War4Ring שבפסח

Hest

New member
ראש מהחלון

ראשי יצא מהחלון, מספר פעמים. לכן התקשרתי לקפטן שלנו, לכן שאלתי אותו על עצתו בנוגע למזג האוויר שם. זכור שהיער נמוך יותר ובמקום אחר מירושלים, לכן גם הערכתי שהגשם שם יהיה דל יותר, לכן היה לי קל להאמין לשיקרו של ורקונג.

Calanya

New member
קפטיינים ואחריותם

הקפטיינים מונו על ידי המאסטרים, ובהחלט אפשר לצפות מהמאסטרים שיקחו אחריות על התנהגות הקפטיינים. אם אדם לא היה ראוי להיות קפטיין, הוא לא היה צריך לקבל את המינוי, עם כל הרצון הטוב שמישהו אכן יהיה קפטיין ושתהיינה קבוצות. הקפטיינים היו צריכים לקבל יותר עזרה (ולו רק בתדריכים והסברים). בשביל רובם זו הייתה הפעם הראשונה שהם שותפים ברמה כזאת במשהו כזה, לפחות הקפטיינים הישראלים. אם באמת קפטיין היה אמור להסתדר רק עם הדרכה מועטת מהמאסטרים, זו שגיאה של המאסטרים ובפעם הבאה חשוב להשקיע יותר בתדרוך הקפטיינים. הקפטיינים ורמתם הם אחריות המארגנים, לא אחריות השחקנים.

kra

New member
לדעתי היו הרבה מים../images/Emo8.gif

אמנם לא בבקובוקים, אבל הרבה מים...

Panique

New member
לא מהסוג הרצוי.. ../images/Emo8.gif

מעורבבים בחול, ג´יפה, אדמה, ושאר דברים טובים.

lightningbolt

New member
זה ממש היה שווה

דבר ראשון פינוקיו זה שלא היה מים או מקום להתחבות מהגשם תאשים את הקפטיין שלך לא את המארגנים לנו ממש היה מספיק דבר שני החוסר המוחלט של הרול פלי(שעבר גם עלי בכמה רגעים) הגשם(שביום ממש לא התיק כמו בלילה) והבוץ היו רק הכנה האר של היומים הפך לאר של 5 שעות אבל זה היה שווה את זה רק בשביל הקרב על שערי מורדור זה פשוט היה שווה את זה זה היה אדיר חצים בכל מקום (בתוך מודור-להם לא היה בכלל קשתים :)) טיפוס על החומה פריצת החומות זה היה ג-ד-ו-ל-!-!-! זה היה שווה הכל נכון בגלל הגשם הכל נהרס גם לישראלים וגם לרוסים(אתם חייבים להודות שלא סתם המשחק נגמא באחת) אבל הכל כמעט היה מושלם בלי הגשם המשחק היה הולך חלק והיה יוצא מצויין ביקורת- הדחייה היתה שטות אם הינו באים בבוקר כמתוכנן היה הרבה יותר אור יום לבנות את כל העיר ואולי גם היינו מסיימים אותה הגשם- אין מה לעשות לא אשמת המארגנים אשמת השחקנים הדפוקים שמיד אחרי הלילה התחפפו למרות שהגשם כמעט ונגמר (יכול להיות שבגלל העיר בריוונדל לא כל כך הרגשנו אותו) סך הכל היה מצויין ואם בקרב בסוף היו הכוחות יותר שווים (למורדורים היו יותר קשתים) אז הקרב יכל לצאת יותר טוב היה יתרון ברור במספק לתובתנו זהו סך הכל חזרתי הביתה עם ידים-חומות (בוץ) אדומות(דם-כמה מהחצים האלה נשברו לי על היד) והיה גדול היה לזה פוטנציאל גשם ושחקנים שברחו הרס הכל מקווה שזה לא מייאש אף אחד מהמארגנים לעשות עוד דברים כאלה בעתיד אני איהיה שם נ.ב אמרתם שלא יהיה אפשר להכנס ליער אחרי שהתחיל המשחק הוא היה מלא במטיילים ואפילו ההורים שלי הצליחו להכנס!!!!

