Y10-ג'קו מקום 4
וידאו

rifkin1

New member
איפה ג'קו???

(תודה על הקישור אלונה) תראו מה עבודה של שלושה יועצי תקשורת עושה... אני צריכה להראות להורים שלי את הקטע הזה ולשאול אותם: זה מה שרציתם? אמן חמוד שאומר את מה שכולם רוצים לשמוע??? בבקשה קיבלתם!!!

a d i d a s 2 1

New member
הוא חמוד האמת בכל מצב...

מה שכן מה שהוא אמר נכון.... כשהיה הבלאגן על מה שאמר על קליינשטין והסרט פורנו המעפן הזה... אז אמרתי שכאמן, הוא לא יכול להתבטא איך שבא לו על מי שבא לו \ובמיוחד כאמן שלא עשה דרך ארוכה עדיין.... אני לא אוהבת את קליינשטין, הוא מופלץ לדעתי, אני יכולה לדבר עכשיו איך שבא לי אבל אם יום אחד אני אזכה למקום אחר מבחינה תקשורתית, אני אסתום את הפה שלי כי ככה צריך... כי אין לי הזכות, כי יש דברים שחושבים ואמורים לחשוב בשקט... ג'קו למד מכל הסיפור וזה בסדר... החיים והמוות ביד הלשון... אין מה לעשות ככה זה במדינה שלנו ואנשים יכולים להגיד כמה שבא להם שבארה"ב זה לא היה אוכל אנחנו לא בארה"ב והוא יכול לחשוב מה שבא לו בלי לדבר...ועדיין להיות אמיתי... פשוט לא להיות צבוע ולהגיד על אמן מסוים שהוא לא אוהב, שהוא מוזיקאי מחונן, אלא להגיד שהוא לא מתחבר... עכשיו אני הולכת להקיא

דורית41

New member
גם בראיון הדברים הוצאו

מהקשרם.-או יותר נכון לא הובאו במלואם מתחילת המשפט. .יש שם משפט שהוא אומר "אם יש לך לומר דברים רעים, אל תדבר עליהם בפרהסיה (שיניתי ניסוח קצת....),אלא בשקט בבית עם החבר'ה." הוא כמובן התכוון שזה מה שהוא למד מכל הסיפור הזה,ואמר את זה די בציניות....זה לא מה שהוא באמת חושב.

זו לא שלומפי מקשת?

חבלללל חבללללללל חבלללללללל כל היום אני מחכה לחבל עם דנקר... ומה אני מקבלת? חבללללל עם אושרי כהן וליאור אשכנזיייי..... לא חבלללללל? היו עושים עם ג'קו איזה חבלללל אחד, היה כ"ך מתאים לו.... חבלללללל

a d i d a s 2 1

New member
חחח רועיייייייי מצעמם לי

לא זו לא שלומפי...זו הילדה המתלותלת שנדחסה ביני לבין תותה..וטוב שכך לשורה הראשונה (ושוב, וטוב שכך!) ופינינו לה את הדרך ואז הבנתי מי היא... לחצה לג'קו את היד... היתה מה זה חמודה...

דורית41

New member
איזו נבצרות הרבצתי.

אחרי שהודעתי קבל עם ועדה שאני כאן ,תפס לי את המחשב -בעלי/שיחיה/החזק- המחשב אצלנו בבית ממש בשיטת הכסא החם. ועכשיו.....חזרתי...ואני מקווה שאתן עדיין כאן.

דורית41

New member
צנזורה קטן עליו!

ללי מה התכניות ל-13/1? גם את תשירי אתנו "כולם נוסעים לחיפה,כולם נוסעים לחיפה".......?

נראה לי שאני יגיע ראשונה לחיפה.....

כמובן אם לא יקרו אסונות בדרך...את יודעת רכבת ישראל.....

אגיע או יגיע...

אח"כ שלומי לאופר יכתוב משו רע.... בכלל שלומי לאופר אתה איש רע, כתבת היום משו ממש נורא בעלוקה... לא קשור לג'קו, ב"ה... אבל על הדבר הזה שכתבת.... ממש בא לי להקיא... את ענת אלימלך ז"ל הרגו בגלל זה....

דורית41

New member
אל תשלי את עצמך...

זה יחזור ועוד איך. אם את מגיעה להופעה בחיפה-תזכירי ליי לספר לך קטע -

thr7

New member
היי תודה כיף כיף

א. לדעת שהוא לנשכח גם בתיקשורת. וב. היום הוא שוב ניצח בקרב בנקסט. אז אולי ניזכה לשמוע אותו סוף סוף גם בגלעגלעצ?

a d i d a s 2 1

New member
עדידס...בבקשה מותק:)

איפה שלי ?? לא רואה בעינים חח איזה חמודה מגיעה לך תודה!!! ממני (עם הכובע!) ומתותה (עם החולצה האדומה!!)

למעלה