דגלמנגל
Well-known member
תמשיך לחשוב ככה. זה לא כואב ומפיך - אפילו לא מעליב.ומהמקלדת שלך בוקע שאינך חכם דגול!!
תמשיך לחשוב ככה. זה לא כואב ומפיך - אפילו לא מעליב.ומהמקלדת שלך בוקע שאינך חכם דגול!!
יש לך בעיה קשה בהבנה כללית לא כתבתי בשום מקום שאני חושב.תמשיך לחשוב ככה. זה לא כואב ומפיך - אפילו לא מעליב.
תמשיך גם להרגיש ככה. גם זה לא כואב ומפיך - אפילו לא מעליב.יש לך בעיה קשה בהבנה כללית לא כתבתי בשום מקום שאני חושב.
חלילה לא חשבתי להכאיב לך איני נוהג להכאיב לנרפים!!
אך אני מרחם!!!
הלו תתרכז, אומנם קשה לך!!תמשיך גם להרגיש ככה. גם זה לא כואב ומפיך - אפילו לא מעליב.
בואנה, עניתי לך גם על זה. תספור את המלים ותמצא את השינוי.הלו תתרכז, אומנם קשה לך!!
כתבתי כבר איני נוהג להעליב ובוודאי שלא להכאיב ליצורים נירפים אני רק יכול לרחם!!!
הדבר הזה שאתה מדבר עליו זה אתה, נכון!!!!בואנה, עניתי לך גם על זה. תספור את המלים ותמצא את השינוי.
אתה כמו הדבר הזה, שמוציאים ממקום מסויים, מגלגלים לכדור קטן ומנסים להעיף, אבל לא יעזור כמה מעבירים אותו מאצבע לאצבע,
הוא נדבק ואי אפשר להיפטר ממנו.
כשתעבור את גיל 5 - עם הראש או בלעדיו - תחזור.הדבר הזה שאתה מדבר עליו זה אתה, נכון!!!!
איפ!!! איזה סירחון יוצא ממך!!!
תגיד במוסד שבו אתה נמצא אתם מקבלים אינטרנט חופשי!!כשתעבור את גיל 5 - עם הראש או בלעדיו - תחזור.
נו טוב, הבנתי מה אתה. תמשיך לנבוח. על כל מה שזז.תגיד במוסד שבו אתה נמצא אתם מקבלים אינטרנט חופשי!!
צריך להגביל אותכם! בשעות הלילה דיירי מוסדות כאלה חייבים לישון ולא לכתוב שטויות.
תגיד באיזה מוסד אתה נמצא בכדי שניתן יהיה לפנות להנהלה שם שיסמו את הביוב שםנו טוב, הבנתי מה אתה. תמשיך לנבוח. על כל מה שזז.
כצפוי לא רק אני חושבת שהוא ילד בן 5 שכלית כפי שניתן לראות בתגובה #19.כשתעבור את גיל 5 - עם הראש או בלעדיו - תחזור.
אהלן, רקדנית פסודובלה של חתונות, מזמן שלא ראיתי אותך
הפנמת שלא המצאתי שום ריקוד, זה שהבנת הנקרא שלך לא משהו למרות שלא רק אני הסברתי לך את זה, צריך לבוא בטענות רק אל עצמך או אל מי שכשל בחינוך שלך (האם היית בפנימייה?).אהלן, רקדנית פסודובלה של חתונות, מזמן שלא ראיתי אותך
דאגתי מאוד שבריקוד החתונה שבו מתנגשים חזה בחזה שברו לך כמה צלעות
איימתי עלייך ברצח ולא התלוננת במשטרההפנמת שלא המצאתי שום ריקוד, זה שהבנת הנקרא שלך לא משהו למרות שלא רק אני הסברתי לך את זה, צריך לבוא בטענות רק אל עצמך או אל מי שכשל בחינוך שלך (האם היית בפנימייה?).
להבדילך, אני לא קראתי לך בשמות גנאי, אבל זה לא מפתיע אותי, השלב הבא יהיה לאיים עלי ברצח, לא?
לא ירדתי ולא ארד לרמה שלך ואשאיר זאת לאחרים, כפי שניתן לראות רואים זאת גם בשרשורים אחרים.
לנוחיות הקהל מצרפת את השרשור המדובר שבו הוסבר לך מה זה פסודובלה חתונות:
לפני כמה שבועות עלה פה נושא ריקודים
חטפתי שטיפה, אך באמת לא זו הבעיה ואיני מחפש, חלילה לריב, באמת!!! אך ראו בקישור המצורף מהו ריקוד פסודובלה ספרדי אמיתי ויפהייפה, בלי הרמות ובלי שטויות.פסודובלה ספרדי מפסיטבל בספרדwww.tapuz.co.il
כן, ריחמתי עליך, לא תחזיק בכלא מעמד יום אחד.איימתי עלייך ברצח ולא התלוננת במשטרה
זה קרה בדיוק לפני שנה בחודש יוני, הכול מתועד ובשביל למחוק את פניניך, תאלץ לפנות להנהלת הפורומים שמן הסתם לא יענו לבקשתך וירמזו לך שעדיף לך להרפות, אם אתה לא רוצה שהסיפור יסתבך ותימצא את עצמך מאחורי סורג ובריח במקום שמתאים למי שמאיים ברצחכתבתי לך כבר אך כקשת הבנה את זקוקה להסבר נוסף.
