מקור הבעסה האישית שלי
נכון, היה גשם, אבל באתי מוכן מהבית, ויש לי 16 שנות נסיון בטיולים, טיפוסים, והדרכות בתנאי שטח, בתנאי גשם, ובכל מיני תנאים שכאילו!!! ומצטער להגיד לכם, מי שלא בא מוכן מהבית ולא שאל אנשים מנוסים, אשם לבדו בסבלותיו, אדם צריך להיות אחראי לעצמו, ובראש ובראשונה לא יוצאים פה ללאר"פ, אלא יוצאים לחיי שטח, שבמסגרתם מתנהל לאר"פ, לפני שבנאדם מכין לעצמו תחפושת, הוא צריך להכין לעצמו שק שינה, גזייה, ושלושה מ"ר פוליאתילן (לבנות חושה), או לפחות מטריה גדולה, או לחילופין להיות מוכן להירטב. התנאים היו לא נוחים, אבל לא צריך להגזים, לא התחולל כאן הוריקן, וחוץ ממטר אחד חזק, בערך בין 0002 ל- 0003, היו רק טפטופים מפוזרים, ראיתי כבר דברים קשים יותר (1991, דרום לבנון, לילה שירדו בו 145 מ"מ גשם). מקור הבעסה שלי היה חוסר הידיעה!!, בליל חמישי אמרו שביום שישי ב-8 יתחיל משחק, למחרת קמנו ב0730- אכלנו ושתינו, והתכוננו, ושום דבר לא קרה, לא הודעה, לא ארגון, ולא כלום, אני קיבלתי את ההרגשה שמערכת המשחק הגדולה, זו שאמורה להזיז מאות שחקנים במשחק משותף, פשוט קרסה, ואף אחד לא מזיז את המערכת. היו התארגנויות מקומיות, כדוגמת קבוצת לותלוריין שערכה מצעד בגשם, ושרה שירי אלפים יחד עם קבוצת לינדון (לדעתי זה היה אחד הגילויים היותר מדהימים של רוח המשחק), אבל ה"מנוע" הגדול שנועד להניע את המשחק, ותוך כדי כך להביא אינטראקציה לגבעה שעליה היינו (אני והקולגה שלי) אמורים לשבת, ובכן המנוע הזה שבק, למען האמת בכלל לא ידענו היכן ה"קברים" שלנו. וכשהתארגנה המלחמה, גילינו אותה רק בעקבות שמועות, ואנשים שרצים ומתחמשים ונעלמים ביער, ועד שגיליתי מה קורה, כבר הלך לי כל החשק לשחק. ודרך אגב מלחמה, מישהו חשב על כל השחקנים שהגיעו למשחק, שרדו את הלילה, והם לא לוחמים, או לא אוהבים להילחם?, למה לא אירגנו להם איזה שהוא משחק גם כן? למארגני המשחק, אנא אל תיקחו את דברי כהתקפה עליכם, אין לי ספק שניסיתם, התאמצתם, ורציתם שהכול ידפוק כמו שעון, ולא הכול הלך כפי שתכננתם, אם בגלל תנאי מזג אוויר, ואם בגלל שטעיתם, (וכן, רבותי, מותר לכם לטעות, אתם בני אדם, וזה קורה), אני מבקש מכם לא לקחת את הביקורות שמופיעות בפורומים השונים (שחלקן די ברוטליות לצערי) כהתקפה אישית עליכם, אלא לתחקר את האירוע כמו שצריך, להפיק לקחים, לפרסם אותם, וליישם אותם בלאר"פ הטבעת מס"2 בתקווה שיתוכנן ויבוצע כהלכה. ולכל מי שכותב ביקורות בפורומים האילו, רבותי, אם אתם כותבים ביקורות תוקפניות (וחלקכם ממש ממש תוקפני), אתם מכניסים את מקבל הביקורת למגננה, מעוררים אצלו כעס, ואז הוא לא מוכן לשמוע, לקבל, ללמוד מכם. הביקורת שלכם חשובה מאוד ואסור שמישהו יתעלם ממנה בגלל ניסוחים תוקפניים או מטופשים (ויש כאן דוגמאות בשפע). תחשבו לפני שאתם כותבים. בברכה אריאל, שהתבאס מהמשחק אבל לא חושב שציד הראשים שמתנהל באתר יעזור במשהו למישהו, או ישפר את הלאר"פ הבא!!!