אוקי אז... חשבתי.. שאולי בא לכן שאלון ?

O0NoNi0O

New member
OMG

זה כזה מגניב!!! אעאע אני כול כך הולכת לברר על זה פרטים. חח אבל איך שאני הולכת רק לשאול את אמא שלי היא חוטפת שוק, חודש?!?!?!? אעאע ההורים שלי לא ישרדוXD בקטנה, אני כןXD חח תנקס3>

GuitarSoundGirl

New member
שלי:]

קצת עליי: ילדה מוזרה(קצת פריקית)...אמ..זהו כיתה: י מצליח בביצפר: אמ..לא היה לי מספיק זמן השנה לקלוט מזל: עקרב מידת נעליים:38-39 גובה:1.62 צבע שיער: למעלה שחור-סגול ולמטה גי'נגי' צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: שתי שאלות קודם מפורט פירסינג: לא(רוצה לעשות בשפה) קעקועים:לא מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: כן! בשטן:לא! בשלום:כן:] יש לך גשר: כן(למרבה הצער) יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהייה גדול: לשיר בלהקה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אמ..אין לי מושג האם אתה חושב שאתה חוצפן:קצת
מה דעתך על רכבת: רכבת חח מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: אולי הבנאדם הכי חתיך: מר דאגי פוינטר!!
הכי מוזר: פסיכומטרי הכי נשמה: יוליה(החברה הכי טובה שלי) חיה אהובה: חתולים תכונה טובה שלך: לא מוותרת בקלות תכונה רעה: עקשנית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון D: קרמבו וניל או שוקו: שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Blink 182- Astory of A lonely Guy הדברים האחרונים שעשית: הסתכלתי "חופשיות על הבר" סרט מושכר שראית: אין סרט בקולנוע: "אבק של כוכבים" שיר ששמעת: Blink 182-Dammit השיר שנתקע לך בראש: BLink 182- Don't Tell Me It's over דיסק שקנית: Avril Lavigne- Let Go הדיסק ששמעת: לא שמעתי לפני המון זמן.. האיש שהתקשרת אליו: אלכס(ילד מביצפר שעבר) האיש שהתקשר אלייך: אלכס מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתלבשת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מה אני הולכת לעשות מחר אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דאגי!! 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: Mp4, בגדים,משהו רך לישון עליו אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: אממ.חתול כי הם עושים מה שבא להם תחביבים: לכתוב שירים,לצייר, מוזיקה! איזו שפות אתה מדבר: רוסית,עיברית, אנגלית(עדיין לומדת),קצת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כן:] מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד: שאני לא אגשים את החלום שלי הפנטזיה שלך: לנגן על גיטרה חשמלית עם הלהקות שאני אוהבת(מקפליי,בלינק,גוד שרלוט) על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על החלום שאני רוצה לחלום דברים אהובים: אמ פי,מחשב,מחברת שירים המקום האהוב על חופשה: קליפוניה טעם גלידה אהוב: קפה ממתק אהוב: מסטיק(זה נחשב?) חטיף אהוב: צ'טוס שיעור: אומנות חג: פורים צבע: ירוק,תכלת שם לבת: מאיה שם לבן: אין לי מושג תוכנית אהובה בטלויזיה: "8 כללים פשוטים" דיסק אהוב: איו משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מחשב מגזין: אין מכונית: אין לי מושג סרט לועזי אהוב ולמה? יש המון.... סרט ישראלי אהוב ולמה?אין מילה אהובה: ... חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: יש הרבה...הילרי דאף..לא יודעת את השמות של השאר .. שחקן אהוב: אין אתר אהוב: יש הרבה תחנת רדיו: אין חדר בבית: החדר שלי:] תוספת לפיצה: גבינה ארץ: ארה"ב עיר: L.A אגם: אין ריח: ורדים רעש: ? בעד ונגד להרוג אנשים: נגד!(למרות שיש כמה שצריך) עישון אצל בני עשרה: נגד! הומואים ולסביות: בעד אהבה מרחוק:בעד אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט:נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם איי פעם ..? עישנת:כן שתית אלכוהול:כן עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול:כן נישקת מישו:לא התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע:כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית:כן עשית אמבטית קצף:לא:[ הייתה לך תאונת דרכים:כן :[[ רכבת על פיל:לא החזקת טיגריס:לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך:כן שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת:לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:קצת חברותי:לא ממש אהוב:כןD: דואג:כן חמוד:לא כחול או אדום:אממ כחול אולי חח תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב:סתו חורף או קיץ:קיץ רעש אחרון ששמעת: טלוויזיה ג'ינס או שרוול: גי'נס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב זה היה ארוך...

