WIZARD55 הנה מה שהערבים חושבים על שירות לאומי

respecta1

New member
לא לשנוא

אבל למה לעזור לאויבים שלך? זה כמו שתתן אקדח טעון למישהו שרוצה לירות בך

זה פשוט שקרים שמאלניים מה שאתה כותב

ערביי ישראל התקדמו תחת השלטון הציוני יותר מכל ציבור ערבי במזה"ת. הם נהנים מתוחלת החיים הארוכה ביותר, מתמותת התינוקות הנמוכה ביותר, מההשכלה הטובה ביותר, מרמת החיים הגבוהה ביותר. הם גם נהנים מחרויות דמוקרטיות כמעט בלתי מוגבלות - חופש הביטוי, ההתאגדות, התנועה וכד' - שאחיהם בכל המזה"ת רק חולמים עליהן. הם התקדמו בכמעט 60 שנות המדינה יותר מהיהודים. ב-1948 הם היו עדיין ציבור נחשל ופרימיטיבי לחלוטין, ללא מים זורמים וחשמל, ללא בתי ספר, ללא מרפאות. הבאתי כאן נתונים על בניית מאות בת"ס במגזר הערבי ב-43 השנים הראשונות למדינה. הנתונים מופיעים בחיבור של המומחה מס' בישראל לחינוך הערבי, פרופ' מאג'ד אלחאג' מאונ' חיפה.

דם דם

New member
אז עכשיו אני גם שמאלני מסיתן ושקרן

פששששש תראה איך כמה מילים שאני כותב יכולים לגרום לך להכיר אותי כול כך טוב. ערבי ישראל אומנם יותר מתקדמים מהערבים האחרים בעולם. אולי יש להם חיים יותר טובים אולי ואולי ואולי אבל עדיין ערביי ישראל לא מקבלים יחס שווה כמו שאתה אני ושאר אחינו היהודים מקבלים.נקודה! צא מהסרט הזה. כי אני בחיים שלי ראיתי איפה הערבים חיים.איך הם מרגישים ואיך מתייחסים אליהם ברגע שאנחנו נתיחס אליהם כמו שמתייחסים אלינו היהודים אז תראה איזה שיפור יהיה בהתנהגות שלהם עד אז אם אין לך איך לעזור לצמצם את הפער ביננו לבינהם אז מוטב שתזוז הצידה ותיתן לאחרים לעשות זאת. ואני אסיים במה שאני מנסה להסביר פה לכול אותם ממורמרים שמצפים שהערבים יתמכו בנו בלי שאנחנו נעזור להם אפילו מעט ערביי ישראל לא מקבלים יחס שווה כמו שהיהודים מקבלים.נקודה!

אתה גם מצחיק ומבולבל לאללה

קודם אתה טוען שרק 10% שונאים אותנו והייתר 'בסדר' ועכשיו אתה מודה שהם שונאים אותנו, אבל זה באשמתנו ואתה מבין אותם. אז תחליט קודם כל מה אתה רוצה להגיד ואל תנסה להתנהג כזיקית המחליפה צבע לפי הרקע שסביבה.

גם המצב בעיירות בפיתוח לא משהו ואני לא רואה

אותם הופכים לשונאי ישראל. הסיבות הן לא אפליה (שקיימת), לא קיפוח (שקיים), לא כלכליות-חברתיות, לא תשתיות, לא חינוך, לא בריאות ולא רווחה. הסיבות הן לאומניות נטו, כל עוד ישראל היא מדינה יהודית-ציונית והיא לא מאפשרת לאחיהם להתאזרח כאן בדיוק כמו שהיהודים אזרחו מיליון עולים מברה"מ, הם יבחרו במפלגות פלשתיניות לאומניותשמייצגות את האג'נדה הלאומית שלהם כפלשתינים, פלשתינים ולא ישראלים, זהות שנכפתה עליהם מבחינתם.

כניראה עבר זמן רב מאז שלמדת חשבון

הציבור הערבי מציג את עצמו בפנינו באמצעות נבחריו. אין הבדל משמעותי באנטי-ישראליות בין המפלגות הערביות השונות. ההבדלים ביניהן מתמצים במאבקים על הכיסאות. אחמד טיבי, למשל, יכול להיות בעת ובעונה אחת אצל הקומוניסטים, הבל"דיסטים או האיסלאמיסטים והוא תמיד נשאר טיבי, תומך הטרור הערבי. כנ"ל ברכה או זחאלקה. למעלה מ-90% מהבוחרים הערבים מצביעים למפלגות האנטי-ישראליות הנ"ל המהוות גיס חמישי במדינה. מתוך אלה שלא מצביעים חלק גדול מחרימים את הבחירות מתוך התנגדות טוטאלית להכרה אפילו עקיפה ביישות הציונית ע"י השתתפות בבחירות שלה. זאת למשל עמדת התנועה האיסלאמית הצפונית שהיא התנועה ההמונית הגדולה ביותר במגזר הערבי. רק מיעוט לא גדול בין הערבים רוצה להשתלב בחברה הישראלית מעבר לניצול השרותים החברתיים שלה. אלה עובדות שקשה להפריכן. מוטב שנכיר במציאות במקום לטפח אשליות.

