אז כדי להפיח
חיים...

tokit

New member
מתוך נימוס אני תמיד שואלת אם הוא

רוצה להתחלק חצי חצי, אבל תמיד שמחה לשמוע אותו אומר שהוא מזמין..

coaxcable

New member
אוקי

פה יש קטע של צדק אבל בריחה לאמונות ימי הביניים ומתחת לכך חבל..... התחלת יפה אבלללללללללללללל חבל

tokit

New member
לא קשור לאמונות ימי ביניים

ואני גם לא מהפמיניסטיות הגדולות. אין לי גם בעיה להתחלק חצי חצי. זו נורמה חברתית מסוימת שהשתרשה, שמעידה על כך שהגבר נהנה במחיצת האשה. שוב, אני לא חיה בימי הביניים, אבל יש נורמות חברתיות שאנשים מאמצים להם וקשה להיפטר מהן.

יש המון נורמות חברתיות

חלקן גם סותרות. אנחנו מאמצים את מה שבא לנו ודוחים את מה שלא בא לנו. בחוגים בהם אני מסתובבת, בהחלט קיימת נורמה שאף אחד לא מצפה מאנשים זרים לקנות לו אוכל. "ימי ביניים" זה אולי מוקצן, אבל אכן, הנורמה לפיה האישה משלמת על עצמה היא יותר חדשה, כי היא התפתחה בתקופה שהנשים יכולות להרשות זאת לעצמן.

tokit

New member
צודקת

אבל בל נשכח גם שמזמן לא הייתי בדייט רומנטי עם בחור ושאני לעולם לא אצא עם מישהו למסעדה בדייט ראשון. מכסימום קפה, כך שהנזק לא גדול (בין אם מחליטים לחלוק את הסכום ובין אם לא..)

coaxcable

New member
גם זה טוב - מקום זול בית קפה

קפה ועוגה - שניכם נהנים וזהו זה :)

תראה, עבור עצמי מצאתי נישה

שאין בה חלוקה ברורה בין תפקידים של אישה ותפקידים של גבר. לצורך העניין, שלושה גברים שהייתה להם משמעות בחיי לא חשבו אפילו על האפשרות של לשלם עלי בדייט ראשון. גברים ששמים את החצי שלהם במזומן ולא נותנים שום אופציה נוספת. לא ביררתי עמדות בנושא מראש, אז איך נפלתי על כאלה? אין לי מושג, כנראה שזה לא מצרך כזה נדיר. באשר לאנשים אחרים, שיעשו מה שנוח להם ומה שטוב להם. מי שמרגיש ש"כך זה צריך להיות", יכול להתקיים לצדי בשלום, אף אחד לא מפריע לשני, לא חייבים להתאים השקפות במאה אחוז.

coaxcable

New member
כמובן שלא צריך לתאם אלא לקבוע!

סתם - טוב היה חביב להעיר את אנשי הפורום וואו אם יבוא לך לשלוח הודעות גם בפרטי אז יאלה אז מה הגברים מחפשים? :D או רוצים חהחה

שגיא24

New member
הגבר משלם בדייט ראשון

בשאר הדייטים, הגבר ישמח להתחלק עם הבחורה חצי חצי. או לפחות לעשות איזה הסכם שפעם הוא משלם, פעם היא. צריך להיות איזשהו הגיון. המצב הכלכלי במדינה הוא כזה שאם בחורה לא תגלה התחשבות, ותחשוב שהבחור שלה הוא קופת החסכון שלו, הוא יזרוק אותה יותר מהר ממה שהיא חושבת. המינימום שבחורה צריכה להראות זה נכונות, לא יותר מדי. אם תגלה אדישות או חוסר אכפתיות, בספק אם בחור הגון ירצה בה כבת הזוג שלו.

עזרה דחופה../images/Emo77.gif

אני בקשר עם מישהו חודש אנחנו יוצאים והכל ויש לו יום הולדת 22 עוד שבוע מה ליקנות לו???????????????????????

SupermanZW

Well-known member
תשאלי אותו מה היה רוצה לקבל

או שפשוט תקני לו משהו שאת חושבת שהוא ירצה לקבל, זה מאוד אינדיבידואלי.

סמפיק

New member
הכי טוב!

ההתחלה הטובה ביותר לקשר היא כשלא עושים עניין משטות כזאת.

למעלה