בולשיט בולשיט בולשיט!
אני שונאת הכללות מטופשות, פשוט שונאת. טוב אני לא הולכת לחדש לכם כלום (במיוחד לא למוטה ולבירון
), אבל אני פשוט לא יכולה שלא להגיב הפעם
. וואו..אני מכירה כל כך הרבה בנות שונות ממה שהוא כתב שם, עד שאני מרגישה כל כך ברת מזל..
. השיחות שלי עם חברות שלי הן לא על "סקס והעיר הגדולה"..אני חושבת שרבות מחברותיי אפילו לא רואות טלויזיה (גם אני לא, כשחושבים על זה), הן לרוב על ספרים (כן, הייתם מאמינים? בנות קוראות ספרות יפה מדי פעם
) או על אומנות ובאמת שלא חסרים נושאים לשיחה בימינו. איזה עוד סטיגמות נזרקו שם לחלל האוויר..? הו כן, אין לי מחברות. הפסקתי להעתיק מהלוח ולהתכונן למבחנים, מכיתה ג', והציונים שלי עדיין לא מאכזבים. מה תגיד על זה? חולצות בטן, חוטיני ומכנסיים נמוכים? נו באמת, לאיזו שכבת אוכלוסייה נצמדת פה, יקירי?
מובן שכותב הכתבה לא חיפש יותר מדי עומק בנשים, כשהוא בחר אותן. אולי מה שהוא חיפש הם למעשה חולצות הבטן והמכנסיים הנמוכים והחוטיני. או אולי אלה הנשים שהסכימו לצאת עם טיפוס נפוח מחשיבות עצמית. מה לעשות, שלא כולם שוחרי מדע ואזרחות כמוך ונלהבים לדבר על האבולוציה, או על החוקה האמריקנית (מישהו פיהק?
). ובכן, נכון שיש המון בנות שדי עונות לתיאור שלך (הן בד"כ באות בגילאי 13-20, אחר כן פשוט מתבגרות ומגבשות זהות משל עצמן
, מה ששוב מעיד על הבחירות המצויינות שלך לדייטים), אבל יש גם המון בנים מטומטמים עם תלבושת אחידה שכוללת כובע של נייק, כפכפי אצבע ואיזה מוסף ספורט ביד.. וואו, לא חסרים כאלה! אבל עדיין, לא כולם כאלה למזלנו
במיוחד לא חסרים בנים, שמתלהבים מכתבה מתסיסה כזו, רק כי הכותב מרח אותם במילים יפות יפות, ונתן תירוץ טוב שיסביר כשלונות שלהם עם בנות (כי הרי כבר החלטנו על איך אתם בוחרים אותן
).