אוה איך אני אוהבת שאלונים ../images/Emo152.gif

קצת עליך: כיתה: י'א 10 מצליח בביצפר: ממ בעיקרון כן מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: עוד מעט משט שישים - בתקווה - יאפ אני גמדה XDDDDD צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: יאפ באיזה צבע: אדום פירסינג: נופ
קעקועים: גם לא אבל אני כולכך רוצה, אם אני מפחדת לעשות עגילים באוזניים אז לאנראלי שיש מצב שיהיה לי קעקוע
מספר מזל: נאמבר ואן 1 מאמין באלוהים: מממ לא סגורה על זה בשטן: מממ לא נראלי בשלום: כן יש לך גשר: אה - הא
יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהייה גדול: נממ מאושרת? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אוה - בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מממ לוידעת האם אתה חושב שאתה חוצפן: חושבת? - אני יודעת
מה דעתך על רכבת: עדיפות על אוטובוסים והם אחלה תחליף להסעות של ההורים ממקום למקום מאמין באהבה ממבט ראשון: יאפ אהבה בין הומואים ולסביות: שיהנו XD הבנאדם הכי חתיך: יש כולכך הרבה - נתיחל בארבעה
הכי מוזר: מממ חנצ' החמורבי המעופפת הזאת XDDDD הכי נשמה: אחוקתי
XDDD חיה אהובה: כלב - פוינטי
תכונה טובה שלך: מממ אכפתית? תכונה רעה: עקשנית בטרוווווווף >< קור או חום: קוררר
לישון או לקום: לישוווון
קרמבו וניל או שוקו: שוקו
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: דקה אחת של יובל לוריא - בין השירים היחידים שאני שומעת בעיברית הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מממ יומולדת של חנצ' סרט בקולנוע: אתמוווול
החדש עם בן סטילר - הוא היה כולכך דפוק שאני לא זוכרת את השם XDD שיר ששמעת: Cartel -- Wonderwall (Oasis Cover) השיר שנתקע לך בראש: Simple Plan - Welcom to my life דיסק שקנית: Just My Luck הדיסק ששמעת: גם Just My Luck האיש שהתקשרת אליו: אחויה
האיש שהתקשר אלייך: מממ נראה לי שסבתא סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: נשארת עוד שתי דקות במיטה ומנסה להיזכר על מה חלמתי XD מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: קוראת כמה פרקים בספר אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: מממ דיס 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: אוה סביר להניח שMP מחשב ושמיכה XD אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: ציפור - כי לעוף זה מגניייייב
תחביבים: XDDDD הכי שאלה של כיתה ב' איזו שפות אתה מדבר: היברו & אינגליש ^^ אתה בן אדם של לילה או של יום: של אחר - הצהריים XD רגיש לדיגדוגים: מאוד >< מה הדבר הכי חשוב לך?: ממממ נראה לי שאח שלי ממה אתה הכי פוחד: ממה אני פוחדת? ממה אני לא פוחדת?!
הפנטזיה שלך: להכיר איזה אנגלי חמוד ולגור איתו באנגליה איזה שנתיים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כול מה שער עלי באותו היום דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: בארץ - אילת, בחו"ל - איטליה
טעם גלידה אהוב: שוקולד ומסטיק ^__^ ממתק אהוב: ממ טעמי
חטיף אהוב: צ'יטוס
שיעור: קולנוע מעשי חג: חנוכה צבע: ורוד שם לבת: עידן שם לבן: רום
תוכנית אהובה בטלויזיה: מממ SWEET 16 דיסק אהוב: Just My Luck אני מגוונת XDDD משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: מוזיקה - הMP שלי! מגזין: ראש 1 ו TOTP מכונית: מיני קופר ^^ סרט לועזי אהוב ולמה? Just My Luck - מעניין למה?! XDD
סרט ישראלי אהוב ולמה? צ'רלי וחצי - "מי מתעסק, זה מיקוווו XDDDDDDD מילה אהובה: אחלה שאלה לשאול אחת שלא שותקת XDD חודש אהוב: יוני - יומולדת וסיום שנת לימודים >< שחקנית אהובה: לוידעת O.O שחקן אהוב: גם לוידעת -___- אתר אהוב: תפוז - בגלל הפורום האקזוטי הזה
תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: אודטוריום וחדר עריכה תוספת לפיצה: פיטריות יאמממי
ארץ:ישראל ואנגליה אופ קורסס XDDD עיר: ת"א ושוהם הבועה הזאת
אגם: אחד שיש בו מיים
ריח: של דלק
רעש: של מוזיקה ^^ בעד ונגד להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: בעד - אם זה בא להם בטוב XD אהבה מרחוק: בעד אבל זה מבאססס אהבה ממבט ראשון: בעד
אהבה מהאנטרנט: מממ נגד נראלי ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: יאפ - ככה זה כשיש לך אמא שכול יום חוזרת על אותו נאום XD חיבקת מישהו: מממ לאנראלי בכית: נופ צחקת: אוה המווון XD גרמת למישהו לצחוק: יאפ קנית משהו: לא הסתפרת: גם לא הרגשת טיפש: יכול להיות דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אה - הא התגעגעת למישהו: יאפ
האם איי פעם ..? עישנת: כמעט, אבל לא שתית אלכוהול: יאפ עישנת מריחואנה: בטח כול יום XDDDD לאלאלא שיחקת מונופול: ברור נישקת מישו: אה - הא התגעגעת למישהו: יאפ בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: אה - הא, ברעידת האדמה האחרונה. התחלתי לרוץ במעגלים מרוב לחץ
נכשלת במקצוע: מממ לא רצית להיות המין השני: מממ כן, זה קורה אחת לחודש חחח התחרטת על דברים שעשית: קורה לי המון עשית אמבטית קצף: יאפ הייתה לך תאונת דרכים: אה - הא רכבת על פיל: חחחח לא XD החזקת טיגריס: XDDDDDD גם לא נשארת ער כל הלילה: אה - הא, בג"ל בעומר ^^ פחדת מהחושך: יאפ שיקרת: לא - אני צדיקה בסדוםXDD לא, אני לא צדיקה עברת על החוק ונתפסת: מממ לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: אה - הא חברותי: יאפ אהוב: נראלי דואג: יותר מידי דואגת חמוד: אה - הא
כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורףףףף
רעש אחרון ששמעת: טלויזיה
ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשבבב מה זהו ?!
היה כייייייף

שוליטה

New member
אני מכורה לדברים כאלה P:

