way 2 b strong boys

NiGa

New member
אבל יש משהו שאתה לא מבין

סתם אני אומר שאפחד לא דפוק, פשוט כל אחד צריך למצוא את הנישה שמתאימה לו, ואז לחפש פרטנר עם אותה נישה אני לא אומר כמוך שכולם דפוקים אני אומר שזה תלוי בנקודת מבט. ופשושוניר שלי, אני אדרוך איתך על האדמה המצויינת מתי שרק תרצה... גררררר

Uv Kruvi

New member
אוקיי..

אז אני מסכים איתך בזה... come...step on my land you big sexy thing... חחחח

Uv Kruvi

New member
ד"א...

זה כמו שפעם אמרתי לקרנית...לא יודע אם תזכרו... כשבת מזדיינת הרבה (סליחה על השפה, אין לי כח), היא יוצאת שרמוטה...ויהיה לה שם של זונה... כשבן מזדיין הרבה, הוא יוצא זיין-על...כי הוא זיין הרבה... למה? אין לי מושג... אבל זה מטומטם באיזשהי רמה...

NiGa

New member
דיברתי על זה עם רקפת.

אתה יודע מה? זה באמת ככה... מודה באשמה, גם אני אחשוב ככה..

Uv Kruvi

New member
אולי גם אני...

אבל הקטע שזה פשוט ככה... אולי משהו שהחברה הכתיבה... אין לי מושג! זה פשוט ככה, מסתבר... משעמם לי...

NiGa

New member
ולפני 100 שנה זה היה שונה

ולפני 500 שנה זה היה שונה ועוד 50 שנה זה יהיה שונה ובשנת 3001 בנות ילכו ברחוב ויגידו "למה שאנחנו שוכבות עם כולם זה בסדר, אבל שגברים עושים את זה הן זונים?" הנקודה היא - ניר

wowwow2

New member
אוי נו באמת

יובל במקום להתחנף (אתה יודע למי) תתעמק קצת במה שאמרתי אני לא אומר שכל הבנות טיפשות, כי אני מכיר כמה מנושאות הדגל (דגל האינטילגנציה הנשית) אבל אני מוחה נגד תרבות העדר וחוסר המקוריות שאני ייתן לך דוגמאות שתאמין לי שלא תוכל לסתור?

Uv Kruvi

New member
לא בטוח שהבנתי את הקטע עם...

ההתחנפויות... ואם אתה מדבר על זה שאני צריך להתחנף לחברה שלי... אז...עם כל הכבוד...תקפוץ לי... ועזוב דוגמאות... תהנה עם הערכים שלך, ועם האמונה שלך, ותעשה לי טובה, אל תגיב להודעה הזאת...תודה מראש...

‡NoK

New member
בולשיט בולשיט בולשיט!

אני שונאת הכללות מטופשות, פשוט שונאת. טוב אני לא הולכת לחדש לכם כלום (במיוחד לא למוטה ולבירון
), אבל אני פשוט לא יכולה שלא להגיב הפעם
. וואו..אני מכירה כל כך הרבה בנות שונות ממה שהוא כתב שם, עד שאני מרגישה כל כך ברת מזל..
. השיחות שלי עם חברות שלי הן לא על "סקס והעיר הגדולה"..אני חושבת שרבות מחברותיי אפילו לא רואות טלויזיה (גם אני לא, כשחושבים על זה), הן לרוב על ספרים (כן, הייתם מאמינים? בנות קוראות ספרות יפה מדי פעם
) או על אומנות ובאמת שלא חסרים נושאים לשיחה בימינו. איזה עוד סטיגמות נזרקו שם לחלל האוויר..? הו כן, אין לי מחברות. הפסקתי להעתיק מהלוח ולהתכונן למבחנים, מכיתה ג', והציונים שלי עדיין לא מאכזבים. מה תגיד על זה? חולצות בטן, חוטיני ומכנסיים נמוכים? נו באמת, לאיזו שכבת אוכלוסייה נצמדת פה, יקירי?
מובן שכותב הכתבה לא חיפש יותר מדי עומק בנשים, כשהוא בחר אותן. אולי מה שהוא חיפש הם למעשה חולצות הבטן והמכנסיים הנמוכים והחוטיני. או אולי אלה הנשים שהסכימו לצאת עם טיפוס נפוח מחשיבות עצמית. מה לעשות, שלא כולם שוחרי מדע ואזרחות כמוך ונלהבים לדבר על האבולוציה, או על החוקה האמריקנית (מישהו פיהק?
). ובכן, נכון שיש המון בנות שדי עונות לתיאור שלך (הן בד"כ באות בגילאי 13-20, אחר כן פשוט מתבגרות ומגבשות זהות משל עצמן
, מה ששוב מעיד על הבחירות המצויינות שלך לדייטים), אבל יש גם המון בנים מטומטמים עם תלבושת אחידה שכוללת כובע של נייק, כפכפי אצבע ואיזה מוסף ספורט ביד.. וואו, לא חסרים כאלה! אבל עדיין, לא כולם כאלה למזלנו
במיוחד לא חסרים בנים, שמתלהבים מכתבה מתסיסה כזו, רק כי הכותב מרח אותם במילים יפות יפות, ונתן תירוץ טוב שיסביר כשלונות שלהם עם בנות (כי הרי כבר החלטנו על איך אתם בוחרים אותן
).

