אוקיי, הבהרה

shongold

New member
ואולי...האהבה../images/Emo23.gif תנצח..

אהבה היא כמו אגם שקט, מקלט בסערה. היא שולחת אור ותכלת, קרן חום בליל קרה ובימים כאלה, כשהיא כבר לא איתך, זיכרון האהבה יהיה ביתך. אהבה פתוחה כמו דלת לאורך השנים, מזמינה אותך לגשת, לראות מה יש בפנים. ואם הלכת לאיבוד ולא מצאת שביל, זכרון האהבה אותך יוביל.

Karina85

New member
רק אהבה תנצח... ../images/Emo23.gif

את כל הדמעות... כשהכאב יחלוף, אותך אני אשמור... ורציתי גם לציין... שכשהחדשות ברקע... "מדינה XXXX מדינה מוצצת"... נשמע נכון מתמיד...

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif ואללה כמה את צודקת גם הנשיא

וגם אני צריכהלהתקשר לאיכילוב לבדוק אם איזה רופא בן....הדביק את אבא שלי ב-
(אם ראית חדשות) ואני ממש רועדת מפחד

שונית 7

New member
שון שון קיבלת את ה-../images/Emo30.gif שלי? כי

אם לא תודיעי לי ואשלח לך שוב.שךחתי לך את הקישור שהבטחתי

shongold

New member
אין אהבות שמחות..התחבר לאי-המשולמות

לכל אדם יש צל עימו עליו ללכת אותו עליו לשאת כל עוד כוחו עימו בחולשתו לחיות, למות אצל עצמו דימית לאחוז את אושרך בכף אבל הן אושרך, את כף ידך צרב כי אין אהבות שמחות. כי אין שום אהבה אשר איננה צער ואין שום אהבה, אפילו לא אחת אשר ממכאובה נפשנו לא גוועת אפילו אהבת הארץ בה נולדנו אין אהבה אחת שלא תדע לבכות כי אין אהבות שמחות.

Nova5

New member
כמה טוב לראות שירים

בסוף השרשור, הם באמת "מבהירים" לנו את המצב וגם מצב הרוח תודה , שון

כדי שלא ימחקו...

אבל קניה צודקת... אתן חסרות הומור... במיוחד את אילתי... לא משוגעת, לא סמרטוטה ולא נעליים... אם נטשתי... זה בגללכן.. זוכרות ? "בוקר טוב לכל השרלילות"? אמאל'ה, מה עשיתן לי... כאילו חמודיזות זה בסדר ושרלילות לא? ואילתי... את גם נכנסת בי פעם בלי סיבה... בגלל שאמרתי שלום ולהתראות... ובגלל שהחלטת לקרוא את מה שכתבתי, בטון מסויים אולי באותו טון שמשתמשים בו אצלך בבית... ותגובתך היתה "מזעזע" ואין לי בעיות זכרון, על כך תעיד שון... וכמו שהחלטת לצטט את נובה... והחלטת להעמיד את פסלו של ג'קו אצלך בחצר (מטאפורה, מטאפורה) ולעבוד אותו וטוב נו... עוד כמה בנות נוספות... אז באמת.. לא פלא שרבות וטובות נטשו. שלום ולהתראות!!! ותותה אכן צנצנת דבש... מה דעתך על צנצנת דבש עם זנגוויל?

Nova5

New member
נטי, מי מסוגל למחוק?!

צריך לשים עכשיו את השרשור ב"קטעים נבחרים", כי ג'קו נכנס לכאן יותר ממך
דווקא בשרשלילות איך שאני זוכרת, יצאת מנצחת, כי כולנו היו לצידך, כמעט... על יציאה של אילתי אני לא זוכרת, אבל למה לעזוב?! מה , לא יכולת להעמיד דברים במקומם? את גם לא שייכת לזן "מתביישות". ומה "משפט של נובה", מה? והכי חשוב, מה שלומך, איך את מרגישה, יש סיכוי שתחזרי לכאן בכל זאת? על הבוקר תכניסי לאילתי מה שיש לך להכניס ותחזרי?

אפרתי 29

New member
נטיל'ה, אני מקווה שהבנתי לא נכון =/

אבל את אומרת שאין מקום בפורום לכאלה שהן לא משוגעות, "אפילו" "חסרות הומור" ? מז'תומרת זכותן, יש כאלה ויש כאלה... וגם אם את לא מתה על חלק, תלמדי לחיות עם זה... אני יכולה לומר לך שחבל לי מאוד שעזבת, כי את מוסיפה המון...

רנה6

New member
אהבה קצרה

אדם נאסף מכל קצותיו להיות עמה אחד. ויש לו עמדה רק סתו שקוף כעץ נרעד. ובלכתה תמיד היא מותירה את זכר פריחתו שהתקיימה. ואם זכה היא מדברה בחלומו. והוא מנחמה.

למעלה