אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

../images/Emo24.gif

אני מבינה את ההרגשה.. גם אני חושבת ככה.. שעדיף צבא ששם לא ישנים בלילות והאוכל מגעיל ולא מתקלחים על בצפר מחורבן שגורם לך לחזור הביתה עם פרצוף עצוב..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שיהיה בסדר.. אם הזמן תתרגלי.. בהצלחה

גילולית

New member
../images/Emo207.gifעכשיועכשיועכשיו

משדרים בפעם ה50000 את 5 הגדולים של מקפליי באמטיוי היטס למי שעוד לא ראתה!!

מה זה נגמר ../images/Emo7.gif?

אני עכשיו עשיתי ריצה לטלוויזיה העברתי מהר לאמטיוי ויש עכשיו את הסיפור על בריטני. בפעם המיליון אלף. די שיעזבו אותה כבר! היא לא מעניינת את התחת של אף אחד! יש דברים יותר חשובים ממנה! למה כל העולם תמיד סביבה?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifחה! אני כזה מטיילת לי בין הכיתות בביצפר

ואני מסתכלת על שולחנות וזה ואני קולטת בגדול על השולחן MCFLY אני כזה:"מי כתב את זההההההה?!?!?!?! יש עו דמעריצים בביצפר?!?" אני חיבת לדעת XDDDDDD וכתבתי ליד זה שולטים ואז קישטתי את כל השולחן במילות השירים שלהם XDD ובהמון כתובות MCFLY MCFLY MCFLY XD
שיכירו RESPECT

DoLi it is Me

New member
חח שלשום הייתי עם הקפוצ'ון של מק בביצפר אז..

איזה ילדה אחת מהשכבה שלי באה אלי ואומ מרת לי "הי זה הם אני מזה אוהבת אותם ישלהם מוזיקה טובה והם מאוד חתיכים" ואני כה כולי בשוק אומרת לה "כן נכון נכון! ואם את רוצה את יכולה להיצטרף לפורום" ואז היא אומרת לי "איזה פורום?" ואני : "יש פורום מעריצים ישראלי בתפוז יש שם הרבה בנות תצטרפי " ואז היא אמרה =\ "לה אני לא טובה בדברים האלה" >< ופעם אחת ראיתי באיזה שין אחד של ילדה מלא תמונות של מק ושירים שלהם אז אמרתי לה שכדאי לה להיצטרף והיא אמרה /שהיא לא אוהבת פורומים><. ויש לנו עוד ילדה בתיכון שיש לה חתימות של מק ><. ובערך כל הכיתה שלי אוהבת את מק או שומעת אותם . ויש את יערה [דה וויט פרייז] שגיליתי במפגש שהיא שנה שעברה סיימה את הביצפר שלנו><. ויש לי עוד ילדה בהסעה שהיא גם בתיכון והיא אוהבת את מק . ועוד כמה בנות

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo91.gifפינת המלצות ../images/Emo124.gif

מה דעתכן לפתוח פעם בשבוע פינת המלצות ? כבר הצעתי את זה קודם אבל כמעט אף אחת לא ראתה אז אני אחזור שוב. הרעיון שלי זה שזה יהיה במתכונת של פעם בשבוע ביום מסוים , כאשר כל פעם זה יהיה בנושא אחר. הנושאים שחשבתי עליהם בינתיים הם :תוכנית טלויזיה, סרט, תוכנה, אתר,ספר, להקה/זמר/זמרת, שיר יש לכן עוד נושאים להוסיף ? נראה לי שככה כולנו נוכל להכיר כל מיני דברים שלא ידענו על קיומם ואח"כ לא נוכל לחיות בלעדיהם (חח הגזמתי אבל הבנתן את הכוונה). ואיך אפשר לקרוא לזה ? חשבתי על McCommendation שזה שילוב של mcfly ו- (המלצה) recommendation אבל זה נראה לי ארוך מידי אז מה דעתכן ? תשרשרו
או
והצעות

למעלה