אבא, המכבים היו דתיים?

vizini

New member
כלומר, "הדתיים הלאומיים מסתייגים

מדרכי שופר בקירוב רחוקים" פירושו שהם מסתייגים מדרכו של שופר לשקר? איזו משמעות אחרת יש ל"מסתייגים מדרכי שופר בקירוב רחוקים"?

vizini

New member
שוב שופר? האתר השקרי הזה?

אם זה מוכיח משהו, זה רק כמה קל לשקר לכם ולשטוף את מוחכם. תתחילו לפתוח את העיניים, ולא לבלוע את השקרים שאמנון יצחק וחסידיו השוטים מפיצים.

eitangn

New member
תודה על רחמיך...

"אני משיב: יתכן שאני טועה, כולנו בני אדם, מה שכן אני מכבד אותך ומבין לכאבך..." >>> שאלה אחת לי: האם אתה מכבד את אמונתי. האם אתה מקבל את זה שיש לי אמונה, שבעיניי אינה פחותה מאמונתך בעינייך? האם אתה מכבד אמונות אחרות כשוות ערך לאמונתך?

פלסטיק

New member
חמוד, אני יודע בדיוק מהו החנוכה

כל השטויות שמחבתים בגרוש מכניסים לך לראש לא מעניינות אותי משחק התפקידים הזה שבו הדתי מוצג כחכם והחילוני כטיפש ולכן הדתי מנצח בויכוח יכול לעבוד על אנשים שדעתם חלושה, לא לאנשים דעתניים ומשכילים. לכן בכל כנס מחבתיות לא יתנו במה שווה לאדם חילוני, כי מפחדים מהתשובות שלו. מעדיפים המחבתים את התשובות הטיפשיות שלהם עצמם ולהרגיש נורא חכמים כי ניצחו עצמם בויכוח. בשלב הבא יעברו לשחק דמקה נגד עצמם (ולהפסיד)

התולעת 1

New member
בכנס שהיה בחולון באולם מופת

של ארגון נגד חזרה בתשובה של דן מלר וחבריו היו מודעות רחוב ופרסומים בעיתונות הקוראים לבא ולשמוע דברים שובי לב נגד המטיפים המחזירים בתשובה.ודן מלר אף הוציא ספר חדש בנושא זה מאחר ובנו סטה מדרך הישר שלו והלך לדרך של החרדים. עכשיו שים לב פלסטיק: הלכו לשם יהודים טובי לב שחשבו אולי טעו בדרכם הנלוזה,חוזרים בתשובה שהלכו לשמוע מה יש בפיהם של החבריה האלה מהארגון נגד החזרה בתשובה קרי החזרה בשאלה.רצו להיכנס ולשלם 15 שקלים ולא הכניסו אותם בגלל חזותם. לא נכנסו.היה שם חילוני מתחזה, בעצם הוא חוזר בתשובה שעדיין לא רואים בצורה החיצונית את מהותו.נכנס לשם ושמע דברי שטנה והסתה נגד המטיפים.לאור המודעות והפרסומים שהיו בעיתונות, הרואה היה חושב שיהיו שם 5000 איש.פלסטיק אתה יודע כמה היו שם? עשרים זקנים מארגנים ושלשים נערים. ואותו אחד החילוני הקשה קושיות על השואל.אתה יודע מה קרה לו לאחר דקה? הובילו אותו בלי כבוד החוצה. לעומת זאת באירוע של הרב אמנון יצחק שמונה אלפים ומגיעים לשם גם מארגון נגד חזרה בתשובה ויושבים ומוכנים עם שאלות, לא מוצאים אותם החוצה.הבנתה? פלסטיק יקר, אין לאמנון יצחק בעיה שיבואו עם שאלות מוכנות ,

פלסטיק

New member
לא מעניינים אותי כנסים של מתחרדים

ולא של יוצאים בשאלה דרך אגב מעדות מגוף ראשון שפרסמה איילת יש מרחק רב בין מה שאתה מספר על המחב"ת אמנון יצחק לבין העדות שלה כמו כן לכמה אולמות בארץ ניתן להכניס 8000 אנשים? יש לך מושג?. ולכן - יש לי ספקות רציניים לגבי אמיתות המידע שנתת לאור הנסיון המר שיש לי עם האמת של חוזרים בתשובה (כמו במקרה של הדג המדבר, אולמות שהקיבולת שלהם מתרחבת בלי הפסקה ושאר קשקושים). בקיצור, אין לי עניין בכנסים למטרות התחרדות או למטרות התפקרות, דיברנו כאן על חג חנוכה (סליחה, לפי דעתך בטח חנוכה איננו חג
)

vizini

New member
ועליך כבר נאמר:

