טעית. האידיוט הוא מישהו אחר.
ברור. אבל יש גבול כמה יחס אפשר לתת לך ביום אחד. זה שאתה מתעקש להמשיך באובססיה ולהגיב על כל פוסט שלי, גם אחרי שההתכתבות בינינו (אין שום דרך בעולם להגדירה דיון) מוצתה, אוקיי, מובן. אבל כבר אמרתי לך בבוקר, היום פשוט עייף מדי בשביל לשחק איתך.
שקרן. אינך מביא כי פשוט אין לך.
אם זה מה שחשוב לך להאמין ולהנפיץ, בכיף יקירי. אמנם, זה צריך להיות די פתטי במקרה הזה, בהתחשב בכך שאנחנו מדברים על משהו שכל מי שיצפה במהדורות החדשות של אמש יידע תוך דקות אם יש או אין ראיות לדברי, אם אני משקר אם לאו וכו'. אבל לוגיקה אף פעם לא הפריעה לך לצאת בהשמצה טובה
. אחרי הכל, גם כשמציעים לך 1000 ש"ח בשביל להוכיח סוף סוף קבל עם ועולם איזה שקרן גדול אני, אתה מעדיף להתחמק ובורח עם זנב בין הרגליים. אז מה כבר אפשר לצפות
?
כל אחד והבעות הטירוף שלו. אין לי אלא לרחם.
אולי אבי בן 1231 הוא חבר/בן משפחה שלך......
בן אדם, אתה מפגר מאחורי אחרים בכמה שנים טובות
. כבר נטען שהוא ואני זה אותו בן אדם. עכשיו אתה נזכר בכלל להתחיל עם קרובי משפחה
? במלוא הרצינות ואני לא יכול לתאר לך במילים עד כמה אני רציני לחלוטין בדברי אלו, אם זה לא היה עצוב כל כך, זה היה מצחיק.
צחוק מטורף חולני על-פי כל קנה מידה. אבל תמשיך. אחרי הכל אם זה מה שעושה לך טוב, זה משרת את כולם כאן.
תשמע, הפעם הפגנת פליק פלאק מדהים . 10 נקודות !!!!
כמובן שלא היה שום פליק פלאק בדברי. אבל תמשיך לחשוב שכל קוראיך אהבלים. לגבי חלקם אתה אפילו צודק
.
לא יודע אם זה נכון, אבל זה פחות משנה לי. אתה מגיע מהתחום כך שאם אתה אומר, אסמוך עליך בעניין. כן, אני יודע שלאחר שציינתי מספר פעמים שאינני נוהג לשקר נתפסת לזה (אתה וחבריך לקבוצה הפבלובית) ומאז חשוב לכם כל פעם להשתמש בשורש הזה נגדי, מתוך איזו מחשבה מוטעית שזה מפריע לי בצורה כלשהי
. כאמור קודם ידידי, ממש בכיף. אני עומד לרשותך, בכל צורה שאידרש, בכל דבר ועניין שיכול לשפר את מצבך. ולמען הסר ספק לא, גם המשפט האחרון הזה לא היה ציני כלל.
ועם כל זאת ועל אף הנכונות הכנה לחלוטין הנ"ל, מיצינו. המשך משחק נעים עם השומר החלופי שלך וניפגש בפעם הבאה.
ביי מתוק. ד"ש בבית.