War4Ring שבפסח

semfur

New member
עדכון מהשטח

אלוה לכל השחקנים שנשארו בבית! קודם כל, בסופו של דבר מתקיים המשחק, על אף הרטיבות (כי רבה היא). היער כולו מלא בחקנים נלהבים, ומזווית של שחקן שראה מעט בימיו, הייתי אומר שזו ההפקה הגדולה ביותר שראיתי בארץ. מחנות מחנות - של אורקים, אלפים, בני אדם ואף גמדים והוביטים, מאות אנשים. כולם מחופשים, כולם משולהבים מרוח המשחק (ולא נותנים לגשם לנצח). מחזה מלבב לכל הדעות. לכל מי שביטל לעצמו את ההזדמנות לשחק ולהינות בתקופה עגומה שכזו - פספסתם, ובגדול. Qwendor - Mirkwood forest

raistlin majere

New member
למי שלא היה

מי שלא היה..... תוכלו לראות את מה שהלך שם ביום שישי ה-6 באפריל בתוכנית "אולפן שישי" בשעה 8

SANDOZ

New member
למי שהיה במשחק: אנחנו באנו ביום..

חמישי ועזבנו ביום שישי בבוקר אחרי גשם עצבני בלילה תאמת שמאד נהנתי אבל חשנו שפשוט המשחק עצמו התבטל אחרי שעזבנו שמתי לב שלא ירד יותר גשם אז רציתי לדעת אם בסוף אנשים שיחקו ביום שישי ןמתי אנשים עזבו?

Panique

New member
מילותי על האירוע

אישית נדהמתי לראות כמה העסק לא היה מאורגן בגרוש. המארגנים הבטיחו מיים, ולא היה מיים. אני וחבר שלי נאלצנו ללכת בין האוהלים בגשם לשנורר מים מאנשים שהביאו מהבית כדי שנוכל לשתות משהו. 3 פעמים היתי צריך ללכת ממורדור לגונדור (מחנות שינה, לא בשביל המשחק* כל הזמן דחו את מועד תחילת המשחק. הבאזר היה בדיחה. אני באמת מקווה שזו פשלה חד פעמית, וכל הקרדיט למארגנים שלפחות הצליחו להביא לשם כמות כזו של אנשים. התחפושות היו מדהימות, וכל הכבוד לאנשים על ההשקעה. ללארפים בעתיד אני אבוא, אבל אני עדיין מקווה שגוף רשמי יקח אחריות על הדבר הזה לא רק בשביל ה"קומבינה". צריך לדאוג לדברים מראש, ולא להסתמך על אינטואיציה ועל המנטליות הישראלית של "הכל יהיה בסדר, אל תדאג" - רק כדוגמא, כבר משבוע שעבר היו תחזיות גדולות של גשם. אז למה לא להביא יריעות ניילון ענקיות כדי לספק קורת גג מינימלית, לפחות? אני מבין למה המשחק לא בוטל או נדחה, כי אז המארגנים היו צריכים להחזיר את הכסף, והם היו מפסידים. עוד פעם, אם היה ארגון כנאות, והמשחק היה מבוטח, הוא היה יכול פשוט להדחה, וזהו, No Harm done. ולא בציניות: אם נלמדו לקחים, ללארפ "הדבר הבא", אני הולך להרשם כבר מחר, או שניה אחרי שההרשמה תתחיל. -פאניקוה נ.ב. אני בטוח שיש אנשים שלא יסכימו איתי ויגידו "למה אתה רכרוכי, שיחקנו בגשם ונהנינו", ובכן, אני לא - כל אחד וההנאות שלו. ואני בטוח שהיתם יותר נהנים במזג אויר רגיל, לא בוצי, רטוב, וקר.

