yo

Bassman

New member
שלחתי לפני שסיימתי...

אני גם מצייר די הרבה זמן אתה יכול לראות ציורים שלי בסטייג'... (אחד הטובים שלי מצורף). אמממ זהו
עכשיו אני מנסה לעשות קצת גרפיטי\ אז אני עובד על חיבור של אותיות בעיקר

Bassman

New member
אופס... הכתובת של סטייג':

והנה הסקיצה הראשונה שלי.

double M

New member
וואי, מדהים לגמרי...

למה שלא תנסה לעבוד עם איירבראש?

Bassman

New member
אני לא מכיר את הטכניקה...

הציור הזה הוא חלק בעיפרון חלק בעט גרפי.... צביעה בפוטושופ

double M

New member
אני לא מכיר את הטכניקה...

של עט גרפי ושל צביעה בפוטושופ, אז אני לא יודע כמה אחוזים מהציור זה כשרון ונטו וכמה זה כל מיני משחקים דיגטיליים. אבל אם רב הכשרון על הטריקים אז סחטיין. ואתה לא יודע מה זה אייר בראש או שאתה לא יודע איך להתעסק עם זה?

Bassman

New member
אני לא יודע מה זה ולא איך להתעסק עם

זה.... ובקשר לעט גרפי+צביעה אני מעלה גרסאה של שחור לבן... כל זה ציור ביד, בלי אפקטים/ פילטרים העט הגרפי הוא בדיוק כמו עיפרון, רק שהוא מצייר ישר למחשב, ואפשר לשנות עובי.

double M

New member
אז סחטיין ../images/Emo13.gif

אייר בראש היא טכניקת ציור על קירות/בדים. טכניקה מאוד מדוייקת והיא מאפשרת אפקטים מאוד יפים. מכשיר האייר בראש בנוי ממעין "ברז" שמתברג על קופסאות צבע מדולל, הברז מחובר מאחורה לקומפרסור-מדחס אוויר. כשלוחצים על ההדק של הברז יוצא צבע, את גודל ה"השפרצה" אפשר לקבוע בעזרת הברז ואת עוצמת ההשפרצה ניתן לכוון בעזרת הקומפרסור. יש מגוון גדול מאוד של צבעים כי ניתן לערבב אלו צבעים שרוצים. ההשפרצה דומה לספראיי אך היא מדוייקת מאוד ומאפשרת לצייר ציורים שנראים ממש כמו תמונה. הציור של הטירה מאוד מתאים בסגנונו לאייר בראש. http://www.airbrush.com/gallery.aspx

Bassman

New member
מה! זה ממש טוב../images/Emo13.gif

איפה אני משיג כזה
? חחחח בטח לוקח שנים ללמוד את הטכניקה.... תיד, מה אתה חושב על הסקיצה שלי?

double M

New member
בחנויות אומנות למיניהן....

המכשיר עצמו מאוד יקר, בסביבות החמש מאות שקלים, אבל אתה צריך רק מכשיר אחד והוא יחזיק לך הרבה זמן. ואני מכיר מישהו שמתעסק עם זה שנה והוא מצייר ממש מדהים. זה עניין של כשרון ציור. ואני אגיד לך ת'אמת, הסקיצה שלך נראית כאילו אתה לא ממצה את מה שאתה יכול. למשל הטירה, למה שלא תנסה לצייר אותיות שכאילו עשויות מאבן כזו? כי ההצללות והצביעה שלך מעולות...

Bassman

New member
אני עובד קודם על השילוב של האותיות

הצביעה זה אחר כך (תירוץ... האמת היא שאני צריך לקנות צבעי עיפרון)

coka

New member
שאלה :)

מישי\ מישו
כתבו פה על קאפס, מישו יודע איפה ניתן להשיג כאלה באיזור המרכז וכמה עולה?

Smartaman

New member
אין בשום מקום

או שתזמין באיזה אתר או שתכין לבד (משהו שאני מנסה לעשות)

shuiit

New member
קאפס

גם אני ראיתי את ההודעה והייתי בשוק....חיפשתי באינטרנט ומצאתי רעיון ממש טוב לקחת את הפקקים מחוצרי ניקוי ודאורטורנטים ולהחליף עם אלה שבספריי... עוד לא בדקתי אבל נראה לי שאין סיבה שזה לא יעבוד

Znepsner

New member
עוברים דרכם חומרים שונים

אבל זה שווה ניסיון... למרות שאני חושב שזה רק יביא לך קווים עבים יותר.. כי ספריים מסים בדכ לא להשאר מצומצמים

LiP original

New member
מישהו

לימד חבר שלי. לקחת את הפקק של הפחית ולגזור את החלק החיצוני. ישאר לכם כמו פקק יותר קטן. לעשות בו חור מול איפה שיוצא צבע (אפשר לקבוע את הגודל) ולחתוך מקום לאצבע. זה מבזבז צבע כמו מטורף, אבל זה עושה קוים יותר דקים. אם תקועים בלי פקקים. LiP

Znepsner

New member
ואז

ציירת קו וסיימת חצי פחית. איזה כיף איזה יופי. שמעתי שיש פה באיזור איזו חנות שיש לה פקקים, או שזה ספריים בגדלים מסוימים, צריך למדוק את הנושא. בכל אופן, אפשר לעשות אחלה עבודות בלי פקקים, אם באת חשוב לכם קו דק, קחו חתיכת נייר או קרטון, ורססו כשחצי מהספריי עליו, ככה קיבלתם קו בחצי גודל...

סֵג

New member
הסיבה שזה לא עובד

יש כל מיני סוגי ראשים. לא יודע באיזה ספריי את משתמשת, אבל הרבה מאוד ראשים כאלו לא מתאימים לקריילון\מונטנה. ומעט מאוד מהם משיגים תוצאות טובות. זותומרת, טובות מהקאפ שבא עם הפחית. אני חושב שבכל אופיס דיפו מסתתר קאפ טוב. חשבתי לסחוב את הקאפים של כל החנות, ואולי אני אעשה את זה בקרוב. משטרה - אנה עיקבו אחריי בזהירות וערמומיות.

Bassman

New member
אממממ

ואיך בדיוק אני אמור לצייר על קיר את הדוגמה של האבן? אין לי טכניקה בגרוש עם ספריי... צריך להתאמן קודם

oNaRa

New member
...

ראיתי את הציור הזה מזמן בבמה...חייבת להגיד לך שהוא מהמם... נתתי לך 5 עליו
אגב גם אני מציירת שם

למעלה