אחותי מסתבכת צריך עזרה

N י ל ק י

New member
תקשיב,

יש לך 2 אופציות 1 מטומטמת 1 חכמה, תבחר לבד :/
המטומטמת
ממה שקראתי חגיגת זה לא סם כ"כ מסוכן, ברגע שאתה מודיע להורים + מישהו אתה כאילו אומר לה: "אני דופק לך את החיים, העתיד, את חלומותייך ואת הזכות להסתכל ישירות בעיניה ועיניו של הורייך". אתה צריך לדבר איתה אבל התנשא לא בא בחשבון! אתה צריך לדבר איתה בגובה העיניים אחרת היא תחשוב שאתה נגדה ושאין לך מושג מה עובר עליה כי החיים שלה הם הדבר החשוב והמרכזי ביותר שקיים כרגע
החכמה
לדבר איתה, לרדת לשורש העניין. למצוא כדור בתיק שלה לא אומר דבר! יכול להיות שהיא שמרה למישהי, שהשתילו לה את הכדור אל תהיה תמים ושאנן אבל גם אל תהיה היסטרי, פזיז ותעצים דברים קטנים. תבוא כ'חבר' ולא כ"אח גדול" כי ליד חבר היא תרגיש יותר בנוח. אל תאיים שתספר להורים למה תאבד אותה והיא אותם :/ יש לה חיים היא כולה בת 16 אל תהרוס אותם ואם תאמר אז אתה תואשם ב"מותה הנפשי" ולא להפך! ולא לספר לאיש מקצוע \ משטרה \ בית הספר דבר
במקרה הכי גרוע אם היא תזרוק אותך מהחלון אז רק אז אולי להורים
והכי חשוב: אל תבוא מעליה תבוא אליה כמו שכבר אמרו כאן

ITALKIYA

New member
זאת הדרך להתנהג עם ילדים בגיל הזה

דבר ראשון הלוואי והיה לי אח שדואג כמוך. רציתי להזכיר לכולם שמדובר פה בילדה בת 16, זה אומר שהיא בתקופת ההתבגרות ונורא קשה לשלוט על הילדים בגיל הזה, אני לא חושבת שאם תבוא ותדבר איתה זה ממש יעזור, אבל מה שבטוח זה שהיא צריכה עזרה. לדעתי תדבר עם ההורים שלך ותביא להם את מה שמצאת בארנק שלה(את הכדור) ותגיד להם שיגידו שהם מצאו את זה ולא אתה, אני חושבת שזאת הדרך להתנהג עם ילדים בגיל הזה וביטואציה הזאת.

למה 90%../images/Emo42.gif

מהכותבים כאן מאמינים שלא כדאי לפנות למשטרה ולהורים? הורים ירצו לעזור לה, ומשטרה מטפלת בדברים כאלה. אף אחד לא בה בגישה של- "הנה ילדה שהשתמשה בסמים, בואו נהרוס לה את החיים!" ישלחו אותה לגמילה אות משהו. ולמה אתם חושבים ואם לא תספרו למישהו זה יהיה הכי טוב בשבילו??? תשמעו נגמלים שמספרים שכל ה"חברים" שלהם, שחשבו שאם הם יספרו הם יהיו מלשנים, היו בעצם חארות.החברים הטובים הם אלה שסיפרו ועזרו למסומם לצאת מהמצב, גם אם זה היה קצת קשה.

באסטר1

New member
את לא מקשיבה לשום הודעה אה?

הסיטואציה שאם היא תלך למשטרה כי ההורים יכריחו אותה אז זה יגמר בזה שהיא וחברה שלה לא ידברו יותר זה דבר ראשון , דבר שני הסוחרים (במקרה אולי הם חברים מהבית ספר שקונים מסוחרים כבדים יותר) יעצרו..ואם לא יהיה עליהם סמים אז כל אחד יכול להגיד שזה שקר שמפלילים אותו כמובן שישלחו תבחור למעצר בית עד לבירור של חקירה ואז שהוא במעצר בית זה יתחיל באיומים על הילדה ועל חברה שלה..צאי מהסרט שזה טוב ללכת להורים. להפך אם ההורים ידעו לטפל בעניין בלי משטרה ורק עם הילדה שלהם זה יהיה טוב אבל זה לא מה שיהיה

זה כלכך עצוב../images/Emo42.gif

שאתה לא חושב שזה טוב לספר. ותפסיק לצאת עליי. אני אומרת את דעתי כמו כל אחד פה!

באסטר1

New member
זה לא עצוב זה נסיון

את ילדה בת 15 את אפילו לא יודעת איך נראה עץ גראס מבלי לעשות חיפוש באינטרנט

BrokenDream103

New member
Mrs Fiona Charming, אל תתייחסי אליו...

