אוף טופיק- THE WOMAN IN RED

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך
רק בעיה אחת ממש קטנה...

אתה לא ה"גבר בתכול" שלי
כמובן, לא משהו אישי... ואולי בעצם כן ואני לא מודעת לכך

IC4

New member
אני לא ../images/Emo13.gif

אם כן השם שלי היה כבר מופיע בתכול כמו מנהל הפורום (מי בכלל מנהל הפורום כאן? יש משטר כלשהו? סדר מלאכותי?) אם הייתי כבר ממזמן היית יודעת את זה

TomerZimmermann

New member
חשבנו אבל...

אני מניח שכשאייסי העלה את הנושא, הוא התייחס לזה כאל האישה באדום מהסרט. בסרט, לאישה אין אישיות. כל מה שיש לה זה מראה חיצוני ורושם על ההתנהגות לפי המראה וההליכה ושאר מאפיינים שרואים. בהתחשב בזה, אני חושב שהשאלה הייתה מכוונת לאישה שמנתקת אותך מהעולם לא משנה מה האישיות שלה. רק על פי המראה. הבעיה היחידה היא שאחרי שאתה מתחיל להכיר את האישה באדום שלך (לא יודע למה קראתי לזה ליידי אין רד עד עכשיו), אם האישיות שלה לא מוצאת חן בעייניך אתה תפסיק לראות אותה כאשה באדום.

וואלה!

נראה לי שאתה צודק בנקודה האחרונה שכתבת, אבל אני מקווה שזה לא כך (למרות שאני יודעת שזה כן).

נו זה בדיוק מה שאמרתי מתישהו....

אתה לא אמור להכיר לעומק את האישה באדום שלך כי אז היא כבר לא תיהיה מושלמת.... היא אמורה להיות פנטזיה, חלום, וכו´, וזה פשוט לא יהיה אותו דבר אם תכיר אותה!

Master Boo

New member
שטות גמורה...

אם תכיר אותה, תעריך יותר את השלמות שלה... כן, מנסיון...

../images/Emo4.gif

חבל שלפעמים זה הפוך. קיבלתם פעם את העובדה שלמרות החסרונות של האדם המוערץ הוא בעצם מושלם?

מישהו כאן קרא את.....

"סירופ"-מקס ברי? בקיצור שם יש את התיאורים המושלמים ביותר של איך "הליידי אין רד" היא בשביל מישהו. זה פשוט כל-כך יפה....

Gevakumon

New member
אוהב לבוש שחור

זה מסתורי, זה דכאוני, זה עמוק, זה מגניב

למעלה