אחרי למעלה ממאה שנים

אבי בן 1231

Well-known member
של טרור ערבי נגד יהודים בארץ ישראל, ואולי כבר אלפי נרצחים כולל תינוקות שלא הגיעו לגיל חצי שנה, קשישים ונשים
הגיעו כשלושה ימי תגובה לטרור בצורת פיגועים ברכוש בלבד והעולם נזעק.
מר ביידן היקר מודאג מהטרור בכפרים ערביים, ויש גם כמה ישראלים כשרים שמודאגים מהטרור ה .......................... לא מה פתאום!!
לא מהטרור הערבי, אלא מ ......................... הטרור היהודי.
אומר את האמת, גם אני מודאג מאותם אחים "יקרים" שלי משמאל!!!!

יאללה יפי נפש פיצחו בזימרה נגד הטרור!!!

של טרור ערבי נגד יהודים בארץ ישראל, ואולי כבר אלפי נרצחים כולל תינוקות שלא הגיעו לגיל חצי שנה, קשישים ונשים
מר ביידן היקר מודאג מהטרור בכפרים ערביים, ויש גם כמה ישראלים כשרים שמודאגים מהטרור ה .......................... לא מה פתאום!!

יאללה יפי נפש פיצחו בזימרה נגד הטרור!!!
אחי,רציתם להחזיק את השטחים ב67 - זה המחיר.

רציתם לשדוד אדמות ובתים מפליטים פלסטינים אומללים לפני 75 שנים.
כולנו משלמים את המחיר
אחרי 48 היה מצב נדיר שאנחנו היינו הטובים והערבים הרעים - בעיני העולם

ולכן הסכימו שנחזיק בשטחים שנכבשו ב 48

זאת כיון שהערבים הימרו את פי האו"ם בצורה חד משמעית וברורה,

זה בעצם צפצוף על אומות העולם ולכן העונש שלהם שאיבדו את תוכנית החלוקה.

הבעיה שאח"כ כמו כל אדם תאב בצע הרבה אנשים איבדו את הפרופורציות ולטשו עיניים לשומרון ולשטחים ברצועת עזה.

כידוע העונש על תאוות בצע קשה מנשוא...

דגלמנגל

Well-known member

דגלמנגל

Well-known member
המטרה תמיד הייתה לשלוט עלינו ולא להרוג אותנו,

ז"א שנהיה אזרחים במדינה הפלסטינית - מיעוט יהודי...
אנ'לא יודע בן כמה אתה, אבל בששת הימים הייתי ילד בבי"ס יסודי, ישבתי במקלט ושמעתי את "קול הרעם מקהיר". הם בפירוש לא רצו שנישאר בחיים.
תשמע את ד"ר מוטי קידר, מצטט מהתושב"ע המוסלמי, על המלחמה הסופית ביהודים; על שיח שקורא למוסלמי, לבוא להרוג את היהודי, שמסתתר מאחוריו.
על הטיהור האתני, שמתכננים ה"פלסטינים" במדינה החדשה שלהם, שמע כל מי שיש לו אוזניים ולא חי על הירח.
ה"הומניות של המוסלמים", אצלך, מזכירה את ההומניות של הנאצים, שאליבא ד-ביבי, בכלל לא רצו להשמיד את היהודים:

אנ'לא יודע בן כמה אתה, אבל בששת הימים הייתי ילד בבי"ס יסודי, ישבתי במקלט ושמעתי את "קול הרעם מקהיר". הם בפירוש לא רצו שנישאר בחיים.
תשמע את ד"ר מוטי קידר, מצטט מהתושב"ע המוסלמי, על המלחמה הסופית ביהודים; על שיח שקורא למוסלמי, לבוא להרוג את היהודי, שמסתתר מאחוריו.
על הטיהור האתני, שמתכננים ה"פלסטינים" במדינה החדשה שלהם, שמע כל מי שיש לו אוזניים ולא חי על הירח.
ה"הומניות של המוסלמים", אצלך, מזכירה את ההומניות של הנאצים, שאליבא ד-ביבי, בכלל לא רצו להשמיד את היהודים:

אותה תקופה היה היוצא מהכלל - ניסחפו אחרי היטלר רבים מהגויים האחרים גם.

דגלמנגל

Well-known member
אותה תקופה היה היוצא מהכלל - ניסחפו אחרי היטלר רבים מהגויים האחרים גם.
הגויים המוסלמים ואח"כ הנוצרים, המציאו את השנאה ליהודים, מטעמי דת, הרבה לפני שהיטלר בא לעולם,
הם בהחלט לא נזקקו לו, שיסחף אותם. נראה לי, שנמחק אצלך, כל החלק של האנטישמיות, בלימוד ההסטוריה.

