way 2 b strong boys

עדידית

New member
עם כל הכבוד ידידי המתנשא,

גם מקווה הוא לא מדד,לא ערכת סקר בהיקף רציני בשביל לפסול ניסיון של אחרים ולפאר את נסיונך שלך. עד שתמות לא תכיר כמחצית מהנשים בעולם בשביל לצאת בהצהרות שכאלו,מה גם שאם הלכת אחרי הדחפים שלך שמסתכמים שבאותה מחורה עם חולצת בטן וכפכפים משהו מאד רדוד אצלך. בנוסף, מה כל העיניין סביב חולצת הבטן והכפכפים, אם נוח לי ללכת ככה ,או לחילופין סתם בא לי, אני בן אדם נחות,טיפשי ונשי טיפוסי? תעשה לי טובה לגבי מה שאמרת ליובל, אז כמו בכל דבר מספיק מקרה אחד סותר כדי לסתור את הטענה כולה, ואם יובל אומר שהוא הכיר בת שיש בה מעבר לדמות האישה שתיארת ,כנראה שהטענה שלך לא משהו. יום טוב! מקווה שמצא לך איזה אישה כזאת שתוכל לסמן וי ליד כל הקריטריונים שהצבת לעצמך.

wowwow2

New member
לא לזה התכוונתי

ואם היית מכירה אותי היית מבינה ואני יגיב בפעם האלף להודעה המקורית-לא אני רשמתי אותה, עם הרוב המכריע אני מסכים ועצם העובדה שאת מתפלספת על דקויות במקום לקלוט את המסר המקורי מראה עלייך. מעבר לזה, גרתי בעפולה, גרתי בחולון, גרתי בת"א ואפילו גרתי לזמן קצר בצרפת. חרשתי את הארץ לאורכה ולרוחבה ותאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר. עד שפגשתי מישהי ששווה משהו, גם היא עזבה אותי לטובת מישהו יותר מבוגר (עייני ערך ג'ובניקים מסריחים שתופסים את כל הבנות שדלוקות על הפוזה של "יש לי חבר חייל!") ובזה הוכיחה שהיא לא כזאת שונה.

עדידית

New member
קודם כל לא נתפסתי לדקויות דיברתי

גם על הנושא המרכזי וכן למה לא להקפיד על דקויות כשן מופיעות בכזאת צורה מבטיחה.

עדידית

New member
ושוב אתה זה שנתפס לדקויות

אני אומרת שלא עשית מחקר ואתה מציין את שמות המקומות שגרת בהם הרי ברור שגם אם גרת בכל העולם לא חרשת שום דבר על יסודו--אז אם כל הכבוד מי נכנס לדקויות עכשיו?

יאפה

New member
שתבחת!!!

רק שתדע שידעתי שזה אתה מההודעה הראשונה שלך ... ת'חי בסרט! לא זכור לי שיש לך דוקטורט ל"תרבות הלבוש העולמית" או "תרבות הלמידה" יש אנשים - גם בנים וגם בנות שיותר נוח להם לשבת במקצועות מסוימים ולהעתיק מהלוח ולשנן-אתה טוען שזה בגלל שהם לא יודעים לחשוב - אני טוען שזה בגלל שהחומר , מה לעשות, קשה להם וזוהי מידת ההשקעה שם צריכים להשקיע אתה רואה בכך נחיתות?? אני הפוך- אני רואה בכך מושא להערצה- גם אם קשה ומשעמם בשביל להגיע לתוצאה המסויימת משקיעים! לא פגשת..או יותר נכון פגשת(שנינו יודעים) אבל לא יכולת להיותץ בקשר(מסיבות שלא קשורות לך) בנות שלדעתך מתאימות לך...אתה לא צריך לעשות הכללה "כל הבנות הטיפשות" ...- אתה צריך לעשות הכללה :"כל הבנות שפגשתי לא מתאימות לי" ..ולחכות למישהי שכן:) באהבה ותקווה לגאווה - חן:) *עדיין אוהב*

wowwow2

New member
חנצ'וק

נסיים לדבר על זה בערב מה לעשות שחלקנו צריכים לאכול בסיומו של יום מעייף ואם יש לך עוד משהו להגיד, אתה מוזמן להגיד באי סי קיו

yoni x

New member
אני חייב להגיד לכם...

שממש כייף לקרוא את התגובות שלכם אחד לשני ואת הריבים שלכם אני אפילו לא מתכוון להביע דעה בנושא....פשוט סתם כייף לי להעביר פה תזמן ולהיקרע מהתגובות שלכם....במיוחד הדיאלוג בין טל ליובל לפי איך שאתם נשמעים אתם הולכים לאכול אחד את השני. אל תשכחו..בנות בנות....אבל אתם עדיין חברים בכל אופן..תמשיכו לבדר אותי... אהה..ויותם...אהבתי תתגובות שלך למרות שאתה מנסח אותם עם יותר מידי התפלספות..אבל שיהיה לך בכייף

Uv Kruvi

New member
חחחח...3...2....1..

ז'אנו... אני לא הולך להיכנס בו... אין לי בעיה איתו... שיהנה בתפיסת חיים שלו...

yoni x

New member
יובל פעם אחרונה שאני אומר לך

את זה!!!! ז'נו זה בלי א'!!!!! הבנת...? או שאני אוציא לך את כל הנוצות מהכובע צ'יף..חחחח

Uv Kruvi

New member
חחחח...

לצ'יף אין כובע!!! וזה חייב להיות ככה... אני אעשה אז.... ז'עעעענו!!!!

wowwow2

New member
ז'אנו ז'אנו ז'אנו

תודה על התמיכה...! אה ויובל-מיים שקטים חודרים עמוק אבל יותר כייף לעשות ראפטינג... והמבין יבין

the eye2001

New member
והנה הגיע תגובתי

לדעתי הבנאדם צודק ברוב הפעמים... אמנם הוא הכליל יותר מדיי לדעתי , אך עדיין כל הבנות שהכרתי היו כאלה... וכל הבנות שבאות עם הדברים הפמיניסטים יאללה לכו הביתה....

RevitallicA

New member
אמממ...אסי...

אנחנו חיים בעולם שוביניסטי, אם לא שמת לב... ופמיניזם זה דבר נחוץ!! אפילו שלדעתי הרבה דברים השתנו... היום הבנות הן אלה, שמסובבות את הבנים על האצבע הקטנה...

NiGa

New member
הצחקת עכשיו ברצינות...

נשים הן לפעמים עם שמציב סטנדרטים כפולים, מזיין ת'שכל, עיוור, לכל מה שקורה סביבו... ההתחבאות מאחורי "זה עולם שוביניסטי" ומצד שני להתאים עצמך לעולם כזה אני ממש לא יודע איך להעביר את הנקודה שלי, אבל אל תזיינו לי את השכל על "זה עולם של גברים" או לא יודע מה... אם אתן כל כך חושבות שאתן טובות בידיוק כמו, או יותר מ, גברים, אל תתלוננו כל היום שעושים לכן חיים קשים, ותדאגו שלא יעשו לכן! ואת מכל האנשים בעולם, אומרת שבנות מסובבות בנים על האצבע? כל דבר עובד לשני הכיוונים ואת יודעת שזה ככה.

RevitallicA

New member
ממ...

פעם באמת חשבתי ככה... אבל, בהזדמנות אני אספר לך למה זה כ"כ השתנה.......

‡NoK

New member
זה שאני בת דוברת אמת-

לא הופך אותי אוטומטית לפמיניסטית
לעתים, פמניזם זה אפילו טיפשי ביותר

למעלה