עדי ויניב - מי שולט בגורלו של מי../images/Emo35.gif
גם לי ילדות בגילכם, אחת כבר חיילת, השניה בת 17... אני רוצה לתת לכם דוגמא ממש ממש טריה, מאתמול בערב... הבת הקטנה שלי מאוד זקוקה לתשומת לבי, ואני נותנת לה אותה באהבה רבה ובכמויות גדולה. היא ממש דורשת אותה ואפילו אמרה בהזדמנות, שכניסת בן הזוג שלי לחיינו השפיעה עליה רע מאוד... והנה הדוגמא עד כמה מוכנים הילדים לוותר למען הוריהם: אתמול היתה אצלה חברה שהגיעה עוד ערב קודם. כל היום הן היו סגורות בחדרה ובחדר העבודה מול המחשב. גם בשעות שאני הייתי לבד, גם בשעות שהרגשתי רע מאוד, לא ניגשה אלי בתי ושאלה אם אני זקוקה למשהו... כאשר ביקשתי כדור נגד כאבים, הגיעה, נתנה לי אותו והלכה לעניניה.... מאוחר יותר, קראתי לגדולה שתבוא כדי לקחת אותי לרופא... היא אכן באה, הסיעה אותי דאגה וטיפלה בי במסירות רבה. בלילה מאוחר, שתיהן הלכו לעניניהם ואני נותרתי לבלות את הלילה לבד בבית. דרך אגב, אני חושבת שזה בסדר, נכון וטבעי לגמרי, הן לא צריכות לוותר ולשבת איתי בבית... בן זוגי שוהה בימים אלו בנסיעת עסקים בחו"ל, אם היה כאן, פני הדברים היו נראים אחרת...בוודאי שלא הייתי נשארת לבד ולא הייתי זקוקה לעזרה... אם לא היה לי אותו בכלל.... הדברים היו נראים כך, כמו שסיפרתי. אני גם יודעת כבר, שאת היום הזה, אני הולכת לבלות לבד עד שובן אחה"צ או בערב... אז תגידו לי יניב ועדי - מה הייתם עושים?