אחרי למעלה ממאה שנים

הבעיה בויכוח עם מטומטמת שהדבר היחיד שמשיגים זה להתעצבן,
מטומטם או גם מטומטמת לא יודעים מה הוא מצבם לכן אנתק את הדו שיח תת רמה שאליו את חותרת!!!
חבל שאתה לא יכול להיעזר במקלות סקי שלך גם למוח כפי שפירטת בתגובה #17 שלך ;)

פולגאר

Well-known member
חבל שאתה לא יכול להיעזר במקלות סקי שלך גם למוח כפי שפירטת בתגובה #17 שלך ;)
כפי שכתבתי לו, כמו בסרט של ג'ק ניקולסון הכי טוב שיש, שם הוא הולך בצורה משונה ;-)

Harrington

Well-known member
מנהל
של טרור ערבי נגד יהודים בארץ ישראל, ואולי כבר אלפי נרצחים כולל תינוקות שלא הגיעו לגיל חצי שנה, קשישים ונשים
הגיעו כשלושה ימי תגובה לטרור בצורת פיגועים ברכוש בלבד והעולם נזעק.
מר ביידן היקר מודאג מהטרור בכפרים ערביים, ויש גם כמה ישראלים כשרים שמודאגים מהטרור ה .......................... לא מה פתאום!!
לא מהטרור הערבי, אלא מ ......................... הטרור היהודי.
אומר את האמת, גם אני מודאג מאותם אחים "יקרים" שלי משמאל!!!!

יאללה יפי נפש פיצחו בזימרה נגד הטרור!!!
מן הראוי רק לציין שגם הדיווחים שהגיעו (שאגב לא באמת הראשונים במאת השנים האחרונות), חלק היה רחוק מאוד מלהיות מדויק. כך למשל באחד הערוצים הצליחו במשך למעלה מחצי דקה להראות תמונה של רכב עולה בלהבות, בתוספת הכיתוב והאמירות בע"פ שמתנחלים שרפו רכבים בכפר וכו'. דא עקא, הרכב שהופיע בתמונה אמנם עלה בלהבות, אבל היה רכב צבאי שדווקא הפלסטינים מהכפר הבעירו. כמובן שאיש לא טרח לתקן (או בכלל לדווח, לפחות בחלק מהמקומות, שגם זה קרה).

jackie111

Well-known member
מן הראוי רק לציין שגם הדיווחים שהגיעו (שאגב לא באמת הראשונים במאת השנים האחרונות), חלק היה רחוק מאוד מלהיות מדויק. כך למשל באחד הערוצים הצליחו במשך למעלה מחצי דקה להראות תמונה של רכב עולה בלהבות, בתוספת הכיתוב והאמירות בע"פ שמתנחלים שרפו רכבים בכפר וכו'. דא עקא, הרכב שהופיע בתמונה אמנם עלה בלהבות, אבל היה רכב צבאי שדווקא הפלסטינים מהכפר הבעירו. כמובן שאיש לא טרח לתקן (או בכלל לדווח, לפחות בחלק מהמקומות, שגם זה קרה).
מעניין מאד. תביא לינק לסרטון הזה.

jackie111

Well-known member
לך צפה בחדשות ומהדורות האקטואליה של הערוצים הממסדיים. הנאה (לכל שונאי ישראל) מובטחת.
הרווחתי מחבר 100 שקל.
התערבתי איתו שלא תביא כלום ולא תוכיח את דבריך.

הרווחתי, איזה כיף.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרווחתי מחבר 100 שקל.
התערבתי איתו שלא תביא כלום ולא תוכיח את דבריך.

