המשך
אתי ''אני פה לבד ,הלוואי עלי בן,נתן לה את כל האהבה'' דניאל''את תמיד קיבלת אהבה מכולם ויש לך המון אהבה שגם תקבלי בחוץ ובבית ובחיים הכללים שלך ובסופו של דבר צריך לקחת הכל כספורט'' דניאל''לאורך כל התקופה האחרונה היה לי ברור שאגיע לסוף ואז בגלל שאני ואיתן יחד ,ומה שקרה ערער את הביטחון שלי ואת המקום שלי בגמר ובפרס עצמו,ואת יודעת מה שאני אתבאס אם לא נזכה גם בשביל עצמי אבל יותר בשביל איתן,כי זה מגיע לו(לא מגיע לו,לדניאל מגיע יותר לדעתי )'' אתי ''אתמול ניסיתי לחזק אותו ואמרתי לו תרשה לי להגיד לך כמה דברים,אמרתי לו דברים אמיצים ויפים ואמרתי לו כפרה אני פה בשבילך אם תרצה לדבר וגם החמאתי לך ואמרתי לו ,שהוא זכה בדבר הכי מדהים בעולם ואתם הפייבוריטים שלי''(אז יאלה שידיחו את אתי שתסמס להם חחחחחחחחחחחח ''אני רוצה שאתם תזכו בתור זוג '' דניאל''יש סיכוי שזה לא יקרה שאני אויתן נזכה כי קרן וגב מייצרים יותר אקשן ממה שאני ואיתן והם מושכים הכל בנהים את המגע וכו,זה לא שאני חושבת שאין בנהים משהו כי לדעתי כן יש משהו ,לקרן בטוח יש רגש אליו,הם פשוט עושים הכל מאוד חכם.אני ואיתן עושים הכל לפי הלב שלנו הוא העדיף לא לפגום במה שיש בינינו מאשר לק את המשחק''(וזה נכון)