yo

Bassman

New member
yo

תראו אני לא ממש עושה גרפיטי, אבל אני יוצר גופנים ובעיקר בגלל זה הפורום הזה מעניין אותי... אז היי

Bassman

New member
הנה טאג שאני עובד עליו...

אני עדיין לא יודע איך זה יראה על קירות (הדלקתם אותי פה... ויש מצב שאני אתחיל לנסות על קירות), וכמה זה קשה לעשות על קיר, אבל מה אתם חושבים? הכל בנוי ממשולשים...

סֵג

New member
בגלל שיש קטע מפגר כזה

לקרוא לדברים באנגלית, ולגרום להם להישמע יותר אותנטיים. הכוונה לcrew, דהיינו 'צוות' - חבורת כותבי גרפיטי.

double M

New member
נראה כמו משהו שמאוד מתאים לשבלונה..

או למישהו עם רמת דיוק טובה וקאפס.

Bassman

New member
אין לי מושג גם מזה קאפס...

עיצבתי את זה במחשב בעזרת משולשים
איך להעביר את זה לקיר-שאלה טובה. שבלונה זה דבר שנחשב מקובל בגרפיטי?

double M

New member
לא ממש...

וקאפס זה פקקים שמשנים את גודל ה"השפרצה" של הספראיי.

סֵג

New member
עזוב אותך ממקובלות

זה לא ביצפר יסודי כאן. מקובלות זה זה למי שאין לו קיבולת לחדש. את הסקיצה שהבאת כאן לא תוכל לחתוך כשבלונה כמו שהיא. אתה מבין, יש לך 'איים'. נגיד תחשוב על החלל הפנימי של הr'.. אם תחתוך את זה אז פנים האות יפול. לטיפוגרפיה של סטנסילים (שבלונות) יש כל מיני קטעים כאלו. צריך לעצב עם רעיון השבלונה בראש. אני ממליץ בחום הגהנום שתעשה סטנסיל לפני דברים אחרים. תוכל, אם תרצה, לעשות גם גרפיטי וגם סטנסילים. אם אתה צריך עזרה ביצירת הסטנסיל, אני כאן.

Bassman

New member
איש, ניסיתי לחתוך את זה בפוליגל.

ב"איים" פשוט השארתי חתיכות קטנות שיחזיקו את האות, ואחרי הצביעה אני אמלא שם את מה שנשאר.

סֵג

New member
איך שבא לך

אני אחרי כל מיני ניסיונות הגעתי למסקנות שונות. אני לא עובד עם 'גשרים' כאלו. מה גם שמילוי הגשרים מתגלה כסיפור מעצבן. אפשר למלות עם טוש. אם אתה ממלא עם ספריי תשמור שהסטנסיל יהיה גדול למדיי. תזכיר לי מהו פוליגל בבקשה? האם זה החומר הפלסטי שעשוי ממבנה פשוט של שתי שכבות פלסטיק, או החומר שהוא יריעת פלסטיק דקה?

Bassman

New member
שתי שכבות פלסטיק, שיש ביניהן

מילוי גלי ומכאן שמו: פוליגל

סֵג

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

כל מי שיודע מעט יוונית ועיברית ויש לו קצת שכל היה עושה תחיבור, אבל לא אני. אני חושב שבחרת את אחד החומרים הגרועים ביותר לסטנסיל. למעשה זה תלוי במה אתה רוצה להשיג.. אם אתה רוצה לחתוך מדוייק, לרסס בלי נזילה, ולקבל תוצאה חדה על המשטח... אז פוליגל הוא בחירה לא טובה במיוחד. אפשר לעשות עם זה ריסוס סביר, אבל נראה לי שהמאמץ יהיה גדול מהסיפוק של התוצר. (*ומצד שני, אין לי ניסיון רחב מספיק כדי לומר את זה כנראה*) אני משתמש ביריעת הפלסטיק החד שכבתית השחורה (ושוב, אין לי מושג מה שמה) שקניתי באופיס דיפו. היא דקה מהרגיל, קל לחותכה והיא גמישה במידה המאפשרת לגלגל אותה במידת הצורך, אבל בלי שצורת העיגול תשאר בה לאחר הפריסה. יש לי גם כמה טיפים לגבי עבודת הריסוס עצמה, אבל אני אשמור את זה לאחר כך
אולי תנסה לעשות סטנסילים חד-פעמיים בתור התחלה? זה מה שחבר שלי עושה עכשיו (הוא טוען שזה הפתרון המושלם מבחינת חיסכון בזמן וכסף).

Znepsner

New member
תשתמש באחד לבן

יהיה לך יותר קל לראות מה הקווים שאתה צריך לחתוך... יש אפילו שקופים.

Bassman

New member
אין לי בעיה עם החומרים...

יש לי גישה לחדר אומנות של ביה"ס שיש שם הכל. אממממ לא הבנתי על איזה חומר אתה מדבר?

Bassman

New member
הנה הדף שרבוטים עם כל הסקיצות...

זה די עלוב, אבל נראה מה יהיה כבר

Smartaman

New member
תתחיל מ...

תתחיל מאותיות פשוטות לגמריי, הכי פשוט שאפשר בלי שום תוספת או קישקושים מסביב

Bassman

New member
איש, אני לא מתחיל מאפס...

למדתי די הרבה טיפוגרפיה, עכשיו אני מנסה להמיר את זה למשהו שיתאים לקיר