אחרי צהרים טובים

ריף24

New member
סיון מה מוזר? עכשיו היא מסובבת את קרן!הבחורה

פשוט אין לה גבולות והיא לא רואה אנשים בכלל

ריף24

New member
חחחחחחחחחחח צליל איזה שידור את רואה? היא מכוו

מכוונת אותה לדבר וללכלך על כולן, כל הזמן.

meytula

New member
המשך

אתי ''אני פה לבד ,הלוואי עלי בן,נתן לה את כל האהבה'' דניאל''את תמיד קיבלת אהבה מכולם ויש לך המון אהבה שגם תקבלי בחוץ ובבית ובחיים הכללים שלך ובסופו של דבר צריך לקחת הכל כספורט'' דניאל''לאורך כל התקופה האחרונה היה לי ברור שאגיע לסוף ואז בגלל שאני ואיתן יחד ,ומה שקרה ערער את הביטחון שלי ואת המקום שלי בגמר ובפרס עצמו,ואת יודעת מה שאני אתבאס אם לא נזכה גם בשביל עצמי אבל יותר בשביל איתן,כי זה מגיע לו(לא מגיע לו,לדניאל מגיע יותר לדעתי )'' אתי ''אתמול ניסיתי לחזק אותו ואמרתי לו תרשה לי להגיד לך כמה דברים,אמרתי לו דברים אמיצים ויפים ואמרתי לו כפרה אני פה בשבילך אם תרצה לדבר וגם החמאתי לך ואמרתי לו ,שהוא זכה בדבר הכי מדהים בעולם ואתם הפייבוריטים שלי''(אז יאלה שידיחו את אתי שתסמס להם חחחחחחחחחחחח ''אני רוצה שאתם תזכו בתור זוג '' דניאל''יש סיכוי שזה לא יקרה שאני אויתן נזכה כי קרן וגב מייצרים יותר אקשן ממה שאני ואיתן והם מושכים הכל בנהים את המגע וכו,זה לא שאני חושבת שאין בנהים משהו כי לדעתי כן יש משהו ,לקרן בטוח יש רגש אליו,הם פשוט עושים הכל מאוד חכם.אני ואיתן עושים הכל לפי הלב שלנו הוא העדיף לא לפגום במה שיש בינינו מאשר לק את המשחק''(וזה נכון)

meytula

New member
אחרי האז ...כ''נראה בגלל שאני ואיתן חזק יחד

אין אקשן והקהל לא בחר בי ומה שקרה ערער לי את המקום שלי בגמר..''

meytula

New member
המשך 2

''גם קרן עברה פה דברים ושום דבר לא בא לה בקלות'' ''ברגע שהבנו שאנחנו מתאהבים אחד בשני הבנו שזה כבר לא חלק מהמשחק,יכולנו לעשות פה דרמות,אני לא סתומה,יכולנו לייצר ריב וכו אבל אני לא כזאת וגם כשנכנסו החדשות איתן בחר להישאר איתי ולא לעשות הצגות' דניאל''זאת תוכנית טלויזיה ,כמה כסף מושקע פה,ממה הם יעשו אקשן,אני ואיתן טוב לנו ואנחנו מאושרים אבל לא מספקים אקשן''

ריף24

New member
הפקה-דניאל יושבת ומלכלכת על קרן-ויש לה במה ל

למה זה קורה בלי הפסקה? למה אתן נותנים לה ככה, כל כך הרבה זמן, לשבת לרכל, ללכלך, לדבר ולחזור על עצמה כי אין לה באמת מה להגיד, והמצלמה עדין עליה? ההפקה מטפטפת את דניאל לזכיה. זה לא הוגן, זה לא נכון לעשות את זה ונמאסתם כהפקה. לדניאל טרקאי לא מגיע המיליון אפילו לא האחוז אחד

שאפולי

New member
נא לשרשר למקום.

אם נתנו לקרן לרכל חודשיים על כל דבר בוילה כולל העציצים על לדניאל מותר קצת

צרצרה1

New member
אתי, האוקסימורון המהלך, אומרת לדניאל:

את נלחמת כאן בשביל האהבה, שה המשחק: אהבה. ולפני דקה הרי אמרה: לא באתי לכאן בשביל אהבה וזה לא העניין במשחק, ולכן יש לי הכי הרבה זכות להתקדם במשחק.

../images/Emo207.gifשלום באיחור לפורום החביב! עוקבת אחריכם

מזה כחודש ומאוד נהנית לקרוא אתכם
היום החלטתי לשתף אתכם בכעסי על אתר הדור הבא. חברים, מסתבר שלא ניתן יותר לצפות בקטעים נבחרים אם לא הורדתם את סרגל הכלים של וואלה. עד אתמול ניתן היה לצפות חופשי ללא צורך בהורדת הסרגל - אולם לא עוד. מדוע לחייב אותנו להוריד את הסרגל כדי לצפות? אני לא אוריד בשום פנים ואופן. סרגל מכביד על הדפדפן. בעיני זה זה קצת יותר מלא פייר. חבל, ממש חבל. עוד
להפקה של הדור הבא

webguy

New member
כנרה שהרוב כבר הורידו ..!!

בשביל להצביע אז מה שנשאר ללקט עוד שרוצים לראות קטעים

צרצרה1

New member
ההתרפסות, ההתבזות. זה דוחה כל אדם

אפילו אם זה נעשה ע"י אישה לאישה, או גבר לאישה. זה דוחה לדעתי כל אדם. זה כנראה מאד קיצוני אצלה - כי על פי דבריה שלה היא היתה תמיד או מקום שני, או מוסתרת, כאשר הגבר "מסכים" ל"יחסים" איתה בתנאי שאף אחד לא ידע על היחסים האלה. ואולי זה משהו בריח. הסצינה שבה איתן השתעמם איתה בדייט ה24 שעות, הביע תרעומת ואי נוחות, הקור והדחייה הורגשו באויר - והיא מקיימת איתו יחסי מין... פלא שאחר כך אפילו מבט לא העיף לכיוון שלה????

ונראה לי שהסקס בינהם היה גרוע!!

לא יודעת למה יש לי הרגשה שהיא לא הגיינית... זה תכונה מאוד לא מושכת גברים. תמיד נראה שיש לה ריח של סיגריות מהפה+קפה משנת 1880. (טוב בעצם אני יודעת למה יש לי הרגשה- גירוד קרקפת והרחה של הקשקשים, הוצאת אוכל מהשיניים עם ידיים ומיד אח"כ לשפשף את הסנטר המצח והיד ולהעיף את הלכלוך באויר, גרפסים)

למעלה