Untimodes

New member
תאור המשחק

לדעתי המשחק היה פשוט מצוין וזה מכמה בחינות...: דבר אשון היו מיים בשפע ולמי שלא היה מספיק אני לא מבין למה הוא לא בא אלי לאוהל הייתי סוחט לו מהמכנס, חולצה, אוהל וכל דבר אחר מים בכמות הדרושה לו ואפילו יותר. בקשר לאירגון לדעתי היה ארגון מצוין של המשחק ע"י המסטרים: אז מה שהם העבירו את המשחק ביותר מ 12 שעות... אז מה שהם ארגנו את המשחק יותר גרוע ממה שאני מארגן לי ניגוב תחת... השטח שעליו התנהל המשחק היה פשוט מצויין: איזה שטח של 4ק"מ*4 ק"מ בלי מפה...אבל מה זאת לא בעיה אני הרי גר שם ואני יודע כל פינה מזופתת ביער הזה....אז מה שהמסטרים הבטיחו לפרסם את המפות עוד לפני חודש בדיוק ובמקום מפה אני רואה אצבע משולשת וחיוך לועג מול הפנים. הקיצר לסיכום אם המשחק היה יום כיף בבריכה או בפארק מים הכל היה באמת יכול להיות סבבה כי אני את אימוני השחייה ובמיוחד הצלילה עשיתי בלילה בתוך הש"קש שלי...(רק חבל שלא הבתי שנורקל-הוא היה עוזר מאוד)וגם בתור משחק של איזה תחרות של קרב ללא חוקים זה גם היה מתאים כי שמעתי מכמה אנשים שהיו די כועסים על האמטרים... אבל בינינו חברה מה רע בקצת שחייה באמצע הלילה..מי אמר אולי בן אדם מקורו בכלל מאיזה דג ולא מקוף...

lightningbolt

New member
זה כבר מוגזם

אנשים ידעתם שירד גשם מי שלא הביא אוהל אידיוט מה לעשות לא היה לכם שתיה? כל קבוצה פירסמה צריך להביא אוכל ושתיה לעצמכם מעט(אני מדגיש מעט) אוכל ושתיה יחולקו באתר היתה בעיה של משאיות אני מבטיח לכם לכל קבוצה היה לפחות1-2 כלי רכב שהיה אפשר להעמיס עליהם ויסוע הלוך חזור כמה פעמים מי שאמר שרק רוסים התמודדו עם הגשם בצורה טובה טועה!! אני מכיר את 4 הקבוצות הישראליות המרכזיות שהן מירקווד-ריוונדל-לוריין ואסגרות אומנם 2 קבוצות התקפלו אבל 2 אחרות נשארו עד נפילת מורדור (אז אני עזבתי) המשחק נכשל- כן אין מה לעשות אבל זוהי היתה הפקה עצומה עם הרבה מאוד שחקנים אני מבטיח לכם אחרי שכולם עזבו נשארו עוד לפחות 400 איש שזה פי 4 יותר אנשים מכל אר שאי פעם הייתי בו האר נכשל בגלל הגשם ובגלל המשאיות אבל בעיקר בגלל אוזלת היד של הקפטנים וחוסר הנכונות של השחקנים להתמודד עם קצת גשם ובעיות העברה אני מברך את המאסטרים על זה שהם לא ביטלו את האר ועל זה שלמרות הגשם והאי נכונות של השחקנים לשחק הם המשיכו להריץ את האר ועשו עבודה מצויינת יחסית למצב

kra

New member
תודה!

לכל מי שלקח חלק (ולו הקטן ביותר כמו: רק הגיע לשחק).

yaka

New member
בקיצקץ

"המשחק": היה גשום היה קר היה עצוב היה נורא עצוב "-" "-" "-" עצוב ................... ותודות רבות לאלכוהול שאם הוא לא היה אז יכול להיות עוד יותר עצוב :)