הגויים המוסלמים ואח"כ הנוצרים, המציאו את השנאה ליהודים, מטעמי דת, הרבה לפני שהיטלר בא לעולם,
הם בהחלט לא נזקקו לו, שיסחף אותם. נראה לי, שנמחק אצלך, כל החלק של האנטישמיות, בלימוד ההסטוריה.
יש הבדל בין שינאה לבין השמדה שיטתית,

שינאה יכולה לגלוש לרצון להרוג - בדרך כלל לא,אבל גם אם כן זה רגש עובר.

בכל מקרה אין לבלבל בין שינאת יהודים לבין היטלר.

דגלמנגל

Well-known member
בכל מקרה אין לבלבל בין שינאת יהודים לבין היטלר.
אל תתחמק. אתה עסקת בבלבול, כשכתבת" "ניסחפו אחרי היטלר רבים מהגויים האחרים גם".

ביאליק כתב את הפואמה "בעיר ההרגה", על הפוגרום בקישינב, ב-1903.
איפה היה היטלר אז ואיך בדיוק "סחף" את הגויים שם, לרצוח יהודים מתוך שנאה?

אל תתחמק. אתה עסקת בבלבול, כשכתבת" "ניסחפו אחרי היטלר רבים מהגויים האחרים גם".

ביאליק כתב את הפואמה "בעיר ההרגה", על הפוגרום בקישינב, ב-1903.
איפה היה היטלר אז ואיך בדיוק "סחף" את הגויים שם, לרצוח יהודים מתוך שנאה?
היטלר רצה להרוג את כל היהודים,בקישינב כמה הרגו?

דגלמנגל

Well-known member
היטלר רצה להרוג את כל היהודים,בקישינב כמה הרגו?

הרגו כמה שמצאו שם, עד שנרגעו. אבל קישינב זה מקרה בודד, מתוך מאות פרעות באירופה כולה, לאורך כל ההיסטוריה.
האינקוויזיציה תכננה "לטהר" את כל מי שאינו נוצרי טוב והיהודים היו ה- מועמדים הטבעיים; גם לא נוצרים וכם מצויים בשפע.
זה היה "קצת" לפני היטלר, לא היו רכבות אז והתכנון שם לא עמד בסטנדרטים הגרמניים, אבל השנאה שפעה וכך גם הרצון להשמיד.

הרגו כמה שמצאו שם, עד שנרגעו. אבל קישינב זה מקרה בודד, מתוך מאות פרעות באירופה כולה, לאורך כל ההיסטוריה.
האינקוויזיציה תכננה "לטהר" את כל מי שאינו נוצרי טוב והיהודים היו ה- מועמדים הטבעיים; גם לא נוצרים וכם מצויים בשפע.
זה היה "קצת" לפני היטלר, לא היו רכבות אז והתכנון שם לא עמד בסטנדרטים הגרמניים, אבל השנאה שפעה וכך גם הרצון להשמיד.
אני פותח על זה פוסט.

marabo

Well-known member
אחרי 48 היה מצב נדיר שאנחנו היינו הטובים והערבים הרעים - בעיני העולם

ולכן הסכימו שנחזיק בשטחים שנכבשו ב 48

זאת כיון שהערבים הימרו את פי האו"ם בצורה חד משמעית וברורה,

זה בעצם צפצוף על אומות העולם ולכן העונש שלהם שאיבדו את תוכנית החלוקה.

הבעיה שאח"כ כמו כל אדם תאב בצע הרבה אנשים איבדו את הפרופורציות ולטשו עיניים לשומרון ולשטחים ברצועת עזה.

כידוע העונש על תאוות בצע קשה מנשוא...
אל תערבב אותנו
הסכימו שתחזיר את השטחים שנכבשו ב 48 מדינית.
לא הסכימו שתשדוד רכוש פרטי פלסטיני בשטחים הללו

דגלמנגל

Well-known member
זו לא פעם ראשונה שאתם משתוללים וקוראים לזה תג מחיר. אבל בלי ליבה - 1 ועוד 100 שווה 1
פוליטיקה. חבל על המלים.
אז אתה לא כזה "לוחם גדול" כפי שעולה ובוקע מהמקלדת שלך

אבי בן 1231

Well-known member
זו לא פעם ראשונה שאתם משתוללים וקוראים לזה תג מחיר. אבל בלי ליבה - 1 ועוד 100 שווה 1

פוליטיקה. חבל על המלים.

אז אתה לא כזה "לוחם גדול" כפי שעולה ובוקע מהמקלדת שלך
ומהמקלדת שלך בוקע שאינך חכם דגול!!

למעלה