הרווחתי, איזה כיף.
תגיד לחבר שלך שהוא אידיוט :). קטגורית לא אביא לכאן ראיות זולת במקרים מאוד חריגים. פשוט לא אוהב את זה. מבחינתי הדיונים כאן הם דיונים סלוניים, כמו עם חברים ובני משפחה. לא רואה שום סיבה מיוחדת להתנהג פה כאילו אני בבית משפט. זאת עמדתי מאז ומתמיד והסיכוי שאחרוג ממני, זולת במקרים מאוד חריגים וגם כשהראיות פרוסות בפני על מסך המחשב לרווחה, אפסי.

אם חברך לא יודע זאת עלי, משמע שהוא לא קורא כאן ואז הוא אידיוט שהוא מתערב איתך כשאתה כן מכיר :). רחמי עליך, שאלה חבריך...

בכל מקרה כאמור, כל שעליך לעשות כדי למצוא לבד את ההוכחה הוא פשוט לצפות בערוצים המדוברים בשעה המדוברת ותמצא תוך דקות (גג) את מבוקשך. לשיקולך אם להשקיע עד כדי כך אם לאו.

1_JFK_1

Active member
תגיד לחבר שלך שהוא אידיוט :).
טעית. האידיוט הוא מישהו אחר.
קטגורית לא אביא לכאן ראיות זולת במקרים מאוד חריגים. פשוט לא אוהב את זה.
שקרן. אינך מביא כי פשוט אין לך.
מבחינתי הדיונים כאן הם דיונים סלוניים, כמו עם חברים ובני משפחה. לא רואה שום סיבה מיוחדת להתנהג פה כאילו אני בבית משפט. זאת עמדתי מאז ומתמיד והסיכוי שאחרוג ממני, זולת במקרים מאוד חריגים וגם כשהראיות פרוסות בפני על מסך המחשב לרווחה, אפסי.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
אולי אבי בן 1231 הוא חבר/בן משפחה שלך......

אם חברך לא יודע זאת עלי, משמע שהוא לא קורא כאן ואז הוא אידיוט שהוא מתערב איתך כשאתה כן מכיר :). רחמי עליך, שאלה חבריך...
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
תשמע, הפעם הפגנת פליק פלאק מדהים . 10 נקודות !!!!
בכל מקרה כאמור, כל שעליך לעשות כדי למצוא לבד את ההוכחה הוא פשוט לצפות בערוצים המדוברים בשעה המדוברת ותמצא תוך דקות (גג) את מבוקשך. לשיקולך אם להשקיע עד כדי כך אם לאו.
פעם שקרן - תמיד שקרן.

Harrington

Well-known member
מנהל
טעית. האידיוט הוא מישהו אחר.
ברור. אבל יש גבול כמה יחס אפשר לתת לך ביום אחד. זה שאתה מתעקש להמשיך באובססיה ולהגיב על כל פוסט שלי, גם אחרי שההתכתבות בינינו (אין שום דרך בעולם להגדירה דיון) מוצתה, אוקיי, מובן. אבל כבר אמרתי לך בבוקר, היום פשוט עייף מדי בשביל לשחק איתך.

שקרן. אינך מביא כי פשוט אין לך.
אם זה מה שחשוב לך להאמין ולהנפיץ, בכיף יקירי. אמנם, זה צריך להיות די פתטי במקרה הזה, בהתחשב בכך שאנחנו מדברים על משהו שכל מי שיצפה במהדורות החדשות של אמש יידע תוך דקות אם יש או אין ראיות לדברי, אם אני משקר אם לאו וכו'. אבל לוגיקה אף פעם לא הפריעה לך לצאת בהשמצה טובה :). אחרי הכל, גם כשמציעים לך 1000 ש"ח בשביל להוכיח סוף סוף קבל עם ועולם איזה שקרן גדול אני, אתה מעדיף להתחמק ובורח עם זנב בין הרגליים. אז מה כבר אפשר לצפות :)?

כל אחד והבעות הטירוף שלו. אין לי אלא לרחם.

