Y10-ג'קו מקום 4
וידאו

alona37

New member
Y10-ג'קו מקום 4 ../images/Emo202.gifוידאו../images/Emo202.gif

ביום ראשון בואיי ב10 ג'קו נתן ראיון ראשון..בספיישל סיכום השנה כולנו חיפשנו קטע וידאו של זה כדי שנוכל לראות שוב ושוב.. וביייחוד לאלו שאין להם יס בכלל. אז הנה הסרטון מקווה שעזרתי לכן.. http://s26.quicksharing.com/v/690874/Y10_jako.wmv.html צפייה מהנה -תודה לפורום הרשמי של נינט טייב-

דורית41

New member
אוקיי.

שלי פשוט דומה קופי (לא מלשון MONKEY,אלא מלשון דומה...)-למישהי שעובדת אתי....(מה זה עובדת אתי,יותר נכון-אחת הבנות שאני הבוסית שלהן).. והייתי בטוחה כל ההופעה שזו היא.....לקח לי כמה דקות לאחר סיום השירים להבין שזו לא אותה בחורה. אבל זה יכול היה להיות משעשע אם היינו נפגשות במועדון באמצע הלילה ושתינו באותו פורום.

../images/Emo23.gifחח בנות :]

דורית נעים מאוד אני שלי, ואת לא הבוסית שלי :p חח סתאאם.. אני כבר מבולבלת מי את ומי עדי ומי תותה ובלה ובלה ..... את עם השיער השחור הקצר??? ובנות בנות כמה אתן אם יורשה לי לשאול ומה אתן עושות בחיים? כי הופתעתי לדעת שהיה במועדון חלק שהם ממש נשים גדולות... נ.ב--- יויואיאויאיאו תגידוו שג'קו פנוי תגידו את זההההה חח כל כך התבאסתיייי

Nova5

New member
שילוש, את חמודה יא עאללה

אבל על תצפי שמישהי כאן תתחיל לספר את התולדות החיים שלה. גילאים שונים מ14 עד 50+++ מקצעות שונים, עוסקות בתחומים שונים, קיצר - נשים גדולות, תרתי משמע, את צודקת ג'קו אינו פנוי.... אל תתבאסי, יש לך חבר חמוד

../images/Emo186.gif חח יואו

הוא לא חבר שלי.. אני לא מכירה אותו בכלל :/ ו...סתם זה מאוד נחמד שיש לכם גם זמן לג'קו ודברים כאלה =] להת'. ש'לוש.

a d i d a s 2 1

New member
שלי נששששששששמה

קודם כל את לא צריכה לשלם שום סכום כדי להצטלם עם הואקו דבר שני אני עדי... והייתי עם הכובע האפור בהופעה זו שיש לה שיער שחור קצר והיתה עם חולה אדומה זו תות... כל השאר מי שתרצה, שתגיד מי היתה.. וג'קו לא פנוי... בעצם תלוי מאיזה סוג את חחחחח

../images/Emo226.gifחח סוג ממ../images/Emo226.gif

נעים מאווווד.. נזכרתי :p ו... איזו דרך אני יכולה להצטלם איתו???????

talytal

New member
ננעץ! ../images/Emo45.gif

ותודה רבה!
לי יש אמנם יס, אבל זה הראיון הראשון של ג'קו לתכנית טלוויזיה מאז העליהום, ורק ראוי שגם לקוחות הוט יוכלו להנות...
וסתם מתוך עניין - מה הקשר לפורום הרשמי של נינט?

alona37

New member
טליטל-

הפורום של נינט אלה הם שהשיגו לי את הסרטון , כי אחד המנהלים שם הקליט את כל התוכנית כי הוא ידע שנינט טייב תופיע. אז הוא ערך לי את זה , והביא לי.

talytal

New member
איזה נחמד מצידו, כל הכבוד!

וכמובן כל הכבוד לך שפעלת ויזמת על מנת להשיג את הקטע. שאפו! האמת שגם אני הקלטתי את זה, וגם את הקטע שהיה מוקדם יותר השבוע, אבל בגלל קשיים טכניים לא צפויים ההעברה התעכבה...
אז באמת מזל, כי אני לא יודעת כמה זמן עוד הייתן צריכות לחכות עד שהייתי יכולה להעביר את זה.

דורית41

New member
טליטל-תסבירי לי בהזדמנות-איך להעביר

למחשב?(לא בפורום-כשנפגש ואם התנאים הסביבתיים יאפשרו לשמוע)

thr7

New member
דורית היי

זה פשוט כשאת מסיימת להוריד את הקובץ הוא שואל לשמור או לפתוח? את עונה לשמור הוא שואל איפה ? את עונה לו נגיד בתקייה של דורית וזהו. קפיש?

דורית41

New member
לא...זה לא מה ששאלתי..

אבל תודה על ההסבר. התכוונתי-איך מעבירים מהטלויזיה למחשב.

moon line

New member
../images/Emo51.gif למרות שיש לי יס וכבר ראיתי

את זה , איזה כיף לשמור את זה בתיקיית ג'קו שתופחת מיום ליום. ואיך ג'קו נראה שם מוי כיף

למעלה