ביקורת לגיטימית, אבל מה שיש פה זה בעיקר לכלוך
אפשר לא להסכים עם ד"ר לנדסמן וזה בסדר גמור לא לקבל אוטומטית את דבריו של איש מקצוע. אבל לא בצורה המכוערת, העוקצנית, המקטינה והלא מכבדת שזה נעשה כאן. כשאנשים מרשים לעצמם לכתוב רמיזות מכוערות אחרי שהאורח הלך (וכן, זה כן מאחורי גבו כי זה נעשה בצורה משתפנת אחרי שהוא הלך, גם אם הוא יכול להיכנס שוב ולראות זאת, זה לא היה בפניו, מולו, בזמן שנכח כאן באירוח עצמו), לזלזל בצורה מופגנת במקצועיות שלו, לטעון שהוא צריך לעשות כל מיני דברים שאינם במסגרת תפקידו ובה בשעה לפאר את עצמם ולטעון שהם מומחים בלי שום הוכחות או קבלות או הסבר מינימלי למה הופך אותם לכאלה... זה נראה לך סביר?
אם מה שד"ר לנדסמן כתבה נכון (שהיא סיכמה איתך שהיא לא יכולה להביא מחקרים בזמן אירוח של שעתיים) אז זה לא הוגן לבקר אותה על משהו שהוצהר מלכתחילה שזה לא יהיה. גם לא ברור לי למה מצפים ממנה לקבל החלטות או להביע עמדה שאינה במסגרת סמכותה וזכותה לא להיכנס לזה. אכן הציפייה ממנה היא של ראיית בריאות הציבור (בזה היא עוסקת) ואני בהחלט מצאתי בדבריה ראייה כזאת. היא נתנה עצות כלליות מאוד ונזהרה לא לתת עצות אישיות למקרים רפואיים שהיא לא יכולה לקחת עליהם אחריות בפורום והפנתה לגורמים מתאימים וגם זה מאוד מקצועי ואחראי, פי כמה וכמה מהעצות שאנשים ללא שום תואר או ניסיון ברפואה מרשים לעצמם לפזר כאן בפורום כלאחר יד.
אם אתה חושב שהביקורות, כפי שנוסחו כאן, הן "מקצועיות וענייניות" אין לי אלא להצר על שיקול דעתך. ייתכן שהעובדה שהתאכזבת אישית או שאתה נמצא באותו צד של המיתרס כמו משמיעי הביקורת מעוורת את עיניך, אבל הן היו הכל מלבד מקצועיות וענייניות. הן היו ברמה קטנונית ומגעילה, בפרט כשהושמעו ע"י גולשת שלא נכחה בכלל באירוח עצמו ובאה ללכלך רק בדיעבד, כשהאורח כבר לא מגיב כאן. חוכמה קטנה מאוד...