War4Ring שבפסח

lightningbolt

New member
בגלל ש

כל הישראלים ישנו באזור שינה אחר ליד האלפים אי עמידה בזמנים נבעה מהדחיה של הארוע הקבוצה שלי היתה אמורה להיות באזור ב9!!! ואז אמרו שאולי אין אר ואז ב11 אמרו שיש ועל כולם להגיע ואז בסוף כולם טיפתפו עד בערך 4 זאת אומרת שהדחיה דחתה אותנו בערך ב6 שעות!!!

Panique

New member
אם היו מים...

אני הסתובבתי שעות על גבי שעות עם חבר שלי בגשם פגשנו אנשים , שאלנו אותם איפה המים הם אמרו שאין כי המארגנים לא הביאו אני לא מגזים - הלכנו בכל גונדור ולאף אחד לא היה מים, וכולם אמרו לי שאין. איש אחד נחמד הביא לי קצת מים שאני אשתה אבל יותר מזה כלום. אני לא יודע איפה מצאת את המים שלך, אבל זה בטח לא היה בגונדור.

סילבן

New member
זה היה במחנה הראשי

הנקרא מורדור, זה שכולם התאספו בו בהתחלה ונרשמו בו, והדרך מגונדור אליו הייתה פשוטה אך מעייפת: ירידה בדרך האפר שלצידה גן שעשועים עד לדרך התחתית ומשם עליה בדרך כמעט ממשיכה עד מחנה מורדור.

kra

New member
לסילבן (ולכל מי שרוצה לקרוא)

עד עכשיו השתדלתי לא להגיד שום דבר רע אבל מה שמדהים אותי זה שיש מס´ אנשים שטוענים שלכולם היה מקום ולכולם היה מים וכולם ידעו הכל ועוד כל מיני דברים שכולם משהו. תמיד הם יודעים הכל (או כמעט הכל) על כולם ועל מה שכולם הרגישו או עשו או לא וכו´. אישית לא היה לי שמן של מוסך איפה המים ואם בכלל יש מים. כמו ששמו את הדפים על העצים איך מגיעים (למרות שאישית דיברתי עם 10 נהגים שהסתובבו יותר מ-4!!! שעות ביער רק כדי למצוא את נקודת הרישום שלא לדבר על המיקום של הקבוצה שלהם..) אפשר היה לתלות במקום כלשהו (לדוגמא על תא שירותים אחד בכל מחנה שינה) הודעה איפה אפשר למצוא את המים (אני די משוכנעת שהמסטרים קנו חבילה אחת לפחות של דפים ולא מס´ דפים בודדים). עוד דבר, בשביל מה צריך לקנות בירות לנחלת הכלל? (שלא תבין אותי לא נכון, אני שותה אלכוהול ובמיוחד בירות) אבל במקום הכמות הגדולה של הבירות (שאני משערת שוב) שקנו בכספי התשלום על ההשתפות במשחק אפשר היה להשכיר לפחות עוד מאבטח אחד (דבר שלדעתי קצת יותר חשוב)... ומשהו שעכשיו חשבתי עליו - למארגנים היה מחשב נייד, לא יכלתם לרשום הודעה בפורום שיש משחק? רק בגלל התהייה מה קורה עם המשחק היתה התעכבות של כמה שעות לפחות למס´ אנשים אם לא יותר. מה שכן אני חושבת שחלק גדול מהבעיה במשחק נובעת ממשהו שלמארגנים לא היתה שליטה עליו - מזג אוויר (שוב, דברים שולמו מראש אבל זה לא אומר שמס´ ימים לפני המשחק כשכבר ידעו מה התחזית הולכת להיות, לא יכלו לנסות לדחות את המשחק וההגעה לשטח של כל הציודים המושכרים. אם היה מאמץ, אפשר לציין זאת בפורום כדי שלא סתם יטיחו האשמות או שתהיה הרגשה כאילו לא נעשה דבר). יש עוד דברים שאני לא מקבלת לגמרי כמו העדרות של צברים או ההערה לגבי זה שהשחקנים בקבוצתך, כל אחד מהם יודע גם רוסית (או גם עברית), אז מה, מה זה קשור? בוא נסכם (כולם) שיהיה הכי נחמד לכולם להאשים את המזג אויר (הכי נוח) כי אחרת אפשר להמשיך להתפלסף עד בלי סוף על אשמת מי זה היה או לא היה אם נהנינו או לא וכו´ ושבפעם הבאה כולנו נשתדל יותר. לי היתה חוויה, היתה יכולה להיות יותר טובה אם גם הייתי משתתפת במס´ השעות שכן שיחקו והכי טוב היה - אם לא היה כזה מזג אויר.

