yo

Bassman

New member
צביעה ראשונה...

אני בכוונה צובע פשוט, כדי שאחר כך אני לא יסתבך עם ההעברה לקיר.... אממממ צבעי עיפרון, ובסריקה זה יצא לא כמו שרציתי אבל חפיף הרעיון הוא עם שמש, שמיים ודשא. מי יודע מה כתוב?

enwhysea

New member
לדעתי

ואולי אני ממש רחוק מהאמת.... הידע שלך בטיפוגראפיה ופונטים "מסודרים" קצת מעקב את ההתפתחות היצרתית בגראפיטי. אתה צריך לראות את היצירה שלך כיצירה אומנותית ולא רק דרך מגניבה לכתוב משהו, מה שבעיקר רואים בסקץ שלך זה שהאותיות מופרדות, אין בהם ממש אינטראקציה, אין בהם "חיים" יותר עיצוב. תנסה לדמיין את האותיות שלך על מישור תלת-ממדי בין עם ממש מכול הכיוונים או די דו מיימדי אבל עם Overlap קל. כל אות הוא עדיין אות בפני עצמו, חי ביצירה עם אותיות אחרות.

or001

New member
המנהלת: תמחקי הודעות כאלה

אם לבאטי הזו או שאיך שלא קוראים לה אין משהו ענייני להגיד אז שתשתוק!

Bassman

New member
לא ברור לי משהו...

כולם אומרים לי להתחיל לעבוד מהאותיות הכי פשוטות עכשיו אומרים לי לשלב
? חחח מישהו מוכן להסביר לי בעברית?

enwhysea

New member
כן!

שוב השילוב לא "מסבך" את האותיות... אבל חייב להיות אנטראקציה בינהם. תנסה אותיות פשוטות אבל אחד קצת על השניה. לדעתי יש לך המון כשרון גראפי ולהתחיל פשוט אצלך זה לא הבעיה... הבעיה יותר סגנונית... אז פשוט שב, תסתכל המון המון על אתרי גראפיטי, ותנסה ללמוד את הסגנונת היותר בסיסיות, BlockBuster, Bubble Letter

סֵג

New member
../images/Emo45.gif מחזק את דבריך..

יש כל מיני דברים שונים עקרונית בין טיפוגרפיה לגרפיטי. אם להתחיל בדבר הכי בולט - בעבודה טיפוגרפית אתה מאמן את האותיות, מייצב אותן ומסדרן לצורה סטטית מושלמת. גרפיטי מאידך היא כולה אומנות בעשיה, כמו action painting, והמטרה הוא שיחרור גמור של שילדת האותיות. שיחרור ויצירת קונספט גדול מכל המילה. שנית, בגרפיטי אין שום דבר שיכבול אותך לבומות של האותיות. כטיפוגרף דרוש שתשמור על קריאות סבירה של הטקסט; בגרפיטי אפשר לשים על זה זין גדול. בגרפיטי הסגנון מדבר יותר מהטקסט, בטיפוגרפיה הטקסט הוא תמיד השחקן הראשי.

enwhysea

New member
אתה לומד אומנות או משהו כזה?

אתה מדבר כמו משהו שיש לו ניתוח יותר מעמיק מסתם לאהוב גראפיטי שזה טוב :)

Bassman

New member
אוקיי... הנה עוד סקיצה

אני חושב שיצא לי יותר נחמד, וממש נחמד בשביל סקיצה שניה

Steezo

New member
בסיס....?

יש הרבה כשרון ציור, אבל גראפיטי זה משהו שונה... תתחיל מהבסיס ומאותיות ישרות לאט לאט...

DoubleD

New member
../images/Emo15.gif שים לב

אם עדיין לא נכנסת לART CRIMES אז כנס, רק כדי להבין את האפשרויות גיוון, אחרי שעשית את זה תבדוק את עצמך, תנסה לצייר אות אות בנפרד, תעשה הצללה, תעשה אות ישרה...... אחר כך תחבר ביחד, פרופורציות, צבע, שילוב, הוספת סגנון... זה בא לאט לאט אבל חשוב להתחיל מה*התחלה* אתה מבין ? נסה את מה שתומר (NYC) אמר, באבל לטרס או בלוקבאסטר, פשוט שליטה על ה"בסיס" כמו שכולם כאן אוהבים לכנות את זה :) רק לדוגמא- אחת העבודות הישנות שלי (שנתיים+-) - אין הרבה תיחכום- באבל לטרס ואור וצל. פרקסיט מייקס פרפקשן !

Bassman

New member
אני מצטער... אבל אני לא מבין את הקט

ע של להתחיל מהתחלה. אני יכול לצייר אותיות, מכל הסוגים ומכל המינים. אני ממש טוב בהצללה ובתלת מימד. אני רוצה ללמוד איך לפתח את האמנות שלי לעוד מקומות, למשל לקירות
, וכמובן בעוד טכניקות, של הגרפיטי... אני מצייר כבר מעל ... כמה זמן אני חי?, אז חודשיים פחות. אז אני פשוט רוצה להתייעץ בדבר הזה שנקרא שילוב של הכל. איך אני גורם לדברים לזרום?

Steezo

New member
אומרים לך לעבוד על הבסיס

הסקאצ'ים שהעלת (לא הציורים) פשוט גרועים בעיברית פשוטה.. אין להם בסיס או צורה כלשהי... אם אתה לא יכול לעשות לגרום לבלוק באסטרס פשוטים לזרום אתה לא יכול לגרום לשום דבר לזרום... עזוב בלוק באסטרס... טאג בסיסי... פשוט תעבוד על הבסיס שבוע ואני מבטיח לך שתשתפר...

למעלה