Panique

New member
תגובה

קודם כל שמי הוא פאניקוה, ולא נכנס לפסים אישיים. דבר שני, ציטוט ממכתבי: "נ.ב. אני בטוח שיש אנשים שלא יסכימו איתי ויגידו "למה אתה רכרוכי, שיחקנו בגשם ונהנינו", ובכן, אני לא - כל אחד וההנאות שלו. ואני בטוח שהיתם יותר נהנים במזג אויר רגיל, לא בוצי, רטוב, וקר." אם אתה נהנית מאר של 5 שעות, והגשם לא הפריע לך, סבבה לך, ואני שמח בשבילך שנהנית. ולגבי המים להאשים את הקפטיין?!?! תקרא את הפורום יש פה 100 הודעות שכתוב שיהיה מיים שיסופקו על ידי המארגנים!!! והקטע שחנינו בלילה בגונדור, אבל בהתחלה אמרו לנו שאנחנו במורדור, והינו צריכים לעבור, ואמרו שתבוא משאית, ולא באה, וסחבנו הכל, ואז אמרו לנו שיסחבו לנו את הנשק והשריון, ולא סחבו, איך אתה קורה לזה אם לא פשלה אירגונית. בעצם מה שאתה כותב הוא שלמרות הגשם, והקיצור המשמעותי, והדחייה, והפוטנציאל שלא התממש, אתה נהנית. אז סבבה לך, אבל אני לא. -פאניקוה

lightningbolt

New member
אני יכול להבין למה לא נהנת

אבל תראה לנו היתה משאית ועוד נעזרנו באוטו גלידה נחמד שהעביר לנו מלא ציוד אני לא יודע מה אירגן את זה אבל לפי דעתי הקפטיינית שלנו אם שלך לא ארגן משאית( או אוטו גלידה) שתסחוב את הציוד זה לא בעיה של המאסטרים

Panique

New member
אז תסכים איתי

שמקור הבעיה היתה בחלוקת תפקידים ברורה של אחריות בין הקפטים למאסטרים? כי אני יודע שהקבוצה שלי היא לא הקבוצה היחידה שסבלה מהבעיות הנ"ל, ולדעתי (תקן אותי אם אני טועה) האלפים היו היחידים שאירגנו לעצמם משאית. חלוקת תפקידים ברורה היא חלק נכבד מאוד מאירגון. הרי הכי קל זה להגיד "זה לא אני, זה הוא".

lightningbolt

New member
יכול להיות

שוב אני יודע רק מה קרה אצלנו (ואצל גונדבד ששם אני מאשים את המאסטרים שנתנו לקפטיין שלהם להיות קפטיין)

raistlin majere

New member
באמת לא מהסוג הרצוי...

היו המון המון מים..... אבל לא כאלה שאתה יכול לשלוט איפה הם ישפכו או באיזה חום הם יהיו.....

kra

New member
אני אמנם גם עזבתי ביום שישי, אבל...

חזרתי די מאוחר בבוקר, אז אני יודעת (כי דיברתי עם אנשים) שרוב המחנות שקשורים לברית הלבנה (ממש כמעט כל האלפים, הגמדים, בני האדם, הוביטים ועוד כל מי שהיה קשור אליהם) עזבו בבוקר. לעומת זאת, האורקים שהגיעו למקום כבר יומיים לפנינו וסבלו הרבה גשמים - נשארו (רק בודדים מהם עזבו וגם זה בקושי). אז המשחק לא התבטל, אבל יחסי הכוחות היו כמה מאות אורקים מול מעט עשרות בני הברית הלבנה (בקושי). זה מה שידוע לי. אבל רק שתדעו שלמרות שהיה נוראאא קר ורטוב בלילה - היה ממש ממממממש כיף! היו צחוקים, קטעים וממש הרבה אלכוהול! long live יין פטישים!! אז מי שלא בא - הפסיד בגדול!!! נ.ב. אם ראיתם הודעות בהם כתוב שחזרתי ביום חמישי בלילה - אז זו אחותי. אני חזרתי רק ביום שישי בבוקר (היא באה לקחת אותי ועוד כמה חברים).

lightningbolt

New member
ממממממהההההההה??