qball

New member
War 4 Mud

שלום, ויהי יום חמישי בבוקר ואנחנו מתחילים להגיע, אומנם אנחנו אבדנו מעט בדרך אבל הציפיה מתגברת ואחרי שקיבלנו כבר את הביטול הראשון אנחנו שמחים שהאר עדיין מתקיים. והנה אנחנו באים וחברנו עייפים קצת כי יום קודם הם ניסו להקים את העיר הנפלאה אבל שר האופל הכה בנו. ויהי גשם! הגענו וראינו מעט חברה מאורגנים בערך, אני חושב שמישהו כינה זאת "אנרכיה מאורגנת". הקמנו מדורה וכולנו נרגענו אחרי יום עבודה קשה כמו כן האוהלים שלנו הוקמו ואז שר האופל הכה בשנית, ויהי גשם!!!!!!!! במקביל היו התראות על מחבלים והתקיפה על הרשות לא העלתה מוראל בזמן שהחברה התחילו לקבל צווי 8 והייתה הקפצה רצינית של מערך הלוחמים של קו ראשון. זה לא תרם לאוירה והשומרים היו קופצניים , מספר חברה שהיו להם רובים ועוד כמה אנשים עם אקדחים שמרו על המאהל ואני ועוד כמה מידידיי הקדושים (רבקה ועופר וירון) שמרנו שמירת מאהל ללא נשק על מנת להתריע לשומרים החמושים שגם עשו עבודת קודש לנוכח חוסר כח האדם. הגשם ירד ירד והלילה היה מלא הרפתקאות. מישהי נעלמה חפשנו אותה במשך זמן רב , אנשים ללא אוהלים הגיעו אלינו בבקשה לחום ומקום להתייבש קצת. ומכוניות נתקעו בגשם ובקור. במקביל בזמן הזה חבר שלי בשם אמיר ארד טייל לו ומצא את המחנה הנטוש של מירקווד (כולם היו במחנה הלינה ומדובר במחנה האין פליי) שיחים בערו שם ואמיר מצא את עצמו מכבה שיחים בוערים , חוויה ממש לא נעימה. בבוקר בעיקר דאגנו לאנשים שיצלחו להגיע הבייתה מה שהייתה משימה בלתי אפשרית למדי אבל בעזרת שמוליק קרן, אסף הרשקו, ישראל לוין, דימטרי , שליץ ועוד שאת שמם אני לא יודע כולם הצליחו להגיע הבייתה, לפחות כך אני מקוה. לאחר מכן שהרוב התפנו ניקיון האתר הייתה המשימה שלנו אלדד ושמוליק ועוד רבים אשר תפסו שקיות וניקו. אחד הסיפורים היותר קשים שהיו זה לגלות שאדם בן 14 לערך בבוקר מצוי עם החפצים שלו זרוקים סביבו עקב הסופה כולו מלא בוץ ורטוב וחולה , כמו כן יש להוסיף שהנעליים שלו התפרקו והוא היה יחף , אני רק מקוה שהוא הצליח להגיע הבייתה כי היה קשה לארגן הסעה ולאתר את הציוד שלו. אני מודה לאנשים הבאים: אסף הרשקו , ישראל לוין , שמוליק קרן , אלדד , אמיר ארד , ירון נהרי , רבקה , עופר, על האוכל שהיה אפשר למצוא בריוונדל שהפכה לעיר פליטים לשומרים. עצה לחיים: שאתה נכנס לאוטו והמפתח נשבר זה רמז, שאתה נתקע עם האוטו ואנשים דוחפים יורד עלייך גשם זה סימן , כשגשם יורד ואין עננים בשמיים זה פשוט אלוהים אומר לך , לך הבייתה. (גובש על ידי ישראל וירון) יום טוב אחרי הכל דורון צור (נודרינג)

טוב או רע?../images/Emo80.gif

טוב או לא היו מים ולא היו משאיות לא היתה אבטחה היו צווי 8 היה גשם הרבה גשם שחוץ מבוץ ו אי נחות הרס את הערים עיקב את בניתם עיקב את תחילת המישחק ליכלך את הבגדים (במיחד לאלפים הלבנים)היו פריקות והעמסות מ 3ימים נותרו יום וחצי אבל מה כן היה? קודם כל היתה הענות אנשים באו ברובם ובמשחק הבא יהיו יותר (בעקבות הפירסום) היו תפאורות (רובם רטובות על הרצפה )והיו תלבושות והיו נשקים והיו שרותים והיה קשר אבל מה שהפריע לי בעיקר היה חוסר במישחק ברוב הקבוצות ראיתי שהיה משחק ברמה כזאת או אחרת אבל לא היתה הרגשה של משחק של קסם נכון שהיו הוצאות שלא יכלו להחזיר אבל כמות החומרים והאוכל שהלכו לאיבוד גם הוא היתה צריחה להילכח בחשבון כרגע יצא שלא נהננו וגם די חיסלנו את הציוד וחבל מה אני אגיד לא נהנתי רוב האנשים לא נהנו וחבל אני מקווה שיהיה יתר טוב בפעם הבאה למה פרה? למה לא!