לא ידעתי שאתה יודע לכתוב בלשון סגי נהור, תמשיך, אולי בצעדי ריקוד יהיה לך קל יותרבכדי "לרדת" לרמה שלי את צריכה לטפס הרבה מדרגות וגם אז לא תצליחי עם רמת המשכל הנמוכה שלך להגיע.
אתה בדיוק כמו החייזר דויד דביר שחושב שמבין בריקודים סלוניים ומקשקש את השכל ומתווכח עם אנה ארונוב שזהו תחום התמחותה, בדיוק כמו שהוא חושב שבשל כל הבוטוקסים שלו, הוא בחור צעיררק להזכירך שאת גם שקרנית, הנה עוד מילת גנאי בשבילך אך עם כיסוי, את זו שירדת לדיון בעניין הגוף כאשר כינית אותי חייזר.
את ממש פטטית ומ_ _ _ _ _ת שחבל!! הזמן לכי תתאמני בלדפוק את הציצים שלך בחזה של אידיוט אחר במחול החתונות.כן, ריחמתי עליך, לא תחזיק בכלא מעמד יום אחד.
זה קרה בדיוק לפני שנה בחודש יוני, הכול מתועד ובשביל למחוק את פניניך, תאלץ לפנות להנהלת הפורומים שמן הסתם לא יענו לבקשתך וירמזו לך שעדיף לך להרפות, אם אתה לא רוצה שהסיפור יסתבך ותימצא את עצמך מאחורי סורג ובריח במקום שמתאים למי שמאיים ברצח
האם תגובה כזאת מקובלת עליהם?
אני לא מצפה ליושרה של מנהלת הפורום חורזים וכותבים, לכן מצרפת כאן את צילום המסך + קישור במידה והתגובה תימחק. תגובה #62:www.tapuz.co.il
לא ידעתי שאתה יודע לכתוב בלשון סגי נהור, תמשיך, אולי בצעדי ריקוד יהיה לך קל יותר
נ.ב. בפרק 6, היה ריקוד כמו שצריך של פסודובלה שאותו רקדו ג'ניה ודורון מפאודה (הרחבתי על זה בתגובה #8 שלי).
אתה בדיוק כמו החייזר דויד דביר שחושב שמבין בריקודים סלוניים ומקשקש את השכל ומתווכח עם אנה ארונוב שזהו תחום התמחותה, בדיוק כמו שהוא חושב שבשל כל הבוטוקסים שלו, הוא בחור צעיר
פטטית?את ממש פטטית ומ_ _ _ _ _ת שחבל!! הזמן לכי תתאמני בלדפוק את הציצים שלך בחזה של אידיוט אחר במחול החתונות.
זו לא עילגות, פתטית, זו טעות מקלדת מה קורה עם הציצים שלך בריקוד הלוויות הספרדי!!בעילגות הזאת, אין פלא שילדים בני 8 נחשבים בוגרים ממך.
זו עילגות לשמה, כי זאת לא הטעות היחידה שלך, כמעט אין תגובה שאתה לא מפגין את העילגות שלך, לא סתם אתה מתבל בסימני קריאה מרובים בכדי לטשטש אותה.זו לא עילגות, פתטית, זו טעות מקלדת מה קורה עם הציצים שלך בריקוד הלוויות הספרדי!!
הבעיה בויכוח עם מטומטמת שהדבר היחיד שמשיגים זה להתעצבן,זו עילגות לשמה, כי זאת לא הטעות היחידה שלך, כמעט אין תגובה שאתה לא מפגין את העילגות שלך, לא סתם אתה מתבל בסימני קריאה מרובים בכדי לטשטש אותה.
העילגות שלך גם מתבטאת שאתה משתמש בביטוי שאינך מבין את משמעותו, כי טעות מקלדת זה שלוחצים על אות סמוך ע"י הקלדה עיוורת או ע"י תיקון אוטומטי של שגיאות ושני הדברים לא מתקיימים לגביך.
תנחומיי, קשישא חייזרי, הצלחת לעקוף את דביר דביר ב--יותו שאמר לרקדן חיים פרשטיין בפרק 9 כפי שפירטתי בתגובה #14 שלי, שהוא חצי גאון כשרצה להחמיא לו מבלי שמבין מה המשמעות של חצי גאון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.