חולוני

New member
התגובה שלי

(או יותר נכון, הייתה אמורה להיות התגובה שלך, ושל כל מי שהיא טוענת שהיא לא כזאת) ישנן בנות, ישנן בנות אשר יוצאות עם כל אחד אם הן רואות בחור נחמד הן מוכנות לטוס מייד איתו אפילו עד אילת. אבל אני איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת עם מי שאין לי בטחון איני יוצאת גם לירקון. ישנן בנות, ישנן בנות שמתלבשות כמו בז'ורנל החצאית עולה אל על ובחולצה יש חור על חור שכל אחד יוכל לבחור. אבל אני איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת אני צנועה בדרך כלל ואיש אלי אינו נטפל. ישנו בנות, ישנן בנות שמשתגעות ממש על קליף ולא רוצות הן שום תחליף רק קליף ביום וקליף בליל וקליף הוא מלך ישראל. אבל אני איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת אני אוהבת מיני אז את יוהאן באך סבסטיאן ג'אז. ישנן בנות, ישנן בנות אשר קוראות ללא בושה את השטויות ב"לאישה" וזה אם תשאלו אותי כל עולמן התרבותי. אבל אני איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת אני קוראת זאת עד הסוף אבל יודעת שזה בלוף. ישנן בנות, ישנן בנות שרק חושבות על בחורים לא איכפת להם מה שאומרים תופסות את מי שרק אפשר ולטובות כלום לא נשאר. אם לטובות כלום לא נשאר אז הן עושות ממש אותו דבר והגברים אומרים אז כך: כל הבנות זה היינו הך.

