ok,טישטוש../images/Emo188.gif(מתחזה לקניה ../images/Emo187.gif)
אז הנה: 1. יש לי יותר מדי ב-ע-ד כל אחת פה, הרבה יותר מאפילו הנשוא של הפורום. 2. אותי, אישית קשה לעצבן, אבל קרב התרנגולות שהיה כאן היום בין קניה ואילתי בהחלט מעליב את הפורום,לדעתי . כל אחת מכן תרמה לאווירה לא טובה. נתחיל מאילתי שהשתמשה בחוש ההומור לא מקובל על קניה. אילתי, לא כולם חייבים לקלוט אותך, אין מה לעשות, תעצרי בזמן. אם ככל כך בא לך להמליץ למישהו על הכדורים ולבדוק מצב התהפכות שלו במיטה, נעשה שרשור בנושא, ואז תביני ותפני למי שיסכים לצורת הדיבור הזאת. לדעתי, קניה נעלבה בצדק. ועכשיו אפנה אליך, קניה. לא פעם הראשונה את פונה אלינו במעמד של רכזת שכבה מעוצבנת. את באמת חושבת שאפשר להכתיב , למשל, לי - לכתוב טוקבק לכתבה או לא, להיפגש עם ג'קו או לא, להשתתף בשרשור בכל נושא תוך כדי שאני מביעה דעות שלי, הפעם שונות משלך? ובעיקר אחרי שאנחנו מכירים באופן אישי. אגב, אם אני לא טועה,הרבה פעמים הסכמנו איתך בהרבה נושאים. את באמת חושבת שאת יכולה להשפיע על אותה אחת ישי לה טלפון, לא להשתמש בו?! אחרי שאת מכירה אותה? מכירה פחות או יותר את גילה , מעמדה וכו'? אז תתפלאי - את לא יכולה. זאת זכותה המלאה, לא ממך כי קיבלה אותו, ותאמיני לי, אם היא תרצה שקשר יהיה הדדי - הוא יהיה הדדי, והיא כמובן , לא אצטרך אישור לא ממך ולא ממני. (הבהרה - לי אין טל' של ג'קו) ארשה לעצמי לצטט אחת מהמסרים שקיבלתי: "מה יהיה עם האווירה עכורה משהו שנכנסה בחלקת אלוהים הפרטית שלנו?". בנות, כשאתן פותחות את "הדיון", תזכרו: ג'קו לא מלאך (ב"ש), אבל פורום הוא חלקת אלוהים הפרטית שלנו - תכבדו את המעמד. 3. אני לא רק חושבת שחייבות להיות דעות שונות, אלא ממש מתחננת- תדברו בפורום בנושאים שונים על סמך דעות שונות, אחרת פורום תאבד את האיכויות שלו, אמת נולדת רק בוויכוח. כשלא היו דיונים באף נושא בשבועיים האחרונים - היה נורא משעמם כאן. אבל קניה, שתיקה זאת לא הפתרון, אם את רוצה להגיד משהו - תשתתפי, תרימי נושא, כי אם "חורה לך" ואת שותקת, אחר כך זה מביא למצבים דומים לזה שחווינו היום. ותרשי לא להאמין שקל "להתנפל" עליך . את לא שייכת לגזע הזה. 4. אכן, ג'קו לא מושלם, תודה לאל. אבל בנות, מי כמונו יודע, ש"לא מושלמים" - הכי הורסים... 5. להגיד שבזמן האחרון שולטת דעה שג'קו "הוא מלאך תמים וכל שאר העולם רשעים ומרושעים" - זאת בעיניי מסקנה חד - משמעית ואינה עמוקה. חבל מאוד אם פורום יוצר רושם כזה...מצד אחד זה טבעי שאנחנו מדגישים צדדים חיוביים למי שאנחנו אוהבים, זה מאוד אנושי ונשי. אבל הייתי בטוחה שאנחנו מצליחים להוכיח את זה גם בתבונה מתאימה. אם זה עדיין "הערצה עיוורת וילדותית" - יש מקום לשיפור. 6. שקט תקשורתי - לדודה של בדש, דיסק בהריון המתקדם, צריך להתחיל לשווק אותו בכל המרץ. ותכנון של העסק הזה עדיין דומה לביקור שיגרתי אצל רופא נשים במקום קורס מסיבי של הכנה ללידה והזרקת אפידורל לכל המקומות הנכונים. 7.קניה, פורום הזה יראה בדיוק איך שאת תרצי לבנות אותו. הכל בידיים שלך. את אחת בדמויות מפתח כאן. אבל בבקשה,בלי פקודות, רק דוגמאות אישיות, את לא רוצה לכתוב טוקבק - אל תכתבי, בא לך להביע דעה - אנחנו איתך, את חושבת שפעילות אקטיבית מפריע לג'קו - אז תרשי לאחרות לעשות פדיחות חופשי, לומדים על טעיות... תעשי מה שבא לך, אבל אם מותר לי לבקש - אל תעזבי, כי מי עוד יביא לנו תמונות של סתיו בסן בין ים תמונות של וואקו?