אחרי למעלה ממאה שנים

Harrington

Well-known member
מנהל
איך אתה מסביר את זה שלא הגנו על המתנחלים עם האמת?
שוב אפנה אותך לעורך העיתון. לא יודע מה אתה רוצה ממני. אין לי מושג מה העיתון כתב בעניין, אין לי מושג למה נחשפת, אין לי מושג כיצד הוא מחליט לכתוב מה ואני לא עורך העיתון שצריך להסביר דברים כאלה. הולכים על עוד סיבוב?

שוב אפנה אותך לעורך העיתון
טכנית זה עורך העיתון.

אפשר להגיד גם שעורך העיתון זה העיתון,

הוא מחליט מה יכנס ומה לא,מי לפטר ומי לשכור.

שאומרים עיתון מתכוונים לא פרסונלית.

הרי מספיק לשלוט בקודקודים בשביל לבצע אג'נדה.

Harrington

Well-known member
מנהל
טכנית זה עורך העיתון.

אפשר להגיד גם שעורך העיתון זה העיתון,

הוא מחליט מה יכנס ומה לא,מי לפטר ומי לשכור.

שאומרים עיתון מתכוונים לא פרסונלית.

הרי מספיק לשלוט בקודקודים בשביל לבצע אג'נדה.
מברוק. אבל איך משהו מכל זה קשור אלי בדרך כלשהי?

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מתחמק במקום להגיד מה שאתה באמת מאמין על ישראל היום.
מתי שאלת אותי? דיברנו על משהו אחר לגמרי. מתישהו הכנסת את ישראל היום וביקשת ללמוד מתשובה שלי בנושא א' שדעתי היא גם ב-ג-ד. כשתשאל שאלה ברורה וישירה במקום לחפש אצלי רמזים בין הפסיקים, תקבל -בלי נדר- תשובה ברורה וישירה.

מתי שאלת אותי? דיברנו על משהו אחר לגמרי. מתישהו הכנסת את ישראל היום וביקשת ללמוד מתשובה שלי בנושא א' שדעתי היא גם ב-ג-ד. כשתשאל שאלה ברורה וישירה במקום לחפש אצלי רמזים בין הפסיקים, תקבל -בלי נדר- תשובה ברורה וישירה.
מה דעתך על ישראל היום בכלל ובפרט על זה שלא פירסמו את הטענות של המתנחלים?

Harrington

Well-known member
מנהל
מה דעתך על ישראל היום בכלל ובפרט על זה שלא פירסמו את הטענות של המתנחלים?
לגבי מה פרסמו או לא ביחס לאירועי השבת, אין לי שמץ של מושג. מסתמך עליך ב100% כשאתה אומר שהם לא פרסמו. אולם מבחינתי ישראל היום הוא חלק מהתקשורת הישראלית ובתור שכזאת, אני לא ממש מצפה מהעיתון לשום דבר מיוחד.

מה דעתי הכללית על העיתון? קראתי אותו פעם או פעמיים בחיים. הדבר שלכד את עיני כשעשיתי זאת, מעבר לכך שהתשבצים שלו חביבים, היה שכותבים בודדים כתבו יחסית הרבה כתבות. אני לא אוהב את זה. זה יצר רושם שחסרים לעיתון כותבים, או לחלופין שאותם כותבים בודדים הם חזות הכל, אנשי-על שיודעים הכל.
אם אני לא טועה, אבל אל תתפוס אותי במילה, אראל סגל כותב שם. מאחר ובעיני מדובר באיש תקשורת בחסד עליון, מעת לעת כשאני נתקל בעיתון בחינם בימי שישי אני לוקח אותו למטרה זו. אבל כאמור, אני אפילו לא נעול על כך שמדובר בעיתון הזה, שתבין עד כמה הנושא הזה לא מעניין אותי :).
מעבר לזה אין לי דעה מיוחדת לגבי העיתון.

dannygi10

Active member
קשה לכל מוסלמי להבין איך הם מליארדים ואנו כמה מליונים ומביסים אותם תמיד
לכן כל דור חדש מוסלמי חושב שקודמיו ,לא יוצלחים והוא יצליח

Harrington

Well-known member
מנהל
קשה לכל מוסלמי להבין איך הם מליארדים ואנו כמה מליונים ומביסים אותם תמיד
לכן כל דור חדש מוסלמי חושב שקודמיו ,לא יוצלחים והוא יצליח
עניין של זכרון קצר. מדינות כמו מצרים וירדן הבינו, לאחר שנכשלו שוב ושוב, שאין בכוחם להשמיד את ישראל ועל כן עדיף כבר לחתום איתה על הסכם שלום. ארגוני הטרור לעומת זאת לא השכילו להבין זאת עדיין ולכן עודם חולמים על האפשרות.
גם מצרים וירדן, אם וכאשר תעמוד בפניהם אפשרות ריאלית, בעיניהם, להשמיד את ישראל, לא יהססו לזרוק את הסכם השלום הצידה ולפעול להשגת מטרה זו. שר חוץ מצרי אמר זאת במפורש לפני כעשור, כשהצהיר שאם מישהו ישלם למדינתו 100 מליון דולר (אם אני זוכר נכון) מצרים תיאות לפתוח במלחמה להשמדת ישראל.

למעלה