סילבן

New member
לא נרשמת???

כל השחקנים הגיעו לנקודת ההרשמה, לא?? ממש לידה היו עשרות ארגזי מים ובירות. בבירות השתמשו בעיקר המארגנים ועוזריהם, בזמן שעסקו בפעילויות חשובות, כמו שמירה והתכת מטבעות. אבל שוב, אני מסכים. למרות כל הליקויים בארגון, אלמלא הגשם המשחק היה מצליח (בהחלט ייתכן שגם כך הוא הצליח - אבל לא בשבילי). פשוט קצת קשה לשחק בלי תחפושת וציוד משחקי, לאחר הגשם. אבל למדתי לקחים, ובפעם הבאה אם האשחק בגשם - אני מאמין שאהיה מוכן הרבה יותר.

kra

New member
בטח שכן אבל

בכ"ז לא ראיתי את הארגזים של המים (לא יודעת למה, אולי מפני שלא ציפיתי לראות אותם שם אלא במקום אחר, נגיד איזורי השינה?). ובנוגע לבירות, עכשיו קוממת אותי. אם בעיקר המארגנים ועוזריהם היו אלה שהשתמשו בבירות למה אנחנו היינו צריכים לממן אותן (את הבירות) ועוד כמות גדולה כפי שציינת בעצמך. ועוד יותר מזה, הם השתמשו (יותר נכון שתו) בבירות בזמן שמירה?!?! עכשיו אני יודעת שיכולתי להיות רגועה...

סילבן

New member
מורדור הוא אזור שינה מספר 1

והאנשים שהשתמשו בבירות היו כאלה שעמלו בשביל דברים בשביל כלל השחקנים - כמו תפאורה והכנת מטבעות יש לציין, כמובן, כי כולם יכלו לקחת גם מהבירות, אני אישית איני שותה אלכוהול אז לא לקחתי - אבל אל תבינוני לא נכון - מעמד הבירות שקול היה למעמד המים המינרליים. אגב, בהתחשב באחזור העולים בארוע ובבקוש - הייתה בהחלט הצדקה לרכישה מרוכזת של בירות.

raistlin majere

New member
לא פיספסתם הרבה

לא פיספסתם הרבה...... חוץ מדלקת ריאות או שפעת..... האירגון של המשחק היה חרא...... וכל פעם דחו את מועד תחילתו..... בעיקרון זה היה מגניב....היו תלבושות ממש יפות ובנו מבצרים ענקיים אבל כמגיע הלילה והמבול הכל ניהיה חרא אחד גדול..... הכל רטוב קר ומלוכלך....... נקווה שבפעם הבאה יעשו את זה בקיץ...כשאין גשם.....

BLACKJ

New member
די כבר!!!!!!!!!

מאז האר הקודם כולם מחולקים לשניים - חלק בוכה שהיה קר וחלק יורד על אלה שהיה להם קר. אולי די? כל אחד מגיב לקור בצורה שונה כך שסבלו של כל אחד שונה משל השני. אז לכל ה"אמיצים" שהמשיכו לשחק כל הכבוד לכם מקווה שנהנתם ומקווה שנראה אותכם באר הבא ולכל מי שהלך הביתה לא נורא, גם אותכם אני מקווה לראות בפעם הבאה.

סילבן

New member
די להכללות!

ישנם אנשים עם בקורת הראויה להשמע על המארגנים ו/או המשתתפים. ישנם עם בקורת בלתי כשרה, בכל מקרה חשוב להפריד ביניהם ולא לתייג את כולם כפסולים.

The Dave

New member
דעה (טובה) על השחקנים הישראליים.

אני שחקן רוסי. אני רוצה להגיד שהשחקנים הישראליים שיחקו ממש ממש טוב והוגן ושממש כיף לשחק איתם.

vergan

New member
אנשים כל ההתחלות קשות!