Kehribari

New member
../images/Emo18.gifהתגובה שלי../images/Emo18.gif

כפי שנלקחה מהתגובות להודעה המקורית במקומה המקורי בפורום אחר: אנשים יש לנו פה עסק עם בחורון עם אגו רמוס. ואין דבר יותר מזעזע ופאטתי מבחור עם אגו רמוס. כל כך הרבה נשים וגברים פה לפניי כתבו דברים נכונים לגביי הציפיות שלך מנשים, כנראה כמו שמשתמע ממה שכתבת - הלכת על העטיפה,ולרוב כשאתה מחפש כוסית מקפצצת עליזה וחייכנית שתתעורר לידך כל בוקר ושתלבש חולצות בטן ומכנסיים נמוכים ותקבל ממך על הראש שנשים זה עם פחות- לא ממש תמצא כזו. זו כנראה הסיבה שעוד לא התאהבת בחיים. עזוב אהבה, זו כנראה הסיבה שנשים לא נשארו איתך לטווח ארוך! עזוב ארוך, נשארו איתך בכלל! וזו הסיבה שאתה יושב מתוסכל מהמין הנשי, יושב וכותב פה שטויות לא מבוססות במטרה להישמע מתוחכם או אינטלקטואל, תאמין לי פיספסת...לא הלך לך משהו! ועכשיו עזוב,המטרה שלי לא ל"עקוץ" אותך ולתת לך תובנות שונות על החיים... רק חבל שאנשים נבערים כמוך פותחים את הפה ושטויות חסרות ביסוס עפו להם מהפה! אחי, מה אני אגיד לך- יצאת אידיוט! גם עצבנת חצי מדינה וגם נשארת לבד! והבעיה היא בציפיות האינפנטיליות שלך מהמין השני. זו אשמתנו שביסודי כשאנחנו מעתיקות מהלוח,אתם משחקים כדורגל בחוץ?...זו אשמתנו שאנחנו מעתיקות מהלוח באוניברסיטה,אתם סורים את האוניברסיטה במטרה למצוא כוסית משכילה!? הבעיה כבר לא בנו, צר לי, הבעיה היא בכם. לא מתכוונת להפוך את זה לקרב בין המינים פה מי יותר שווה, מי יותר משכיל, מי יותר טוב...לא נצא מזה בחיים. כל מה שאני יכולה להגיד מנסיון זה שיש ויש...יצא לי להיות בקשר עם בחור שבשביל להיות איתו הייתי צריכה להוריד את רמת השיחה שלי והנושאים שעיניינו אותי כי הוא התחיל להילחץ מהשפה הגבוהה שלי, או מ"פלצנות שלי" שבסך הכל דיברתי איתו על באדולינה הספר הענקי. כנראה שרוב העניין קשור לעובדה שהוא ראה אותי במסיבה רוקדת, נהנת מהחיים, מצחקקת עם החברות שלי -כמו שנאמר, וראה כוסית התחיל לדבר חשב שהלך לו ואז כשיצאנו כמה פעמים אחד על אחד די הבנתי מהר מאוד שעומק אין ממש בבחור. הוא מצידו הבין שיש ונלחץ. התחיל להרגיש שאני "גדולה" עליו...ככה זה שבנים חושבים עם האגו שלהם... מהר מאוד הבנתי שזה אל יילך ואין שום טעם בלהקטין את עצמי בשביל בחור שחשוב לו שתהיה לו עליונות אינטלקטואלית עליי... ולעומתו יש הרבה אנשים, גברים שחוכמתם מרתקת אותי ורמת השיחה איתם מדהימה...אולי בגלל שלהם יש את התובנה שזו לא תחרות בין שנים לגברים בעולם שבחוץ! -את זה השארנו מאחור ביסודי. לא בא לי להרגיז אף אחד, זו לא הכוונה, גם לא להתנצח על זכותם של נשים...כל מה שבא לי זה להשתיק אנשים עם תובנות שטחיות ונבערות לגביי החיים. חלאס אחי, צא מהסרט... זה שהיו לך כמה דייטים גרועים עם כוסיות נבובות זה רק בגללך, זה בגללך שכיוונת לא טוב...וכמו שאדם חכם רשם פה לפניי...מה שצדת זה מה שתאכל! אז בקיצר, לך תאחה את האגו שלך -עוד לא מאוחר אולי אפילו תמצא מישהי שמכילה את כל התכונות המציאותיות שניתן למצוא באישה.

Kehribari

New member
אגב נוקי...../images/Emo122.gif

סיפקת.
אהבתי מה שרשמת.יצאת מלכה.

wowwow2

New member
חחח, קרעת אותי מצחוק

אז ככה: קודם כל נכון שאני מלא בחשיבות עצמית, אבל מה לעשות-זו זכותי אני בספק אם את במצבים שאני הייתי לא היית קוברת את הראש באדמה. דבר שני, נכון שהבנות שבחרתי לצאת איתן הן לא שיא האינטיליגנציה מהסיבה הפשוטה שאני בסך הכל בן אדם עם יצרים (ואם לא הבנת על מה אני מדבר אז אני לא מתפלא). ודבר אחרון,אני למדתי במקווה וראיתי בנות חכמות לפחות כמוני (ובחלק מהמקרים גם יותר) שוקעות לתוך הביטחון של מנטליות העדר, אני מתכוון לזה שבנות על סף הגאונות פשוט הפסיקו לחשוב, לבשו כפכפים (גם אם לא חולצת בטן), התחילו להעתיק בשקידה מהלוח את אותם הדברים שפעם היו מסכמות (ואני היית מעתיק מהן!). והכי גרוע, במקום להרים את החברים ששלהם למעלה הן הורידו אותם למטה, ואני לא מתכוון מינית אלא אינטלקטואלית לסיום, יכול להיות שאת אחלה ילדה, אני יודע שיש כאלו, אבל אני עדיין מוחה על תרבות העדר.

למעלה