אז קנינו
לכל השבוע הבא...

dodib1

New member
אם היית מדבר איתי בערב אחר

הייתי צוחק... כרגע ברור שלא אני נוטל חלק בכאב הגדול הזה

מצטער אחי...

פשוט אתה מבין שלכחולים כמוני זאת חגיגה היום... אבל ברור שאני אף פעם לא יהיה מרוצה בגלל כאב של אדם אחר... השמחה היא לא על הסבל של האחרים.. זה משהו שלא מוצא חן גם בעיני...

dodib1

New member
אתה לא מראה את זה

כי אתה רוצה שיהיה מכות וזה מלחמת אחים וזה סבלל! אל תתכחש לזה אלא אם כן תבקש סליחה על ההודעה המטורפת שכתבת

מלחמת אחים?

למה? כי אנחנו יהודים?.. כל היהודים אחים כאילו, זה הקטע? טווווב... מוזר קצת... הדבר האחרון שיהיה לי זה אח עם כיפה סרוגה על הראש :) שמאמין שיש כוח עליון שהוא צריך להקריב לו קורבנות ולקרוא לו סיפורים ותפילות כל היום..

אמא שלך ילדה אותך :)

אתה בקטע שכאילו בעבר הרחוק.. הקב"ה יצר את האדם הראשון, זה הקטע? טוב.. זכותך להאמין ככה.. אבל הוא ממש לא אבא.. אבא לא הורג ת'ילדים שלו בתאונות דרכים ושורף אותם במשרפות באוושוויץ.. ומותר לי לדבר על הנושא הזה... אני נכד של ניצולי שואה. ומי כמוני שמע את כל הסיפורים שבעולם ממקור ראשון.

dodib1

New member
בהזדמנות ספר לי אחד

וגם אני נכד של ניצול שואה שמע יש אבא שלא מעניש ? את האמת תגיד לי אבא שלך לא גער בך פעם תיראה מה עושים לו מתבוללים עושים חטאים לאחר כול הניסים והישועות שהוא הביא להם זה לא מצדיק

איזה ניסים?

נס פח השמן... קריעת ים סוף?.. אחי עזוב.. :) היינו בויכוחים האלה כבר... טוב לא אנחנו ספציפית.. אבל בקרבות "חילונים דתיים" שביליתי בהם לילות על לילות ... :) היינו.. בסוף הבנו שכשמאמינים במשהו... בכל הלב.. שום דבר לא יכול לשבור את זה... לא עניין של חוסר הגיון.. או חוסר מוסר... :) פשוט מאמינים ולא רואים כלום חוץ מיזה.. שזה יפה.. תופעה יפה..

dodib1

New member
נו

איך אתה לא מאמין לסיפור יציאת מצרים שהמצרים בעצמם תבעו את מדינת ישראל על הכסף שבני ישראל לקחו מהם בצאתם (נשמע מגוחך אבל זה אמת!)

חח ../images/Emo8.gif

הם עושים מהאגדה שלנו צחוק עלינו אה? :) חוצפנים הערבים האלה.. יציאת מצרים? תראה אולי היה משהו דומה לזה בהיסטוריה... אבל קריעת ים סוף? בחיאת אחי... פשוט היה שפל בים.. והם עבו על איזה שונית אלמוגים (שיש בים סוף)... לא צריך לקחת כל דבר כמו שהוא כתוב... זה נכתב בתקופה שעדיין לא היו מודעים לכל תופעות הטבע... למשל "עמוד אש".. שזה כאילו התגלות אלוקים.. זה פשוט ברק בשמיים למשל יכול להיות... סתם אני זורק גבר..

dodib1

New member
זוהי ההמחשבה

של אדם הבורח מהאמת... מחפש דרכים הגיניות אני לא יודע מה אתה ושב על בריאת העולם ויש מלא אותות לך לסיני תראה שם 12 אבנים זה האבנים שמשה השאיר שם לדורות

משה... או איזה חברת בנייה...

?... מאיפה לך? כי גם זה כתוב באיזה ספר? אני לא מזלזל.. אבל מבין את הכוונה וחוסר ההסכמה שלי?

dodib1

New member
כי זה לא האות היחדית

כול מי שמאמין באללה או בישו יגיד לך שהדת היהודית היא הראשונה ויש מלא הוכחות שמצאו בתנ"ך שיש אותם במציאות

אז שני דברים..

חחח אחי אנחנו אוהבים לחלק דברים לסעיפים :) חח 1. גם מי שמאמין ביישות מוזרה כמו אללה או ישו :) בשביל הוא משוגע, לא רק יהודים.. 2. מלא הוכחות בתנ"ך?.. בתנ"ך? שוב מתבססים על ספרים שאנשים כתבו?

dodib1

New member
זה לא אנשים פשוטים

זה אנשים קדושים שכתבו אותם למה אנחנו מנהלים את הויכוח הזה הרי אתה עומד בדעתך וזה סתם מיותר ולא נעים

למה אחד קדוש והאחר לא?

שינוי במנה המוח? בכרומוזומים?.. או שזה גם משהו שמדמיינים?.. הרי זה לא משהו מוחשי... צריך לדמיין שמישהו "קדוש".. צודק.. באמת מיותר.. בכל מקרה לילה טוב... ושלא יהיה לנו עוד צער במדינה מוכת הכאב שלנו... אמן.

yetush

New member
ניסים נסתרים שמעת????

כל מה שאתה מכנה תופעות טבע החל מגשם פשוט וכלה ב התפרצות הר געש הינם ניסים נסתרים אשר בעין השטחית נראים כדבר מובן מאליו והם כלל לא! כל הטבע הזה שאתה מדבר עליו ואמא אדמה=לאלוקים! דברים לא קורים סתם.. הכל קשור בהכל וגם אסון ההתנתקות הזה הוא גזרה משמיים על מעשים רעים שהעם הזה עשה ועושה כל יום ועל שנאה שמתחוללת הן מצידן והן מאחרים!

וואלה?

אז הוא עושה הכל? גשם וכל השטויות האלה? פשש... יפה... נחמד שאתה מאמין שיש איזה ייישות נסתרת ומסתתרת... שעושה לנו ת'דבר המעפן הזה שקוראים לו גשם... אחי זה גשם.. להירגע...
אתה בלחץ...

למעלה