אני רואה כאן הרבה פרצופים "חמוצים" וכועסים ומעט מאוד שמחים אבל תבינו WAR4RING אמור להיות הראשון (בין הראשונים טוב?) מסוגו בארץ! וכולם מקווים שזה יוביל להרבה אירועים גדולים כאלה שאף יעלה את פופולריות המשחק ופירסומו בארץ! אבל כרגע המשחק מחתרתי כביכול וקשה לארגן כאלה דברים הלי משהו יותר רשמי וגדול מ"העמותה לקידום משחקי תפקידים בארץ ישראל" (אויש נו באמת אל תגידו שזה משהו כ"כ גדול) אז בשביל לעשדות עוד משחקים כאלה אתם צריכים להתמיד ויהיה אכזבות וקשיים והפסדים (כן גם כספיים יא פרסים! חחחח) אבל בסופו של דבר אנחנו הישראלים כמו חברינו הרוסים נלמד אריך לארגן לארפרים כמו שצריך מה אתם חושבים שלרוסים היה קל בהתחלה? אני בטוח שגם להם היו בעיות בראשונים! אז ירד גשם א-ו-י ל-א!!!!!!!!!!!! אני אירטב! דאמנ איט אני עמדתי שעתיים 3 בגשם השוטף כשומר ללא נשק על האיזור שינה של מירקווד! לא היה מים? תביאו ג´ריקן (מקסימום תארגנו מחברים אם אין לכם!) אני אישית לא מבין למה הרבה מתבכיינים כשהיה כ"כ כיף! אז אולי לא הכל היה כיף אולי ספגנו קצת חרא אבל איזו חוויה זאת! זה משהו שתזכרו כמה שנים טובות ואחר-כך עם תתמידו כשהארים יהיו יותר פופולריים ומפורסמים אתם יכולים להסתכל אחורה ולומר לעצמכם ולא למתחילים "אני הייתי בלארפ של בן-שמן" "אני הייתי מהתחלה ואני יהיה עד הסוף" "אני בין המייסדים של זה" עכשיו נכון שזה לא הכל אמת (אבל אף אחד לא יודע אז שששששש) כל מה שאני מבקש זה שאתם תתמידו הלכתם לראשון התאכזבתם-טוב אפשר להבין הלכתם לשני התאכזבתם-צירוף מקרים הלכתם לשלישי התאכזבתם-סבבה תעזבו גם אני הייתי עוזב אבל אל תתייאשו כ"כ מהר! ואך תרדו על המארגנים אני רוצה לראות את כל הבכיינים שצורחים על המארגנים להרים כזה דבר נ.ב. מה קרה לברק? והאם יש פה צמישהו ממירקווד שיודע לכתוב אתרים? נ.נ.ב. איך הלך השיר נגד אורקים עוד פעם? VERGAN OF MIRKWOOD

stop bitching about the game../images/Emo46.gif

In re to double moon. you say "I hope the masters did learn from last time" but you fail to understand that this game is not only a masters game but a game we all take part in and all of us are responsible for the integrity and condition of the game the masters job is to arrange all technical, plot, and logistics not your fun, your shelter, your food, your costumes, your ride, your water this game was the beginings of something great in Israel just like labyrinth in England, pennsick in pennselvenia, antgurd in the states and many more so stop bitching all of you and learn from your mistakes take care of your own needs (like water, food, customes, shelter, medicine, ride ) and dont expect others to do that for you and if you can´t ask for help from your friends fellow roleplayers parents this was not a rebuke intended for you double moon but you triggerd my response to all those that complain and bitch about this game a) being the first such game it was expected to have problems b) the integration of the two thought lets call them the israely thought and the russian thought were a cause for problemes c) your lack of understanding that a three day game in the woods is just that three dayes in the wood and you have to be prepared d) the simple sulotion of hearing the weather forecast two days in advanced there by knowing that it will rain ( the masters decision of not canceling the game were logistics the hired toilets the fruit they bought, insurence, the day they told the police they were ther (there were patrols that checked) the KKl the place was reserved for our use on that date the unwilingness of many people to check help contribute to the whole game and not just their cities helped a great deal to the confusion and chaos that was the game so stop giving all the blame on the masters