Untimodes

New member
משהו לא ציני...

רוצים משהו לא ציני...בבקשה:... אני מהכיס שלי שילמתי ל"משחק" הזה 75 ש"ח וכל מה שקיבלתי זה תליון של כלב שהיה משום מה תלוי אתלי על הצוור...אני לא חושב שהדבר הזה אם כל הכבוד למסטרים עלה להם 75 ש"ח... חוץ מזה במשחק הזה לא ראיתי שום דבר שיכל לעלות יותר מ 30-40 ש"ח לבן אדם ולכן אני בטוח שהיה פה רווח של המסטרים שמנסים לעשות מהמשחק רווח כספי... מה שמאוד עיצבן אותי זה שהכסף הלך למקומות שאני בכלל לא יודע לאן...לא היה שום דבר שלא היה במשחקים אחרים או משהו שהיה שונה ממשחקים אחרים שהכספים בהם לא עלו את גבול ה 40 ש"ח...מה אני לא מאמין שכמות היוטה שנצתרכה במשחק הזה היתה שווה קרוב ל 100,000 ש"ח שהמסטרים (בצורה גסה) אספו במשחק... ועוד נקודה מעניינת... מה אתם חושבים...אם יארגנו משחק נוסף של War4Ring האם יבקשו שוב את אותם כספים כי אני למשל לא מוכן להגיע...לשלם את אותו הסכום ולהדפק פעם שנייה... יותר מזה...: התנפץ בי כל רגש של ביטחון במסטרים ובמה שהם עושים...לדעתי במשחק הזה פשוט נדפקנו בצורה קשה והמשחק הזה הוא בושה לתנועה של משחקי התפקידים בישראל. נ.ב. לחברה הישראלים...אני יודע ששילמתם אפילו יותר מאשר 75 ש"ח מכספכם על ה "משחק" הזה ואני מבין שאתם מצטערים הרבה יותר ובגלל זה אני מציע לכם לא לשבת בחיבוק ידיים ולעשות משהו...אני לא יודע אולי תפנו למסטרים ותדברו איתם כי מה שיצא פה זה ממש ממש אבל ממש לא בסדר...

zany

New member
דברים שהרשימו אותי במיוחד במשחק.

ובנימה קצת פחות קודרת, אני עוברת לשורה ארוכה של מחמאות על ההשקעה במשחק ובמיוחד בתחפושות. הנה כמה דברים שראיתי צורך לציין (הרשימה לא כוללת את המשחק עצמו שכן למרות שלא הצליח היה ללא ספק ההשקעה המרשימה ביותר) : 1) תחפושת של אלפים: לא ציפיתי לתגובה כמו בסרט שר הטבעות, אבל למרבה הפלא כשהילכתי לי חזרה מהמצור במורדור ראיתי את האלפים מתקרבים (אם אני לא טועה - גלורפינדל וארוון) והרגשתי פשוט "וואו!, אלפים!!". הם לבשו דברים מדהימים ולבנים וממש זהרו ככה ביער (כן! למרות הגשם והעננים). והיו הדוגמא המושלמת לאיך שאלפים צריכים להראות (לפחות ממרחק של 10 מטרים). כל הכבוד לכם!!!. 2) שערי מורדור - נו טוב. היו המבנה היחיד שראיתי במשחק והרשימו בטירוף :). 3) לוחמים אלמוניים- לא יודעת איזה קבוצה הם היו, אבל הם דיברו עברית ולבשו שריונות מעוררי התפעלות. ציפיתי לכאלה מדים קבוצתיים מהקבוצות הרוסיות, אבל חימם את הלב לראות השקעה כזו מצד הישראלים. כל הכבוד :). 4) קישוטים - לא ברור בדיוק מה היה תפקידם של: שטיח עור ועליו מצויירות כל מיני חיות, מעיל פרווה חום, נעלי עור מרופטות וקרועות. כל אלו היו תלויים במחנה הלינה במורדור. רטובים ומסכנים ומראה. אבל הוסיפו המון לאוירה. אהבתי. 5) מוסיקה : למי שלא היה שם בבוקר: מישהו שם ברדיו מוסיקת מטאל סקנדינבית או וואטאבר ככה בבוקר עם זריחת השמש. היו מדורות והיה עשן והיה קר וקפוא. אבל אני חשבתי שזה היה שווה את זה. לסיכום: היתה אוירת middle earth ללא ספק. הבעיה היא שכפי ששמעתי מאחד השחקנים - "השתדלנו ונוצרה יותר מידי אוירה, והשחקנים החליטו שהם לא רוצים לחיות ב-middle earth". ככה זה היה אז... :)

