War4Ring שבפסח

Panique

New member
אם הייתי יכול לעשות את זה

הייתי מודה לאלוהים בתודה וכל הבגדים שלי לא היו הופכים לבוץ מגעיל והייתי יכול להשאר. מה ´ני אגיד... היתה לך בחירה טובה

raistlin majere

New member
תראי...

בקבוצה שלנו...(דונלנד..) לא היה מישהו שנחשב לאביר.... אבל אבל אפשר לקרוא לזה ככה......בערך... ולסוע ולחזור כל פעם מגבעת זאב דרך כביש 443.... ואז כל פעם לחלץ את אבא מהבוץ..?... אני לא חושב שאני מסוגל לזה...... וכן זה אלרפ הראשון שלי... אני לא מתכוון שהוא יהיה האחרון.... אבל בפעם הבאה נידע שהארגון בתחת וצריך להביא אוהל טוב והרבה נילונים גדולים לכיסוי הדברים... והמון המון מים....ואוכל....

Panique

New member
...

... ולא להסתמך על אף אחד חוץ מעל עצמנו כי המילה "מארגנים" יכולה להטעות.

lightningbolt

New member
המארגנים היו מצויינים

אולי הקפטיין שלך לא היה משהו האר היה בנוי כך שכל קפטיין שולט על הקבוצה שלו רק עם הדרכות מועטות של המארגנים הם לא הבטיחו לך כלום

raistlin majere

New member
נכון

נכון הקפטן שלנו לא הכי שלט בדברים..... אבל אמרו לנו שאנחנו צריכים לעבור לאזור שניה של גונדור בבוקר של יום חמישי..ושתבוא משאית ותיקח לנו הכל.... ואז רק אחרי התהלוכה כשראינו שלא תבוא יותר משאית.... לקחנו הכל לבד והלכנו לשם.... בגלל שהיה לנו הרבה ציוד השארנו כמה דברים שם... ואמרו לנו להשאיר את כלי הנשק והשיריונים כי תבוא משיאת כדי לקחת אותם.... בדרך התחיל מבול.... ככה שכל הדברים שלנו נירטבו בצורה נוראית.... וכשחזרנו לקחת את מה שנישאר גילינו שלא נישאר.... מישהו לקח את התיקים שנישארו ונעלם..... ורק בבוקר של יום שישי.... אחרי לילה קשה באוהל הרוס ומוצף.... כשאין לנו בגדים יבשים בגלל המבול בדרך...... מישהו הביא לנו את התיקים החסרים שהינו צריכים בדחיפות בלילה..... ועדין לא הגיעו הנשקים.אז הינו צריכים ללכת עד לשם כדי לקחת אותם........ אני לא יודע מה איתך.... אבל זה ניקרא אירגון חרא!! וזה לא קשור לקפטן שלנו כי גם הוא היה באותו מצב...... וזה לא רק הקבוצה שלנו... זה גם רוהן... שהינו איתם בכל דבר..... כל פעם המארגנים הבטיחו לנו משהו.... כל פעם חיקינו לו כמה שעות..... וכל פעם הוא נידפק..... אז לפי דעתי..... עם המארגנים לא יכולים לארגן משהו כזה כמו שצריך..... אז שימצאו תפקיד אחר......

lightningbolt

New member
נורא קל להאשים את המארגנים בהכל

היו לכם בעיות אוקי אפילו בעיות חמורות אם המארגנים באמת הבטיחו לכל כך הרבה אנשים משאית והמשאיות לא הגיעו אז כנראה היה איזה באג עם חברת המשאיות שוב כולם ישר מחפשים את מי להאשים

lightningbolt

New member
לאף אחד לא היה יותר טוב

אנחנו הסענו את הציוד 1 באוטו גלידה (אני מת על הקבוצה שלי) 2 3 אנשים באו ברכבים פרטים אז עשינו מלא נגלות אבל האמת היא כשבאנו יום לפני זה את כל הדברים הכבדים משאיות הביאו לברי אנחנו רק העברנו אותם לריונדל

raistlin majere

New member
אני לא מחפש אני מצאתי....