סילבן

New member
כתבה על המשחק היום בערוץ 2

היום בערוץ 2 (ישראל) בשעה 20:00 תחל התוכנית "אולפן שישי" אשר במהלכה אמורה להיות משודרת כתבה על המשחק "מלחמת הטבעת", לפחות עפ"י דברי צוות הצלום ביום המשחק. ייתכן, כמובן, שעקב המצב הביטחוני או ההצלחה היחסית של המשחק, הכתבה לא תשודר, אבל דבר אחד בטוח - אם היא לא תשודר היום היא לא תשודר יותר לעולם (לפחות בערוץ 2). נוסף על כך, ישנן שמועות כי מחר בשעה 14:00 בערוץ 10 גם כן תהיה כתבה על המשחק.

semfur

New member
ערוץ 10

אלו אינן שמועות. מחר ב- 14:00 בערוץ 10 ישנה תוכנית ברוסית אשר במהלכה ישודר אייטם על המשחק. אני חושב שבמדינה יש מספיק שמועות גם ככה, אז הינה שמועה אחת פחות...

Talash

New member
For the record

This is the second time I watched an hour of idiotic political debates run by morons on channel 2, which is what they choose to show instead of the reportage about the LARP for the second time. Yes, there was a suicide bombing in Jerusalem, but we have suicide bombings almost daily and i´m tired tired tired of watching them. I don´t say reports about suicide bombings shouldn´t be shown, but nobody´s interested in these dumb debates about what might Powell´s reaction be to Arafat´s actions or lack of them. I DON´T GIVE A SHIT. Powell may go fuck his dog and Arafat stick candles up his ass if he doesn´t have electricity. I DON´T CARE. The point of all this is that I HATE, HATE, HATE YOU Channel 2. You have added 15 extra minutes to today´s edition of the program. You could have shown the report about the LARP in these extra 15 minutes. You didn´t. If I ever find out who is responsible for the report of the LARP not being shown, I will personally make sure they die a slow and painful death as soon as possible.

Ranger One

New member
צריך עזרה?

*מנופף בהיסטריה באוסף הגרזנים שלו* אם אתה במקרה צריך עזרה, אני מוכן לתרום לך כלים, זמן, מיקום, אליבי וכדומה. זאת כמובן בנוסף לטקטיקה הטובה והישנה "אני מחזיק בזמן שאתה מכה".

סילבן

New member
כרוניקה של מוות ידוע מראש..

היום ב-14:00 בערוץ 10 הייתה תוכנית בשם "מבטא" שעסקה במגוון רחב ומרתק של נושאים מההווי הישראלי. התוכנית הייתה מצויינת, ממש נהניתי לצפות בה ואני חושב שאצפה בה באופן קבוע. שלושת רבעי השעה הראשונים של התוכנית הוקדשו לדיון על פעולות צה"ל בשטחים, והובאו חיילים מאפגניסטן, משתמטים ("סרבנים" בפי עצמם) וכן, אפילו ציונים. לאחר מכן הוקדשו כעשר דקות לראיון עם שחקן תאטרון (אולי במאי, איני בטוח) שזכה בפעם השנייה (הוא התגאה בכך מאוד, והסביר שלא נהוג להעניק את הפרס פעמיים לאותו האדם) בפרס קסדת הזהב (אולי מסכת הזהב) לתאטרון, על מחזה גרמני כלשהו (קרל מארצנאגר, משהו כזה). לאחר מכן הודיעה המנחה הצער רב כי תם זמה של התוכנית, והיא נסתיימה כשעה לאחר שהחלה. שוב, התוכנית באמת הייתה מצויינת, ומאוד נהניתי. מה שכן, הופרחו בפורום שמועות כי תהיה כתבה על המשחק "מלחמת הטבעת" בתוכנית. לרשימת תרוצים אפשרית נא לפנות להודעתי מאתמול בקשר ל-"אולפן שישי". אז זהו, לאחר שהכתבה היחידה ששודרה על המשחק הייתה בת 2 דקות באנטאבה, הייתי רוצה לשאול את באי הפורום מי אחראי להתקשרות עם צוות ההסרטה השני (זה שלא היה של אנטאבא), כי בכל זאת, הייתי רוצה כמה קליטים מהמשחק.

למעלה