Ranger One

New member
../images/Emo41.gif הפקת לקחים! ../images/Emo41.gif

כל מה שאני אומר זה "war4ring 2 - summer". אני באופן אישי מוכן לשלם עוד 100 ש"ח בשביל לעבור את war4ring שוב ,אבל אם אפשר לא בזמן בגרויות ולא בגשם שוטף. ועכשי וכדי ש"הבעיות" שחווינו לא יחזרו שוב אני מבקש מכל אחד שיכתוב לקחים מנומקים היטב על מה הוא חושב שהם לקחים טובים מהאירוע. שוב לקחים ציניים ומטומטמים בבקשה. תתנהגו בטיפה בגרות שיש לכם ותכתבו ברצינות. ("אם אין לכם משהו טוב להגיד, אל תגידו!")

Panique

New member
אנשים דפוקים בשכל

אם לא היה גשם, וכולם היו רואים את חוסר הארגון, אז למאסטרים לא היה מה להגיד והם היו נבוכים. כ ו ל ם יסכימו איתי שהאירגון היה חרא בלבן.. כן מים לא מים כן מים לא מים תשאלו כל מי שישן בגונדור - לא היו מים. נקודה. כנ"ל לגבי משאיות תובלה. כנ"ל לגבי אבטחה - שזאת היתה פשלה גדולה.... היתם צריכים לבטל את המשחק מיד!!! כשידעתם שאין מספיק מאבטחים כמו שהמשטרה דחתה, מר אסף הרשקו ה"ילד" היה צריך לקחת אחריות, ולא רק בשם הקומבינה. ואם היו ***** מתים אנשים *****, מה היתם עושים אז, גם אומרים שזה בגלל הגשם??????? יש לכם, ה"מארגנים" (במראות כפולות ומכופלות) הרבה חשבון נפש לעשות עם עצמכם. ויש לכם מזל גדול שירד גשם. גדול מאוד.

../images/Emo150.gif המשחק האמיתי ../images/Emo150.gif

אתה יודעים מה אני מצטער על מה שהאנשים כאן אומרים כשהגעתי בשעה 8:40 לרכבת צפון הגיע אלינו אוטובוס מאורגן שלקח אותנו עד ליער בן שמן כמתוכנן. וכאשר הגעתי עם הציוד שלי וחברי למשחק ראיתי מראה מדהים. כל האיזור היה מלא באוהלים. המוני אנשים שלכולם מטרה אחת והיא לקיים את המשחק . כולם היו כבר מחופשים ומסודרים עם כלי הנשק שלהם והציוד וכל המאסטרים הקדישו את כל זמנם כדי לעזור וכדי שכל העסק הזה יצליח. בכל איזור בעל אוכלוסייה מרובה הוקמו שלושה שרותים כימיים מה שמראה על אירגון והעברה של מיתקן כה כבד עד לאיזור המיועד. כל המאסטרים הקפטנים וסגניהם דאגו לכל אדם למקום שינה כי לבסוף אף אחד לא ישן תחת כיפת השמיים והאוירה לא הייתה קשה ועצבנית וברוח טובה. אני רוצה להודות לכל המארגנים ולעוזריהם על ההקדשה המרובה ורוצה לומר גם לאלה שמתלוננים על המשחק , שהם פשוט מפונקים ושהם צריכים לקחת דוגמא מאלה שהיו ונשארו וארגנו במשחק. ולראות אם הם מסוגלים להקים משחק עבור אלף אנשים ובמקום כזה, בעצמם. אשמח לקבל תגובות על הודעתי כל הכבוד למארגנים יישר כח והלוואי שהמפעל הזה יימשך לעוד הרבה משחקים כאלה. לירי אור מאסגרות´

