way 2 b strong boys

NiGa

New member
3.. 2.. 1..

ז'עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעענו!!! קדימה שהצטרפת לכוחותינו אני רואה באווי שלך שאתה מתחבא מאחורי "טל פרסם את ההודעה בפורום" אבל עוד לפני שהוא פרסם אותה, אתה אמרת לכולם לראות אותה! נחש קטן
ובקשר להתפלספויות - זה כי אני עונה ליובל. ככה אני מדבר עם יובל
נגיד לך, לא הייתי מתפלסף הייתי אומר "ז'עעעעעענו! די לרדת על בנות די לרדת על בנים, הכל ניר, והעיקר ז'עעעענו"

קטי - רק כי אני לא יודע לשרשר

בקשר למקסים קחי בחשבון שאנחנו מדברים על עצמינו בני נוער יש כאלה עם פיוזים רגישים ויש כאלה שפחות מתעצבנים אז מקסים השתגע ביררתי עם מנהלים אחרים ,סתם מתוך סקרנות והרוב אמרו את מה שאני גם חושב שצריך להזהיר את מקסים ואם הוא חוזר על זאת לחסום אותו ולא ישר לחסום אותו בטענה של הסתה לרצח

yoni x

New member
יותם הסבר על האאויי

ההודעה שלי באאויי לא באה כדיי כביכול להוציא אותי "טוב" מהעניין הסיבה שרשמתי אותה היא כי טל רשם הודעת אאויי שעיצבנה אותי...אז החלטתי להפיל אותו חזרה...... הרי בהודעת פתיחה הוא ביקש שלא נגלה לכל הפורום את זהותו של כותב הידיעה.....אז עשיתי לו טובה..ופירסמתי את זה לכולם עכשיו יהיה לו על הרבה מה לדבר עם הבנות באייסיקיו...בנת?

Uv Kruvi

New member
טל זה יותם

זה לא ז'עננננננו (תלמד לקרוא מחבל!) זה ז'עעעעעעעעעעענוו!

Darakan

New member
הודעה לסיכום

ואוואוו או טל או איך שלא תרצה. אתה חתיכת הומו. תפסיק לזיין ת'שכל, להשמיץ אנשים שאתה מכיר, להעביר ביקורת על דברים שאתה לא מבין בהם. נגמר.

the eye2001

New member
בואנה שי!!!!

אל תקלל!!!.. במיוחד לא את טל! הוא עושה דברים בדרך שלו מה לעשות..... אבל לא תוכל לשנות אותו ובמיוחד לא ככה.... בחיאאת....

R2 D2s Servant

New member
../images/Emo45.gif

שמח לראות שאני לא לבד בקטע הזה, אני כאן איתך. אני לא חושב שהכרתי אי פעם מישהי שבאמת עניינה אותי, ואין כאן קשר לדייטים, היא יכולה להיות סתם אחת שיוצא לי לדבר איתה ברחוב. אני לא מכליל, ובאמת הכרתי גם כמה בנות עם חוש הומור, כאלה שאפשר לפתח איתם שיחות מעניינות וכו... אבל עדיין, זה לא קרוב להיות כמו עם חברים(לא, אני לא הומו). יש לי חברים שבאמת יכולים לקרוע אותי מצחוק, ולא סתם איזה גיחוך מאולץ סתם כדי להראות נחמד, ושיחות... שיחות עם חברים הרבה יותר מעניינות, אין בכלל מה לדבר. אין לי הרבה מה לחדש... אני יכול להכנס כאן עמוק יותר, גם לדיון פילוסופי, אבל לי נראה שההוא שכתב במקור את הדיון הזה עשה את זה כמו שצריך.

אנזימים

New member
אני רואה שיש לך חיים יפים../images/Emo3.gif

וד"א-אם אתה כ"כ עומד מאחורי הדיעה שלך אז למה אתה לא רוצה להגיד מי אתה? מי ירביץ לך מכות? בנות?! ממתי אתה מפחד מבנות? *ציניות, אנשים...*

חס וחלילה-זה טל דרך אגב

תאמין לי שעדיף ללכת מכות עם בנים כי עם רוב הבנים אני יכול להתמודד מצד שני לבת שמרביצה לך עם האגרופים הקטנים שלה אתה לא יכול להחזיר

למעלה