אז כדי להפיח
חיים...

אני תמיד מציעה לשלם..

ואפילו מתעקשת בעדינות לא זוכרת שמישהו נראה כמסרב באמת. והמעניין הוא שדווקא במקרים האלו, היה עניין להמשיך את הקשר..

coaxcable

New member
וואו זו אבירות להציע להתחלק

ולא לריב על כך יותר מדי - דווקא הרצון להתחלק הוא הוגרם האמיתי לזוגיות טובה...כלומר ניתן לבחון אותה בצורה כזו מן הההתחלה...כי אם כל צד מנסה להפיל על השני את התשלום או לחסוך יותר מדי זה לא תמיד טוב גם בחיי הזוגיות ואילו העבודה בשניים כביכול היא הדבר שרוצים למעשה, מה לא? פה אני יכול לומר שמצאתי סוף סוף הודעה חביבה: אישה מציעה בלי ללחוץ ולתת לגבר להרגיש רע, הוא מבחינתו מסכים ושניהם בוחנים זה את זו לארח שמבינים את הבעיות או הרצונות הדי חבוים של חלוקה ומכאן בודקים אפשרויות גם אם זו פגישה אחת או שתיים יפה - אהבתי

coaxcable

New member
ועוד משהו -

זו המטרה כפי שאני תופס אותה: ללשפר את החבר (נשמע אוטופח?) די! אבל צריך להגיע למצב של לא להפיל אשמות תמיד אלא לנסות להבין ולעשות דברים ביחד לטוב ולרע: ליצור מערכת של הבנות בזוגיות "וביחד" כבר מהדייט הראשון או שלא לבחון אותם כלל, ורק לנסות למצוא "פרייארים". הרי בגלל זה החברה כולה חולה ויש לה תחלואה מתמשכת - כולם מחפשים את הפראיירים בתת מודע וזה מה שמעצבן אותי.....אני לא אומר שלא חונכתי כאדם ובמיוחד כאזרח בתרבות הישראלית של "תורת הסמוך עליי" ו- "תורת הפרייאר שמתחלף ולא מת .."וכדומה ::)))))) צריך לעשות דברים ביחד מהדייט הראשון! זהו להודעה זו!!!!!!!11

../images/Emo13.gifלא יודעת אם אשמע מוזרה אבל..

אצלי זה הולך ככה: אם הבחור מצא חן בעיניי ויש לי תחושה שאני רוצה לתת לזה הזדמנות למעבר לידידות אפלטונית, אני נותנת לו לשלם, והיה אם המצב הוא הפוך, כלומר הבחור לא נראה לי מתאים למעבר לידידות אפלטונית (אם בכלל), אני די משתדלת, כשמגיע החשבון, למהר לשלוף את הארנק ולשלם. וגם לא להזמין ממש ארוחה, אלא אולי רק שתיה, כדי שלא אתמהמה בתשלום מהארנק ולעיתים רבות, (אם מדובר בפגישה עיוורת), כדי לסיימה מהר ..

דווקא נשמע לי הגיוני

בעיניי אם הבחורה מתעקשת לשלם זה יכול להתפרש שהיא לא מעוניינת. וכמה שהבחור יידע את זה יותר מוקדם - עדיף.

DrorCh

New member
פתרון פשוט

1. הגבר צריך לשלוף את הארנק כדי לשלם את החשבון 2. הבחורה צריכה לשלוף בתגובה מייד את הארנק אף היא 3. הגבר צריך להתעקש שזה בסדר ושהוא ישלם את כל החשבון 4. הבחורה צריכה להתעקש שזה בסדר מבחינתה לשלם על החצי שלה 5. הזוג צריך להגיע לפשרה שהבחור ישלם על הארוחה והבחורה תשאיר את הטיפ עבה במיוחד 5. במידה והולכים לקולנוע הפשרה היא שהבחור ישלם על הכרטיסים והבחורה על הפופקורן אילו אחד מהדברים למעלה לא יבוצע הדייט ידון לכשלון

Melody Clark

New member
ברצינות....

