WIZARD55 הנה מה שהערבים חושבים על שירות לאומי

דם דם

New member
סתם שאלה

מה ההבדל בין הערבים נוצרים לערבים מוסלמים חוץ מעניין הדת כאילו יש איזה שהוא הבדל בהתנהגות שלהם במנטליות שלהם שהם יותר "טובים" או נחמדים מהערבים המוסלמים. פשוט הרבה פעמים אני שומע אנשים שמסתדרים יותר טוב עם הערבים הנוצרים מאשר עם הערבים המוסלמים.

respecta1

New member
לא יותר טובים פשוט המצב זה

שיש אצלם פי כמה וכמה יותר נאמנים למדינה ואזרחים טובים כי אין להם את השטויות שהאיסלאם מביא ואין להם קשר כל שהוא לאויב המדינה האיסלאמים..

דם דם

New member
4 מפלגות 10 מנדטים

זה יוצא 2-3 מנדטים למפלגה מה שאומר שרק עשירית מהציבור הערבי מזדהה עם האידיאולוגיה של אותם מפלגות עשירית מהמגזר כן. בחישוב מהיר זה אומר שיש לנו בארץ כמיליון וחצי ערבים ישראלים מתוכם רק עשירית מזדהים עם הדברים שבכתבה. שזה יוצא לנו כמאה חמישים אלף איש. אז 150 אלף איש שחשים מרומים מנוצלים מצורעים ולא רוצים לתרום לעזור ולפתח את עצמם. לא מעידים על כול הציבור הערבי שכן רוצה להתקדם ולהתפתח. ביננו אפשר לומר שיש כ150 אלף איש מערביי ישראל ששונאים אותנו. 150 אלף? זה הכול משום מה זה כבר לא נשמע כזה הרבה אה
אז שימשיכו לשנוא אותם 150....אני אסתדר מצויין עם 1.35 מיליון ערבים הנותרים שאיתם אפשר להסתדר

mike00

New member
אתה לא מדייק...

קודם כל תוריד את אלה שאין להם זכות בחירה.....אל תשכח שמחצית מהמגזר הערבי בישראל הם צעירים לחלקם אסור להצביע. אחר כך צריך לקחת בחשבון את אלה שלא הלכו בכלל להצביע....וידוע שאחוז ההצבעה במגזר הערבי הוא די נמוך.. אחר כך אתה גם יכול לכלול את אלה שהצביעו לעבודה או מרץ כי חשבו שלאלה יש יותר סיכוי להבחר מאשר למפלגות הערביות.. בקיצור המספר הוא גדול ממה שאתה חושב.... שים לב ששנה שעברה היו רק 280 ערבים ישראלים שעשו שירות לאומי,השנה מספרם הוכפל ל-560, הנתון הזה מצביע על זה שהרבה יותר חשים מרומים מנוצלים מצורעים ולא רוצים לתרום לעזור ולפתח את עצמם.

דם דם

New member
כמובן שהכול נאמר בגדול

אי אפשר לדעת במדוייק כול אחד ואחד מה הוא חש כלפי המדינה הזאת. הרי גם ביננו היהודים יש לא מעט שלא אוהבים את ישראל אם לומר זאת בעדינות. אישית אני לא חושב שזה שערבים ישראלים הולכים לעשות שירות לאומי זה כי הם חשים מרומים או מנוצלים. לדעתי כול אחד וכול מגזר חייב לשרת את המדינה. בין אם זה בצבא או בשירות לאומי. זה נכון שקיימת אפליה של המדינה כלפי הערבים אבל גם בשביל לעשות שינוי צריך להתחיל ממשהו לא. והשירות הלאומי הזה הוא אחד המשוהים האלה שהם צריכים לעשות. כשהם יתחילו לצעוק למען זיוויון זכויות אני מאמין שאליהם יצטרפו עוד כול מיני מגזרים כאלה ואחרים שירצו שיוויון וכאלה שיתמכו בהם. ואני בניהם. כולנו זוכרים את המשפט שאריאל שרון אמר על ערביי ישראל "יש להם זכות מלאה בארץ הזאת אבל שום זכות על הארץ הזאת" נורא מקומם אותי אישית לשמוע דבר שכזה. ואני לתומי חשבתי שיצאנו מימי הביניים ואנחנו עם ומדינה נאורה שלא מבדילה בין אנשים גזעים או לאומים

מוחמד5

New member
הייתי שמח אילו היו

נותנים לנו יותר מידע על מספר המשרתים.560 זה מספר יבש שאין לו משעמות בשבלי, בתוך המספר הזה יכולים להיות למשל בדואים או דרוזים ..

mike00

New member
צודק,וזה רק מחזק את הנקודה שלי...