אני יודע בדיוק את מי להאשים במה..... אני לא סתם מאשים אותם בדברים....... הם ידעו טוב מאוד את התחזית......לפחות שהיו מביאים נילונים לכיסוי חפצים מפני הגשם....... אבל גם את זה לא..... במקרה אחד מהקבוצה שלנו הביא קצת..... אבל זה עזר רק ביום הראשון (יום רביעי) אחר כך זה כבר היה מלוכלך מידי לשימוש והשתמשנו בזה כדי לכסות את הרמת הנשקים והשיריונים ביום חמישי בערב........ וגם במקרה התקשרתי לחבר והוא אמר לי להביא אוהל..... לחצי מהאנשים שם לא היה אוהל כי לא אמרו על זה כלום...... לא אמרו כלום על ציוד ממולץ...... ואמרו לא להביא שום דבר שקשור לכנולוגיה עכשיוית...... זה ממש עזר לנו..... הינו צריכים כל פעם ללכת בגשם לחפש פנס.....

lightningbolt

New member
גם אתה ידעת בדיוק את התחזית

והיית צריך להתארגן כיאות ולדבר על הקפטיין שלך על איך להתמודד עם הגשם

Panique

New member
ברור שנחפש את מי להאשים

כי דבר כזה לא קורה מעצמו. אשם הגשם, ואשמים ה"מארגנים" (ואני שם את זה במרכאות מסיבות ברורות). וככה זה.

kra

New member
אז ככה,

א. אני שמחה שאתה חושב לבוא לעוד "אר"ים. ב. מסכימה לחלוטין עם העניין של אבא, פשוט היה לי הרבה מזל שתפסתי טרמפ בלילה יום חמישי אבל ההחלטה ליסוע היתה רק אחרי שהייתי רטובה לחלוטין מנסיון כושל להרים את מירקווד (עצוב אבל נכון) ואחרי שטבעתי בבוץ וחלק מהציוד שלי נרטב למרות (!) שהיה לי אוהל ושאר ציוד שהבאתי ליומיים בטבע.. ג. לגבי הציוד שלדעתך צריך היה להגיד להביא מראש - לא מסכימה, יוצאים מתוך הנחה שמי שמגיע למשחק הוא אדם בוגר שיכול לדאוג לעצמו וגם שהוא מודע לזה שישנים בשטח (ועוד עם תחזית כזו) מן הראוי שידאג לפחות לתחת של עצמו... אני התארגנתי עם מס´ חברים וקנינו מבעוד מועד 22 מ´ ניילון לציוד שלנו (מה שבסוף הציל את הרטבות הציוד של מירקווד אבל רק לשעתיים בערך). אני מוכרחה לציין שלמרות שלא העברתי את הלילה בשטח, השארתי את האוהל שלי (והשק"שים) אבל בבוקר (סליחה, הגזמתי, ב-2 בלילה) הם כבר היו מוצפים... ד. אבל לגבי המים - מסכימה! גם אני שמעתי שיהיו מים ואני מוכרחה להודות שגם אני נפלתי בפח (אמנם הבאתי 5 ליטר מים ליתר ביטחון אבל כשמגיעים עם קבוצה של 8 אנשים מהבית - זה לא מספיק (שלא לדבר על שאר הקבוצה). ה. היו מחדלים, לא ראיתי שום נסיון לטפל במשהו אבל אני נותנת קרדיט לכך שהיה סיכוי שהמסטרים כן ניסו לעשות משהו בנידון. אפשר להמשיך כך עוד הרבה סעיפים אבל אין לי כוח. נהניתי בכמה שעות שהייתי יום חמישי, התבסאתי שלא היתה הודעה ברורה לגבי המשך המשחק ולכן נסעתי הביתה ביום שישי, אבל! כל הכבוד על הנכונות והנסיון. אפשר תמיד רק לשפר. ושוב אני חוזרת ל-א. תבואו גם למשחקים הבאים, אשמח לראות אתכם.

