אוקיי, הבהרה

קניה 1

New member
אוקיי, הבהרה

אז ככה: 1. אין לי שום דבר נגד אף אחת פה. 2. מאוד מעצבן אותי שמנסים להעליב אותי בכוונה ואחרי זה עוד פעם (קחי כדורים, ואין לך חוש הומור). 3. אני חושבת שחבל מאוד שאין כאן מקום לעוד דעות.. זה חורה לי כבר הרבה זמן שכל פעם שעולה כאן דעה שסותרת את העובדה שג'קו מושלם מייד כולם מתנפלים... 4. ג'קו לא מושלם!!!! מצטערת להרוס את האשליה.... 5. מה שכתבתי זה משהו שמפריע לי לא מהיום.. באופן כללי יש כאן דעה שג'קו הוא מלאך תמים וכל שאר העולם רשעים ומרושעים, וזה בעיני הערצה עיוורת וילדותית. 6. אני מחכה בדיוק כמוכן לדיסק ולהופעות של ג'קו, שיגיעו מהר ב"ה, ובינתיים זה נראה לי בסדר גמור שיש קצת שקט תקשורתי סביבו, תאמינו לי שהכל מתוכנן, ואם היו רוצים שהוא יהיה בעיתון או ב-TV הוא היה. 7. מותר לי להגיד את דעתי כאן בלי התנפלויות, תודה ושלום

rootteem1

New member
אממ

לא נראה לי שיש פה מישהי שחושבת שהוא "מושלם"... אם ככה היה המצב פה זה היה מאוד מפריע לי. בפורום של קשת ויש מצב שגם בקומונה אני לא בדיוק זוכרת, היו כמה בנות כאלו שחשבו שהוא ג'יזס ואני גם ניסיתי להבהיר להן שהוא לא מושלם ושהוא סה"כ אנושי וגם לו יש פגמים. טוב זה באמת לא רלוונטי פה כי אין פה בנות כאלו, יש רק אולי הערצת יתר, או חיבה יתרה אבל בגדר השפיות. אני גם לא חושבת שיש פה מישהי שמאוהבת בו עמוקות, מקסימום קארש. טוב חוצמזה לכל אחת מותר לומר את הדעות שלה, מה כך שכולנו תומכות של ג'קוש' אז לא נראה לי שאף אחת מפה תצא במסע של השמצות על ג'קו.

קניה 1

New member
אני לא אמרתי להשמיץ

חלילה וחס, משמיצים יש מספיק.. אני רק חושבת שאם מישהי מביעה דעה שהיא קצת אחרת מ"ג'קו מושלם" לא צריך להתנפל עליה, זה הכל.

eilati27

New member
תרשי לי...

רותם להוסיף לדברייך שגם אם מישהי הייתה הופכת בין לילה להיות
נגדו לא היה מפריע לבנות הפורום כל עוד הדברים שלה היו נאמים בטון הנכון... אבל שמישהי מתוכנו "יוצאת" על בנות בשפה... בואי נגדיר לא משהו - זה לא מקובל... אני שמחה שאת מאמינה ואת בדעה שהבנות פה לא סוגדות לג'קו כאילו היה אל כי אני באותה הדעה... אני מאחלת לך,לכולן ובמיוחד לו.. כל טוב ויום מושלם!!!

eilati27

New member
כמובן...

י"ש עוד כמה דברים בחיים חוץ מג'קו" "(אם יש כאן מקום לזה, מעבר לכל ה"מתוקיזה בוביליזה")" שהוא זועק להן מול העיניים" "יש אנשים שלא מקבלים הומור" הרשי לי לגחך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קניה את מוצאיה אותנו ילדות בנות 14 חסרות חיים... אל תשכחי עם מי את מתכתבת פה... ואם זה לא נעים לך,יש לך את אופציית ה"אין תגובה" - השתמשי בה. ובכלל קניה,בואי נהיה ריאליים... את ארסית,עוקצנית והתגובות שלך נקראות ממש כפי שהן נשמעות... כל ה - "אז שלום" כאילו באמת... למה העוקצניות הזו למה המריבה הדבילית הזו? לאן הגענו? את לא יכולה להעיר/להאיר בלי כל הארס הזה במילים? ובאמת את יודעת מה? בואי נסיים עם זה... כי זה גלש למקומות מכוערים ואני לא מתכוונת לזרום על זה... לא מתאים לך אל תעני לי... אבל את התגובות העוקצניות תשמרי למי שיבין אתך כמוני... למי שיבין את סגנון הדיבור שלי יום טוב

