אוקיי, הבהרה

אני איתך../images/Emo45.gifבנות take it easy !!

מה המצב סטודנטית, המבחנים מעיקים?..אני זוכרת את התקופה הזו היטב, איך הייתי קבורה תחת ערימות של ספרים,דפים, צילומים, מחברות ומה לא..
לפחות זו תקופה של חורף ,גם ככה לא מפסידים הרבה בחוץ ,וגם אין הופעות של ג'קוש כך שלא מנג'סים לך כמנהלת שלנו.. רק מצחיק כשאת כבר פנויה לכתוב את צריכה לעשות פה סדר ב'גן הילדים על שם אייזנברג',חח, סתם (ואני עוד עובדת עם צוציקים ו8 שעות היום רק עשיתי סדר,תשו כוחותיי לעשות גם פה) ובנימה רצינית, לגיטימי שיהיו דעות שונות אבל צריך לקחת הכל בהומור ולהבין מתי זה צחוק ומתי רציני ובאמת קשה כי אייקונים לא מדברים ומסבירים את עצמם ולפעמים גם לא צריך להגיב על כל דבר.. אני מקווה שבקרוב נשמע בשורות טובות מג'קו ויהיו לנו רק שרשורים מעניינים ומפרים.. ביי ביי

Nova5

New member
ok,טישטוש../images/Emo188.gif(מתחזה לקניה ../images/Emo187.gif)

אז הנה: 1. יש לי יותר מדי ב-ע-ד כל אחת פה, הרבה יותר מאפילו הנשוא של הפורום. 2. אותי, אישית קשה לעצבן, אבל קרב התרנגולות שהיה כאן היום בין קניה ואילתי בהחלט מעליב את הפורום,לדעתי . כל אחת מכן תרמה לאווירה לא טובה. נתחיל מאילתי שהשתמשה בחוש ההומור לא מקובל על קניה. אילתי, לא כולם חייבים לקלוט אותך, אין מה לעשות, תעצרי בזמן. אם ככל כך בא לך להמליץ למישהו על הכדורים ולבדוק מצב התהפכות שלו במיטה, נעשה שרשור בנושא, ואז תביני ותפני למי שיסכים לצורת הדיבור הזאת. לדעתי, קניה נעלבה בצדק. ועכשיו אפנה אליך, קניה. לא פעם הראשונה את פונה אלינו במעמד של רכזת שכבה מעוצבנת. את באמת חושבת שאפשר להכתיב , למשל, לי - לכתוב טוקבק לכתבה או לא, להיפגש עם ג'קו או לא, להשתתף בשרשור בכל נושא תוך כדי שאני מביעה דעות שלי, הפעם שונות משלך? ובעיקר אחרי שאנחנו מכירים באופן אישי. אגב, אם אני לא טועה,הרבה פעמים הסכמנו איתך בהרבה נושאים. את באמת חושבת שאת יכולה להשפיע על אותה אחת ישי לה טלפון, לא להשתמש בו?! אחרי שאת מכירה אותה? מכירה פחות או יותר את גילה , מעמדה וכו'? אז תתפלאי - את לא יכולה. זאת זכותה המלאה, לא ממך כי קיבלה אותו, ותאמיני לי, אם היא תרצה שקשר יהיה הדדי - הוא יהיה הדדי, והיא כמובן , לא אצטרך אישור לא ממך ולא ממני. (הבהרה - לי אין טל' של ג'קו) ארשה לעצמי לצטט אחת מהמסרים שקיבלתי: "מה יהיה עם האווירה עכורה משהו שנכנסה בחלקת אלוהים הפרטית שלנו?". בנות, כשאתן פותחות את "הדיון", תזכרו: ג'קו לא מלאך (ב"ש), אבל פורום הוא חלקת אלוהים הפרטית שלנו - תכבדו את המעמד. 3. אני לא רק חושבת שחייבות להיות דעות שונות, אלא ממש מתחננת- תדברו בפורום בנושאים שונים על סמך דעות שונות, אחרת פורום תאבד את האיכויות שלו, אמת נולדת רק בוויכוח. כשלא היו דיונים באף נושא בשבועיים האחרונים - היה נורא משעמם כאן. אבל קניה, שתיקה זאת לא הפתרון, אם את רוצה להגיד משהו - תשתתפי, תרימי נושא, כי אם "חורה לך" ואת שותקת, אחר כך זה מביא למצבים דומים לזה שחווינו היום. ותרשי לא להאמין שקל "להתנפל" עליך . את לא שייכת לגזע הזה. 4. אכן, ג'קו לא מושלם, תודה לאל. אבל בנות, מי כמונו יודע, ש"לא מושלמים" - הכי הורסים... 5. להגיד שבזמן האחרון שולטת דעה שג'קו "הוא מלאך תמים וכל שאר העולם רשעים ומרושעים" - זאת בעיניי מסקנה חד - משמעית ואינה עמוקה. חבל מאוד אם פורום יוצר רושם כזה...מצד אחד זה טבעי שאנחנו מדגישים צדדים חיוביים למי שאנחנו אוהבים, זה מאוד אנושי ונשי. אבל הייתי בטוחה שאנחנו מצליחים להוכיח את זה גם בתבונה מתאימה. אם זה עדיין "הערצה עיוורת וילדותית" - יש מקום לשיפור. 6. שקט תקשורתי - לדודה של בדש, דיסק בהריון המתקדם, צריך להתחיל לשווק אותו בכל המרץ. ותכנון של העסק הזה עדיין דומה לביקור שיגרתי אצל רופא נשים במקום קורס מסיבי של הכנה ללידה והזרקת אפידורל לכל המקומות הנכונים. 7.קניה, פורום הזה יראה בדיוק איך שאת תרצי לבנות אותו. הכל בידיים שלך. את אחת בדמויות מפתח כאן. אבל בבקשה,בלי פקודות, רק דוגמאות אישיות, את לא רוצה לכתוב טוקבק - אל תכתבי, בא לך להביע דעה - אנחנו איתך, את חושבת שפעילות אקטיבית מפריע לג'קו - אז תרשי לאחרות לעשות פדיחות חופשי, לומדים על טעיות... תעשי מה שבא לך, אבל אם מותר לי לבקש - אל תעזבי, כי מי עוד יביא לנו תמונות של סתיו בסן בין ים תמונות של וואקו?

