מלכה מלכה מלכה איזה פורום איזה פורום כפרות עליכן!!!
ז זואי לא יחיד New member 2/1/07 #10 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif איזה כייף לי יש הוט... אז באמת תודה
G glitter8 New member 3/1/07 #14 גמני כאן!! איזה ראיון מקסים!! ג'קו נראה ממש פורח שם! מישהי יודעת מתי צילמו את הראיון? אהבתי את הגישה החדשה של בן כספית..כנראה שגם הוא חטף מכה בראש...
גמני כאן!! איזה ראיון מקסים!! ג'קו נראה ממש פורח שם! מישהי יודעת מתי צילמו את הראיון? אהבתי את הגישה החדשה של בן כספית..כנראה שגם הוא חטף מכה בראש...
ל לליהביונית New member 3/1/07 #15 אאאאהההה כבר חשבתי ללכת לקפל כביסה הצלת אותי מהר הגרביים הא-זוגיים
ד דורית41 New member 3/1/07 #31 חחחח-ללי-צריך להמציא פטנט- עולמי לטיפול בגרביים אי זוגיים....טוב זה אופטופיק-אבל אצלי גם אם הן שורדות את הכביסה יחד... אז נגד המייבש אין להן סיכויי השרדות.
חחחח-ללי-צריך להמציא פטנט- עולמי לטיפול בגרביים אי זוגיים....טוב זה אופטופיק-אבל אצלי גם אם הן שורדות את הכביסה יחד... אז נגד המייבש אין להן סיכויי השרדות.
M moon line New member 3/1/07 #33 זה בכל העולם ככה , לגרביים יש חיים משלהם ...והם נעלמים בנבכי האינסטלציה- קונסטלציה, באמת...קראתי על זה!
זה בכל העולם ככה , לגרביים יש חיים משלהם ...והם נעלמים בנבכי האינסטלציה- קונסטלציה, באמת...קראתי על זה!
ד דורית41 New member 3/1/07 #35 מוני-... בסוף לא השלמנו את השיחה האבודה שלנו....גם לשיחות טלפון מקוטעות יש חיים וקיום משל עצמן.שולחת לך מסר.
מוני-... בסוף לא השלמנו את השיחה האבודה שלנו....גם לשיחות טלפון מקוטעות יש חיים וקיום משל עצמן.שולחת לך מסר.
A a d i d a s 2 1 New member 3/1/07 #55 וואו! בעיות גרביים אליי...אני ישר מוצאת! רק גרביים אני מוצאת.. ויש גרבעעם מאוד מסויימים שאישית אני מעדיפה לאבד שלא יעבדו אותי...
וואו! בעיות גרביים אליי...אני ישר מוצאת! רק גרביים אני מוצאת.. ויש גרבעעם מאוד מסויימים שאישית אני מעדיפה לאבד שלא יעבדו אותי...
A a d i d a s 2 1 New member 3/1/07 #19 מייל מאה אחוז...אני מקווה ששלחתי אליך ולא למישהי אחרת... למרות שלא נשמע לי... מה המצב? תבדקי ותגידי לי...!!! אחות מאומצת שכמותך!!!!
מייל מאה אחוז...אני מקווה ששלחתי אליך ולא למישהי אחרת... למרות שלא נשמע לי... מה המצב? תבדקי ותגידי לי...!!! אחות מאומצת שכמותך!!!!
A a d i d a s 2 1 New member 3/1/07 #23 כשקשה להם לגמור הם מושכים את הסופים וילדה אחת קוראים לה דניאל ולא קוראים לה דניאלה ואמאאא אומרת שככה אנשים כשקשה להם לגמור הם מושכים את הסופים ומיכאל זה שם יפה אז במקום לקרוא לה מהתחלה הם מוסיפים את הלהלהלהלהלה
כשקשה להם לגמור הם מושכים את הסופים וילדה אחת קוראים לה דניאל ולא קוראים לה דניאלה ואמאאא אומרת שככה אנשים כשקשה להם לגמור הם מושכים את הסופים ומיכאל זה שם יפה אז במקום לקרוא לה מהתחלה הם מוסיפים את הלהלהלהלהלה