זה הכל? ואני חשבתי שזה רציני
תראי, מן הסתם אני אכתוב על אשה באדום כי זה מה שמעניין אותי. באותה מידה צריך להיות גם הגבר באדום כפי שאפשר לראות בתחילת הדיון הזה. מעצם היותי גבר וסטרייט אני מדבר על אשה.. אני לא חושב שהבנת לאיזה השפעה אני מדבר. אני לא מתכוון לחרמנות או רצון עז להיות איתה (השפעות שדרך אגב קיימות גם במצב ההפוך). אני דיברתי על השפעה הרבה יותר רצינית, הרבה יותר עמוקה, יותר מיוחדת. אני לא יודע איך להסביר את זה אז אני אצטט לך משהו ששאלתי חבר שלי אתמול. הוא אמר לי שהוא לא יודע אם אי פעם הייתה לו אישה באדום ואז נזכר במישהי שכנראה כן קיימה את תכונות האשה באדום. הנה מה ששאלתי אותו בקשר אליה: " היא הייתה אשה באדום? זה הכל תלוי בהרגשה שלך שהסתכלת עליה. יכולת לשבת ורק לבהות בה ולהיות מאושר מזה? יכולת לראות אותה ומיד לשכוח\להתעלם מהצרות שלך? יכולת לראות אותה ולא משנה מה עשית באותו רגע לפני שהיא הגיעה, היית פשוט מסתכל עליה ומתעלם מכל השאר? אם כן אז היא בהחלט אישה באדום. אם לא, אז היא סתם כוסית שממש רצית (זה לא משנה אם כולם חושבים שהיא יפה ומדהימה או רק אתה. מה שקובע זאת ההרגשה, לא היופי) ". לא יודע אם הבנת למה אני מתכוון, אבל גם השפעה כזאת (וגם ההשפעה של חרמנות ורצון עז להיות עם מישהו) קיימת במצב ההפוך (בת מרגישה כלפי בן). אני לא מבין למה את אומרת שבנות חזקות יותר. אני חושב שבנים ובנות הם בדיוק אותו דבר בקטע הזה. וחוץ מזה, אני לא בטוח שזה סימן לחוזקה. לא יודע אם זה חולשה לא להיות מסוגל להרגיש ככה אבל זה בהחלט לא חוזק. זאת הרגשה נפלאה!