קניה 1

New member
היי נובה ../images/Emo13.gif

אני לא רואה בשום מקום, לא היום ולא בעבר שנתתי פקודות... תמיד אני מקפידה להוסיף "לדעתי" וכיו"ב. בעניין הטוקבקים - כתבתי את דעתי בעניין, מה גורם לך לחשוב שאני מכתיבה למישהו או מפקדת עליו? גם בעניין המפגש - אמרתי את דעתי, ואין לי שום דמיונות שאני יכולה להגיד למישהי פה מה לעשות.. עכשיו אני שואלת: למשל: רעיון להמנון שאותו נשיר במפגש עם ג'קו, במידה ואני לא בעד הרעיון, האם עלי לשתוק? האם התגובה היחידה המקובלת היא הסכמה?

Nova5

New member
נו, באמת , קניה

אתחיל מהסוף - "המנון ", שיר, מה שתרצי... איך את חושבת הייתי אמורה לדעת, מי ישתתף ברעיון ומי לא, מי בעד או מי לא, בלי לשאול את הפורום עצמו? כתבתי סיכום בסוף, בערך 18 היה בעד הרעיון ובערך 10 הסכימו לשיר, לזה עלה על כל הציפיות שלי... אבל הכל בהקפאה עמוקה אחרי ""דחית" ההופעה. ומי אני שאגיד לך מה לעשות? אני רק יכולה להמליץ לך: אם נעשה את זה בכל זאת - לקחת משקה ביד אחת, מצלמה ביד שניה - ולא להפסיד את הקטע! יהיה לך מה לספר אחר כך
תחזרי על פניות שלך, אפילו היום - בשרשור הבוקר, "לפחות לאחת ה"צוחקות" בשירשור הזה יש את הטלפון שלו, והיא לא צחקה" תאמיני לי, בדיוק כך אני פונה לילדודס כיתות ז' בתחילת שנת הלימודים, כי אחרי חודש, כשבונים אימון הדדי, כבר כמעט אין צורך בטונים האלו. ולפני שבועיים בערך,( תחסכי ממני חיפושים בפורום) - כשה פעמיים פנית אלינו בטונים גבוהים שלא נכתוב טוקבק לכספית, הבן... אני, אגב לא כתבתי, אבל זכותם המלאה הייתה מי שכן חשב לנכון לכתוב. ואותו דבר לגבי תגובה ב Ynet בעקבות כתבה על זוהר...קניוש, על מי התנפלת אז- על גלית לוק, קרן, נשמה טהורה וכישרון מהלך... קניה, אכן , פורום השתנה, אבל רק אנחנו משנים אותו... איפה, איפה סמרטוטת כנגד מתוקיזות? איפה מרקים כנגד פשטידות? איפה רדידות ועומק? אספות של פורום הפכו לשגרה...ג'קו קורא אותנו על בסיס קבוע...בנות 40 רוקדות עם שמיניסטים...זמנים הזויים...
אבל אמיתיים לגמרי

