אז ככה,
א. אני שמחה שאתה חושב לבוא לעוד "אר"ים. ב. מסכימה לחלוטין עם העניין של אבא, פשוט היה לי הרבה מזל שתפסתי טרמפ בלילה יום חמישי אבל ההחלטה ליסוע היתה רק אחרי שהייתי רטובה לחלוטין מנסיון כושל להרים את מירקווד (עצוב אבל נכון) ואחרי שטבעתי בבוץ וחלק מהציוד שלי נרטב למרות (!) שהיה לי אוהל ושאר ציוד שהבאתי ליומיים בטבע.. ג. לגבי הציוד שלדעתך צריך היה להגיד להביא מראש - לא מסכימה, יוצאים מתוך הנחה שמי שמגיע למשחק הוא אדם בוגר שיכול לדאוג לעצמו וגם שהוא מודע לזה שישנים בשטח (ועוד עם תחזית כזו) מן הראוי שידאג לפחות לתחת של עצמו... אני התארגנתי עם מס´ חברים וקנינו מבעוד מועד 22 מ´ ניילון לציוד שלנו (מה שבסוף הציל את הרטבות הציוד של מירקווד אבל רק לשעתיים בערך). אני מוכרחה לציין שלמרות שלא העברתי את הלילה בשטח, השארתי את האוהל שלי (והשק"שים) אבל בבוקר (סליחה, הגזמתי, ב-2 בלילה) הם כבר היו מוצפים... ד. אבל לגבי המים - מסכימה! גם אני שמעתי שיהיו מים ואני מוכרחה להודות שגם אני נפלתי בפח (אמנם הבאתי 5 ליטר מים ליתר ביטחון אבל כשמגיעים עם קבוצה של 8 אנשים מהבית - זה לא מספיק (שלא לדבר על שאר הקבוצה). ה. היו מחדלים, לא ראיתי שום נסיון לטפל במשהו אבל אני נותנת קרדיט לכך שהיה סיכוי שהמסטרים כן ניסו לעשות משהו בנידון. אפשר להמשיך כך עוד הרבה סעיפים אבל אין לי כוח. נהניתי בכמה שעות שהייתי יום חמישי, התבסאתי שלא היתה הודעה ברורה לגבי המשך המשחק ולכן נסעתי הביתה ביום שישי, אבל! כל הכבוד על הנכונות והנסיון. אפשר תמיד רק לשפר. ושוב אני חוזרת ל-א. תבואו גם למשחקים הבאים, אשמח לראות אתכם.