אוף טופיק- THE WOMAN IN RED

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך
עברתי על השירשור ו...

אבוי! תשובה שלא נענתה (ועוד על ידי) אז- מה??????? וקבלו ביטול על הגבר באדום/תכול, לא נראה לי שקיים כזה אבל מי שהזכרתי באמת הסיח את דעתי לכמה דקות (קצת יותר), זה היה תוך כדי שיחה, התרשמתי מהשיחה שלא היתה רדודה...

Bassman

New member
לא.. אם את כותבת בת´רד הזה...

את חייבת! מואהאהאהאאהאהאהאאהאהה

Bassman

New member
לא להתחמק...

אני יקפיץ רק כדי שתעני הקפצה הקפצה הקפצה

טוב, לא מתחמקת!

הגבר באדום שלי הוא ידיד ממש טוב שלי (נראה לי שזה מה שהוא) שהוזכר כאן די רבות ברמזים (ד"א גם דקל "חזיר בר" נעלם פתאום! איפה הוא?). עכשיו צריך הסבר או שתסתפקו בזה? וד"א- אני לא אעלה תמונה

RedStorm

New member
לדעתי אסור להכיר בכלל את ...

הWOMEN IN RED שלך ........... אולי עדיף שתישאר כמי שהיא מסתתתורית ולא מוכרת... ובעוד 20 שנה תזכור את במבט שלה בעיניים... לא כדי להכיר אותה זה רק מבלבל אווווווו שאלי פשוט אני אעבור לפורום....אהבה ורומנטיקה.... ואני חייב לומר במאטריקס לא היה אהבה ולא רומנטיקה....!!!

ברור שאסור להכיר!

חלק מהעניין זה המסתורים ואיך שאתה/את מדמיין אותה/אותו... אבל בואו לא נתעסק בקטנות...

IC4

New member
בקומה ה13 היה ../images/Emo13.gif

וגם במועדון קרב סרט שבתחילתו נורא אהבתי להתמקד בפירוש שלי אליו המסר של ומעדון קרב הוא שאחרי הכל - האהבה מנצחת הכל
העולם נהרס? אנרכיה? אנשים שפוטים מפגרים שעושים מה שאומרים להם? כל עוד יש לך מישהי לחזיק את היד שלה, מה כבר יכול להיות רע
במאטריקס יש אהבה אני מוחה אני רוצה מאד להאמין שמישהי יום אחד תדע שאני הוא האחד בשבילה ואז היא תנשק אותי ותראה לי שהיא צודקת

TomerZimmermann

New member
ביישנים!

למה אף אחד לא התייחס כמעט לנושא הזה.. דווקא נשמע לי מעניין... אני לא אתאר את הליידי אין רד שלי, כי זה סתם מיותר, אתם לא יודעים איך היא באמת נראית ואף הסבר לא יכול לעזור. אני רק אגיד שהיא מישהי שאני מכיר ומהיום שראיתי אותה חשבתי שהיא יפה, אבל אז יום אחד נסעתי עם הורי באוטו וראיתי אותה הולכת על המדרכה לבד, עם חולצת בטן לבנה, ז´קט שחור ומכנס שחור צמוד ומהרגע ההוא היא הפכה להיות הליידי אין רד שלי... רציתי לדעת אם מישהו מאלה שאמר שהליידי אין רד היא ידידה שלו אי פעם דיבר איתה, אמר לה מה הוא חושב, או כל דבר אחר... ולרד סטורם (אני מקווה שאני לא מתבלבל ובאמת אתה זה שכתב את ההודעה שאליה אני מתייחס), למה לעזאזל אתה חושב שהליידי אין רד צריכה להיות מישהי שאתה לא מכיר. אם היא כל כך מושלמת, למה שלא תרצה להכיר אותה, למה שלא תרצה להיות עם מישהי שרק מלהסתכל עליה אתה שוכח מהצרות הכי גדולות שלך ומרגיש מאושר? זהו פחות או יותר... אני לא מאמין שאני אחזור להיות פעיל בפורום כי אני בקושי באינטרנט ויש לי עוד פחות מ3 שבועות עד לגיוס, אבל לפחות בדיון הזה אני אהיה פעיל

Master Boo

New member
אממ... אתה מתכוון אליי?

אז כן- אמרתי לה... כמובן שהיה מוזר, ובלה בלה בלה- אבל רק טוב יצא מזה...

TomerZimmermann

New member
שאלה לי אלייך

הסיבה שכל פעם כשאתה איתה אתה מרגיש מנותק מהמציאות היא: 1) בגלל איך שהיא נראית וההתנהגות הכללית שלה 2) בגלל האופי שלה והעובדה שכיף לך איתה ???? לפי איך שאני רואה את זה, אם הסיבה היא שתיים אז אתה לא יכול להחשיב אותה לליידי אין רד שלך בגלל שהסיבה שמרגישים ככה עם הליידי אין רד (בסרט לפחות) זה רק בגלל המראה והרושם החיצוני. כשמדובר בידידה שלך אז יכול להיות שהסיבה היא לאו דווקא המראה אלא האישיות....

Master Boo

New member
תשמע...

לסיבה השנייה יש בהחלט חלק בעניין! אבל היא לא הסיבה העיקרית- אני מייחס אותה לwoman in red שלי בגלל איך שהיא "בולטת" משאר האנשים... יש לה כזאת "חינניות", ואני פשוט לא מצליח לקלוט איך היא קשורה לעולם שלנו... אבל אין לי מה להגיד, ברור שלאישיות יש חלק בזה...

או ש-

הם תלויים אחד בשני, חשבתם על זה? אחד מהם לא יכול להתקיים בלי השני! ומהיום, ה"גבר באדום" הופך ל"גבר בתכול" (נראה עליו טוב וכללית נשמע טוב!)

IC4

New member
אייסי מוחמא

למרות שזה לא היה מיועד אליי, כחול זה האלמנט שלי

למעלה