אוף טופיק- THE WOMAN IN RED

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך
מסיכמה עם שלושה

מה כ"כ טוב בדכאוני?!?!?!?!?!?!?! אולי תתפלא אבל גם התכול ככה- יש משהו מסתורי בו, הים האינסופי, השמיים שהם חידה אחת גדולה, האינסופיות שבהם! ועם זאת הוא שמח, מעודד, מלא תקווה וכמובן- מגניב

laughter19

New member
כל אחד והצבע שלו?

אבל תחול כחלק מהקונספט של כחול הוא שלי! מאוהאהא את בעצם אומרת כל אחד והצבע שלו ומעיזה לקחת את שלי
אני רוצה סגול אני אוהב כחול ואני אוהב סגול אני צריך להתחבר עם אדום או עם ירוק כי תורכיז זה גם מהמם

TomerZimmermann

New member
הצבע לא חשוב לדעתי

האדום זה סתם צבע סימלי בגלל הסרט. האישה באדום יכולה ללבוש מה שהיא רוצה, כל צבע, כל בגד, כל דבר ועדיין תהיה לה השפעה מיוחדת עלייך...

ושלא בהקשר לסרט?

הרי רוצים את הפרטי של כל אחד פה, רק הרעיון מהסרט. צבעים לפעמים משנים, כי הם מסמלים דברים שונים.

TomerZimmermann

New member
יכול להיות שההבדל במחשבה שלנו נובע

מכך שאני מדבר על מישהי ספציפית ואת מדברת יותר בכלליות. אני חושב על כך שלא משנה מה היא תלבש, בגדי יום-יום, בגדי יציאה, בגדי מכובדים, פיג´מה, בגדי ליצן או כל דבר אחר אני עדיין אסתכל עליה והופתע מכמה שהיא יפה ומההשפעה שיש לה עליי... בהנחה שאנחנו מדברים על אישה באדום כמו במקרה של אייסי שבמקרה ראה אותה פעם אחת וזהו, אז בהחלט ללבוש שלה יש השפעה...

TomerZimmermann

New member
איך המשפט הזה מתקשר בדיוק?

ואם כבר משפטים, אני מרגיש צורך לענות במשפט התואם למין השני נשים, אי אפשר איתן, אי אפשר להרוג אותן אבל זה לא קשור, אז תתעלמי

טוב, לא נורא

למרות שזה משפט ידוע שבדר"כ נאמר על ידי לאחר שאני נוכחת לפעמים כמה בנים הם טיפוס מעצבן (ויש פעמים שזה להפך).

TomerZimmermann

New member
עכשיו אני כבר לא יכול לוותר

מה אמרתי שגרם לך להווכח כמה בנים הם טיפוס מעצבן? אל תגידי לא משנה. תסבירי, זה ממש מעניין אותי..

אז גם אני לא אוותר

לא קרה לך שדיברת עם חבר שלך, ניסית להסביר לו משהו אבל הוא כ"כ התעקש שחשבת עליו שהוא אטום? אני חושבת שזה קורה גם בין בנים לבין עצמם ולא רק בין בנות. או שאפשר לקחת את זה במובן אחר: "אי אפשר איתם"- לפעמים בלתי נסבלים לחלוטין. "אי אפשר בלעדיהם"- לצורך קיומי.

TomerZimmermann

New member
ברור שקרה

זה גם קרה לי כשדיברתי עם בנות... הבנתי למה התכוונת במשפט שלך, אין צורך להסביר אותו. מה שלא הצלחתי להבין זה מה גרם לך להגיד אותו דווקא עכשיו. מה מתוך מה שכתבתי גרם לך לגלות שאני (ושאר הבנים בעולם) אטום?

למעלה