אוף טופיק- THE WOMAN IN RED

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אוף טופיק- THE WOMAN IN RED

בא לי פתאום לשמוע כל אחד איפה הוא ראה את ה WOMAN IN RED של החיים שלו אותה אישה שראיתם איזה יום למשך 15 שניות ופשוט אתם לא מסוגלים לשכוח את אותו רגע... לי יש 2 שאני יכול לחשוב עליהן אחת טופלסית ששוטפת עצמה בחוף ביוון נדמה לי אני הלכתי לאיבוד וניסיתי למצוא דרכי חזרה לאזור מוכר... בדרך ראיתי אותה אבל לא היה לי זמן כי הייתי לחוץ מת מפחד והמשכתי קדימה... רק הראש היה ומפנה טיפה לצד לרגע השניה היתה בארצות הברית, לפני שנתיים בלונדינית עדינה שקטה ושברירה מוכרת קטנה בחנות קטנה מיסטית/אינדיאנית שכזאת, עצרנו להפסקת שירותים קלה באיזה אזור קניות קטן והיא היתה פשוט מהממת אני זוכר, לא הבנתי מה היא עושה שם ואיזה בר מזל יהיה אותו חבר שלה שיזכה לענג אותה
את שתי הדמויות אני לא זוכר כי יש לי זיכרון גרוע מאד (אני בקושי מסוגל לדמין פרצופים של אנשים שפגשתי אפילו כמה פעמים טובות)

Master Boo

New member
הממ...

אז ככה- למרות ש"האישה באדום" שלי לא הייתה איזה מפגש אקראי- יש לי ידידה שאני מייחס אותה לאישה באדום. אני פוגש אותה פעם ב..... וכל פעם זה בריחה מהמציאות כזו. מהרגע שאני רואה אותה, עד הרגע שאני מפסיק לראות אותה...

Bassman

New member
My woman in red....

I´l have to say... זה ציור, כן אני אוהב דמויות מצוירות... היא באה בכל מיני ציורים שונים אבל זה שהכי משך אותי זה זה:

Bassman

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

../images/Emo45.gif סקרנות זה טוב!

רק עשה טובה ותישמר מסוגי הסקרנות, שלא תהרוג אותך אותה הסקרנות שברגה את החתול...

Bassman

New member
חחח אני נראה לך כמו ../images/Emo54.gif?

מיאוווווווווווווווו

Bassman

New member
דרך אגב...

מי ה Lady in red שלך? או במקרה זה (או שלא) Man in red?

אני, "גם אני אוהב אותך" הציני הידוע

והאהוב עליי... תן הסבר ל"גבר באדום" שלי ואז אני אשתדל להגיד מיהו

Bassman

New member
שלך? אני משתמש בזה משנולדתי!

טוב נו משלמדתי לדבר... והגבר באדום זה מישהו שהסיח את דעתך מהכל למשך זמן מסוים...... כאילו היית בעולם אחר שהסתכלת עליו

אתה?

ברור שזה שלי! כל מי שמכיר אותי משייך אותי למשפט הזה! אני לא זזה בלעדיו! אפשר להתחמק מתשובה לשאר ההודעה?

IC4

New member
הוא היה ג´ינג´י ?

ושם המשפחה שלו היה סטורם?

למעלה