barrow wight

New member
מקור הבעסה האישית שלי

נכון, היה גשם, אבל באתי מוכן מהבית, ויש לי 16 שנות נסיון בטיולים, טיפוסים, והדרכות בתנאי שטח, בתנאי גשם, ובכל מיני תנאים שכאילו!!! ומצטער להגיד לכם, מי שלא בא מוכן מהבית ולא שאל אנשים מנוסים, אשם לבדו בסבלותיו, אדם צריך להיות אחראי לעצמו, ובראש ובראשונה לא יוצאים פה ללאר"פ, אלא יוצאים לחיי שטח, שבמסגרתם מתנהל לאר"פ, לפני שבנאדם מכין לעצמו תחפושת, הוא צריך להכין לעצמו שק שינה, גזייה, ושלושה מ"ר פוליאתילן (לבנות חושה), או לפחות מטריה גדולה, או לחילופין להיות מוכן להירטב. התנאים היו לא נוחים, אבל לא צריך להגזים, לא התחולל כאן הוריקן, וחוץ ממטר אחד חזק, בערך בין 0002 ל- 0003, היו רק טפטופים מפוזרים, ראיתי כבר דברים קשים יותר (1991, דרום לבנון, לילה שירדו בו 145 מ"מ גשם). מקור הבעסה שלי היה חוסר הידיעה!!, בליל חמישי אמרו שביום שישי ב-8 יתחיל משחק, למחרת קמנו ב0730- אכלנו ושתינו, והתכוננו, ושום דבר לא קרה, לא הודעה, לא ארגון, ולא כלום, אני קיבלתי את ההרגשה שמערכת המשחק הגדולה, זו שאמורה להזיז מאות שחקנים במשחק משותף, פשוט קרסה, ואף אחד לא מזיז את המערכת. היו התארגנויות מקומיות, כדוגמת קבוצת לותלוריין שערכה מצעד בגשם, ושרה שירי אלפים יחד עם קבוצת לינדון (לדעתי זה היה אחד הגילויים היותר מדהימים של רוח המשחק), אבל ה"מנוע" הגדול שנועד להניע את המשחק, ותוך כדי כך להביא אינטראקציה לגבעה שעליה היינו (אני והקולגה שלי) אמורים לשבת, ובכן המנוע הזה שבק, למען האמת בכלל לא ידענו היכן ה"קברים" שלנו. וכשהתארגנה המלחמה, גילינו אותה רק בעקבות שמועות, ואנשים שרצים ומתחמשים ונעלמים ביער, ועד שגיליתי מה קורה, כבר הלך לי כל החשק לשחק. ודרך אגב מלחמה, מישהו חשב על כל השחקנים שהגיעו למשחק, שרדו את הלילה, והם לא לוחמים, או לא אוהבים להילחם?, למה לא אירגנו להם איזה שהוא משחק גם כן? למארגני המשחק, אנא אל תיקחו את דברי כהתקפה עליכם, אין לי ספק שניסיתם, התאמצתם, ורציתם שהכול ידפוק כמו שעון, ולא הכול הלך כפי שתכננתם, אם בגלל תנאי מזג אוויר, ואם בגלל שטעיתם, (וכן, רבותי, מותר לכם לטעות, אתם בני אדם, וזה קורה), אני מבקש מכם לא לקחת את הביקורות שמופיעות בפורומים השונים (שחלקן די ברוטליות לצערי) כהתקפה אישית עליכם, אלא לתחקר את האירוע כמו שצריך, להפיק לקחים, לפרסם אותם, וליישם אותם בלאר"פ הטבעת מס"2 בתקווה שיתוכנן ויבוצע כהלכה. ולכל מי שכותב ביקורות בפורומים האילו, רבותי, אם אתם כותבים ביקורות תוקפניות (וחלקכם ממש ממש תוקפני), אתם מכניסים את מקבל הביקורת למגננה, מעוררים אצלו כעס, ואז הוא לא מוכן לשמוע, לקבל, ללמוד מכם. הביקורת שלכם חשובה מאוד ואסור שמישהו יתעלם ממנה בגלל ניסוחים תוקפניים או מטופשים (ויש כאן דוגמאות בשפע). תחשבו לפני שאתם כותבים. בברכה אריאל, שהתבאס מהמשחק אבל לא חושב שציד הראשים שמתנהל באתר יעזור במשהו למישהו, או ישפר את הלאר"פ הבא!!!