"עיניים להם ולא יראו את מה שכתוב בקישורים שהם עצמם מביאים" ציטוט מתוך הקישור שאתה הבאת: "כמה מאות שנים לאחר חיבור מגילת תענית נוסף לה קובץ מדרשי (סכוליון), שעיקרו ברייתות (משניות חיצוניות) הבאות לפרש את המגילה הקצרה והסתומה. על חנוכה נאמר בסכוליון בין השאר: מה ראו לעשות חנוכה זו שמונה ימים? אלא בימי מלכות יוון נכנסו בני חשמונאי להיכל ובנו את המזבח וסדוהו בסיד, וכל שבעת הימים היו מתקנים בכלי שרת. חנוכת בית חשמונאי לדורות. ולמה היא נוהגת לדורות? אלא שעשאוה בצאתם מצרה לרווחה ואמרו בה הלל והודאה והדליקו בה נרות בטהרה, לפי שנכנסו יוונים בהיכל וטימאו כל הכלים ולא היה במה להדליק וכשגברה יד בית חשמונאי הביאו שבעה שיפודי ברזל וחיפום בבעץ, (בבדיל) והתחילו להדליק. . לזכר איזה אירוע אנו חוגגים את החנוכה לפי הקטע מן הקובץ המדרשי 10 (סכוליון) של מגילת תענית?"

אלישיר

New member
אכן, הצדק בדבריך אלה.

בעזי"ת מנורת בית המקדש, זו המפורסמת כל כך (למרות שיש מחלוקת האם זו שבשער טיטוס היא תעתיק המקורית), זו שנקבעה כסמל מדינת היהודים, נגנבה בשעתו בידי היוונים על ידי שליח יהודי. היוונים פחדו מלהכנס ולבזוז את כלי המקדש, ולכן פיתו יהודי להוציא למענם את הערמונים מהאש, ובשכרו יהיה לו הכלי שרת הראשון שיוציא. אותו אחד, דומני שיוסף היה שמו, הוציא בראשונה את המנורה. היוונים סרבו למסור לו את המנורה בטענה שהיא כלי הראוי למלכים, ובנתיים יוסף קיבל הרהורי תשובה, וסרב להמשיך במלאכה, גם לנוכח המיתה האכזרית והמשונה בה הומת. כשהחשמונאים נכנסו למקדש, המנורה לא הייתה שם, ולכן נבנתה מנורה זמנית כפי שתואר. לא מזמן ראיתי מחקר שנעשה, על בקיאותם של בני הנוער דהיום, על ראשית הציונות והנפשות הפועלות. אכן בורים ועמי ארצות, מליצה נאה היא לתאר את התוצאה. אך לגבי האם להיות בקיאים בתע"י או לא, הרי שכל הרוצה יבוא ויטול. אך לגבי כל מה שהיה לפני מבשרי ציון, לגבי תולדות העם שימיו ארוכים מימי הכותל המערבי, יש כבר קיר חוסם. כל אמריקאי יכול ללמוד מי היה ג'פרסון, ומה היה פועלו של הנרי דיוויד ת'ורו. לישראלי 'אסור' ללמוד מי היה האר"י ז"ל. אישית, לא באתי לבקש תמורה בהתנהלות מדינת ישראל. אתם, וסלח לי על ההכללה, זן נדיר, העומד בפני הכחדה. אף אחד לא זוכר היום מי היו הפרנקיסטים. אף אחד לא יזכור מי היו הציונים. ואף על פי כן ולמרות הכל עם ישראל ינצח. גם אותך אני אוהב, וכמות שאתה, אחי היקר.

שטויות

מעשיות מתוקות משלל המיתולוגיה היהודית. וכי מה ניתן לצפות מחברה שלא תרמה כלום לתרבות.