זה צריל להיות קטע טיבעי ולא מסובך! אם הוא מציע לשלם על הארוחה, את יכולה להודות בנימוס ולהציע שאת תשלמי על המשקאות בבאר והסרט. he is happy, you are happy, everybodys happy! אותי זה מביך שיש התמקחיות שוק באמצע דייט!

הכי יפה בעיניי

שכל פעם אחד מבני הזוג מזמין את השני, כלומר משלם. בפעם הראשונה הגבר כמובן. אני פחות אוהב להתחשבן ולחלק את החשבון ביני לבת הזוג. במיוחד לא כשזה סכומים קטנים. לאורך זמן זה מתאזן, אז למה לא לפרגן ולהזמין את בן הזוג, ולהראות לו שאתה מוכן להשקיע בו/ה. הכי מעצבן בעיניי זה לעבור על החשבון ולראות מי הזמין מה, וכמה זה עלה ("אבל אני אכלתי רק רבע מהגלידה..."). אם כבר לחלק אז חצי חצי. אם לגבר יש יותר אמצעים בעיניי זה נכון שהוא ישלם ברוב המקרים. אם לבחורה יש יותר אמצעים? לא יודע. עוד לא נתקלתי במצב הזה

חצי- חצי

בחור אמר לי פעם שהוא יצא עם מישהי שלא הציעה אפילו להתחלק- לא התקשר אליה יותר, ככה שזה עלול להתפרש גם כקמצנות של הבחורה. באופן אישי, תמיד תמיד אני מתעקשת על חצי-חצי.

כמעט תמיד הבחור רוצה לשלם..

אני בדרך כלל מתעקשת לשלם אבל אם הבחור יותר עקשן.. אין מה לעשות

הכי פשוט בעולם

מביאים חשבון. אני שמה כרטיס אשראי, הוא שם כרטיס אשראי. מגהצים חצי חצי ונסגר העניין (לא אכפת לי להתחלק לפי מחיר האוכל שהזמנו, אולי זה קצת רשמי אבל מדובר בתחילת היחסים). בחור נבון לא יתחיל להתווכח ולהכניס מתחים לאווירה המתוחה בין כה וכה של הדייט הראשון. ראיתי כאן רעיונות של כמה אנשים לשלם "פעם אני פעם את", רעיון מצויין, עושה את זה כל הזמן עם חברים ומכרים קבועים, אבל עם הדייט הראשון - רק אם ברור מעבר לכל ספק שזה הולך להימשך (נדיר, אבל קורה).

aharonya

New member
תגובה

כל אחד צריך לשלם לעצמו: א.כי אם הדייט לא מוצלח אז למה שהגבר ישלם על כל דייט שהוא יוצא אליו הוא יצטרך לעבוד רק בשביל לשלם על הדייטים ולא יהיו לו חיים ב.אם הדייט מוצלח אז בפעם הבאה הגבר ישלם (הוא גם ישלם הרבה אחר כך) ג.זה גם בכדי שלא להוציא את העיניים של הבחורה כי אם יש לו מספיק כסף הוא לא צריך לנפנף עם זה על ההתחלה שיפתיע אותה אחר כך ומי שאין לו כסף לא צריך להוציא את מה שאין לו על דייטים חשוב האופי של החבר/בעל לעתיד ולא כמה כסף יש לו בבנק

האמת שזה נראה לי ממש טיפשי..

כמה כבר יוצא חשבון בדייט ראשון ?? 100 שקל ?? 100 שקל לא יעשה אף אחד מאיתנו עשיר,אז שים את ה-100 שקל ונגמר הסיפור..

adi691

New member
אתמול אתה בחרת היום אני ?