אסגרות עזבו מירק ווד עזבו לותלוריין וריוונדל נשארו להלחם באדון הרוע!! יחד עם הרוהרים והגונדורים ודונלאנדים שברנו את שערי מורדור והחזרנו את הטוב לשלוט בעולם ויחסי הכוחות היו ממש לטובתנו או שפשות הקשתים שלנו שחטו אותם(בזמן שהאורקים התבצרו הקשתים הורידו אותם כמו ציפורים כלואות בכלוב ובאמת היה מלא צחוקים בלילה גם בגשם היה כיף

raistlin majere

New member
מה???

אני הייתי דונלנדי..... ואני לא יודע איך אתה עדין קורא לנו ככה..... היום בצהרים נישארו מהקבוצה שלנו רק 3.....או אפילו רק הקפטן שלנו... אז אני לא יודע עד זה עדין ניקרא דונלנד.... כי הוא דונדיין

lightningbolt

New member
אולי לא דונלאנד...

אלה עם הצמות והנשמה של זאב הם דונלאנדים? כי אם כן נשארו איזה 20 והם התמקמו לנו בריוונדל לאיזה שעה וחצי היו מנומסים בירחו את המקום ובסוף עזרו להביס את מורדור

dianno

New member
רק עכשיו

עליתי על העץ הזה ומה אני רואה- דונלנדים מתרשרשים בבוץ של עצמם. לא עוד! בתור הצבא היחיד שהיה מלוכד ומאורגן(inplay) כל המשחק (חוץ מה"טריק" הקטן של נועם) לא ניתן לאף אחד להתייחס אלינו כחסרי נוכחות! השתתפנו באופן פעיל בתקיפת שערי מורננון ותרומתנו היתה בל תשוער! כבוד ועוצמה, deamit´! ושהערפל ירכב אם כולכם! GILENDOR artis DI´ANNO of dunland

kra

New member
התנצלות

את ההודעה הקודמת אחותי (הקטנה) כתבה אז אנא אל תייחס אלי את ההודעה הזו. חוצמזה אני שמחה שאלו היו תוצאות המשחק! כל הכבוד לברית הלבנה (או לפחות למה שנשאר ממנה)!!!

סילבן

New member
היו ה מ ו ן מים מינרלים בבקבוקים!

המארגנים הביאו עשרות שישיות בקבוקי 1.5 ליטר של מים מינרלים (ועשרות פחיות בירה) בשביל כל המשתתפים לשמוש חופשי. אני השתמשתי בכמה מהם. לפיכך היו די והותר מים לשתייה/רחצת ידיים/קרור כוויות, וזה הספיק לי. בנוגע לארגון, אכן שמתי לב לתופעה מעניינת: באפן קבוע מארגני הארוע אינם עומדים בלו"ז שהם עצמם קבועים: זה התחיל עוד בימי שישי האחרונים,כשקבעו טורניר ב-13:00 והוא התחיל בסופו של דבר ב-16:00, והסתיים במשחק שנקבע ל-18:00 והתקיים (כנראה) בסופו של דבר ב-8:00 בבקר המחרת. מה שכן, היו שרותים כימיים בשפע ובמספר מקומות, בניגוד להודעת המארגנים עצמם (!) שטענו כי הם יקרים ביותר. אישית, איני מתרגש מאתרעות ביטחוניות, אך מבחינתי הגשם הוא שהרס את המשחק: הרטיב עד כלות את תחפושתי, מטי, בגדיי,נעלי ושנתי, ולא הותיר כל אפשרות של משחק ביום המחרת. בכל זאת, הגשם הוא התקלה העקרית, ולא בעייתיות הארגון. בקשר לאבטחה: במחנה הלילה בו ישנתי (גונדור) שמעתי בלילה את הערים מסבירים כי לא נקבע לו אחראי בטחון ולא נקבעו נהלי ביטחון וסתם מישהו לקח אחריות על הביטחון כי הוא הרגיש אחראי, ולא היה מספיק נשק. אבל לא נורא, בוא נייחס זאת להעדרות המסיבית של ה-"צברים" מהמשחק (בחיי שלא פגשתי שחקן אחד שלא מקבוצתי שלא דבר רוסית), ונהיה בטוחים כי במשחק הבא בקיץ הכל יהיה שפיר.

למעלה