אני קראתי את כל השרשור הזה ושמתי לב להודעות המטומטמות של "באסטר 1".. אז מה אם את בת 15? לך יש דיעה כמו לכל בן אדם אחר. אני בן 18, ואני עקבתי אחרי ההודעות שלך ואני מוכרח להודות שאני מסכים איתך -בכל מילה-. סמים זה לא משחק. הטיפש הזה מתנשא עלייך כביכול שהוא מבין יותר בסמים, אבל להיפך, הוא צריך להתבייש. הוא בן אדם חלש וטיפש שחושב שסמים קלים הם כלום. וכמו שאת (Mrs Fiona Charming) אמרת, הסמים הקלים באמת הכי קטלניים - הם ההתחלה של כל נרקומן כבד. באסטר 1, לך תתקע לעצמך מקל בתחת!!
ותתחיל לחשוב בהיגיון.

באסטר1

New member
יש לי רעיון

אולי תבוא לתקוע לי מקל בתחת במקום לדבר בפורום? אה גבר-גבר?

ספירקיXD

New member
סתם שאלה.

מי שלא יודע איך נראה עץ גראס, הוא לא "מגניב"? כאילו, אתה מגניב אתה הרי יודע איך נראה עץ גראס בלי לחפש באינטרנט, נכון? בחייאת, תפסיק לצאת פה על אנשים. הם אומרים מה שהם חושבים. ואתה לא תשנה להם את הדעה. אז אתה עישנת סמים לפעמים ולא קרה כלום, (אם הבנתי נכון.) אתה יודע כמה מיקרים היו של אנשים שלא יצאו מיזה? ושנהיו נרקומנים? לא צריך לקחת סיכון בדבר הזה לדעתי.

Bitchhh

New member
תקשיבי..

חגיגת זה לא סם שצריך לשלוח לגמילה ממנו! גם לא גראס וגם לא חשיש וגם לא טריפים ואקסטות (למרות שה-2 האחרונים נחשבים לסמים קשים ובצדק)! כל כך הרבה חברים שלי ניסו עישנו ולקחו הרבה דברים והיום אנחנו אנשים בוגרים, כל אחד בדרך לתואר ראשון ואף אחד לא היה צריך לעבור גמילה מכלום... לא צריך לספר להורים כי זה לא כזה עיניין שהילדה לוקחת חגיגת, היא בת 16 היא רוצה לנסות דברים ובא לה לשכב עם בחורים כי היא אוהבת את זה או כי היא חושבת שזה יתן לה אהבה או תשומת לב, לא יודעת מה, אבל היא עושה את מה שכל בני הנוער עושים בגילה... ולא, לא כולם מגיעים מחגיגת לקוקאין, ולא צריך לעצור אותה לפני שזה יגיע לשם, כי כל ישראל מעשנת גראס ואף אחד לא שולח אותם לגמילה ואנשים לרוב יודעים לעצור את עצמם לפני שהם מתמכרים והופכים לנרקומנים, והמיעוט שלו, ממילא היה מוצא דרך לדפוק לעצמו את החיים.

mihs

New member
גם אחותי היתה משתמשת, ולא סתם, אלא כבדה

אין ברירה ואין פתרון אחר ההורים שלך חייבים לדעת. אנחנו חשבנו שזה גיל ההתבגרות וזה יעבור, אבל היום היא בת 21 והיא בתהליכי גמילה מסמים קשים מאוד, היא אפשר להתעלם מזה גם אם זה נראה שזה לא משהו רציני או שזה יחלוף, יש את הסיכוי שזה לא, ואתה ממש ממש לא רוצה שאחותך תגיע לשם, כי אין דרך חזרה, וזה לעולם ילווה אותה וגם אותך ספר להורים, דבר עם אנשי צוות ואל תאמין לאחותך, כי היא תעשה הכל כדי לשכנע אותך שהכל בסדר גם אם לא. אם היא חשובה לך תטפל בזה. בהצלחה

liraz y

New member
תראה איתה את הסרט "רקוויאם לחלום"

אחלה סרט. יעזור נראה לי.

פני 2

New member
../images/Emo4.gifסמים

אים אתה באמת דואג לאחותך ספר להורים כדי שלא יהיה מאוחר ותצתער על כך

נרקוזה

New member
זה לא צחוק

זה לא "בקטנה" זה לא "שטויות" זה לא "יעבור לבד" יפה שאתה דואג, חשוב שגם תפעל כי אחרת זה יכול להיות מסלול מהיר לשום מקום. אל תתלבט הרבה.

THC MaN

New member
חח איזה ילדים אתם..

תעשו פרינט סקרין ותקראו את זה שוב כשתהיו ככה בחופש בין התיכון לצבא או בצבא...

אדמציק

New member
בהצלחה

הייתי מציע לך במקום רק לספר לה לנסות למצוא באינטרנט חומר מה עושים הסמים לבן אדם.כדי שזה יעורר אותה אולי.אבל בכל אופן אתה חייב לערב את ההורים כי אתה לא תמיד לידה וצריך שמישהו ישגיח עליה.בהצלחה

למעלה