קצת עליך: כיתה: ח'6 מצליח בביצפר: לא מזל: דאגים [חהחה הנבתם? דאגי, דאגים? אני מטומטמת
] מידת נעליים: 36-37 תלוי בגזרת הנעליים גובה: פעם אחרונה שמדדתי מטר חמישים [אני אהיה שחקנית כדורסל! בגגול הבא אולי XD ] צבע שיער: שטני כזה עם בס בלונדיני- שבוע הבא חצי כחול\אדום צבעת פעם את השיער: פס אחד. שבוע הבא הוא יהיה מהמם וחדש כמו חדש D: [משו לא הגיוני XD] באיזה צבע: בלונד
פירסינג: הלוואי... שנה הבאה באף
קעקועים: בתחת מספר מזל: 4... מאמין באלוהים: לפעמים בשטן: זה אח שלי בשלום: היי! יש לך גשר: לצערי P: יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא.. טפו טפו טפו למרות שראיתי בסופר פארם משקפיים מדליקות
מה תרצה להיות כשתהייה גדול: לא יודעת... לא מנקת רחובות זה בטוח אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: או.. המון אנשים
האם אתה חושב שאתה חוצפן: שבא לי.. יש לכם בעיות? מה דעתך על רכבת: היא מגניבה ואני שמחרה שפתחו במודיעין D: מאמין באהבה ממבט ראשון: מקפליי!! אהבה בין הומואים ולסביות: שיהי להם בכיף
זאת זכותם הבנאדם הכי חתיך: דדט"ה (דאגי דני טום הארי) הכי מוזר: אח שלי... הכי נשמה: אני! חיה אהובה: דאגי! תכונה טובה שלך: מתחרפנת במהירות האור [דבריה של יעל XD] תכונה רעה: שמנה >< קור או חום: קור ברררר לישון או לקום: לישון כאילו דע! קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: פייב קלרס מזכיר לי את מקפליי XD הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מעודדות צמודות /m\ סרט בקולנוע: יו >< לא זוכרת שיר ששמעת: משו של בלינק 182 השיר שנתקע לך בראש: אליוט מינור [או משו כזה] דה ויט ואן איז איוול דיסק שקנית: JML הדיסק ששמעת: JML האיש שהתקשרת אליו: יעל האיש שהתקשר אלייך: קרן סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון XP מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים ועושה פיפי: XD אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד:טייס 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מטוס פלאפון ומחשב אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: נמלה.. הייתי מתה מהר תחביבים: לא יודעת.. חשבתי על זה לא מזמן.. אין לי תחביבים XD חוץ מלנגן על העצבים של ההורים שלי XD איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית [דיסלקטית] וטיפה ממש ממש קמצוף מכל מיני אחרות XD אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה! אני ישנה רגיש לדיגדוגים: יותר מידיי XD מה הדבר הכי חשוב לך? החדר שלי ממה אתה הכי פוחד: דברים מפחידים XD הפנטזיה שלך: לפגוש את מקפליי D: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מקפליי D: דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: לא יודעת... כרתים זה מגניב טעם גלידה אהוב: וניל, או סורבה לימון
ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: צ'יטוס שיעור: אין חג: פורים צבע: סגול ושחור שם לבת: שולה.. לא יודעת >< שם לבן: אני ממש ממש אוהבת טום [בלי קשר לאהובינו] תוכנית אהובה בטלויזיה: שנות ה-70 דיסק אהוב: לא יודעת >< משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: אוכל!!!!!!!!! מגזין: ראש 1 מכונית: שלנו D: סרט לועזי אהוב ולמה? JML תחשבו לבד XD סרט ישראלי אהוב ולמה? מבצא סבתא.. אחד המצחיקים XD מילה אהובה: תחת\ \כפרע חודש אהוב: מרץ P: שחקנית אהובה: חברה שלי XD שחקן אהוב: לא יודעת אתר אהוב: הפורום המגניב שלנו תחנת רדיו: לא שומעת רדיו >< חדר בבית: שירותים, מטבח או שלי תוספת לפיצה: תירס\ טונה\ זיתים ארץ: אנגליה!!!!1 עיר: רעות :p הכי טוב בבית אגם: לא יודעת ריח: של קקי.. סתם סD של שוקולד ודברים בתנוח וקוקוס-וניל רעש: מקפלי בעד ונגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד הומואים ולסביות: מה אכפת לי? אהבה מרחוק: מה זה אומר? XD אהבה ממבט ראשון: יאפ אהבה מהאנטרנט: לא יודעת... ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא XD חיבקת מישהו: את עצמי XD בכית: לא צחקת: יותר מידיי גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: הייתי בסופר D: הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן XD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא! שיחקת מונופול: כן XD נישקת מישו: כן D: התגעגעת למישהו: יותר מידיי בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: חחח כן XD רצית להיות המין השני: נופ התחרטת על דברים שעשית: כן! כן! וכן! עשית אמבטית קצף: כן.. כיפיכיפיכיפי הייתה לך תאונת דרכים: כן.. תאונת שרשרת! היה כזה מגניב! רכבת על פיל: לא XD החזקת טיגריס: אמאלה XD לא! נשארת ער כל הלילה: כן! פחדת מהחושך: כן.. הייתי קטנה! שיקרת: יותר מידיי XD עברת על החוק ונתפסת: בבצפר XD האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: לא Xג דואג: כן חמוד: בערך XD כחול או אדום: אני באמת מתלבטת XD תפוח או בננה: בננה
תפוז או קלמנטינה: איכסה איכסה איכסה >< שיכחדו מהעולם שניהם >< קולה או מים: מים!!!!!!!!!!!!!1 סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: ההורים שלי XD ג'ינס או שרוול: ג'ינס.. מי לובש שרוולים? סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב זה היה כיף D:

היר איז מי.. לילה דוב לכולם!

