסגנונו / סגנונה

אני לא שם עצמי ה "אבא" של אף אחד כאן, ואם מישהו בוחר בסגנון עוקצני למתוח ביקורת, זה עניינו והוא ישא בתוצאות.
עיקר תשובתי הנ"ל התייחסה לביקורת שהושמעה דווקא עלי, כאילו זה "לא מכובד" למתוח ביקורת או להביע אכזבה מקצועית מתשובותיה של ד"ר לנדסמן.
אני לא מצדד באף אחד אלא אם כן אני כותב זאת מפורשות.

אכן, וסגנון לא לגיטימי לא אמור להישאר בפורום

ושמחתי לגלות ששרשור האירוח אכן נוקה מהטינופת, כך ראוי.
כאמור, אין שום דבר לא מכובד בביקורת כל עוד היא עצמה שומרת על כבודו של האדם.

cומcו

New member
מעניין אם דר' חיים רוזנטל היה מתארח כאן

האם היית כותב את אותו דבר?

cומcו

New member
תמשיך לחיות באשליות

קראתי אירוחים שלו בפורומים השונים וההתייחסויות אליו היו הרבה יותר מגעילה מההתייחסויות הפרווה לקרן, כמו למשל קראו לו חסר אחריות, פוגע בבריאות הציבור, פרזיט, מוכר מים ועוד.

בכדי שלא תגיד ששם זה גולשים אחרים, אז זהו שלא, כי היו שם 4 גולשים מכאן, כולל שניים מהם שמלינים על היחס לקרן, אבל להם מותר

למעלה