קניה התלבטתי אם להגיב לעניין אישית

אז כמו שכתבתי לטליטל , טבעי שיש דעות שונות בעצם כמעט לכל אחת מאיתנו יש דיעה קצת שונה בעניינים הקשורים לג'קו, כי כל אחת באה מרקע שונה,גיל שונה, הבנה שונה של הדברים.. יש כאלו שמביאות ומפרטות דעתן באופן חופשי ויש כאלו ששומרות יותר לעצמן..אני למשל לא מגיבה על כל דבר ושוקלת תגובות (כן, מניסיון ..)אבל באמת שזכותה של כל אחת לחשוב ולכתוב מה שהיא רוצה בלי שיקטלו אותה כאן בגלל זה נקרא פורום=מקום של דעות.. כמובן שהתגובות אחת לשנייה וגם אלייך צריכות להיות סולידיות ולא לפגוע אישית אך סתם דעתי, ממה שקראתי פה בהתחלה אני הבנתי שאילת הגיבה לך בצחוק ובהמשך לדעתי, כחוסר הבנה בין שתיכן זה הפך לוויכוח וחבל..(כמו שאמרה טליטל,זה הבעיה בכתיבה במחשב , קשה להבין פה הומור וכל דבר נראה יותר מוגזם ממה שהתכוונו..) אני מקווה שב"ה יהיה לנו באמת הופעות וחוויות לשרשר עליהן שרשורים ארוכים וחיוביים ולא חס וחלילה מריבות..אנחנו דווקא פורום נחמד, חבלללללללללל (*לקרוא כמו בפרסומת לשירשלנו) יום טוב

Nova5

New member
כמו שכבר אמר גאון אחד - הכל יחסי

בעניי, בקשה שלך על גבול דרישה, שחוזרת לעצמה לא פעם - התנפלות וטונים גבוהים . ודאי ביקורת שלך כלפי רעיון של "המנון", מקובלת עליי ולא משנה לי באיזה מילים השתמשת. אבל את יודעת מה? דבר אחרון שרציתי - זה לפגוע בך. אם "טונים גבוהים שלי " נשמעים לך כהתנפלות, אז סליחה, פשוט זה מה שהרגשתי באותם הרגעים, ולהרגיש מותר לי, אין מה להביא נגד הרגשה - זאת נתון אולטימטיבי. אז סליחה ונזדיין בסובלנות

thr7

New member
היי בנות(אני חושבת שיש קצת אי הבנה)

ממה שהספקתי להכיר את קניה, היא קצת שוטרת זה נכון, אבל כשמשהו נראה לה מוגזם או יביא במבוכה את ג'קו היא ישר אומרת ובקול , אני דיי דומה לה בדעותיי , וכמו שאתן בטח יודעות הייתי בין היחידות שלא נכנסתי אליו, (וקצת קינאתי בכן על האומץ ו"שימת הזין" אבל בקיצור היא לא התכוונה לזלזל , וגם כשאני חושבת שיש דברים שלא מתאימים לפורום ב"גילנו" אני כבר לא אומרת כי כל אחת מותר לה להרגיש בת 16 גם בגיל 33 35 או 40. אז די לריב ולהתראות בהופעה הבאה שתבוא עלינו במהרה. והפעם חייבת תמונה איתו.

רנה6

New member
יאנוצקה....

לא ממש עוקבת אחרי הרב שיח כאן...אלא שפתאום צדה עיני משפט כגון , " לפחות לאחת הצוחקות כאן יש את הטלפון שלו...." למי הייתה הכוונה?!.... בנות, מה קורה לכן היום?!...הורמונים?!....יונים באויר?! ( יאנה, הכוונה לא אליך כמובן!)...יש מלחמות, עוני, רעב, ועדות חקירה...יש דברים מעצבנים באמת...מה?!...מי?!...מו?!....למה?!

רנה6

New member
טוב, גם אני פורשת....

ולמה?!...כי אף אחת לא מגיבה לי כאן....ואני כל כך נעלבת...ואני הכי פגיעה בעולם....

shongold

New member
הלן שירשור מה קורה מה חדש...ואת פה

לפתע באה הולכת..על מה ולמה. רציתי לשאול מאין לקוח השיר היפיפה שהעלת מי כתב אותו?!

רנה6

New member
היי שון....

