אחרי מבוכת האגוז הצרפתי והפריצה למחשב התוכנית

Ronit FL

New member
פעם מזמן,

היו עושים בכיכר העיר הפנינג ענק עם דוכני אוכל וליצנים וכל התושבים היו מגיעים על טפם וזקניהם ונשותיהם וכולם לבושים בגדי חג צוהלים ושמחים ומבושים מאלכוהול ומחכים לארוע המרכזי, ההוצאה להורג. הפסיקו עם זה.

orelie

New member
יש לך אוצר מילים גדול מדי

שמתי לב שהדבר היחיד שאתה באמת טוב בו זה לכתוב על רכילויות אבל לנהל שיחה - זה לא ממש התחום שלך

orelie

New member
שים לב...

ההודעה שלי על העכבר שיצא מהחור - אכן נמחקה חחחחחח

orelie

New member
אגב כל תגובה שלך עומרי חיון ומה שמו ....נמחקו

שי כאן מישהו שממש ממש אוהב אותו

orelie

New member
תודה על העדכון

אין ספק שהיה כאן מחדל רציני ממנהלי האתר אני לא מדברת על החברי שבקשר יום יומי עם הבלוגרים - אלא אלה שמאחורה - שהיו צריכים לבדוק לעומק איך דברים כל כך סודיים מגיעים לאגוז ובנוסף להחיט אם אין כאן הפרה בזכויות יוצרים של הישרדות ומנהלי התוכנית

wranger

New member
סליחה רגע שאני סוטה מהדיון, אבל שאלה -

האם ספוילרים נחשבים להפרה של זכויות יוצרים? חשבתי שהפרת זכויות יוצרים זה העתקה וכאלה.

orelie

New member
לא שופטת אבל דעתי בגוף ההודעה

למדתי משפטים בין היתר חחחח ולאור הדברים, הפרת זכויות זה גם מי שגוזל לעצמו אפרויות רווח מדבר כלשהו ברגע שהספוליירים גזלו מההפקה של הישרדות זמן צפיה, שזה מתבטא באלפי שקלים, גזלו איכות לתוכנית ורגעי הפתעה שזה גם גזילת עניין ולכן גזילת רווחים... לאור כל זה.... יש כאן הפרת זכויות כן

Ronit FL

New member
ספוילרים שנלקחו ע"י עברה פלילית? ההאמממממ

כן!!!! טל, אל תתמם.

wranger

New member
אני לא מתמם, אבל אני כנראה תמים -

ואם אלה היו ספוילרים שהגיעו לידי מישהו כתוצאה, למשל, מקלסר שנשכח בבית קפה - כלומר, לא מעברה פלילית, אלא מישהו במקרה מצא והחליט לפרסם - האם אז זו הפרת זכויות יוצרים?

orelie

New member
כן - ואם זה היה מפתח של המכונית שמצאת בבית קפ

קפה האם זה נותן לך זכות להשתמש במכונית?

wranger

New member
אבל מכונית זה לא זכויות יוצרים.

השאלה שלי הייתה מאוד פשוטה: האם ספוילר הוא הפרת זכויות יוצרים? בלי קשר לאיך הוא הגיע לידי זה שפרסם אותו.

למעלה