את ה - שלי! כל הכבוד ממי... עניתי לפנייך אבל לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר...
E eilati27 New member 23/1/07 #14 את ה - ../images/Emo47.gif שלי! כל הכבוד ממי... עניתי לפנייך אבל לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר...
K Karina85 New member 23/1/07 #18 ../images/Emo25.gif אתן רואות למה אני מתכוונת כשאני אומרת שאנחנו מתגעגעות לא רק לג'קו אלא גם אחת לשניה??? פשוט אין דברים כאלה!!!
../images/Emo25.gif אתן רואות למה אני מתכוונת כשאני אומרת שאנחנו מתגעגעות לא רק לג'קו אלא גם אחת לשניה??? פשוט אין דברים כאלה!!!
E eilati27 New member 23/1/07 #20 פשוט אין!!! לא תכל'ס... אין דברים כאלההההההההההההה ------------------------------> אהההההההההההההההההההההההה
פשוט אין!!! לא תכל'ס... אין דברים כאלההההההההההההה ------------------------------> אהההההההההההההההההההההההה
K Karina85 New member 23/1/07 #42 חחח ליבוש כמובן שמה את סועדת סרטים לא קשור אלייך חחח... סתם נזכרתי בכמה זה הצחיק אותי שהוא אמר את זה...
חחח ליבוש כמובן שמה את סועדת סרטים לא קשור אלייך חחח... סתם נזכרתי בכמה זה הצחיק אותי שהוא אמר את זה...
ק קניה 1 New member 23/1/07 #15 קודם כל ../images/Emo24.gif מצטערת אם הניסוחים שלי היו בוטים. וכן זה קצת מפריע לי הכיוון שהפורום הזה לקח, אבל זאת כבר בעיה שלי.
קודם כל ../images/Emo24.gif מצטערת אם הניסוחים שלי היו בוטים. וכן זה קצת מפריע לי הכיוון שהפורום הזה לקח, אבל זאת כבר בעיה שלי.
R rootteem1 New member 23/1/07 #17 קאר קאר כל מילה בסלע... קראו והפנימו! זה נוגע לכל בנות הפורומוש... קארינוש ד"א באמת עדיפוש קומונוש.... למה את לא מחוברת?
קאר קאר כל מילה בסלע... קראו והפנימו! זה נוגע לכל בנות הפורומוש... קארינוש ד"א באמת עדיפוש קומונוש.... למה את לא מחוברת?
E eilati27 New member 23/1/07 #24 טוב יאללה אהובות... אני זזה הגיעה השעה האהובה עליי... יש לי חתונה של חברה היום בערב אז אנחנו כרגיל נתראה בבוקר... שיהיה לכולכן יום קסום ונפלא!!!!!!!!! וחלומות ג'קואיים... נשיקות... ליבי אני אתקשר אלייך מהדרך הביתה... אוהבת אותכן!
טוב יאללה אהובות... אני זזה הגיעה השעה האהובה עליי... יש לי חתונה של חברה היום בערב אז אנחנו כרגיל נתראה בבוקר... שיהיה לכולכן יום קסום ונפלא!!!!!!!!! וחלומות ג'קואיים... נשיקות... ליבי אני אתקשר אלייך מהדרך הביתה... אוהבת אותכן!
R rootteem1 New member 23/1/07 #32 סורוש מאמוש. אני מבישתוש.. יש אייקון מסמיקוש? טוב נגיד שזה חוחוששששששששששששש בא לי על שושור ג'קו תעשה לי.. ג'קו תעשה לי אקשן בפורומוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סורוש מאמוש. אני מבישתוש.. יש אייקון מסמיקוש? טוב נגיד שזה חוחוששששששששששששש בא לי על שושור ג'קו תעשה לי.. ג'קו תעשה לי אקשן בפורומוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R rootteem1 New member 23/1/07 #34 אהאוש הייתי צריכה להפנות את ההודעה לקארינוש... סורוש.. טוב עכשיו.... חח.... קארינוש תכתבי פה את ההגדרה של תשוששששששששששש בשבילי! פליזוששש
אהאוש הייתי צריכה להפנות את ההודעה לקארינוש... סורוש.. טוב עכשיו.... חח.... קארינוש תכתבי פה את ההגדרה של תשוששששששששששש בשבילי! פליזוששש