אולי אבי בן 1231 הוא חבר/בן משפחה שלך......
בן אדם, אתה מפגר מאחורי אחרים בכמה שנים טובות :). כבר נטען שהוא ואני זה אותו בן אדם. עכשיו אתה נזכר בכלל להתחיל עם קרובי משפחה :)? במלוא הרצינות ואני לא יכול לתאר לך במילים עד כמה אני רציני לחלוטין בדברי אלו, אם זה לא היה עצוב כל כך, זה היה מצחיק.

צחוק מטורף חולני על-פי כל קנה מידה. אבל תמשיך. אחרי הכל אם זה מה שעושה לך טוב, זה משרת את כולם כאן.

תשמע, הפעם הפגנת פליק פלאק מדהים . 10 נקודות !!!!
כמובן שלא היה שום פליק פלאק בדברי. אבל תמשיך לחשוב שכל קוראיך אהבלים. לגבי חלקם אתה אפילו צודק :).

פעם שקרן - תמיד שקרן.
לא יודע אם זה נכון, אבל זה פחות משנה לי. אתה מגיע מהתחום כך שאם אתה אומר, אסמוך עליך בעניין. כן, אני יודע שלאחר שציינתי מספר פעמים שאינני נוהג לשקר נתפסת לזה (אתה וחבריך לקבוצה הפבלובית) ומאז חשוב לכם כל פעם להשתמש בשורש הזה נגדי, מתוך איזו מחשבה מוטעית שזה מפריע לי בצורה כלשהי :). כאמור קודם ידידי, ממש בכיף. אני עומד לרשותך, בכל צורה שאידרש, בכל דבר ועניין שיכול לשפר את מצבך. ולמען הסר ספק לא, גם המשפט האחרון הזה לא היה ציני כלל.

ועם כל זאת ועל אף הנכונות הכנה לחלוטין הנ"ל, מיצינו. המשך משחק נעים עם השומר החלופי שלך וניפגש בפעם הבאה.
ביי מתוק. ד"ש בבית.

The Real Big Joe

Well-known member
קטגורית לא אביא לכאן ראיות זולת במקרים מאוד חריגים
זאת האסטרטגיה של כל שקרן. כאילו המנעות מהבאת הוכחה היא עיקרון... :D
המנעות מהבאת הוכחה היא שקר. ושום תשדובה פומפוזית לא תשנה זאת, כשם ששום תתגובה מפונפנת לא תצליח לשקם את העדר אמינותך

אבי בן 1231

Well-known member
מעניין מאד. תביא לינק לסרטון הזה.
מישהו חייב לך כאן משהו, הוא כתב, אתה רוצה להיווכח שאכן זה נכון,
תזיז את התחת שלך ותתחיל לשוטט ברחבי הרשת על מנת למצוא את ההוכחה.
מי אתה שתיתן הוראות!!!

1_JFK_1

Active member
רבותי , הגיעו ימות המשיח.
אם שני כרותי האונה הללו מסוגלים להגיע לאיזו שהיא הסכמה , אזי, השמיים הם הגבול.
אבל מה לעשות שזו הסכמה של מסכנים ?
חבל.
לרגע היה כאן שביב של תקווה.

Harrington

Well-known member
מנהל
רבותי , הגיעו ימות המשיח.
אם שני כרותי האונה הללו מסוגלים להגיע לאיזו שהיא הסכמה , אזי, השמיים הם הגבול.
אבל מה לעשות שזו הסכמה של מסכנים ?
חבל.
לרגע היה כאן שביב של תקווה.
אחחח, האובססיות המעצבנת הזאת. ממש מחייבת תגובה גם כשאין שום דבר אינטליגנטי (חחח) להגיד. באסה שכזאת... גורמת לך לצאת מפגר כל פעם מחדש מבלי שיש לך כל שליטה על זה :-(. ליבי איתך יקירי.

ביי יקירי. מיצינו. תמשיך עם הבייביסיטר השני להיום.