קצת עליך כיתה: אני באוניברסיטה
מזל: סרטן מידת נעליים: 42 גובה: אני נמוכה. צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא פירסינג: אין.... רוצה הליקס קעקועים: רוצה קעקוע..... מאוד...... אבל אין לי אומץ כרגע.... שנה הבאה:) מספר מזל: 4, 9, 13 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: כבר לא יש לך גשר: לא. אבל היה לי פעם^^" יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפופרית גאה! מה תרצה להיות כשתהייה גדול: וטרינרית .... אני רוצה ללמוד באנגליה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: הייתי תורמת אותן למישהו... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הממ... אני מעדיפה להיות אני עצמי האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא תמיד מה דעתך על רכבת: אל תתחילו איתי על רכבות............. אני נוסעת כל יום ברכבת פעמיים ואני לא יכולה לראות רכבת יותר בחיים!!! מאמין באהבה ממבט ראשון: לא ממש, רק בקראש חזק אהבה בין הומואים ולסביות: קיים:) הבנאדם הכי חתיך: הארי, בראד פיט, HOTNESS (והמבין יבין XD ) הכי מוזר: דאגי ובתדודה שלי הכי נשמה: קמינקר המלך:) וסרג'!! חיה אהובה: ג'ירפלקון, ברדלס, טיגריס, תוכי! תכונה טובה שלך: זה נשמע כמו מבחן בצבא.. תכונה רעה: פרפקציוניסטית XDDDDD והמבין יבין XD קור או חום: קור, ככה אפשר להתכרבל ביחד :) לישון או לקום: לישון@!! (קמתי היום ב5 בבוקר לרכבת@#$@#$) קרמבו וניל או שוקו: האמת שהטעמים של הקרמבו הם וניל ומוקה. אממ אני יותר אוהבת וניל, אבל אנ'לא מתה על קרמבו, ככה שזה לא עקרוני כל כך. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הממ... אני אוהבת הרבה אנשים :) הדברים האחרונים שעשית סרט מושכר שראית: אממ... מזמן לא ראיתי סרט מושכר^^" סרט בקולנוע: מכושפת:) ושבוע לפני זה "כאריות לכבשים, ושבוע לפני זה "אשת החלומות" XDD שיר ששמעת: חום יולי אוגוסט (מתנגן עכשיו) ולפניו- איי מיס יו של בלינק השיר שנתקע לך בראש: חום יולי אוגוסט דיסק שקנית: הממ... JML הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי שנקרא MUSIC#2 כי חיפשתי אחרי שיר סלואו לשיפ מסויים ...אהמדניXסיוןאהמ... האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אלייך: בת אל סתם בכללי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חושבת: "אוי לאאאאאא" מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת על קווי עלילה ושומעת מוזיקה:) אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: טום פלטצ'ר, יש לי הרבה על מה לדבר עם האיש. 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: ספרים, דיסקים של מקפליי, את הכובע לפרקון של דני D: אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: חתול... כי לישון ולאכול זה ממש מתאים לי...:) תחביבים: בואו נדלג..אין לי חיים עם האוניברסיטה.. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ערבית, קצת ספרדית ואני רוצה ללמוד רוסית! אתה בן אדם של לילה או של יום: ציפור לילה:) רגיש לדיגדוגים: כן.. אבל.. אל תספרו להארי
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, אני, כתיבה, מוזיקה, הצלחה, בריאות ממה אתה הכי פוחד: מוות, מחלה, חושך, מלחמה הפנטזיה שלך: סורי, זה NC-17....
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: פיקים שלי דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: צפון הארץ ודרום הארץ (ממש בצפון או ממש בדרום^^") טעם גלידה אהוב: מסטיק ומקופלת. עדיף שיהיו ביחד. ממתק אהוב: טוויקס.. מארס.. יאמממ
חטיף אהוב: דוריטוס/כיפלי בצל שיעור: הממ... נראה לי שלמרות שהוא משעמם רצח ואני לא משהו בו- סטטיסטיקה 1 תרגיל XDD במיוחד אחרי היום XDDD חג: חנוכה!! צבע: אדום, ירוק, שחור, כחול שם לבת: לבת שלי יקראו ג'יימס! שם לבן: הממ.. אוּרי תוכנית אהובה בטלויזיה: פאואר ריינג'רס, קשרים אפלים, באפי דיסק אהוב: coast to coast של ווסטלייף משו שלא יכולת לחיות בלעדיו: כתיבה, מוזיקה, משפחה מגזין: STAR .... נכון, סיון ואריאל XD ? מכונית: MINI! סרט לועזי אהוב ולמה? הממ.. יש יותר מדי:) סרט ישראלי אהוב ולמה? צ'רלי וחצי:) "מי מתעסק? זה מיקו"! מילה אהובה: פאקיטי פאק! חודש אהוב: יולי! ודצמבר XD שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, ג'וליה סטיילס! שחקן אהוב: יש יותר מדי... בראד פיט, פטריק דמפסי.... אתר אהוב: פייסבוק
חדר בבית: שלי! תוספת לפיצה: זיתים ותירס, תודה. יכול להיות ביחד אבל גם בנפרד. ארץ: ישראל! ואם לא אז אנגליה ואם לא אז אוסטרליה ואם לא אז נורבגיה ואם לא אז שוויץ! עיר: הרצליה-חיפה :)
אגם: גמקפהXD ריח: חביתה מתבשלת? רעש: רעש שנקרא מקפליי:) בעד ונגד להרוג אנשים: בעד- בואו נהרוג רוצחים, פדופילים ואנסים עישון אצל בני עשרה: נגד- לא חבל על הריאות? הומואים ולסביות: בעד- אהבה חופשית, בני אדם! אהבה מרחוק: בעד- אבל זה קשה.... אהבה ממבט ראשון: בעד אהבה מהאנטרנט: לאדעת ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו: לא.. בכית: כן, קראתי ספר והיה בו פרק ממש עצוב...:( צחקת: אמממ כן? גרמת למישהו לצחוק: לאחותי:p קנית משהו: הרבה משהו-אים הסתפרת: לא.. אבל אני רוצה! הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: קצת... האם איי פעם ..? עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: -- התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: בערך עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא החזקת טיגריס: לא נשארת ער כל הלילה: יותר מפעם אחת.. פחדת מהחושך: כן שיקרת: ברור עברת על החוק ונתפסת: לא

talosh1234

New member
איזה בת אל התקשרה אליך ? =O

נממ.. נכון שאני בין האנשים שאת אוהבת ? D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם

Charley XD

New member
אני ../images/Emo36.gif לא מומלץ XDD ../images/Emo110.gif

זה נמחק לי !!!!!!!! קודם ! הכל בגלל מיטול .. (חברה שלי) משעשע וחפירותי במיוחד ... לא מומלץ קצת עליך: קוראים לי באמת אורטל >< צ'רלי שם חיבה (?) כיתה: י' מצליח בביצפר: נגיד ... מזל: מזנאיימים מידת נעליים: 37-36 גובה: 1.6 וקצת ... צבע שיער: חום קהה צבעת פעם את השיער: לא >< באיזה צבע: אמא לא מרשה .. פירסינג: כנ"ל קעקועים: טוב את זה אבא לא מרשה ... אבל מי שואל אותו ? מספר מזל: 4 (איך לא ? יש הסבר מאוד מפורט על זה) מאמין באלוהים: לא כל כך.. בשטן: כנ"ל בשלום: כן ! יש לך גשר: כן >< לא להרבה זמן >< יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהייה גדול: אוו אני מצאתי עבודה בשבילי לייבא קורנפלקס ומוקה לאנגליה ! גאוני ! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב ? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אמממ אחרי מחשבה מרובה ... דאגי האם אתה חושב שאתה חוצפן: כה מה דעתך על רכבת: זה טוב כל עוד אתה לא צריך לדפוק ריצה כדי לא לאחר אותם אהמ אהמ ... מאמין באהבה ממבט ראשון: כה ... טוב איך לא ! המנורה והמחשב שלי זה סיפור אהבה >< אהבה בין הומואים ולסביות: מה רע בזה ? הבנאדם הכי חתיך: הארי ... מה לעשות ! הכי מוזר: מיטול (שעשיתי את זה בפעם הקודמת היא בדיוק עשתה קול מוזר כזה ..) הכי נשמה: אממ נחזור לזה בפעם אחרת ... חיה אהובה: רקון ! מיטול אמרה ... תכונה טובה שלך: אממ מסודרת ? תכונה רעה: נודניקית קור או חום: עכשיו ? בצינון הזה ? חום >< לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: שניהם עושים לי בחילה אבל וניל .. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Nickleback - Far Away הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אממ נראה לי סימסון (מיטול הספריית וידיאו שלי ...) אהה לא הארי פוטר ! XD סרט בקולנוע: אממ לא זוכרת ... נראה לי מבול של צרות ? שיר ששמעת: arctic monkeys - dancing shoes השיר שנתקע לך בראש: מיטול שרה לי קודם שעותתתתתתתת "בואי כבר ! נו .. נו .. נו ... בואי !" (בגללה הכל נמחק לי !) דיסק שקנית: ההופעה של הפו פייטרס !!
הדיסק ששמעת: וונדי האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אלייך: אור סתם בכללי: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שמה מוזיקה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלווזיה / מכוונת את השעון אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: טוב לפני שנמחק לי הכל אז כתבתי פה (מיטול למאכל - כדי לעצבן אותה וכן לא סתם זה נשמע מוכר) אבל עכשיו .......... אממ משקפי שמש ? הארי ? 3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: טישו (אני עכשיו ממש מצוננת) את הקוקוס שלי (שלא ירגיש בודד) ואממ יאכטה מאווזרת היטב וזה כולל דלק ! אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: חתול.. כי אני כבר חצי ... תחביבים: אממממממ לעצבן את מיטול איזו שפות אתה מדבר: את כולם ! (לא) מדבר והדגשה על מדבר עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום >< רגיש לדיגדוגים: לא כל כך מה הדבר הכי חשוב לך? לפי הדאה של אמא שלי ... האמפי למרות שהוא גרוע וטיפש ... ממה אתה הכי פוחד: נחשים/ תנים / זאבים.... הפנטזיה שלך: בואו לא נפרט אותה כאן ... על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אוי שיט מחר יש מתמטיקה / מחר יש עם ליאור דברים אהובים: המקום האהוב על חופשה: אנגליה
טעם גלידה אהוב: וניל ! ממתק אהוב: גלידה ! חטיף אהוב: אממ ביסלי ? הייתי כותבת משהו אחר אבל נעזוב את זה >< שיעור: פעם היה היסטוריה ... עד שהמורה התחלפה ... עכשיו הדבר היחידי שנותר ואני טובה בו זה מדעים >< חג: פורים ! צבע: כתום/אדום שם לבת: אורן שם לבן: אלמוג תוכנית אהובה בטלויזיה: אממ אין משהו מיוחד .. דיסק אהוב: וונדי ! משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו: גלידה ... אורז ... משהו כזה (סביר להניח שבלי זה לא הייתי כאן היום ><) מגזין: ראש 1 (?) מכונית: מיני קופר ! שחורה !! סרט לועזי אהוב ולמה? שודדי הקריבים .. זה ענק ! סרט ישראלי אהוב ולמה? סוף העולם שמאלה (גם דוד שלי איפה שהו שם וגם סבא ...) מילה אהובה: נעל בית/ פיל/ פאק חודש אהוב: אוקטובר ! שחקנית אהובה: אנג'לינה גולי ? שחקן אהוב: ג'וני דפ אתר אהוב: אממ לא יודעת .. תחנת רדיו: דידו חדר בבית: שלי תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל עיר: לונדון אגם: לוקסנבורג ! (מה ?) ריח: וניל קוקוס רעש: מיטול וההרמוניקה XD בעד ונגד להרוג אנשים: אכן !!
להרוג את ליאור ! מורה מעצבנת .. עישון אצל בני עשרה: לא >< הומואים ולסביות: כה ! אהבה מרחוק: מוזר מדי ... לא יודעת .. אהבה ממבט ראשון: כה אהבה מהאנטרנט: לא ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: עם אבא על זה שהוא לא יודע לכבס ... מה לעשות צריכים להגיד את כל האמת ... חיבקת מישהו: אליה (המדריכה שלי ... עכשיו חזרתי) בכית: לא זוכרת .. ממש מזמן .. צחקת: לפני שעה .. גרמת למישהו לצחוק: כנ"ל קנית משהו: אממממממ לא זוכרת >< הסתפרת: עישתי דילול נחשב ? זה היה ב 21 ! הרגשת טיפש: כל הזמן ... במיוחד עם העבודה שלי .. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: עכשיו .. איך לא ? דרור צ'רלי ... התגעגעת למישהו: אמא ! עכשיו ... הייתם חייבים להזכיר את זה ? >< האם איי פעם ..? עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן >< נישקת מישו: /: התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן (מלך האריות) חשבת שאת הולכת למות: שיעור היסטוריה .. כל פעם מחדש ... נכשלת במקצוע: >< כן ... ולא פעם אחת .. (עד שגילו שאני דיסלקטית ! חוצפה !) רצית להיות המין השני: אממ בטיול ! התעצבנתי שהבנים יכולים פשוט למצוא עץ ! התחרטת על דברים שעשית: אוו אממ בחופש הגדול ... באו לא נכנס לזה .. עשית אמבטית קצף: אממ לפני חודש ? חודשיים ? הייתה לך תאונת דרכים: --- אף פעם רכבת על פיל: לצערי לא .. החזקת טיגריס: לא מזמן ! הייתי בקרקס כדי לבקר את בן דודי ... (ואת דרור בתצוגת המוזרים) נשארת ער כל הלילה: אממ הייתי אמורה היום .. פחדת מהחושך:
אף פעם ... שיקרת: אמממ לא זכור לי ... מתי השיעור האחרון שהיה לי בו שיעורים ? עברת על החוק ונתפסת: אהה? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: אני יותר מפגרת .. זה פשוט יוצא מצחיק .. חברותי: אני חושבת שכן.. אהוב:
דואג: כן ! מאוד ... חמוד: דידו כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז XDDDDDDDDDDDDDD המ"י קולה או מים: מים !
סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: המחשב הטרקטור הזה ! ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: נעל !!
טלויזיה או מחשב: מחשב ייאי סיימתי הפעם !
לא שמישהו קורא XDD