קניה 1

New member
ההרשי לי לגחך היה פשוט

שכבר לא היו לי מילים להגיב על כל הדברים וההעלבות האישיות נגדי... זה נורא יפה איך כולכן הגנתן על ג'קו כשהוא ליכלך על כל העולם ואשתו, אבל שמישהו יוצא מהמיינסטרים של חמודיזה מתוקיזה ואומר משהו אחר ישר מתנפלים עליו.

eilati27

New member
קניה...

אנחנו נעלבנו ממך... המילים מלאות הארס שלך פגעו בי... ובעוד בנות שקראו את הדברים שלך שהיו בכלל מכוונים אליי... תקראי את התגובות של קארין ותביני...

rootteem1

New member
טוב גלשנו...

יאללה סולחה! כולנו פה בסופו של יום בגלל דבר אחד והוא.. ג'קו אייזנברג! היוצר, הזמר והמבצע! בואו לא נשכח את זה ונתמקד בו!

קניה 1

New member
אגב, שימי לב שכל הדוגמאות שנתת

היו תגובה להודעות שלך שכוונו אלי אישית.. ההודעות הראשונות שלי לגמרי לא היו כאלה. אז אולי לא אני התחלתי עם ה"שפה לא משהו"???

קניה 1

New member
קראתי שוב את כל מה שכתבתי עד עכשיו

והדברים ה"ארסיים" נכתבו רק אחרי שאילתי החליטה לבדוק האם אני שפויהההההה, האם בלעתי כדורים היום, על איזה צד של המיטה קמתי, או על מה עשיתי סיבוב. וזה בדיוק מה שאני אומרת, מישהו אומר משהו שלא מוצא חן בעיניכן, ישר מתנפלים, אז אחרי זה אל תתפלאי שהתגובות שלי היו בהתאם

אפרתי 29

New member
קניה...

אני בטוחה שאילתי לא התכוונה להעליב אותך ככה, אלא אמרה את כל הדברים האלה בצחוק, כי היא לא הבינה איך את יכולה לחשוב ככה... אולי עיצבן אותך שהיא לא ממש הגיבה לעניין עצמו... אבל לא נורא... אי הבנה שהתגלגלה למשהו מיותר, קורה =/ זה החיסרון של העולם הוירטואלי, אי אפשר לשמוע באיזה נימה נאמרים הדברים... נראלי שאם הייתן מדברות על הנושא פנים מול הפנים זה לא היה מתגלגל ככה...

קניה 1

New member
טוב נו.. אני מתנצלת ולוקחת פסק זמן

להתראות בעוד שלושה חודשים ......

rootteem1

New member
חח אוקי אבל לא נראה לי שאף אחת

מהבנות שפה לא תהפוך לטרולית בין לילה.. גם לא בין חודש... יכול להיות מצב שירד קצת לאחת הבנות מג'קו, אבל לא יודעת לא נראה לי רזנבול שמישהי פתאום תעבור לצד השני
.. חח... אבל לפרוטוקול נראה לך שאם מישהי תהפוך באמת ל-
תהיה נגדו, ותמשיך להיות בפורום (רק בשביל חברת הבנות) זה לא יפריע לאף אחת? כי זה לא כמו חברים שנגיד נגדו ולא קשורים לפורום.. זה שונה.. לא? טוב אני מרחיבה כל נושא סורי... בואו נסכם שיש מקום לחופש ביטוי כמו שאנו למדות מאדון ג'וקו, אבל במיתון ובמידה, ואם מישהי קצת מגזימה ועוברת את הגבול נעיר לה בעדינות, (אני לא רומזת כלום בלי שום קשר למה שקניה אמרה). אוקי? ויום טוב לכולן גמוש=] רק אנרגיות טובות=]]]