1_JFK_1

Active member
אחחח, האובססיות המעצבנת הזאת. ממש מחייבת תגובה גם כשאין שום דבר אינטליגנטי (חחח) להגיד. באסה שכזאת... גורמת לך לצאת מפגר כל פעם מחדש מבלי שיש לך כל שליטה על זה :-(. ליבי איתך יקירי.

ביי יקירי. מיצינו. תמשיך עם הבייביסיטר השני להיום.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
מיצינו , מיצינו אבל מר מיצי לא מסוגל למצות..
ד"א, אם תחליט לעבור לכלי חפירה כבד יותר מהבובקאט, אנא, דאג לידע את חברי הפורום.
שבכדי שנוכל להתכונן....
בתודה מראש.

DANIAVNI

Well-known member
של טרור ערבי נגד יהודים בארץ ישראל, ואולי כבר אלפי נרצחים כולל תינוקות שלא הגיעו לגיל חצי שנה, קשישים ונשים
הגיעו כשלושה ימי תגובה לטרור בצורת פיגועים ברכוש בלבד והעולם נזעק.
מר ביידן היקר מודאג מהטרור בכפרים ערביים, ויש גם כמה ישראלים כשרים שמודאגים מהטרור ה .......................... לא מה פתאום!!
לא מהטרור הערבי, אלא מ ......................... הטרור היהודי.
אומר את האמת, גם אני מודאג מאותם אחים "יקרים" שלי משמאל!!!!

יאללה יפי נפש פיצחו בזימרה נגד הטרור!!!
אני מתנגד לטרור יהודי
אבל זה לא כי אני מפחד או מרחם על הערבים אלא מסיבה אחרת
לא ברור לי בדיוק איזו מטרה זה משרת ?
נקמה, שחרור עצבים, שחרור קיטור - נהדר, אבל מה הלאה ???

בעיניי צעדים נכונים למלחמה בטרור זו יצירת הרתעה
וכשאני אומר הרתעה אני לא מתכוון למה ירתיע אותי ואותך אלא מה ירתיע אותם ?
למשל: אי החזרת גופות, קבורה עם חזיר, כדורי רובה מרוחים בשומן חזיר, מוות מידי אישה
אלה כל מיני צעדים שנוסו בכל מיני מקומות בעולם ובכל מיני תקופות במלחמה בטרור מוסלמי
אבל סתם ככה טרור ?? מה אתה ילד עצבני ?

אני מתנגד לטרור יהודי
אבל זה לא כי אני מפחד או מרחם על הערבים אלא מסיבה אחרת
לא ברור לי בדיוק איזו מטרה זה משרת ?
נקמה, שחרור עצבים, שחרור קיטור - נהדר, אבל מה הלאה ???

בעיניי צעדים נכונים למלחמה בטרור זו יצירת הרתעה
וכשאני אומר הרתעה אני לא מתכוון למה ירתיע אותי ואותך אלא מה ירתיע אותם ?
למשל: אי החזרת גופות, קבורה עם חזיר, כדורי רובה מרוחים בשומן חזיר, מוות מידי אישה
אלה כל מיני צעדים שנוסו בכל מיני מקומות בעולם ובכל מיני תקופות במלחמה בטרור מוסלמי
אבל סתם ככה טרור ?? מה אתה ילד עצבני ?
המתנחלים טוענים שמה שהם עושים יוצר הרתעה.

על סמך מה הם טוענים ?
עשו סטטיסטיקה או שלומדים מסיפורי הגבורה של יהושע בן נון ודויד המלך ?
הם גרים שם בשטח,אני יודע.

הם בטח מבינים בזה.

כמובן יש להבדיל בין טווח קצר לארוך,

בטווח הארוך הדברים נמשכים וההרתעיה מתפוגגת.

dannygi10

Active member
הכוח הוא החוק וערבי שלא חושב שלנו יש יותר כוח,הוא מטרה לכל חייל

למעלה