אני מכיר הרבה ערבים ישראלים שאני מעדיף שיהיו השכנים שלי על פני ישראלים שאינם ערבים.. ואני גם מכיר הרבה סיפורים על ערבים ישראלים שהייתי רוצה שיזרקו מכאן ללא משפט.. מה המספר האמיתי של אלה שתורמים אין לי מושג והאמת שזה גם לא משנה...המספר הוא כל כך נמוך שזה עצוב.

respecta1

New member
3 מפלגות 10 מנטדים

מתוכם 4 לטיבי הקיצוני ולחלאשקה הזה שחוץ מההתבטאות הזו היו לו עוד 101 התבטואיות דומות שכוללות אמירה שבית המקדש לא היה 3 לבל"ד של עזמי בשארה שהוא בוגד בכל קנה מידה כולל זה של המדינה ו3 לחד"ש האלה של ברכה שלא פחות קיצוני מטיבי ואיך עשית תחישוב הזה נשמה? קודם כל בבחירות הקודמות הצביעו 3,137,064 איש כולה אז כל חישוב שאתה עושה לפי המנדטים לא נכון.. 62.3 אחוזים בקרב המגזר היהודי ו- 56 אחוזים במגזר הלא יהודי אז ככה שזה עוד יותר לא מדויק ומספר המצביעים למפלגות האלה הוא 220 אלף+- ככה ש... וזה מבין 56 אחוז מצביעים בקרב הלא יהודים ככה שהמספר אמור להיות מינימום פי 2 וזה כשלא יוצאים מנקודת הנחה שהם לא הצביעו בגלל שהם לא רוצה שום קשר למדינה :\

דם דם

New member
בוא נסגור את זה כאן

אפילו אם יש 220 אלף שהצביעו למפלגות האלה. יודע מה אפילו 250 אלף נעגל למעלה. אז מה אז רבע מיליון איש במדינה לא הכי אוהדים את ישראל. ויודע מה אני יכול להבין אותם אם אני הייתי גר בישוב מתפורר בלי כבישים.בלי תשתית,בלי חשמל מסודר. ובקיצור כמו במאה ה18 גם אני לא הייתי ממש אוהב את המדינה שאני גר בה ולא משנה לי מאיזה לאום או עדה אני. העניין הוא שאנחנו כמדינה הפקרנו את הערבים לנפשם שיגדלו ויתפתחו כמו שהם רוצים. והיום אנחנו מתלוננים למה הם יצאו שונאי ישראל,גזעניים,ועוד כול מיני כאלה ואחרים. אף פעם לא מאוחר מידי לתקן. אז צריך להתחיל ממשהו לא

respecta1

New member
250 אלף וזה בלי עוד 50 אחוז מהציבור הלא יהודי

ככה שזה אמור להיות לפחות חצי מיליון מכמה 1.3 מיליון מוסלמים? ושוב..וזה כשלא יוצאים מנקודת הנחה שהם לא הצביעו בגלל שהם לא רוצים שום קשר עם המדינה ומה זה לא הכי אוהדים לישראל.. הם הצביעו למפלגות שלא היו מביישות את החמאס, עם דעות קיצוניות אנטי ישראליות להגיד "לא הכי אוהדים את ישראל" זה עיוות של המציאות ישוב מתפורר בלי כבישים תשתיות וחשמל? חח מצחיק מאוד :) גרים בישובים נורמאלים כמו כמעט כל ישוב חוץ מאלה בגדה המערבית שאלה סתם תושביים זמניים:)

מוחמד5

New member
רספיקט קצת רספיקט

אלה מפלגות לגיטימיות ,לפני הבחירות היו עתירות נגדן ,העותרים השתמשו בטענות דומות ל שלך,אך בג"ץ פסק אחרת. שמספיק עם הדימגוגיה וההכללות חסרות כל שחר ובסיס.עם כל הכבוד אנחנו עדיין חיים במדינת חוק ואף אחד לא נמצא מעל לחוק.

respecta1

New member
נו ו?

אף אחד לא נמצא מעל החוק? הערבים כן.. למה הסתה נגד ערבים אסורה, ולעומת זו הסתה נגד יהודים מותרת? כי הרבה יותר קל להשתיק הסתה נגד ערבים מאשר הסתה נגד יהודים ומה זה בדיוק קשור.. שיהיו כמה לגיטימים שבא להם הם 3 מפלגות אנטי ישראליות אחת מהם בל"ד כבר גאה מזה טיבי טיפה עוד כוח ויודה בזה.. ובלי קשר רק תראה מה שהח"כים שלהם אומרים אימרות שלא היו מביישות את החמאס ובקשר למשפט האחרון שרשמת.. איך אני אוהב שאתם חוזרים למשפטים הקבועים שלכם "שמספיק עם הדימגוגיה וההכללות חסרות כל שחר ובסיס" מה זה בדיוק קשור?? אני מביא לך עובדות קבועות בשטח מהבחירות האחרונות וזה מה שאתה עונה?

mike00

New member
מי אמר שבג"ץ פוסק את פסיקותיו בצדק?

