yo

Bassman

New member
אוקי... ניסיתי היום בביולוגיה דברים

"בסיסיים" הנה כמה דוגמאות (הסריקה מרחה את הצבע ואת העיפרון) אני מצייר עם עפרון עבה, ואז עובר עם עט יש לכם טיפים עם מה לצבוע כדי שהסריקה תצא טוב?

Bassman

New member
שיבי2

המריחות זה מהסריקה בדרך כלל... על הדף זה יותר נחמד

Bassman

New member
שיבי 4

טעיות בתלת מימד, אבל דווקא את זה ציירתי עם עט איזה סביר זה...

Steezo

New member
זה ממש לא בסיסי

אמרו לך איך לנסות... בלוק באסטרס או באבלס... אל תנסה בסיסי לפי מה שאתה מכיר... אלא בסיסי לפי מה שאומרים לך... פשוט "בסיס"... פשוט.. ככה תכתוב את זה SHIBI בלי שום תחכום...והצללה והנפח לא משהו...תעבוד על מקבילות...

Bassman

New member
זה בעייתי...

אני לא יודע איך נראות אותיות של באבלס/בלוקבסטר...
אמממ הנפח קצת עלוב אבל אני תמיד שומר בראש את המחשבה שאני אנסה להעביר משהו לקיר....

Steezo

New member
אז אתה לא חושב נכון

אני לא מדבר עלוב מבחינת סיבוך, כי אני ממש ממש אוהב דברים פשוטים... אני מדבר מבחינת שהוא לא נכון ופשוט לא נראה טוב... הוא עולה על אותיות ולא מדוייק... אני אתן לך תמונה של בלוק באסטרס... תראה איך זה נראה.. פשוט תעשה אות ותוסיף נפח ישר...זה ממש לא בעיה אם עובדים על זה הרבה... תשכח את כל מה שאתה יודע כרגע... תנסה ללמוד כמו אחד שבחיים שלו לא עבד על כלום... ורק שתשלוט בבסיס תנסה להוסיף... אחרת זה יראה כמו שזה נראה עכשיו... אם עסקת בציור אתה בטח יודע שהרבה ציירים אומרים שהטעות של רוב המתחילים זה שהם מציירים דברים כמו שהם זוכרים אותם... אל תצייר דברים כמו שאתה זוכר אותם... אלא כמו שזה נראה... פשוט ככה... SHIBI

סֵג

New member
סתם

shibie נשמע שונה מshibi. ב'אחי , איפה האוטו שלך?' הם אומרים את זה כמו שבאס כתב.

Steezo

New member
תראה

א) בלי להעליב, זה ממש לא דוגמא... תחפש דברים של Seen כדי ללמוד איך בסיס צריך להראות... ב)אתה מחפש יותר מדי "פתרון מידי"... זה שאתה צייר לא יגרום לך ללמוד הרבה יותר מהר מאחרים... גם אתה תצטרך להשקיע שעות על שעות בעבודה על הפרטים הכי קטנים... ושנים כדי ללמוד לשלוט בקצת יותר מזה...

Bassman

New member
אני לא נעלב...

הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר הכל ביחד, ולזה אני מבקש הדרכה... אני לא רוצה ללמוד איך עושים את האותיות, כי זה כבר משהו שאני יכול לעשות.

Steezo

New member
אז אני אומר לך בצורה הכי פשוטה

אי אפשר לחבר הכל ביחד אם אתה לא יכול לעשות את האותיות הבסיסיות... אם אתה יכול לעשות אותם, אז בקשה תראה לי... כי זה ממש לא נראה ככה... עכשיו בקשר לחיבור... ברגע שאתה שולט בבאסטרס, אין דבר שיבוא לך יותר טבעי מלחבר... אתה פשוט מצמיד אותן ביחד ועובד על ההצללה בינהן... ושתשלוט בזה אתה מוסיף חיבורים ותוספות קטנות לאט לאט... אי אפשר להוסיף הכל ביחד... כי אז זה נראה כמו שזה נראה... אחרי הרבה עבודה והרבה מאוד סקאצ'ים תתחיל ללמוד להוסיף דברים אין... אין דרך אחרת....

Steezo

New member
וההעלבה לא קשורה אלייך... אלא

לסקא'צ של דאבל די...

LiP original

New member
עוד טיפ

כשאתה מצייר עם פחיות,זה לא כמו לצייר עם עט גרפי. צריך לחשוב בגדול וצריך לחשוב איך אתה בונה את היצירה שלך, מבחינת צורה ושכבות. פחיות זה גם כלי הרבה יותר גס, אבל עם הזמן לומדים לשלוט בפחיות ובפקקים לרצון שלך. זה לוקח אימון ללמוד אתזה, אבל שווה. אולי אם תנסה גם לעבוד על קווים אחידים, ולא קו שמורכב מהרבה קווים קטנים. LiP

SensaiToro

New member
שמע מאן

תכנס לאתרי גראפיטי ותראה עבודות של אנשים, תראה סגנונות, תראה צורות, תראה שיטות וחיבורים ואז תנסה לכתוב ת'מילה בקווים פשוטים. ז'תומרת לא בבועות, אלא כל אות היא קו אחד אבל בצורה יפה ומודגשת, ובמרחק אות מאות, ואז תעבוד על הבועה והחיבור בין האותיות. תמשוך כל קו לכיוון שאתה רוצה, בגודל שאתה רוצה וכו' אני יחפש מדריך בשבילך שאולי יעזור לך קצת. שנייה

SensaiToro

New member
בקשה... קבל...

(בלינקים המצורפים) אה ו... שמע, חשוב שרק תלמד מזה ותפתח טכניקה וסגנון משלך כי אם תדבק לסגנון הזה זה לא עזר בכלום... סתם שתראה צורת עבודה ותנסה לחקות אותה בתור התחלה בהצלחה

למעלה