אחרי מבוכת האגוז הצרפתי והפריצה למחשב התוכנית

siv30

New member
די דייי דייי נו וואמת

עוד נחשוב שאתה ז'אן דארק. כל אחד רואה את הדברים מפינתו הצרה והאגואיסטית. תפוז מהפינה הצרה והאגואיסטית שלהם (כסף) (ועוד קצת כסף) (ועוד קצת כסף) (נו טוב הרבה כסף) ואתה מפינתך הצרה שעוד אנשים יחשפו לנושאים שלך. לגבי סוג האחריות שהיתה לתפוז על התכנים, חכמים וטובים יקבעו ולא אנחנו בפורמם הקט (כן - פורומם, כי אני לא תופסת את הפורום הזה כשלנו הגולשים והבלוגרים)

Ronit FL

New member
אין יור מאת'ר? יו דונט גיב א דאם? (סיילנט n)

יקירי, מחמל נפשי, גבר שבגברים, אלפא מייל שעיר שכמותך, אל תבלבל לי את המוח (וסליחה על האאוטינג)! אתה הרמת כאן ויכוחים מסין ועד ורסאיי, מירושלים ועד הוואי עם הקידומים של תפוז. מה קרה והחרשת? מה קרה ואתה נוראאאא סלחן על הקידומים? באמש'ך, אל תמכור לי שמעניין לך ת'צ'ופצ'יק. אתה שמייח לפחות כמו שאזוג צרפתי עצוב. ועומרי חיון.

פנומן 72

New member
מה הקשר ? מה את בכלל מערבבת ?

יש לי טענות על קידומים בלי סוף. מה הקשר בין זה לבין ההחלטה לתת לאגוז צרפתי קידום חופשי-חודשי ? הדבר הכי קטנוני יהיה לומר ש"טוב שאגוז ירד מהפרק, עכשיו יהיה לי סיכוי טוב יותר להגיע לקידום". ואני לא קטנוני וגם רחוק מלהיות שקרן. אני עושה את שלי כבלוגר ולא מתעסק בקקה. אני יכול גם להתבכיין עד מחר שעמרי חיון הוא החופשי-חודשי התורן. אבל באותה מידה אני יכול להתבכיין שרודפת מקודמת כל הזמן. אבל אני שונא להתבכיין - הם מקודמים כי עורכי התוכן חושבים שזה מעניין את הגולשים ועובדה שזה מעניין כי כולם נכנסים וקוראים. אז לא לבלבל את המוח. אוקיי ?

Ronit FL

New member
אל נא לבלבל בין

הקידומים של עומרי חיון לאלו של רודפת. הדיונים היו ואני הסכמתי איתם, שיש קידומים שנראים לנו בעייתים. הקידומים לא רק מאשרים את עניין הקורא אלא בחלקם אף מעורבים בהם שיקולים זרים ועל זה התרעמנו כאן כולם. אף אחד לא שמח ממה שנתגלה בסיפור של האגוז, השמחה לאיד מופנית מול תפוז עם כל ההתנהלות המעצבנת שלה מולנו הגולשים ולא על זה שכביכול יש פחות בלוג שמקודם. אני לא שמחה שהסיפור התגלגל לאן שהתגלגל ולא נראה לי שמישהו כאן שמח על כך.

Bezalel P

New member
קידומי אגוז צרפתי

מדי יום עולים לבלוגיה אלפי פריטי תוכן חדשים. את המעניינים ביותר מביניהם אנחנו מקדמים. אנחנו לא יכולים (וגם לא צריכים) לבלוש אחר כל בלוגר ולגלות מאין הוא השיג את התכנים שלו. גם במקרה של אגוז צרפתי, לא ידענו בעת כתיבת הבלוג, ועדיין איננו יודעים, האם מקור התכנים הוא בהדלפה, שמועה, חבר בהפקה או התגלות אלוהית. אנחנו, בדומה לכם, ניזונים מהחשדות שהועלו כנגדו בתקשורת ואין לנו ידע מעבר לכך.

orelie

New member
בצלאל אני מזה מאוכזבת ממה שכתבת

אתה באמת ובתמים חושב שהיו מדברים על זה בטלוויזיה אם לא הייתה חקירה של המשטרה בצורה מסודרת אין כאן עניין של העכבר הוליד ער ובטח לא עשן בלי אש יום טוב יעל

למעלה