just orr

New member
סליחה, מה זה צריך להיות?!

את לא אהובה?!?!?!!?!?!? שתקי. לא, שקט. ששששששש
אני אוהבת אותך, זה לא מספיק?! 33333333333> אינלי כוח לחפש את הדברים שרציתי להגיב עליהם, אז אני פשוט אגיד: חהחהחהחהחהחהחהחהחה. XDDDDDDD

Charley XD

New member
XDDDD

אני יודעת על מה רצית להגיב ... על הקוקוס והאי בודד .. אני יודעת ! הרגת אותי XDD אני אוהבת אותך

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifתפוזבל ההומו הזה.. איכסה../images/Emo69.gif../images/Emo11.gif

ABOUT ME
קצת עליך: אני חולת נפש,שרוטה במוח ומופרעת לחלוטין. לא הייתם רוצים להיתקל בי בסמטה חשוכה. XD
כיתה: ט'
מצליח בביצפר: אם הייתי המנהל שלי הייתי מעיפה את עצמי. ><'
מזל: מאזניים
מידת נעליים: 41
באעכס
גובה: 1.70
צבע שיער: חום כהה
צבעת פעם את השיער: אני כן! שבוע הבא!
באיזה צבע: אדום-ורוד פוקסיה
פירסינג: 2 חורים באחת, אחד בשניה+הליקס
קעקועים: הלוואי
מספר מזל: ?!
מאמין באלוהים: ??!!
בשטן: מה הקטע..?
בשלום: לכו כבר
יש לך גשר: נופ
יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים
רק למרחוק.. יאק
מה תרצה להיות כשתהייה גדול: עורכת דין
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת XD
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אוליביה.. לההההה
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא.. אולי קצת
מה דעתך על רכבת: עם האמפי היא נחמדה
מאמין באהבה ממבט ראשון: דה... איך התאהבתי בדני? או בכל אובססיה שלי בעבר? XD
אהבה בין הומואים ולסביות: אתם חמודים רק אל תראו לי מה אתן/אתם עושים/ות לבד.
הבנאדם הכי חתיך: לא דעת.. יש יותר מידי
הכי מוזר: איימי וינהאוס
[או איך שלא כותבים תשם שלה]
הכי נשמה: טום פלטצ'ר
חיה אהובה: כלב..?
תכונה טובה שלך: ישלי תכונה טובה..? רוני לא חשבה על משו XD
תכונה רעה: האהא כולי! אני אסון טבע!
קור או חום: חום
לישון או לקום: לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תחשבו טוב טוב לפני שאתם שואלים אותי.. נו באמת! טחח
קרמבו וניל או שוקו: שוקו
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:
הדברים האחרונים שעשית:
סרט מושכר שראית: מי משכיר סרטים?!
סרט בקולנוע: בייוולף.. גאד זה היה מבהיל
שיר ששמעת: Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart
השיר שנתקע לך בראש: Holly i'm The One- SOD
דיסק שקנית: SIMPLA PLAN
הדיסק ששמעת: אמא עארף
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי כלבה ושמה נועה
האיש שהתקשר אלייך: אבא שלי ^^
סתם בכללי:
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת על דני
אדם אחד שהיית לוקח איתך לאי בודד: דני
3 חפצים שהיית לוקח איתך לאי בודד: נו באמת..
אם הית חיה, איזו חיה אתה היית בוחר להיות, ולמה: יתוש. היית עפה לבית של דני ואז מוצצת לו תדם
מצחיק.
תחביבים: נו מזה ראיון?!
איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עברית וספרדית פה ושם
אתה בן אדם של לילה או של יום: אומרים עלי שאני עטלף/ינשוף/ערפדית.. תעשו תחישוב לבד
רגיש לדיגדוגים: נההה
מה הדבר הכי חשוב לך? הפלא שלי..
ממה אתה הכי פוחד: סמארה
הפנטזיה שלך: אוקי.. בואו לא ניכנס למקומות אלה.. ישפו ילדות קטנות.
בואו נגיד שזה כולל דני ומיטה.. ולא בגדים.
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כמה אפשר לכתוב תשם שלו?! ><'
דברים אהובים:
המקום האהוב על חופשה: לונדון
טעם גלידה
אהוב: פצפוצי שוקולד יאמיייייייייי
ממתק אהוב: מקופלת
חטיף אהוב: יש יותר מידי
שיעור: אנגלית
חג: פסח DDD:
צבע: שחור... אולי
שם לבת: רייצ'ל 3>
שם לבן: לא דעת
תוכנית אהובה בטלויזיה: מגרש ביתי/הישרדות
דיסק אהוב: לא יכולה לבחור.. יש כמה
משו שלא יכולת ליחיות בלעדיו:
מגזין:
מכונית: למבורגיני
סרט לועזי אהוב ולמה? לא זכור לי ברגע זה, כנראה שאין.
סרט ישראלי אהוב ולמה? מי רואה סרטים י..י..י.שראליים??!!! בעעעעעעעעעעעעע
מילה אהובה: מי כתב תחרא הזה?!
חודש אהוב: אוקטובר.. דההה
שחקנית אהובה: כנראה ג'סיקה אלבה..
שחקן אהוב: ג'נסן אקלס
אתר אהוב: גוגל
תחנת רדיו: ?!
חדר בבית: החדר כביסה. אנחנו מבלים שעות ביחד
תוספת לפיצה: זיתים ירוקים :p
ארץ: אנגליה/אמריקה
עיר: לונדון
אגם: דייי

