Y10-ג'קו מקום 4
וידאו

דורית41

New member
בנות-לילה טוב...

אני מכריחה את עצמי ללכת לישון,למרות,שהאמת,אני לא עייפה-אבל אני רואה מה יקרה מחר אם אני נשארת(((אוף זה יצא כמו התנצלות...)

Karina85

New member
לילה טוב...

אני בואתו מצב כמו שלך רק אני לא משכילה ללכת לישון...

reviital

New member
תודה אלונה!

ואם כבר מעלים את הפורום של נינט, מה דעתך עליו? מושקע לטובה או גרנדיוזי טו מאץ'?

מה העניינים, יש איזה טרמפ באופק?

נראה לי שהפעם יהיה קשה להשיג
,יותר רוצות והסעות- אין כ"כ... טוב נראה בהמשך.. לילה טוב

alona37

New member
האתר והפורום מדהימים!

מעוצב נכון , מתעדכן כל יום , ממש יפה!

תודה גם ממני..חיכיתי לראיון הזה../images/Emo140.gif

רק באמת מוזר ,כמו שכבר אמרו פה לראות את ג'קו מאופק וממש שוקל מילים.. (אפה הבלוגים המצחיקים של קשת איפה ..מתגעגעת) היועצים עבדו חזק אין ספק, ואולי בתקווה שזה פילו יעזור והציבור יתחיל לחשוב אחרת עם שיפור התדמית הזו.. מה לעשות שאנחנו לא אמריקה (רק וואניביז..)

אסתילי

New member
תודה רבה, חיכתי לראות../images/Emo51.gif

לאט לאט, מנקים את הסביבה... מכל הרעל, מכל ההבלים יש סיבה לאופטימיות.

rootteem1

New member
היי בנות

סוף סוף יש לי יום בלי להתכונן לשום מבחן!!!! איזה אושר אז אני יכולה להיכנס לפה בלי הגבלה=]]]]]]]]] אלונה תודה על היוזמה. יש לי שאלה, סליחה על העילגות אבל איך בדיוק שומרים את הוידיאו באתר הזה? הוא לא חבר שלי, אני זוכרת שניסיתי להוריד ממנו דברים ולא הצלחתי. מישהי יכולה להסביר לי בבקשה?

kapit5

New member
תודה רבה רבה -איזה יופי

הוא יצא כזה מתוק בסרט.

shongold

New member
נהנתי במיוחד לצפות ברענן שקד

שיצא גבר גבר...גם בראיון אחד על אחד...כמעט מול כספית, אבל הכי הרבה יצא גבר לאורך כל התקופה המקוללת. שלא כחד ולא עשה חשבון לאף אחד בנוגע לנקודת ראותו שהיתה מתחילה מאד מגובשת. ומיד סוף שבוע בשני המגזינים שבהן הוא כותב שמו של ג'קו לא נפקד ותמיד בעבורו ולטובתו בצורה הכי פקחית בעולם. ובאשר לג'קו קולו מראהו ואופן דיבורו - שונה מאד שונה ממה שהכרנו בתוכנית. האור המרצד בממזריות כבה משהו. ההומור השובב גם נפקד. קריצת העין התפוגגה לה. וגם משהו מהחיות הנפלאה שהורגלנו בה לא היתה. ומה שהכי הרבה היה חסר לי הספונטניות הנפלאה, היציאות..החמודות הבלתי צפויות והצבעוניות - שברו אותו נפצו אותו רסקן אותו. הוא דבר במונולוגים צפויים ודי בחכימא...עשו עליו עבודה טובה. במדינה שלנו כך צריך להתנהג...טלנט..האמת החיות היופי הכנות - שווים כקליפת השום. המוזיקה - זה הדבר שהביא אותו אלינו וזה מה שמשאיר אותו אצלנו - ובזה הוא יעמיק יצלול ולבסוף יפרוץ כמו שרק כישרון כמוהו יוכל לבוא לידי ביטוי, כפי שלא ראינו כאן שנים רבות!

rifkin1

New member
שון, את חייבת להבין

שהבן-אדם קיבל טראומה רצינית מכל הסיפור הזה, כל העולם היה נגדו פשוטו כמשמעו. אני אישית חשבתי, ועוד הרבה חשבו כמוני, שהוא הולך לוותר על קריירה אחרי כל הסערה הזו... כאשר אני צפיתי בראיון הזה אמרתי לעצמי: זה ממש לא אותו בחור מהתקופה של כוכב נולד. אפשר היה לראות שהוא עבר משבר רציני. אבל מצד שני אני לגמרי מבינה אותו כי אחרי מה שקרה דרוש הרבה הרבה הרבה אומץ בכדי לעמוד מול המפלצת שנקראת תקשורת... ויש לו אומץ! אני לא מכירה הרבה אנשים במיוחד אמנים או סלברטאים שהיו מסכימים להתנצל בפני אומה שלמה בתוכנית פריים-טיים (ואחר כך עוד לשיר... ), או לעמוד ולשיר מול קהל לאחר שזרקו עליהם קרח וקראו להם בשמות גנאי. אני אישת מאוד מאוד מקווה שהביטחון שלו יחזור אליו ושנזכה לראות את ג'קו האמיתי שוב.

אפרתי 29

New member
ג'קו גיבור אמיתי...

שתיכן, ריפקין ושון ביטאתן בדיוק את מה שהרגשתי, אבל לא מצאתי את המילים... אני מקווה שלפחות כשהמצלמות נכבות הוא חוזר להיות אותו ג'קו שהכרנו... על כל איך שתיארת אותו שון... כל כך רואים שבן כספית אדם רע ורענן שקד טוב... היה מוזר וקצת מעציב לראות את ג'קו בורר מילים בכזו קפדנות... אבל בכל זאת - הוא תמיד יהיה חמוד מאודדדד=]

למעלה