Y10-ג'קו מקום 4 ../images/Emo202.gifוידאו../images/Emo202.gif
ביום ראשון בואיי ב10 ג'קו נתן ראיון ראשון..בספיישל סיכום השנה כולנו חיפשנו קטע וידאו של זה כדי שנוכל לראות שוב ושוב.. וביייחוד לאלו שאין להם יס בכלל. אז הנה הסרטון מקווה שעזרתי לכן.. http://s26.quicksharing.com/v/690874/Y10_jako.wmv.html צפייה מהנה -תודה לפורום הרשמי של נינט טייב-
שלי פשוט דומה קופי (לא מלשון MONKEY,אלא מלשון דומה...)-למישהי שעובדת אתי....(מה זה עובדת אתי,יותר נכון-אחת הבנות שאני הבוסית שלהן).. והייתי בטוחה כל ההופעה שזו היא.....לקח לי כמה דקות לאחר סיום השירים להבין שזו לא אותה בחורה. אבל זה יכול היה להיות משעשע אם היינו נפגשות במועדון באמצע הלילה ושתינו באותו פורום.
דורית נעים מאוד אני שלי, ואת לא הבוסית שלי חח סתאאם.. אני כבר מבולבלת מי את ומי עדי ומי תותה ובלה ובלה ..... את עם השיער השחור הקצר??? ובנות בנות כמה אתן אם יורשה לי לשאול ומה אתן עושות בחיים? כי הופתעתי לדעת שהיה במועדון חלק שהם ממש נשים גדולות... נ.ב--- יויואיאויאיאו תגידוו שג'קו פנוי תגידו את זההההה חח כל כך התבאסתיייי
אבל על תצפי שמישהי כאן תתחיל לספר את התולדות החיים שלה. גילאים שונים מ14 עד 50+++ מקצעות שונים, עוסקות בתחומים שונים, קיצר - נשים גדולות, תרתי משמע, את צודקת ג'קו אינו פנוי.... אל תתבאסי, יש לך חבר חמוד
קודם כל את לא צריכה לשלם שום סכום כדי להצטלם עם הואקו דבר שני אני עדי... והייתי עם הכובע האפור בהופעה זו שיש לה שיער שחור קצר והיתה עם חולה אדומה זו תות... כל השאר מי שתרצה, שתגיד מי היתה.. וג'קו לא פנוי... בעצם תלוי מאיזה סוג את חחחחח
וכמובן כל הכבוד לך שפעלת ויזמת על מנת להשיג את הקטע. שאפו! האמת שגם אני הקלטתי את זה, וגם את הקטע שהיה מוקדם יותר השבוע, אבל בגלל קשיים טכניים לא צפויים ההעברה התעכבה...
אז באמת מזל, כי אני לא יודעת כמה זמן עוד הייתן צריכות לחכות עד שהייתי יכולה להעביר את זה.