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifאני לא מאמינה הוא חתך את זה! זבל!

פיכסע מזל ששמתי בוורד! X_____X המשך-
אגם: דייי כבר יא משועממים!! למה אתם בכלל קוראים את זה?!
ריח: הקקי של הכלב של רוני
רעש: מי אוהב רעש?! גניחות זה נחשב??
בעד
ונגד
להרוג אנשים: כשהם מעצבנים. כן
עישון אצל בני עשרה: מי בעד עישון?
הומואים ולסביות: הומואים!!
אהבה מרחוק: אהבה מרחוק? יענו.. לאהוב מרחוק? יש דבר כזה? ><'
אהבה ממבט ראשון: שאלתם כבר! ^
אהבה מהאנטרנט: ...
ב-24 שעות אחרונות
הייתה לך שיחה רצינית: לא.
חיבקת מישהו: את אח שלי, ואמא שלי [אני התנגדתי, היא לחצה עלי X____X]
בכית
: בטח כל יום!
צחקת: יותר מידי XDD
גרמת למישהו לצחוק: חחחחח רוני פה חטפה כמה ^^
קנית משהו
: אעאעאעאע כן! אינלי כוח לכתוב
הסתפרת: עשיתי שחי.. נחשב?
הרגשת טיפש
: זה תמידי.
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: רוני
התגעגעת למישהו: לא. אולי לדודה שלי בלונדון... כן XD
האם איי פעם ..?
עישנת: לא
שתית אלכוהול: כן
עישנת מריחואנה: ברור =\
שיחקת מונופול: מונופול זה כזה פאסה..
נישקת מישו: מאיזה בחינה?
התגעגעת למישהו: מה אני בנאדם ללא רגשות?!
בכית בסרט: כן
חשבת שאת הולכת למות: ?!
נכשלת במקצוע: יותר מידי
רצית להיות המין השני: כן.. אולי
התחרטת על דברים שעשית: כמעט על כל דבר.. XD סתם
עשית אמבטית קצף: שנים שלא עשיתי..
הייתה לך תאונת דרכים: בכיתה ב'
רכבת על פיל: |WTF?!|
החזקת טיגריס: אני מגדלת אחד בבית
נשארת ער כל הלילה: ווההההוווו... תשאלו את צ'ן
פחדת מהחושך: לצערי כן
שיקרת: בארור שלא.
עברת על החוק ונתפסת: למזלי לא נתפסתי
האם אתה חושב שאתה ....
מצחיק: כן
חברותי: כן
אהוב: כן
דואג: כן
חמוד: כן
כחול או אדום: אני כחולה?! כן XD
תפוח או בננה: כן.. אני תפוח.. מישו אמר לי שיש לי תחת תפוח פעם.
תפוז או קלמנטינה
: תפוז
קולה או מים: מים. קולה=יאק
סתיו או אביב: אביב
חורף או קיץ: קיייייץץץץץץץץ קיץ קיץ
רעש אחרון ששמעת: רוני מתופפת ברגליה
ג'ינס או שרוול: ג'ינס
סנדל או נעל: נעל
טלויזיה
או מחשב: מחשב DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: אוקי... זה היה אחד המפגרים... מי אשכרה ישב וכתב את זה?! אם אתה קורא את זה [NOT] אתה משועמם!! אבל איזה יופי השקעתי הא..? DDD: מי שקראה.. אשכרה לא היה לך מה לעשות?!

butbut

New member
HUH?!...so cool!!

i want to do it! i want to do it!... אבל אמא לא מסכימה><..היא חושבת שזה יהרוס את השיער שלי. לאמא שלי יש רגשות עמוקים כלפי השיער שלי.. כשהספר גזר לי את השיער יותר מידי היא התעצבנה עלי! לא על הספר! קולטת?? >< WTF?! LOL

