גם אני!! וואי, אנחנו מושפעים מאותם דברים [לא מפתיע בהתחשב בעובדה שאנחנו כמעט באותו גיל, וגם הדר!]
T tkuihehr New member 15/11/06 #75 גם אני!! וואי, אנחנו מושפעים מאותם דברים [לא מפתיע בהתחשב בעובדה שאנחנו כמעט באותו גיל, וגם הדר!]
T tkuihehr New member 15/11/06 #55 נינט יודעת הידעתם שנינט עברה טסט רק אתמול?! נשבע לכם, קראתי היום בעיתון...
L limors2 Active member 15/11/06 #71 לא../images/Emo4.gif זה נורא כמעט כמו להתקשר בזמן רק בישראל! סתם, זה לא מתקרב המואה של יהתקשרה אלי פעם ברק בישראל ודיברתי איתה קצת והיא הפריעה לי לריכוז אז ניתקתי
לא../images/Emo4.gif זה נורא כמעט כמו להתקשר בזמן רק בישראל! סתם, זה לא מתקרב המואה של יהתקשרה אלי פעם ברק בישראל ודיברתי איתה קצת והיא הפריעה לי לריכוז אז ניתקתי
T tkuihehr New member 15/11/06 #72 אה, גם הדר קראה בעיתון וסיפרה את זה ברדיו [מעניין אם היא באמת קראה בעיתון, או שהודלף לה מאיפושהו ]
L limors2 Active member 15/11/06 #95 שחיתות! חבל שהיא לא הלכה בסוף להיות לוחמת, העילגת הזאת היא הייתה מסתדרת שנתיים בלי רדיו!
C chen010189 New member 15/11/06 #106 ואז מי היה מגיש את סינגלס??? עם כל הכבוד יותר כיף לי לשמוע כשהדר מגישה
L limors2 Active member 15/11/06 #107 לוידת, לא הייתי שומעת../images/Emo3.gif לא שמעתי בהתחלה עם הדר כי חשבתי שעדיין יש את מי שהייתה לפניה. שכבר שכחתי איך קוראים לה. ולא אהבתי אותה.
לוידת, לא הייתי שומעת../images/Emo3.gif לא שמעתי בהתחלה עם הדר כי חשבתי שעדיין יש את מי שהייתה לפניה. שכבר שכחתי איך קוראים לה. ולא אהבתי אותה.