התולעת 1

New member
איך אנשים הגיעו באמונה שלהם לכפירה

כזאת? אנחנו הגענו לארץ, כולנו מאמינים בני מאמינים, אבל חיכו לנו פה, מי? הציונות החילונית, אני אגיד לך פלסתיק מה קרה איתנו, הגענו מספרד, הגענו צדיקים יסודי עולם, מעולם לא השתמש ספרדי בארצות ספרד בנשק, הוא הכריע את כל הגויים רק בתפילות שלו, הצדיקים, אם היה צריך איזה אויב לעמוד נגדם היו מחסלים אותו בפה, היו צריכים גשם, בתפילות, הכל בתפילות, אין כזה דבר נשק, כמו שאמר הפס`: ``אל תראי תולעת יעקב``, מה זה תולעת? למה תולעת? תולעת, משום שכוחה בפיה, כך ישראל כוחם בפיהם, תולעת בפה שלה יכולה לחדור עץ, גם ישראל הכוח שלהם בפה שלהם, ``הקול קול יעקב והידים ידי עשו``, ככה חיו, יהדות קדושה מחורבן בית ראשון לא שינו כלום עד שנכנסו לארץ. הגיעו לארץ ישר למחנות, במחנות עברו תהליך של ניקיון יסודי, הורידו להם את הזקן, את הסימונים, מבצע כינמת וגזזת, פה בארץ ישראל לא צריך תורה, אמרו להם מותר לעשות עבודות שצריכים בשבת ואפשר להדליק חשמל אם צריך ונרות שבת אפשר להדליק גם יותר מאוחר, בקיצור לקחו אותם לקיבוץ הורידו `אל-גמיס` והלבישו אותם מכנסיים קצרים, של השומר הצעיר, הורידו להם את הכובע של החכם, שמו להם כובע טמבל של הקיבוץ, עשו מאיתנו טמבלים, טוריה ועבד, אנו באנו ארצה לבנות ולהבנות על חשבונכם, שואה רוחנית עברנו, יותר גרוע מהשואה שלפני 60 שנה, בשואה שלפני 60 שנה מתו רק גופות, הנשמות בגן עדן, בשואה הזאת רצחו את הנשמות, עם חיוך, בדיוק כמו שרצו לעשות היוונים לעם ישראל בנס חנוכה שקרה, לא להרוג את היהודים פיזית, אלא את הנשמות ע``י החטאתם בלבד. וכתוב בגמרא: ``גדול המחטיאו מן ההורגו``, להרוג בן אדם פחות חמור מלהחטיא אותו משום שהחטא הוא בנשמה וההריגה היא בגוף, וככה , הלכנו ולמדנו מעשיהם וה` ירחם, אבל האמונה עוד נשארה, אתה רואה שאנחנו מאמינים, מה אנחנו עושים באמונה? בדיוק מה שרוצים שנעשה בה אלה הכופרים, יש אמונה ויש כפירה עם האמונה, איך זה?

פלסטיק

New member
אני חושב שאתה שתול של דעת אמת ../images/Emo8.gif

פשוט דבר קיטרוג גדול יותר על המחב"ת אמנון יצחק אני לא חושב שאפשר להביא על גירוש ספרד שמעת פעם? איקוויזיציה? כדי להפיץ שקרים של אמנון יצחק צריך להיות שיכור או בור? ולגבי השטויות שלך על השואה: אז אמנון יצחק יודע שהנשמות בגן עדן (הוא היה שם וראה?) ויש לו תורת מוסר שאומרת בין השאר שרצח יותר טוב מחטא. אתה שואל "איך זה" ומה אתם עושים באמונה? מה אני אגיד לך, פעם אנשים כאלה היו מקבלים אישפוז על חשבון המדינה במחלקה לתשושי נפש בגהה. היום אין חוק שאוסר לדבר שקרים ושטויות כל עוד הן לא מזיקות

התולעת 1

New member
והיום יש יהודים שנלחמים ביהדות.

יהודים טובים שנלחמים נגד היהדות החשוכה. שנלחמים נגד העבר שלהם שנלחמים נגד האמת שנלחמים נגד עצמם אמת שלחם בה העולם כולו לכל אורך ההיסטוריה... מצרים בבל, אשור, פרס יוון רומא שלטון הכנסיה הנוצרית עלילות דם שריפת ספרי קודש אינקוויזיציה פרעות גרמניה הנאצית השואה. והיום יש יהודים שנלחמים ביהדות. יש יהודים שנלחמים נגד הזהות שלהם, יש יהודים שנלחמים נגד המהות שלהם, יש יהודים שנלחמים נגד התרבות שלהם,

פלסטיק

New member
אהה, כל פיני פאגנים עם מים קדושים

ותמונות, ובבות וקפידות וקמעות וקללות ושאר עכו"ם בקטע הזה אני איתך

התולעת 1

New member
באבא במבה ../images/Emo11.gif

קודם כל אני לא מכיר בבות שעושים סיגופים, אני מכיר הרבה בבות שהם באבא במבה ומעטים האנשים שעובדים את ה` באמת ובמקומות שיש תור וצריך לשלם כסף על תיקון או חצי תיקון אל תלך וסגולות וקמעות וכל הדברים האלה לא כתוב בתורה, אנחנו צריכים דבר אחד פשוט לעבוד את ה` לפי שולחן ערוך ולהתקדם ולעשות רצון ה` עפ``י מה שכתוב בספרי המוסר וההלכה וזהו. ז``א את כל הבבות שיש לנו באזור צריך לעשות אותם במבות

למעלה