מעשה שכך היה הכרתי בחורה מקדימה מי שלא יודע מיזרחית לאבן יהודה שתבינו פגישה עיוורת הזמנתי אותה לבית קפה בהרצליה פיתוח דיברנו על הא ודא ובמהלך השיחה היא התחילה לשאול למקור פרנסתי והגיעה עד ליכדי ברור הנסותי וזיכויי ממס בקיצור חדרה לשיריון המוצק אני כמובן שידוע בנדיבותי הצעתי לה להזמין ככל העולה על רוחה לאחר הישיבה ירדנו קצת לחוף קצת התחרמנו והישתעשענו והחזרתיה לביתה רציתי לעמוד על טיב הסחורה קבענו למחרת אספתי אותה מביתה והחלטנו לנסוע שוב להרצליה במהלך הנסיעה פתאום דלקה המנורה של הדלק ונזכרתי שאין לי מזומנים חוץ מויזה וקצת מצלצלים כ19 שקלים לרגע נילחצתי אציין שזה היה לפני 7 או שמונה שנים שאז הכרטיס אשראי לא היה מקובל בכל תחנה כשהיא חשה באי נוחותי ובאומרי שרק נגיע לכספומט ואוכל למשוך כרצוני היא מצאה עצמה מביטה בשבועון מקומי כאילו תפס את חייה והיה הדבר בו תוכל להחבא לא ביקשתי רק רמזתי בעדינות והיא אמרה שלא הביאה עימה כסף אבל לבסוף אמרתי לעצמי שאולי אין לה ולא צריך לעשות מזה עניין כשהגענו להרצליה פיתוח הפתעה גדולה באמת ציפתה לי משכתי כסף ובעודי מחפש חנייה אמרה לי שהיא רוצה ללכת למיסעדה הזרם עוד לא הספיק להגיע לפיוז וכבר הוא נשרף חוצפה שכזאת אמרתי בליבי אמרתי שאני מעדיף בית קפה והיא בחוצפתה שיננה אתמול אתה בחרת היום אני רוצה שתבינו איזה זנזונות יש בעולם הזה ואני שכמובן לא אוהב לצאת פרייר ושונא נצלנים במיוחד אמרתי לה שאת הבשר היחיד שהיא תוכל לקבל זה הבשר שבין הרגליים שלי פשוט לא יודע מאין פרץ בי הליכלוך והזוהמה שיצא מפי היא מביטה ומופתעת ושולחת יד ארוכה לעבר מיכנסי ומתחילה לעסות קלות את איבר מיני המיזדקר פתחה את רוכסני מיכנסי והחדירה את ידיה ותפסה בחוזקה הדבר היחיד שרציתי זה לחדור אליה בחוזקה לקרוע לה את הצורה היא קרבה את שפתיה הבשרניות ונשימתה הולכת וגוברת ככול שהיא מתקרבת לעבר המטרה היא לוחצת את איבר מיני בחוזקה איומה כמעט ועיניי יצאו מחוריהן מרוב שרציתי לגמור שכחתי שאני נמצא בכיכר בהרצליה פיתוח ואנשים עוברים ממש לידי לשונה החמה החלה לטפס וללטף את יצרי אי אי נאנחתי עוד ממי עוד לפתע חשתי בחום אדיר שסגר מכל כיוון אפשרי על אברי המתחננן להיתרוקן מכל לחציו היא החלה לשאוב כאילו שאבה מכוס שתיה של מיץ פירות טיבעי שהקש שלו היה סתום בחתיכה של פרי זה היה אחד האקטים הטובים בחיי שאזכור עד יום מותי זה מגיע אמרתי זה מגיע זרם של כעס פרץ החוצה ומילא את פיה שהחל לנזול על סנטרה לאחר שסיימנו והרגשתי טוב מיד לביתה נסעתי ונפרדתי לשלום לא מיסעדה ולא בטיח מציצה בחינם וחיסכון לכיס אל תשקיעו כי רובם זונות ואם מצאתם אחת שהיא בסדר אז כל הכבוד סבותי אני וליבי לדעת ולתור ובקש חוכמה וחשבון לדעת רשע כסל והסיכלות הוללות :ומוצא אני מר מימוות את האישה אשר היא מצודים וחרמים ליבה אסורים ידיה טוב לפני האלוהים ימלט ממנה וחוטא ילכד בה.

למעלה