Beastie

New member
האם שחקנים מפונקים ???

1.אחוז עזיבה היה שווה משני הצדדים 2.כמות הבחינות בפורום רוסי עולה פי 20 על הפורום הזה 3.כל הכבוד למסטרים, קפטנים ושחקנים שעזרו אתמול בניקיון אתר המשחק (פוליגון).

Gills

New member
תגובה לחלק ממה שנאמר

דבר או שניים קודם כל- אני מאלה שהתקפלו הביתה בלילה ביום חמישי וחזרו ביום שישי רעננים פחות או יותר ולא רטובים בכלל, אז אין לי מה להתלונן על מזג האוויר יותר מדי. חבל שאנשים מסויימים החליטו לא לבוא או לא לחזור, אבל אי אפשר להאשים אותם על שגיונות מזג האוויר האביבי. על חוסר ארגון של קבוצות מסויימות אין שום הצדקה להאשים את המאסטרים. אם קפטנים לא חשבו שלשלושה ימים בשטח כל אחד צריך כמה בקבוקי מים, זה בעיה שלהם ושל הקבוצות שלהם. אצלנו בלוריין היה מספיק מים וגם השאלנו לאחרים. לי היה כיף, ואני חושבת שגם די הרבה אנשים אחרים נהנו בסופו של דבר. אז היו בעיות כלשהן בתאום ודברים שלא חשבנו עליהם, אבל הטובים ניצחו בסוף, לא? אני הייתי בטוחה שסאורון יקח בהליכה. משהו שלא ראיתי כמעט אף אחד מזכיר זה את הנקיון בסוף המשחק, שהיה בעייתי _מאוד_. הרבה קבוצות נעלמו בעקבות הגשם בלי לארוז והשאירו קבוצה קטנה של מאסטרים, קפטנים, איסטארי ושחקנים שהתנדבו כדי לסדר אחרי כולם. פעם הבאה שאנחנו עושים משהו בסדר גודל כזה, כולל בניינים וכו´, אני חושבת שצריך לתאם את עניין פינוי הזבל ושמירה על ציוד ותפאורה מראש- הרבה מראש. אלה שהיו אתמול בשחט כדי לגמור את מה שאנשים אחרים לא עשו יודעים על מה אני מדברת. אני ממש מקווה שננסה שוב בקייץ, או אפילו לפני זה. עם הקבוצות הרוסיות או בלי, חבל לנטוש את המשחק כשכמה אנשים לא הצליחו אפילו לשחק. גילי מלות´לוריין.

Gongor

New member
נוצר מצב מצחיק

כל אחד מאשים מישהו אחר ומוציא את עצמו נקי והאמת? כולם אשמים. גם אני גם אתה גם את גם הקפטינים גם המאסטרים כ ו ל ם מה לעשות? התנסות. נקווה לפעם באה יותר טובה כולנו צריכים להשתפר.

SANDOZ

New member
אולי טוב שהאר הזה נכשל

כי הרי ברור שכל אלה שמתבכיינים שלא היה מספיק מאבטחים (בבסיס צבאי ממוצע יש בערך 5 מקסימום 6 שומרים )וכל שאר השטוית זה אותם אנשים שבאמצע הקרב היו אומרים לי שאני כבר אמור למות יוצאים מדמות בשביל לבקש שיחה בפלאפון ובכל מקרה מקטרים בסוף עדיף שבאר הבא יבואו רק הרציניים עדיף איכות על כמות כל הכבוד למארגנים על ההפקה ואני מקווה שירימו עוד כאלה עד הפעם הבאה SANDOZ

למעלה