War4Ring שבפסח

qball

New member
ועכשיו מה עושים?

שלום לכולם, חלק מתלוננים על האר , חלק משבחים על האר חלק מגינים על אנשים שמוטחים אליהם האשמה. חלק מציעים הצעות ייעול , אבל עם כל מה שקורה כאן עכשיו חברה מה אתם מציעים לעשות? איזה רעיון אמיתי יש לכם לגבש? לא לעשות יותר ארים ? להמשיך לעשות מסכת של תלונות או הצעות? אנחנו יודעים מאיפה באנו אבל לאן אנחנו הולכים עם כל זה. עדיין לא ראיתי אלכסיי ומיכאל מגיבים על האר(ייתכן ואני לא מכיר את הכינויים שלהם) הם המארגנים , באיזה חור המאסטרים מתחבאים סרומן הגיב ראדאגסט הגיב הקב"ט הגיב אבל היכן המאסטרים. בכל אופן אני מקוה לעתיד ארים טוב יותר ... (קצת קלינטוני מצידי אבל תסלחו לי) אז במקום לבכות על האר שנפך בוא נתכנן את האר הבא! יום טוב דורון

המשחק האמיתי ../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

אתם יודעים מה אני מצטער על מה שהאנשים כאן אומרים כשהגעתי בשעה 8:40 לרכבת צפון הגיע אלינו אוטובוס מאורגן שלקח אותנו עד ליער בן שמן כמתוכנן. וכאשר הגעתי עם הציוד שלי וחברי למשחק ראיתי מראה מדהים. כל האיזור היה מלא באוהלים. המוני אנשים שלכולם מטרה אחת והיא לקיים את המשחק . כולם היו כבר מחופשים ומסודרים עם כלי הנשק שלהם והציוד וכל המאסטרים הקדישו את כל זמנם כדי לעזור וכדי שכל העסק הזה יצליח. בכל איזור בעל אוכלוסייה מרובה הוקמו שלושה שרותים כימיים מה שמראה על אירגון והעברה של מיתקן כה כבד עד לאיזור המיועד. כל המאסטרים הקפטנים וסגניהם דאגו לכל אדם למקום שינה כי לבסוף אף אחד לא ישן תחת כיפת השמיים והאוירה לא הייתה קשה ועצבנית וברוח טובה. אני רוצה להודות לכל המארגנים ולעוזריהם על ההקדשה המרובה ורוצה לומר גם לאלה שמתלוננים על המשחק , שהם פשוט מפונקים ושהם צריכים לקחת דוגמא מאלה שהיו ונשארו וארגנו במשחק. ולראות אם הם מסוגלים להקים משחק עבור אלף אנשים ובמקום כזה, בעצמם. אשמח לקבל תגובות על הודעתי כל הכבוד למארגנים יישר כח והלוואי שהמפעל הזה יימשך לעוד הרבה משחקים כאלה. לירי אור מאסגרות´

MiSHUTka

New member
המשחק התקיים!../images/Emo58.gif

בעקבות החלטת המאסטרים הראשיים של פרוייקט <u>"מלחמת הטבעת"</u>, המשחק יתקיים בחג שני של סוכות בין 25.09-28.09. פרטים בהמשך ....

Umrug

New member
TO: Radagast

I have no words to say how great You are - You were the only man playing. I am truly amazed. All we need for the good game is one man like you on every 50 players. o

Umrug

New member
TO: Everybody

Do not call this an "Ar", or "game". This project should have been or the greatest game, or the worst failure. So it was failure. o You lucky you don´t know about the real problems that arouse during that sad weekend - problems not with weather, but between the people. o And the main thing - you have prepared teams and equipment, it would be sad to throw everything away now. SO TAKE PART IN OTHER GAMES!!! This summer there will be a lots of games, so come on! At least, try fighters game, it costs nothing and is a lots of fun. o

Umrug

New member
TO: stormers of the Morannon

I hear that someone liked the storm of Morannon. So know that it was really not so good. The mood was awfull (not the mud!) ,and the fort was not finished, and the organization was abcent. o I talk to people that tried it for the first time and suddenly liked it (as I did two years ago) . Do not leave it, the pure fighting( without the role-play) can be a lots of fun. Actually, it is much more serious and deep, as Russian and foreign experience shows (SCA) . If it is not Gandalf or magic what you seek in the game, then historical reconstruction may be your way. o

kra

New member
את המשחק או את הבריכה?

או הבריחה הגדולה? עד כמה שידוע לי (והייתי שם) היתה נהירה המונית ל"ואלינור" (רחוק רחוק מהארץ התיכונה - לבתים...). למרות שהרוסים המשיכו לשחק וגם קצת ישראלים... היית מהקצת?

raistlin majere

New member
יש לך קצת טעות.....

