אוקיי, הבהרה

Karina85

New member
אני אכתובוש מאמוש

אבל לא עכשיווש... אני כרגע באות ע'...

Nova5

New member
קארינושששש, איזה כישרון

כתיבה יש לך, את מבוזבזת, מאמי...

livi4

New member
ג'קו מושלם בעיני!!!

כל אחת מפרשת מושלם בצורה אחרת - בכל מקרה - ג'קו מושלם בעיני!!! ואני שוב חוזרת על כך , לא הייתי מבזבזת לעצמי זמן יקר ... אני פשוט חושבת שג'קו מושלם , אבל לא סתם מושלם , מושלם שאני יכנס כל יום לפורום בשבילו.. ילך אחריו לכל ההופעות... עד הונלולו ... ירצה לדעת עליו כל דבר ובייחוד משמח .. ולראות כל תמונה מקסימה שלו ומושלמת .... אז יאללה חאלס עם התייפיפות הנפש ומי שלא מתאים לה לקרוא שלא תקרא אבל ג' ק ו - מ ו ש ל ם !!!!

קניה 1

New member
זה שג'קו מושלם לדעתך זה בסדר!

השאלה אם מותר לי לחשוב שהוא קצת קצת פחות ממושלם?? או שיש פה מקום רק לדעה אחת... ואגב, זה לא עושה אותי פחות תומכת של ג'קו מכל אחת אחרת כאן...

livi4

New member
מותר לך לחשוב מה שאת רוצה

זה בדיוק העניין .. כל אחת כותבת מה שהיא חושבת מבלי לפגוע באף אחת אם זה במזיד או בשוגג .... לא היססתי לרגע בתמיכתך .. כל אחת עושה זאת בדרכה וכמובן כל דרך מבורכת! אבל ללא ספק ג'קו מושלם

Karina85

New member
חחח... את יודעת מה...

את צודקת, בעינינו הוא באמת מושלם... ג'קו תעשה לי כבר תשוש !!! כמה זמן אפשר לבקש תשוש???

rootteem1

New member
טוב אז בסוכומו של יום ג'קוש לא

מושלם, אבל הוא מאוד קרוב לשלמות חחחח... במיוחד בתמונות ההורסות של קארינה.... ובאמת קדימה תשושון אחדדד זהו זה כל מה שאנו רוצות ממך.. ואמממ טוב גם ותרים גבה ושתוריד חולצה
זהו פיניטו!

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

איך את מצחיקה אותי... את צריכה לגבות כסף...!

talytal

New member
שמחה לראות שיישרתן את ההדורים

אבל בנות, אנחנו כאן בשביל לדבר, וזה רק טבעי שיהיה חוסר הסכמה על דברים מסויימים. הדבר החשוב זה לזכור שבסופו של דבר כולנו כאן בשביל אותה מטרה, ולנסות לשמור על אווירה טובה. באינטרנט נורא קל לא להבין נכון את הכוונה של הדברים הכתובים, ולפרש אותם יותר בחומרה. יש כאן מקום לכל הדעות, כל עוד הן מנוסחות בצורה לא פוגענית... גם לדעה שג'קו לא מושלם.

בת 1986

New member
זהו? נרגענו? עבר המתח?? פיייווווו

ב"ה...!
עכשיו כל אחת תספר איך עבר היום שלה.. יאאלה?...

לא הספקתי לומר ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נחמד שגילית אותנו בשלב זה ותודה על התמונה המקורית שהבאת איתך.. ראיתי שכתבת שאת דתיה אז את לא יחידה... גם אני
ויש פה עוד נוספות.. בכלל, אנחנו פורום די מגוון מבחינת גילאים, סגנונות,יחס לדת וכמובן דעות שונות.. זה כבר הספקת לראות.. אבל כשיש מידע על ג'קו או הכנות להופעה את צריכה לראות איך רוחש כאן. .ממש כמו כוורת
, תהני לך ,יום טוב!

למעלה