rifkin1

New member
שוב הוצאת לי את המילים מהפה קניה

שוב אני מסכימה עם כל מילה שלך. אני זוכרת שבמספר הודעות הבעתי את דעתי על כך שהוא לא היה בסדר בהתנהגותו לטחר זכייתו בכוכב נולד ומיד חטפתי על הראש. כמו קניה וכמוכן גם אני מתה על ג'קו בתור זמר ויוצר וחושבת שהוא מקסים וכמובן שגם אני מחכה לאלבום שלו ולרגע שהוא יתפתח בתור אמן אבל הוא באמת לא מושלם והתור תומכת שלו אני מרגישה שזה לגיטימי לחלוטין לבקר אותו מדיי פעם ולומר שהוא לא היה בסדר... ובמקום מסוים אני גם שמחה על השקט התקשורתי.

Karina85

New member
תגובה אחרונה בהחלט שלי לעניין הזה

1. את אומרת שאין לך שום דבר נגד אף אחת פה, זה לא מה שהשתמע מדברייך. 2. אילת לא נסתה להעליב אותך לדעתי אלא צחקה, אבל בזה אני לא מתערבת - זה ביניכן ואני לא קשורה לנושא. 3. תחשבי למה את אומרת שאין מקום לעוד דעות... את הבעת דיעה שממש לא קשורה לג'קו, מה שאמרת היום לא קשור בכלל לאיש עצמו אלא אלינו. את הבעת ביקורת על הדברים שנאמרים בפורום, שזו זכותך, אני באופן אישי אומרת לך שמאוד הפתעת אותי בניסוחים שלך, ואני אדם מאוד פתוח לביקורת, לפחות משתדלת להיות. 4. אף אחד לא חושב שהוא מושלם. (לפחות אני לא). ובטח שזה לא קשור לשום אשליה. 5. אני לא יודעת על מה את מדברת, זכותך לחשוב שהבנות פה ילדותיות או שמעריצות מישהו בצורה ילדותית. אני לא מעריצה את ג'קו, אני מעריכה אותו מאוד כאומן וכמוזיקאי ומצאתי לנכון לתמוך בו. אני מאמינה שזה נכון לגבי הרוב פה. 6. זה לא תלוי בנו, נקווה שהכל הולך כמו שצריך...
. אבל, לא משנה מה הסיבה לשקט, זו זכותינו המלאה לרצות שיהיו הופעות. אף אחת לא הלכה אליו הביתה, גררה אותו לפאב המקומי ושמה לו מיקרופן בידיים. היה לנו כיף בהופעות שהיו, ואנחנו מתגעגעות גם להופעה וגם אחת לשניה. 7. מותר לך להגיד את דעתך כאן, אני באופן אישי לא התנפלתי עלייך בכלל, להיפך - אני הרגשתי שאת מתנפלת עליי! קניה, תקראי בבקשה מה את כתבת ומה אני כתבתי לך. את לא הגבת לי אז אני לא יודעת מה זה אומר מבחינתך. אני חושבת שאם את באה ומביאה את דעתך ואני אומרת לך שהדברים שלך נאמרים מבחינתי בטון מזלזל, ואת אפילו לא מגיבה לי - יש לי את כל הזכות להיעלב, וזה לא כי אני חושבת שג'קו מושלם/לא יודעת לקבל דעות של אחרים... את נורא ממהרת לשלוף את המשפטים האלה וזה בכלל לא קשור למה שקורה עכשיו. אני מקווה שלא פגעתי בך או משהו כזה, זאת ממש לא הכוונה, אין לי חלילה שום דבר נגדך. מקווה שזה ברור. ונהניתי מאוד לדבר איתך בפורום, די הפתעת אותי היום, לא בדיעות אלא יותר בניסוחים.

למעלה