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo27.gif עוד שאלון מצחיק ../images/Emo37.gif

שאלון 50 שאלות העקומות ביותר [נגנב מהבלוג שלי
] 1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט? 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל? 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת? 4) איך תדע שסוף העולם מגיע? 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה? 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף? 7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות? 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת? 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית? 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון? 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה? 12) מהו הגרפיטי האחרון שראית? 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון? 14) מה צומח בשדה שלך? 15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)? 16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים? 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש? 18) איך תגיב אם תחליק על בננה? 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש? 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה? 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש? 22) מהי הפוביה שלך? 23) מהי המאניה שלך? 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל? 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט? 26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד? 27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר? 28) מי חי על הירח? 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני? 30) מה יגרום לך להשתכר? 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה? 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר? 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'? 34) על מה אתה חולם בלילות? 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה? 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה? 37) למה בשעון חול אין סטופר? 38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע? 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס? 40) איך אתה מפחיד את הסביבה? 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח? 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם? 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת? 44) למי יש אנטנה על הראש? 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת? 46) רוצה לבוא אליי הביתה? 47) מה עושים בביצפר? 48) מה יש לך בתיק? 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי? 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש? תהנו
אני דורשת לראות תשובות מצחיקות!

talosh1234

New member
עונה D:

1) אם יכולת לשחוט פוקימון כלשהו, איזה פוקימון היית שוחט?איך קורים לצהוב ?! XDDDDD 2) איך תגיב אם תראה בן-אדם משתעל?לבריאות 3) מה הייתה המילה האחרונה שכתבת?לבריאות 4) איך תדע שסוף העולם מגיע?>< 5) אם יהיו לך חמישה תפוחים, לשכן שלך 3, ולכלב של השכן כלבת, מה תעשה?בורח XD 6) איך יקראו לך, אם יהיו לך משקפיים וצלקת על הפרצוף?כיעור XD 7) אם שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות?>< 8) מה היה הדבר האחרון שהסנפת?את היד שלי ששמתי משו כזה בעזריאלי . זה משו שעושה את היד חלקה ועם ריח מעולה 9) רוץ למטבח, תציץ מהחלון- מה היה הדבר הראשון שראית?כלב מזיין כלבה 10) מה יהיה הדבר הראשון שתעשה אם יגידו לך לקפוץ מהחלון?נותן למי שאמר סטירה 11) אם כולם יקפצו מהגג, מה תעשה?יקח מיץ תפוזים 12) מהו הגרפיטי האחרון שראית?>< 13) איך בילית את יום שישי ה-13 האחרון?הסתכלתי במראה בחשש 14) מה צומח בשדה שלך?>< 15) מה היה הדבר האחרון ששלפת מהחזייה שלך (ובמקרה שאין לך חזייה- חזייה של מישהו/מישהי אחר/ת)?את עצמי . 16) מה אי אפשר לאכול מתוך קופסת שימורים?ספגטי <?!> 17) מה תעשה רגע לפני שנופל לך פסנתר על הראש?בורח D: 18) איך תגיב אם תחליק על בננה?יצחק 19) אם תהיה לך קרחת, באיזה שמפו היית משתמש?10 20) אם היית נכנס לסופר עם חמישה שקלים, מה היית קונה?עגבניה XD 21) מה היה גורם לך להסתובב בפומבי עם שקית נייר על הראש?כינים XD חח סתם .. כסף. 22) מהי הפוביה שלך?>< 23) מהי המאניה שלך?>< 24) למה לדעתך כדאי להצטרף לכוחות האופל?כי יש להם עוגיות 25) מה ההבדל בין תלבושת ביצפר לנייר טואלט?
26) מה תוכל לעשות עם מסמר חלוד?נתקע לי פעפ ברגל =O 27) אם יכולת להיות דמות מאגדה כלשהי, באיזו דמות היית בוחר?דני .. באגדה שבראש שלי XD 28) מי חי על הירח?פיט פן XD 29) למה להרבה מורות יש קול צפצפני?>< 30) מה יגרום לך להשתכר?אלכוהול 31) איך תגיב אם תראה אצלך בסלון ממוטה עם רולים בפרווה?מסדר לה ת'רולים 32) מה יש לך על המדף העליון של המקרר?קורנפלאק 33) למה לגרביים אין ריץ'-רץ'?כי זה סקסי 34) על מה אתה חולם בלילות?דני 35) תעצום את העיניים, מה אתה רואה?צבע שחור ותורכיז (אל תשאלו) 36) מי מתחבא אצלך מתחת למיטה?בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 37) למה בשעון חול אין סטופר?
38) ממה בנוי ביתו של הומלס ממוצע?כוס לכסף ואלכוהול 39) מה אפשר לעשות עם טיפקס?לק
40) איך אתה מפחיד את הסביבה?קופץ עליהם 41) האם יצא לך להצית/לפוצץ את המטבח?לא 42) איזה מידע מועיל תוכל למסור לעולם?אם תשמרו על ראש פתוח המוח שלכם עלול לנזול 43) מה תצליח לדוג ממעמקי הכינרת?דג מלוח XD 44) למי יש אנטנה על הראש?טלטאביז 45) כשהיית קטן, איזה סרט מצויר הכי אהבת?מלך האריות 46) רוצה לבוא אליי הביתה?בטח 47) מה עושים בביצפר?כלום >< 48) מה יש לך בתיק?>< 49) למה תנין לא יכול לשמש ככובע אופנתי?כי הוא לא סקסי 50) מה אומרים לך הקולות שאתה שומע בראש?משעמם ליי .. ואני נואשת שעניתי על זה >< נממ.. בא לי להשים עוד תמונה שלי XD - נראלי שצריך להגדיל D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo210.gif=סיון: הסווטשרט שלך מפול אנד בר נכון??

הוא מהמם!!!!!

למעלה