לא נשארו 400....נישארו פחות..... וזה היה אמור להיות משחק של 1500 אנשים!!! בתהלוכה היו אולי 400-500 אנשים...... איפה כל השאר????!!! המשחק נכשל ובגדול.... ואולי לקבוצה שלך יהיו 2 כלי רכב.....לשאר הקבוצות לא היו...!

Hest

New member
נו באמת

המסטארים עשו כמיטב יכולת לעשות משהו מהארוע הזה. זה שאתה עזבת מוקדם, או לא הגעת זו אשמתך בלבד. אם נשארת עד הסוף הרי אז בוודאי קיבלת תמורה לכספך. לפי אלו שלא נסוגו מחמת הבעיות (שאני לא בהם) היה מאוד כיף.

Ranger One

New member
אני אוסיף עוד קצת....

6) האחווה הקבוצתית - אני משתמש בכוונה במילה "אחווה". מה שראיתי במחנה שינה 1 (אני חושב שזה המחנה שהיתי בו) פשוט הדהים אותי. אנשים מלווים דברים אחד לשני, יושבים סביב מדורה מדברים ,מספרים סיפורים ,מעבירים בקבוקי אלכוהול , סיגריות ,מארגנים דברים. פשוט דבר מדהים. 7) היכול תסידור של השחקנים - בערך בשלוש-ארבע בבוקר לפני שהדלקנו את מדורת הנוודים יצאתי ועשיתי סיבוב ממש בכל שטח השינה ואני חייב לציין שזה הדהים אותי שלמרות כל הקיטורים ראיתי מעל 200 אוהלים בשטח עומדים. ואני לא יודע איך האנשים בפנים הרגישו, אבל העובדה שאנשים הצליחו להקים מאהלי שינה ממלאת אותי בגאווה שהייתי חלק מהאירוע האדיר הזה.

Ranger One

New member
לקחים שאני הפקתי.

1) ארגון דף לחדשים בחווית הלארפים- אני באופן אישי לא יצאתי למחנאות מאז כיתה ד´ עם הצופים. לא היה לי מושג מה לארוז. ארזתי שטויות ודברים מאוד מאוד לא אפקטיבים. לקצר, אני בעד שבאתר יכלל דף המסביר מה כדי להביא לאר (שק שינה וכדומה ,לא חרבות). 2) חלוקת מפות לפחות ,אבל לפחות שבועיים לפני. 3) שכל קפטן של כל קבוצה יעשה בדיקה עם כל שחקן שיש לו "רשימת ציוד חובה" לפני היציאה - הרשימה תכלול למשל: 1.5 של מים ,שק שינה וכדומה. יחובר על ידי המארגנים מקסימום חודש לפני האירוע. 4) הכנת הסעות מאורגנות - אני מדבר בתוך השטח. משהו כמו לשכור 3-6 רכבי שטח בעלי מקום אכסון גדול לזמן המשחק.

סילבן

New member
אני מבקש שלא להגזים!!!

שוב, היו המון מים במחנה ההרשמה הראשוני, וכל מי שרצה יכול היה לקחת אתו שישיות בקבוקי מים מינרלים לאן שחפץ - והדרך למחנה גונדור לא הייתה כה ארוכה. אמנם, עקב החסר במפות שאכן הובטח ולא ניתנו - נאלצתי לסייר בשטח ולהכירו, אבל היה זה מעשה אלמנטרי. בעניין האבטחה - היא מראש הייתה מיועדת לשחקנים הצברים ומכיוון שרובם המוחלט לא נשאר למשחק ביום שישי - למעשה לא היה בה יותר צורך.

Gongor

New member
נכון חלקית

תגיד מפונקים כמה שאתה רוצה. זה פשוט עניין סובייקטיבי של הנאה אישית. יש כאלה שנהנים מגשם, ויש כאלה שלא. אבל זה לא העניין. דרך אגב, כן היו אנשים שישנו תחת כיפת השמיים אבל אני לא אחד מהם אז לא נכנס לזה. אני לא אומר שאני יכול להקים משחק כזה - אבל אני אומר, שמי שכן חושב שהוא יכול, צריך לחשוב גם על דברים אחרים, כגון מים (דובר כאן מספיק לפי מה שאני רואה על נושא זה) ואבטחה (כנ"ל). ובאמת, כל הכבוד לכולם. כשאני הגעתי גם הלב שלי התחמם. אבל זה נכון שצריך להפיק לקחים. כי 5 שעות של אר זה לא מה שתוכנן גם במקרה של גשם.

סילבן

New member
הסכמה ותוספת

אני חושב שהגשם אחראי להרס המשחק במידה גדולה יותר מתאורך. בלעדיו היה ללא ספק מתקיים משחק נפלא.

Varkong

New member
אההה..... לא.

מה שהולך בפורום הרוסי, זו אינה בכינות של ילדים בני 7 שחוזרים על עצמם כל הזמן, אלה של אנשים במוגרים והגיוניים שבאמת נותנים ביקורת בונה.

למעלה