respecta1

New member
../images/Emo45.gif

ובעיקר המשפט האחרון מה יעזור לכם לנסות לשכנע אותנו שיש רוב כביכול במגזר הערבי שנאמן למדינה, הרי זו אשליה ואתם יודעים את זה, אף אחד לא אמר שאין אחד במגזר שלא נאמן למדינה, אבל זה מיעוט מאוד קטן .. אז מה הטעם לנסות לבנות על הבסיס הזה אם הוא לא אמיתי כל מבנה שתבנו על בסיס לא אמין סופו להתמוטט

THE WIZARD 55

New member
אהרון..

יש לך אסמכתא למה שאתה אומר.. 90 אחוז מהבוחרים?....וכמה בוחרים יש מכלל האוכלוסיה?

respecta1

New member
על אום אל פאחם לפחות יש לי נתונים להביא לך

88 אחוז מהקולות מאום אל פאחם הלכו לשלושת המפלגות ערביות קיצוניות

ויז יקירתי, תלכי לאתר הכנסת........

תמצאי שם פירוט מדוייק של ההצבעה במגזר הערבי ע"פ יישובים וקלפיות: ישוב ישוב, קלפי קלפי. תיעזרי במחשבון. ניקח בתור דוגמא את תוצאות הבחירות בקלפי בי"ס יסודי אבן כלדון מספר 14.1 באום אל פחם: קולות כשרים - 196 חד"ש - 156, הרשימה הערבית המאוחדת התנועה הערבית להתחדשות - 13, אלתג`מוע אלווטני אל-דמוקרטי – בל”ד - 19, העבודה - 6, קדימה וש"ס - 1 כ"א. תוצאות הבחירות בקלפי בי"ס יסודי אבן כלדון מספר 14.2 קולות כשרים: 234 אלתג`מוע אלווטני אל-דמוקרטי – בל”ד - 38, חד"ש - 170, הרשימה הערבית המאוחדת התנועה הערבית להתחדשות - 18, דע”ם – מפלגת פועלים (קומוניסטים) - 1, העבודה -1, מרצ - 4, ש"ס - 2. http://www.knesset.gov.il/elections17/heb/results/ballot_results.asp?city=2710 את מוזמנת להמשיך לבד.

THE WIZARD 55

New member
תעשה את זה בשבילי../images/Emo3.gif

אתה יודע שאני עצלנית... חייבת לציין, שאין אחוז בוחרים גבוה במגזר הערבי הבאת את כאן את אם אלפחם, שזה לא אינדיקציה למה שקורה במגזר הערבי... אתה יודע מה, אם אמצא זמן אנסה לעשות חישובים או שיש מתנדב?????

respecta1

New member
תביאי שמות של ישובים ערביים

שלדעתך הם הכי מתונים ונבדוק |שורק|

respecta1

New member
הדבר הזה של הכנסת משום מה לא עובד לי

אומר שגיאה משהו =\ אבל יש לי ממקום אחר על חיפה 2.9 אחוז בל"ד 2.8 אחוז חד"ש ורע"ם תע"ל הוזנחו שם :-.. בכל מקרה 6 אחוז מהציבור בחיפה בעד המפלגות האנטי ישראליות גם זה נתון לא חביב במיוחד =\

respecta1

New member
מה זה מכמה 6 אחוז מתושבי חיפה או מהמצביעים

בעיר לא יודע בדיוק איך זה הולך חח אבל 6 אחוז מ100 את יודעת :) ו12.1 אבל יש הבדלע-נ-ק ואת יודעת את זה :)

mike00

New member
אם אתה רוצה לדייק אז אתה צריך לבדוק מה אחוז

הערבים בעלי זכות ההצבעה בחיפה ואז להשוות אותו לנתונים שהבאת.. אני מבטיח לך שזה יהיה גבוה יותר..

respecta1

New member
ברור.. אבל זה ש6 אחוז ממצביעי העיר

הצביעו למפלגות האנטי ישראליות..זה כבר נתון גדול

למעלה