אכן, באה והולכת...ואני בכלל חשבתי שאני הולכת לישון מאחר ולא יכולה לשאת את מסת גופי...מה גם שמחר בבוקר יש לי בדיקה של בלוטת התריס הלא כל כך יציבה שלי.... לגבי השיר...סתם, ראיתי ששמת שיר אהבה ואז נזכרתי שלפני כמה שנים בעלי קנה לי ספר שירי אהבה " מה זאת אהבה"...חיפשתי שיר על אהבה ואפילו לא שמתי לב מי כתב...זוכרת רק שזו אישה...אגב, יש בו שירים של רחל, ביאליק ומודרנים יותר....

kapit5

New member
../images/Emo9.gifנובה איך שאת מצליחה

לנסח דברים בצורה רהוטה שזה מדהים.אני מסכימה איתך רק שלי אין סבלנות לכתוב באריכות.

shongold

New member
שמחה שהועלה רב שיח גם אם

מעט הטונים היו צורמים כך הם טיבם של דברים כאשר מדובר באנשים. התנסות כזאת מעט ממרקת ומחדדת. וההתיחסות בעתיד אני תקווה תיהיה שונה זה לזה. מכל מקום רוצה לסכם: הפורום כפורום יכול וצריך להיות פלורליסטי - שוויוני לכולם - הווה אומר שכל אחד יכול להביע את דעתו - וכל אחד יכול להגיב לאותה דעה. רצוי תמיד לא לרדת לרמה האישית אלא להתיחס לגופו של ענין. רצוי וכדאי להעלות כל נושא הקשור או לא קשור לחלוטין לנושא הפורום. גם יכול לבוא בהקשרים שונים עם נושא הפורום. וכמובן חייב להיות כבוד הדדי בין כולם. ובאשר לג'קו - מושלם לא מושלם זה לא הענין. נזכרת במשפט 'מפתח'...של שולמית אלוני בסופו של דבר כולנו " מחרבנים ומשתינים " זה למעשה נוגע למורמים מעם ולכאלה..'שלא נחשבים'. ועוד משהו לפרופורציה "כולנו באנו מאותו מקום וכולנו אם נרצה או לא נרצה נחזור לאותו מקום" או בשפה המקראית "אפר אתה ולאפר תשוב". כל אחד וג'קו אייזנברג שלה. והזכות של כל אחת לראות אותו בצורה הסובייקטיבית שמתאימה לה. וגם להביע את דעותיה ורחשי ליבה בהתאם. דבר אחד רוצה אני להזכיר - אנו כאן למען ג'קו אייזנברג, בראש וראשונה כך אני מאמינה, בגלל הנסיבות המבישות שגרמו לו לרדת אל מאוחרי הקלעים. מכאן שהבן אדם לא מתחיל ממרום הערכה והערצה וחיבה גם לא מנקודת האפס. אלא מתחיל הרבה יותר נמוך - הרבה מתחת לנקודת האפס מבחינת יחס הציבור אליו. לכן אני חושבת שאנו כאן עד שהיחס של חלק גדול מהציבור ישתנה כלפיו או לפחות יקבל אותו בשוויון נפש. הפורום הזה שהוקם למענו - צריך להוות לו בית, מגן, מעודד, אוהב, מחבק ועוטף. ביקורת גבירותי הוא עוד עתיד לחטוף עוד מבחוץ ולא מעט - והלוואי ואתבדה. מכאן מסקנתי היחידה - לו לג'קו כאן עכשיו ובימים הבאים רק אהבה. רוצה להגיע לרגע שהוא יהיה עוד אחד מרבים האומנים שמופיעים ומקבלים ביקורת כזו או אחרת. וגם אני אוכל להיות בין המבקרים, מן הסתם לא כל דבר נראה או יראה לי , הרי אנשים שונים אנו. אף פעם לא רואים הכל עין בעין. אבל עד שנגיע לעת ההיא - והלוואי ותגיע העת ההיא מהר - אנו באים מאהבה אל האיש. כולנו כאחד - עבור האחד!!!!!!

shongold

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלב|../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|

kapit5

New member
../images/Emo13.gifהיי בננות

שמחה ליראות שההדורים יושרו פחות או יותר.זה רק אנושי להיתווכח ומוכיח את הבשלות של בנות הפורום כל עוד זה נעשה בצורה תרבותית. זה שוב הביא אותי לחשוב על החיסרון של המחשב לעומת שיחות ישירות.דברים יכולים להיתפרש בצורה מעוותת קימעה כשהם מובאים ללא הניואנסים של הקול והבעת הפנים. אה- וברוכה הבאה
-בת 1986.שמחה ליראות שמצאת אותנוץאני חושבת שאנחנו ההמקום האמיתי לאוהבי ג'קו

למעלה