אחרי צהרים טובים

שאפולי

New member
למה זה לא?

זה שקרן יותר גרועה - לא עושה את הדיבור על מישהו אחר מאחורי הגב לבסדר. בואו נשאר עם עניים פקוחות זה בסדר מותר לך לאהוד אותה גם אם היא לא מושלמת את יודעת.....

sivan513

New member
אוי נו באמת

ברור שזה לכלוך בדיוק על זה כתבתי שאנשים פה בוחרים לעצום עין בכל מה קשור לפייבורטית שלהם..הרי אם זה היה הפוך וקרן הייתה אומרת את זה או אורטל על דניאל, כולם היו פה מתחרפנים

andy181

New member
היא אמרה שהם משחקים חכם, מה שנכון

אבל היא מאמינה שיש שם באמת רגש, לפחות מהצד של קרן.

ריף24

New member
אנדי ברור שהיא תגיד.מה היא תגיד שהיא ואיתן מ

משחקים נכון? הם ניסו לשחק נכון, אבל האהבה לכסף העבירה אותם על דעתם והאמת על שני אלה התגלתה במערומיה

meytula

New member
היא צריכה לעצור??

היא מסכימה שהם שחקנים וזה ברור לכולם אם היא תגן עליהם זה יהיה משחק מצידה

meytula

New member
לא אמרתי שלא.יש הבדל בין מדברת למלכלכת

שתמשיך לדבר עליהם עד מחר כל עוד היא מדברת בסיגנון שפוי ולא בוטה ומגעיל זה בסדר.הם כולם מדברים שם על כולם

andy181

New member
לפעמים יש פה הרגשה בפורום שכולם צדיקים

נראה לי יום כיפור אף אחד לא צם פה :)

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני חושבת כמוך,נתפסים בקטנות על אלה שמדברים קצת על זה ועל זה במקום להתעסק במי שצריך להתעסק בו. כאילו רוצים אישור לבחירה שלהם,שהם עשו את הבחירה הנכונה. לדניאל בכלל עשו פה רצח אופי

שאפולי

New member
הפוסל במומו פוסל.

לי ברור שכולם שם באותה הקלחת קצת נשמע שאת נוטה לפרש כל דבר שדניאל עושה לטובה.... אם דניאל וקרן עושות אותו הדבר: קרן מלכלכת דניאל מרכלת אם שתיהן משחקות משחק: אל דניאל זה לגיטימי אצל קרן זו אסטרטגיה נו באמת.

sivan513

New member
../images/Emo45.gif

לפי איך שאני רואה את זה, יש פה דווקא ראייה סלקטיבית כלפיי דניאל וזה בגלל שלדעתי אלו שאוהבים את דניאל, הם אנשים שקולים והגיוניים שלא מתרצים את הכל ב"היא מושלמת!!111" ולכן העיוותים כלפיה מאד בולטים לעין..

כשקרן מרכלת זה תמיד מלווה

בליכלוך על אופיו של האדם ולא לגופו של עניין. למשל על ליז, לא הספיק שאמרה שהיא מעצבנת אותה בגלל א' ב' ג', היא גם חיקתה אותה בזילזול, את הדיבור שלה ואת ההליכה שלה. למשל על דניאל, ישבה עם ליהי ואמרה (בקול לעגני ) שהיא צפונית מפונקת שמדברת על כסף כל היום או "אם זה (דניאל) מה שהוא רוצה ...בלה בלה בלה", כשברור שהיא מתכוונת ש'זה' לא מספיק טובה כמוה, זה נקרא ללכלך. דניאל מעולם (למעט פעם אחת על אורטל אחרי הדייט עם איתן) לא אמרה על אף אחת מהוילה שום דבר שקשור באופייה, היא יכולה לבקר מעשים כמו שעשתה עכשיו אבל לא אמרה מילה בגנות אותו בן אדם, להיפך, שיבחה את חוכמתה של קרן על שחיכתה עם הקטע הפיזי עם גב. זה ההבדל ואם את לא רואה את זה, אז ברור שתחשבי שעושים כאן האלהה לדניאל או סוגדים לה, אבל יש הבדל גדול.

שאפולי

New member
אבל תביני משהו

גם אם את חכמה ומודעת למצלמות ומרכלת וכל משפט שני זה "ברו רשהוא אחלה" אבל....... "ברור שהיא מאמי אבל........" זה לא הופך את זה ליותר טוב זה רק הופך אותךך לטיפוס אחר אולי חכם יותר כי שימי לב שגם קרן מרגע שהיא עמדה להדחה שינתה פאזה- למה? היא השתנתה? לא. היא הבינה שזה טיפשי לרכל בצורה שהיא עשתה את זה.... דניאל ידעה את זה מהההתחלה כנראה.

את לא יורדת לסוף דעתי.

וזה סתם ויכוח סרק. אבל, חשוב לי כן לומר שבכל לילה קרן וליהי יושבת ומלכלכלות. על כל מי שעולה להן לראש באותו רגע. יוני, אתי, דניאל , כולם בראדר. אין לי טיפת סימפטייה לאישה הזאת, יש בה רקבון יש לי המון סימפטייה לדניאל. לא מאלילה אותה, אבל בין הבנות בוילה, היא הכי "שווה" מכל בחינה אפשרי, בסטנדרטים שלי , היא מוכיחה עצמה מדיי יום.

ריף24

New member
שאפולי,אני חייבת להגיד, שמה שכתבת כאן-

פשוט גאוני! כתבת בפשטות, תמצתת וזה פשוט קליעה בול לכל הקטע מהתחלה ועד הסוף של קרן ודניאל.

משפט מושלם שאפולי ../images/Emo140.gif

הפוסל במומו פוסל, ממצא את אשר מתרחש כאן מידי יום.

למעלה