Hest

New member
תראה

אצלנו אתה צריך להאשים רק אדם אחד. את הקפטין. עם עוד קצת אירגון וסבלנות אולי זה לא היה כל-כך נורא. אני אישית, בסופו של דבר, נהניתי. אמנם עזבתי ביום שישי בבוקר (יש גבול למה שהגוף המפונק שלי יכול לסבול, אבל לא ניכנס לזה), אבל עדיין נהנתי. היו איתי אחלה אנשים (רובם) והצלחנו להוציא קצת דבש מהחרא שטבענו בו. לכל הדונלנדים: אני מקווה שלא שפטם את כל הארים לפי האר הזה. אני לא עומד לעשות כן, למרות שזה אר ראשון שלי. לדעתי האר הזה נכשל (בשבילנו) רק בגלל אירגון לקוי מצד הקפטן. אמנם גאון דיפלומטי ושחקן מצויין, בתור קפטין הוא נכשל. אני מקווה שתגיעו לארים הבאים, אני בהחלט מתכוון.

סילבן

New member
ללא ספק

אבל אני לא מאשים את הקפטן, הוא היה סביר ביחס לממוצע. לדוגמא, עצוב מאוד היה לראות ביום חמישי בצהריים גוש אדיר של הציוד של אסגרות´ שהובא יום לפני כשעוד לא ירד גשם, ונראה ביום שישי כמו סמרטוט רטוב אחד גדול. גם אני עזבתי בבוקר שישי, אך היה זה רק בגלל הגשם, שלא הותיר לי דבר לשחק בו. בפעמים הבאות אבוא מוכן - ואהנה. באופן אירוני, ניתן היה לבוא ביום שישי בבוקר ולהנות ממשחק בלא גשם בלי לינה בשטח.

Hest

New member
לבוא מוכן

אני דיברתי עם אריק בבוקר יום חמישי (ממש בבוקר). שאלתי אותו לגבי המצב בשטח, כדי שאוכל לעדכן את האנשים, כדי לבקש עצתו במה להביא. הוא אמר לי שאין בעיה, שהגשם מזערי, שלא קר ושאין לי מה לדאוג (ראו את הודעתי בפורום "דיווח מהשטח"). כתוצאה של השיחה הזאת באנו, אני ושאר האנשים שלא אמרתי להם על המצב הקשה, לא מוכנים. כשהגענו למחנה אמר לנו הקפטן "עכשיו כשגרמתי לכם לבוא, ממש קר ורטוב פה!" (הציטוט אולי לא מדויק אך זו בפירוש רוח הדברים).

סילבן

New member
אם היית מוציא את הראש מהחלון

היית מבין כי יש גשם שוטף. אבל, גם אני לא צפיתי זאת - אני פשוט אומר שכל אדם בר דעת היה צריך להבין כי המצב יהיה קשה ויהיה גשם ולהכין עצמו. אני לא הכנתי, וגם אתה - וסבלנו. גם הקפטן ישב כל הלילה ליד המדורה, אתה דווקא ישנת. אגב, באמת ביום שיש לא היה גשם עד הערב - וזה מנסיון אישי. אני איני מנוסה בלינת שטח - עכשיו התנסיתי. בפעם הבאה אהיה מוכן ואהנה. שוב, הקפטן לא היה נפלא, אך גם לא נורא, יחסית לשאר. יעראפל ואסגרות´ התפרקו - ואתה ראית את ערמת הציוד שלהם בצהרי יום חמישי. פרט לכך, היה כן עם עצמך ותודה כי אלמלא הגשם הבלתי צפוי (ברמה הארגונית) היה משחק מהנה למרות כל ליקויי הארגון.

kra

New member
אם זה מעודד

אז אצלנו ידענו מה המצב בשטח ומה התחזית ולכן דאגנו להביא אוהלים חסיני גשם (מה שלא עזר - הם הוצפו בכל זאת), הבאנו נעליים, גרביים, גופיות ועוד בגדים חמים להחלפה (מה שלא עזר - הכל נרטב בכ"ז), הבאנו מים (שלא הספיקו כי סמכנו על המים שהובטחו) ולמרות הכל נהנינו (לא מהמשחק אבל כן מהחוויה של לפחות להיות עם כ"כ הרבה אנשים שרוצים לשחק).

למעלה