גם לבג"ץ יש כמה בעיות,אחת מהן היא לדוגמא מי שהיה השופט העליון[ברק] שידוע בדיעותיו השמאלניות.. לא פעם ולא פעמיים היו חיכוכים בינו ובין ראשי הצבא או מקבלי החלטות שלא באו מהצבא.. אם אף אחד לא היה נמצא מעל החוק אז בג"ץ כבר מזמן היה דואג להכניס לכלא את החכ"ים שנסעו וארגנו נסיעות למדינות אוייב "בשם הדמוקרטיה"....הרי אלה פעולות לא חוקיות במדינה בימינו......לא?? נכון לעכשיו יש חשש של מקבלי ההחלטות לפעול ואפילו "לפתוח את הפה" כנגד אותם עבריינים...

דם דם

New member
בגללך אצטרך פסיכיאטר בסוף

אני רואה שאתה אוהב מספרים אז יודע מה בוא נעגל יותר למעלה בוא נכפיל נשלשל את המספר נגיע ל2 מיליון איש אפילו ל3 מיליון מרוצה. ניקח את כול הערבים את כול היהודים את כול שאר המיעוטים בארץ ובכלל את כול מי שסתם לא אוהב את המדינה וממורמר עליה. ונשים אותו יחד בסטטיסטיקה. מי נישאר? רק הדג זהב שלי אני חושב. עכשיו אחרי שסיימנו לבדוק את כולללל מי שלא מרוצה מישראל אנא בצע אחר ההוראות הבאות. כנס לרכבך וסע נא לחיפה. הסתובב מעט בחיפה במרכזי קניות ואיזורי מגורים של העיר. עכשיו צא מחיפה וסע לשפרעם. ערוך השוואה. הכביש משובש? המבנים מוזנחים? הבתי ספר לא נראים כמו בתי ספר? החשמל נראה מאולתר? עכשיו אתה מבין את הנקודה שלי למה יש לך כמה מאות אלפי ערבים שלא אוהבים אותנו. במשך עשרות שנים הפקרנו את הערבים לקיבינימט. עכשיו הגיע הזמן להחזיר אותם משם ולהתחיל לדאוג להם לפני שתהיה לנו אינתיפאדה ערבית ישראלית מתוכנו. חוצמזה גם ההרגשה הטובה שכולם חיים פה בשיויון זכויות בערים ראויות ובלי הבדל שיהודי שווה יותר מערבי. זה הרבה יותר נעים לערבים ולנו כיהודים לדעת שאיכות החיים ורמת החיים פה טובה לכולם.

respecta1

New member
למה לא להגיב לעניין?

אתה נתת פה תגובה אז עניתי לך תגובה עם הוכחות במספרים, למה לברוח מהתשובה ולחזור לאותו מזמור ישן על הפקרות

דם דם

New member
כי הכול מסתכם באותה הפקרות

אתה חוזר לי לאותו מזמור שככה וככה וככה הצביעו לאיזה גזעני/טרוריסט כזה או אחר אני רק אומר שזה לא מפליא אותי שהם הצביעו אליהם. כי הם חשים חוסר צדק במדינה שלנו. אם היינו הוגנים כלפיהם כול הבלגאן הזה והמרמור של הערבים לא היה קורה. ואותם מפלגות בכלל לא היו מתקיימות ם האידיאולוגיה הזו. יותר מובן?

respecta1

New member
ואם הם לא היו גיס חמישי אז אולי היה

רצון לעזור להם לפתח את הישובים שלהם מעבר למה שהממשלה עוזרת לכל ישוב פה זה לא הביצה והתרנגול, ברור פה מה בא קודם..

דם דם

New member
לפחות על משהו אנחנו מסכימים

אז במקום לשחק בביצה ותרנגולת אני אומר בוא נשים לזה סוף שיהיו גיס חמישי,שיהיו טרוריסטים,שיהיו שונאי ישראל (הכול כמובן תיאורטית כן) אני עדיין רוצה שנפתח אותם ונדאג להם. כדי שהם לא יצטרכו להיות גיס חמישי וכול מיני דברים רעים ונוראים אחרים. אני אומר שאנחנו נתחיל קודם לדאוג להם,שהם כבר יצטרפו אחר כך. סגרנו?

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

את אומרת עזוב את זה שהם היו רוצים שאתה וכל ישראל וכל תושבי ישראל היהודים היו מושמדים, עזוב את זה בוא נעזור להם ונפתח אותם..

דם דם

New member
חחחח תשמע

משנאה לא תצמח תועלת מי שרוצה לשנוא שישנא אני לא רוצה לשנוא אפחד....כבר כואב לי הראש מכל האיבה הזו

למעלה